Sportin talous

  • 1 045 934
  • 3 446

kistrand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt on ainakin yksi asia selvä: yksikään pelaaja ei enää saa tulla joukkueeseen, ei Immonen, ei Jackson eikä kukaan tammikuussa. Vähän miettii kyllä että oliko Bergmanin (vaikka kyseessä on hyvä pelaaja) soppari ihan välttämätön kun taloudellinen tilanne onkin noin huono, hyökkääjistä ei oikein ole pulaa. Ja voiko edes siihen "hankittu ulkopuolisella rahoituksella" luottaa?
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Ei jessus sentään. Luuletko, että lisärahoitusta sijoittajien taholta annetaan tuosta noin pelkkien kuulopuheiden perusteella?

Kannattaisiko sinun lukea oikein ajatuksen kanssa mistä keskustellaan ennen kuin lähdet kommentoimaan asioita? Ei täällä kukaan ole mitään sijoittajista kirjoittanut. Siffa mainitsi, että yksikään Sport-fani ei ole arvostellut Sportin tekemiä kalliita pelaajahankintoja. Faneilla tuskin kuitenkaan on ollut käytössään Sportin tilinpäätöstietoja ja fanit ovat luottaneet Saaren sanaan, kun hän on moneen otteeseen kertonut Sportin tekevän positiivisen tuloksen viime tilikaudelta ja totuus onkin järkyttävän suuri 300.000 euron tappio.

Nykyinen hallitus on hankkinut Cabanan, McGregorin, Dickensonin ja Bergmanin. En ole nähnyt vielä yhtään Sport-kannattajan kirjoitusta, missä näitä hankintoja olisi arvosteltu.

Kyllä, mutta niin hienoa paatosta kuin tuo onkin, ei siinä oteta huomioon taaskaan yhtä tärkeää seikkaa. Nämä, jotka siunasivat kaikki uudet hankinnat, luottivat Saaren tietoihin positiivisesta tuloksesta, jotka nyt osoittautuivat valheelliseksi. Jos he olisivat tienneet, että tappiota tulee 300.000€, olisi suhtautuminen ollut taatusti erilainen. Eli se tuosta sinun kommentistasi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
vai siihen, että Tamin myötä menot nousevat täysin holtittomasti, jotta Tami saa Dream-teamiinsa juuri ne palaset, jotka haluaa?

Vaikka lyötyä on kiva lyödä, niin pysytään nyt taas asialinjalla.
Miten Tamminen liittyy Sportin tulokseen? Aivan yhtä hyvin, kuin joku pelaajistakin. Tammisen työ on valmentaa ja anella pelaajiin resursseja, mutta hallituksen ja Tammisen suoran esimiehen, eli toimitusjohtajan on katsottava, mitä asialle voidaan tehdä. Viittauksesi menee suoraan mallia Stora Enso, jossa Karvinen johtoryhmineen sekoilee ja työntekijät saa siitä paskaa käteen.
Tamminen vastaa tuotteesta, ei raha-asioista. Jonkun muun on huolehdittava, että miehelle laitetaan suitset tiukalle, jos mopo alkaa keulimaan. Ei Tammisen työ ole vahtia, onko rahaa, vai ei.

No niin ja se tuosta yo. provosta.
Vitutus kasvaa, mitä enemmän tätä casea räknäilee. Mihin vittuun meidän rahat on hävinnyt? Eikö Saari ja hallitus todellakaan tee mitään epävirallistakaan välitilinpäätöstä? Eikö Debit ja Credit ole Saarelle tuttuja termejä? Miksi kauden aikana ei katottu, että oho. Tilit on miinuksella, leikataan kuluja, vaan syydettiin rahaa lisää ja lisää. Mistä velat ovat tulleet? Pankistako? Ei ne ilmastakaan ole vedetty.

Suurin vitutus tässä on se, että meillä olisi tulevalle kaudelle oikeasti kilpailukykyinen joukkue ja voitaisiin mennä pelillisesti taivaaseen asti, mutta nyt saa murehtia, milloin lyhytaikaiset velat tulee maksuun ja saadaanko pelattua edes koko kautta loppuun asti. Vittu, mitä paskaa!

Itse olen sen verran kuitenkin jo ajatellut tässä aamulla tulevaisuutta, että jos ei mennä konkkaan kesken kauden, niin kannattaisi todellakin keväällä miettiä konkurssiin ajamista ja uuden alun starttaamista. Ei siinä mene järkevällä toiminnalla, kuin muutama vuosi ja taas ollaan Mesiksessä. Sillä erotuksella vaan, että silloin järkevästi rakennetulla organisaatiolla ollaan terveellä pohjalla matkassa. Samalla voitaisiin laittaa kaikki puitteet ym. kuntoon ja kotka saisi taas liitää vapaana sekä tuhokkaana.

Huoh! En koskaan ole ollut näin kyyninen tulevaisuutemme suhteen. Minä, joka yltiöpositiivisena aina uskon asioiden kääntyvän parempaan ja kissan putoavan jaloilleen alan uskoa, että kun pimeä talvi saapuu Vaasaan, joudutaan luopumaan sarjapaikasta ja miksi. Vain siksi, että joku kusipää ei ole kiinnostunut tekemään omaa osaansa työmaalla.

Ei voi sanoin kuvailla, miten vituttaa, kun kaikki kaatuu yhdessä päivässä ja huomaa, että kaikki puheet ja "teot" ovat perustuneet pelkästään valheeseen ja suureen kuplaan. Hyi vittu!

Poistun taakse nuolemaan haavojani. Toivottavasti tähän löytyy vielä joku tervejärkinen selitys, vaikka nyt siltä ei tunnukaan.

Hiltuselle terveisiä, että lupasit avointa tiedottamista tästä eteenpäin. No aloita vaikka julkisuudessa avuaamaan, mitä helvettiä juuri tapahtui rahoille, joita piti olla kuusinumeroinen luku positiivisella. <- Toiveajattelua, mitään ei taaskaan tulla koskaan avaamaan ja sama laulu jatkuu vuodesta toiseen. Hävetkää!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Siellä on varmasti kovan luokan yritysjohtajia ja siellä on varmasti tiedetty missä mennään. Kaikki on ollut tietoista, myös riskinotto. Se ei kuitenkaan liity millään tapaa siihen, että heität täällä juttua kuinka muut Sport-fanit ovat kyllä siunanneet nämä nykyisetkin hankinnat, koska he ovat tehneet sen väärien tietojen perusteella. Turha siis tulla heittämään tuollaista argumenttia, koska siltä lähti pohja pois samaan aikaan kun Saari heitti nämä lukemat pöytään.

Sorry. Ymmärsin kirjoituksesi väärin. Tai luin sen liian nopeasti, kun tässä on joutunut vastaamaan taas useampaan kirjoitukseen.

Tarkoitit tosiaan Sport-faneja, jotka ovat siunanneet Tamin ja hallituksen tulevan kauden hankinnat ja vaatineet lisähankintoja ulkomailta pakistoon. On ollut vähän sama meininki, kun viime syksynä vaadittiin monien kirjoittajien toimesta niitä kalliita kädellisiä senttereitä Sportiin. Niinkuin on selväksi käynyt, ei meillä kannattajilla ole juuri kenelläkään tietoa todellisesta taloudellisesta tilanteesta myöskään Sportin osalta. Valmentajat ja fanit ovat niitä, jotka vaativat aina vain hyviä pelaajia joukkueeseen. Hallituksen tehtävä on pitää suitset niin tiukalla, että hankinnoissa pysytään talouden asettamissa rajoissa.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Valmentajat ja fanit ovat niitä, jotka vaativat aina vain hyviä pelaajia joukkueeseen. Hallituksen tehtävä on pitää suitset niin tiukalla, että hankinnoissa pysytään talouden asettamissa rajoissa.

Fanit ovat vaatineet hyviä pelaajia joukkueeseen sen tiedon pohjalta, että Sportin tilikauden tulos on kuusinumeroinen ja nimenomaan voitollinen. Jos fanien tiedossa olisi ollut, että Sport tekee rankan tappion, jonka seurauksena jopa koko seuran tulevaisuus on vaakalaudalla niin tuskinpa kukaan olisi ollut vaatimassa lisäpanostuksia joukkueeseen. Turha tässä nyt on ainakaan Sportin faneja lähteä syyllistämään.
 

Fordél

Jäsen
Tarkoitit tosiaan Sport-faneja, jotka ovat siunanneet Tamin ja hallituksen tulevan kauden hankinnat ja vaatineet lisähankintoja ulkomailta pakistoon. On ollut vähän sama meininki, kun viime syksynä vaadittiin monien kirjoittajien toimesta niitä kalliita kädellisiä senttereitä Sportiin.Niinkuin on selväksi käynyt, ei meillä kannattajilla ole juuri kenelläkään tietoa todellisesta taloudellisesta tilanteesta myöskään Sportin osalta. Valmentajat ja fanit ovat niitä, jotka vaativat aina vain hyviä pelaajia joukkueeseen. Hallituksen tehtävä on pitää suitset niin tiukalla, että hankinnoissa pysytään talouden asettamissa rajoissa.

Luonnollisesti he ovat siunanneet hankinnat ja vaatineet tason nostoa, koska on puhuttu positiivisesta tuloksesta. Heillä oli tietoa käytettävissä, mutta se oli väärää, eli heitä kusetettiin. Kannattaa siis jättää nyt suosiolla nämä fanit rauhaan. Tosin osalla oli tietoa Sportin heikosta taloustilanteesta jo kesken kaudenkin, mutta näihin tietoihin suhtauduttiin muutaman nimimerkin osalta hyvin paheksuvasti.

Kädellisiä senttereitä on myös vaadittu ja niitä on ollut Mestikseen tarjolla tänäkin vuonna, kuten esimerkiksi Vainiola, Nistas ja Pulliainen.
 
1.Vaikka lyötyä on kiva lyödä, niin pysytään nyt taas asialinjalla.
2.Miten Tamminen liittyy Sportin tulokseen? Aivan yhtä hyvin, kuin joku pelaajistakin. Tammisen työ on valmentaa ja anella pelaajiin resursseja, mutta hallituksen ja Tammisen suoran esimiehen, eli toimitusjohtajan on katsottava, mitä asialle voidaan tehdä. Jonkun muun on huolehdittava, että miehelle laitetaan suitset tiukalle, jos mopo alkaa keulimaan. Ei Tammisen työ ole vahtia, onko rahaa, vai ei.


3.Suurin vitutus tässä on se, että meillä olisi tulevalle kaudelle oikeasti kilpailukykyinen joukkue ja voitaisiin mennä pelillisesti taivaaseen asti, mutta nyt saa murehtia, milloin lyhytaikaiset velat tulee maksuun ja saadaanko pelattua edes koko kautta loppuun asti. Vittu, mitä paskaa!

1.Ei ole tarkoitus lyödä teitä, arvon faneja, vaan todeta, että Tamin myötä käy näin.

2.Et ole varmasti välttynyt huomaamasta Tamin tyyliä. Siihen ei kuulu anelu, vaan ainoastaan omien mielihalujen voimakas esille tuominen. Oikeassa olet siinä, että vastuu on niillä, joilla ei ole munaa kertoa Tamille realiteetteja. Väittäessäni Tamin tuovan muassaan taloudellisen katastrofin on toki puhdas olettamus, mutta vahva tunne on, että jonkun toisen valmentajan kanssa tilanne ei olisi lainkaan näin heikko. Tami lähti Porista ovet paukkuen, koska hän ei saanut diktaattorin vapauksia, vaan paljon parjattu Aholan Pena pisti hanttiin.

3.Masennukseen ei sentään kannata vaipua. Mikäli se liiganousu tulee, niin velat saatte kuitattua varmasti. Tamin mukaanhan 1,6 miljoonan liigaosakekin järjestyy, niin varmasti myös 300 000 tappiot.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Fanit ovat vaatineet hyviä pelaajia joukkueeseen sen tiedon pohjalta, että Sportin tilikauden tulos on kuusinumeroinen ja nimenomaan voitollinen. Jos fanien tiedossa olisi ollut, että Sport tekee rankan tappion, jonka seurauksena jopa koko seuran tulevaisuus on vaakalaudalla niin tuskinpa kukaan olisi ollut vaatimassa lisäpanostuksia joukkueeseen. Turha tässä nyt on ainakaan Sportin faneja lähteä syyllistämään.

Tarkoitin yleisellä tasolla ja kaikkia joukkueita sillä, että valmentajat ja fanit vaativat hyviä pelaajia joukkueisiin. En nyt kohdistanut tätä sen erityisemmin Sportin faneihin. Tämä yleinen ilmiö tosin konkretisoitui tämän kevään ja kesän aikana Vaasassa. Prudden ja Aikins pelasivat erittäin hyvin SM-liigakarsintaotteluissa Ässiä vastaan. Tami ja kannattajat (minua lukuunottamatta) halusivat vaihtaa pelaajat eli sopimuspurkuineen noin kaksinkertaistaa kulut tältä osin. Kun sitten hallitus oli myös Tamin ja fanien linjoilla tietoisena viime kauden tuloksesta, niin tulkitsen, että ei tässä loppujen lopuksi ole minulla muuta kuin hyväksyä tilanne ja uskoa lujasti Sportin tulevan kauden kaikin puoliseen menestykseen. Hallituksella on homma hanskassa ja uskon siihenkin, että tiedotus seuran asioista tulee olemaan jatkossa asianmukaisella tasolla.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Amatöörimäistä

Voisi melkein sanoa, että amatöörisarjassa amatöörien tavalla - myös seurajohdossa. Enpä kuitenkaan sano, kun ihan samaa menoa harrastetaan myös liigassa.

On kuitenkin sen luokan tunarointia tuo Sportin johdon toiminta, että jos ei pallit ala tutisemaan ihan joka merkityksessä, ei Sportin johtokunnalla ole edellytyksiä ohjata tuota purtta.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
2.Et ole varmasti välttynyt huomaamasta Tamin tyyliä. Siihen ei kuulu anelu, vaan ainoastaan omien mielihalujen voimakas esille tuominen. Oikeassa olet siinä, että vastuu on niillä, joilla ei ole munaa kertoa Tamille realiteetteja.
Kun Sport aikanaan Tammisen takasin halusi, oli Tami itse aluksi vastaan ja sanoi, että jos ette ketään muuta löydä, niin katsotaan, mitä tehdään. Sport siis haluamalla halusi ehdottomasti Tammisen. Tami on aivan varmasti tällöin kertonut, mitä haluaa ja oletti, että asiat järjestetään niin, että hänen työnsä tulee tehdyksi. Toki jonkun toisen valmentajan alaisuudessa asiat olisivat erilailla, mutta tuskin näin mallikkaasti pelillisesti, mitä ne nyt ovat.
Tamminen on erittäin hyvä valmentaja ja siitä hänelle maksetaan. Mutta edelleen, raha-asiat eivät ole hänen käsissään. Häne operoi sillä, mitä pummittua saa. Toisten tehtävä on luoda Tammiselle edellytykset ja kaahia sitä rahaa. Nyt tuntuu, että Tamminen on ainoa, joka sitä rahaa edes vähän tekee. Annetaanpa siis hänelle ja joukkueelle työrauha niin kauan, kuin meillä pelataan.


PS: Saas nähä, koska McGregor ja Dickenson myydään liigaan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ainakin Jääkiekkolehdessä Sportin yleisötavoitteeksi oli mainittu 2800 katsojaa/ottelu. Sport jäi runkosarjassa tuosta tavoitteesta reilut 200 katsojaa/ottelu, mutta koko kausi huomioiden vastaavasti ylitti tuon tavoitteen reilulla sadalla katsojalla.

Sport jäi runkosarjassa yleisötavoitteestaan ~ 9 prosenttia mikä ei välttämättä kuulosta kovin paljolta. Sport oli kuitenkin alkuperäisessä budjetoinnissaan nojannut vahvasti juurikin lippu- ja tapahtumatuoton (1372397 €) varaan, paljon enemmän kuin mikään muu Mestis-seura. Toki on mahdollista, että Sport on merkinnyt noihin ottelutuloihin mm. otteluisännät, aitiot, otteluvieraat tms, jotka muualla voitaneen merkitä sponsorituloihin, mutta olisiko taantuma sitten rasittanut tätäkin puolta melkoisesti? Spekulaatiotahan tämä on, mutta kyllä tuollainen kymmenesosan heitto noissa suuruusluokissa alkaa jo tuntua. Varsinkin, kuten allaolevassa viestissäkin puhutaan, ilmeisesti nuo pudotuspelien tulot eivät sittenkään olleet ihan niin suuret kuin olisi voinut olettaa playoffsien kovien kulujen yllätettyä.

Se tässä tosin ihmetyttää, että "Playoffsien kovat kulut yllättivät". Mitä sekin tarkoittaa ? Eikö otteluiden järjestämisen kulupuolen pitäisi olla tiedossa organisaatiossa jo hyvissä ajoin, että asioihin voidaan varautua? Mitä sellaisia kuluja playoffs-matsien järjestämisestä syntyy, joita ei normaaleissa runkosarjamatseissa aiheudu? Vetääkö jääkiekkoliitto siinä jotain välistä vai mitä ihmettä?

Kokonaisuutta tämäkään ei selitä, mutta lienee yksi niistä pienistä(?) puroista.
 

Rocco

Jäsen
Nyt kun miettii, niin onkohan Red ducks ollut tietoinen tästä koko hässäkästä? Joukkue muuttaa Vaasaan, Manner valmentamaan, tietoisesti haetaan vaasalaisia pelaajia joukkueeseen... Että on jonkin tason edustusjoukkue olemassa jos Sport kuupahtaa?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Luonnollisesti he ovat siunanneet hankinnat ja vaatineet tason nostoa, koska on puhuttu positiivisesta tuloksesta. Heillä oli tietoa käytettävissä, mutta se oli väärää, eli heitä kusetettiin. Kannattaa siis jättää nyt suosiolla nämä fanit rauhaan. Tosin osalla oli tietoa Sportin heikosta taloustilanteesta jo kesken kaudenkin, mutta näihin tietoihin suhtauduttiin muutaman nimimerkin osalta hyvin paheksuvasti.

Olen vain todennut, miten valmentajat ja fanit toimivat yleensä, kun on kyse pelaajahankinnasta. Hallitus on se, joka vastaa hankinnoista ja mahdollisesta riskipelistä, kun lopulliset päätökset pelaajahankinnoista tehdään.

Muistan nimimerkkikohtaisesti nämä, jotka ennustivat konkurssin olevan Sportin kohtalo viime kauden päätteeksi. Onneksi näin ei käynyt. Sportin heikosta talouden tilanteesta heillä oli joka tapauksessa sisäpiiritietoa enemmän kuin meillä rivikannattajilla. Keväällä, kun Sportin peli alkoi kulkea kohti SM-liigakarsintoja, ei enää konkurssikirjoituksia näkynyt.
 
Viimeksi muokattu:

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Paska tulos- so not !

Jeps, elikkäs kuraa tuli, mutta niin kuin Hiltunen taisikin kommentoida pohjallisessa "pienistä puroista tulee..." ?? Iso miinus ! Tässä on tietyllä tavalla positiivisiakin puolia, esim. tuo Tp:n järkeistäminen niin että tulevan kauden tuottoja (esim. kausarit), ei ole otettu huomioon 08/09. Kaikenkaikkiaan nuo pohjallisessa olevat hiltusen perusteet ovat mielestäni ihan Ok ja perusteltuja pl. nuo vahvistusten kanssa sekoilut. Ainoa seikka joka allekirjoittanutta häiritsee on nuo karsintasarjan tuotot ? Siihen on näemmä kohdistunut täysin odottamattomia kuluja, joita mm. tj Saari ei edes tiennnyt (?) olevan olemassa ; )

Jos mietitään tulevaa kautta niin ehdottomasti Sportin pitää saada hilattua yleisöKA. korkemmalle, itse asiassa samalle tasolle suhteutettuna, mitä rahaa on jo haaskattu budjetissa mm. pelaajapalkkioihin. Sportin pitäisi ko. budjetilla vetäistä about 3000 - 3200 yka/ runkosarjassa + siihen päälle sitten PO:t ja mahd. karsinta. Silloin ei (välttämättä) tarvitsisi hirveästi jännittää.

... mutta ketä kiinnostaa LeKi marraskuussa ?? -> tää on niin Mestistä ; )
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Tamminen vastaa tuotteesta, ei raha-asioista. Jonkun muun on huolehdittava, että miehelle laitetaan suitset tiukalle, jos mopo alkaa keulimaan. Ei Tammisen työ ole vahtia, onko rahaa, vai ei.
Lapsen uskossa on kiva elää. Silloin voi uskoa jopa Juhani Tammista. Jos haluaa uskoa, että Juhani ei ole vastuussa Sportin raha-asioista, niin sitten saa uskoa.
Se on yksi kaunis 10 sekuntia, ja Juhani vetää tilit miinukselle. Samanlainen rosvo, kuin kaverinsa Vellu Ketola. Koita nyt hyvä mies herätä jo. Ei tuossa sun selityksessä ole mitään järkeä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Nyt kun miettii, niin onkohan Red ducks ollut tietoinen tästä koko hässäkästä? Joukkue muuttaa Vaasaan, Manner valmentamaan, tietoisesti haetaan vaasalaisia pelaajia joukkueeseen... Että on jonkin tason edustusjoukkue olemassa jos Sport kuupahtaa?

Eittämättä tulee mieleen aivan samat ajatukset. Vielä, kun kuulin Vaasa Cupssa, että Jaatinenkin harkitsee siirtymistä Puna-ankkoihin, aloin ihmettelmään, että mistä nyt tuulee. Lisäksi Sport ei kirjoittanutkaan Red Ducksin kanssa farmisopimusta, joka oli sekin mielestäni aika outo veto.

Ihan hyvä, että on edes tuo takaportti, jos tässä vielä hautajaisiin lähdetään. Itselleni tuo joukkue ei vaan tunnu omalta. Nimi pitää olla Vaasan Sport tai ei mitään.

E: Nabb puna-ankkoihin lainalle (ilmaiseksi), niin voidaan odotella mestis-nousua. Eikös Soikkeli ole kuitenkin puna-ankkojen maalilla?
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Siis eihän tuo 300k miinusta voi pitää paikkaansa. Ei Mestiksessä. Tulee tosiaan mieleen kytkökset WinCapitaan. Jonkunlainen pyramidi tuossa täytyy joka tapauksessa olla, josta joku vetää välistä.

Mitäs jos Sport olisi voittanut Ässät karsintasarjassa? Sehän olisi ajautunut konkurssiin, kun olisi joutunut liigalisenssin ostamaan.

Tamminen on erittäin hyvä valmentaja
Onko tästä muuten minkäänlaisia todisteita olemassa?
 

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
... mutta ketä kiinnostaa LeKi marraskuussa ?? -> tää on niin Mestistä ; )

Sori kun huutelen vieraisiin pöytiin, eikä tuleva tekstini varsinaisesti liity Sportin talouteen, vaan tuohon yllä olevaan lainaukseen. Mutta avaudunpas silti banninkin uhalla.

Tässä viikkona menneenä eräänä Joensuussa vieraili liigaseura SaiPa (tulos 6-4 kotijoukkueelle)harjoitusottelun merkeissä. Hallissa oli huomattavasti enemmän ihmisiä kuin seuraavalla viikolla pelatussa SaPKo (6-1)ottelussa. Jonkun kuulin sanovan hallilla, että taisi SaiPa kiinnostaa ihmisiä enemmän kuin SaPKo. Minä kun luulin, että olimme Jokipoikien peleissä! Minä ainakin menen hallille katsomaan kotijoukkueen peliä, vastustajasta välittämättä. Tottahan toki kiinnostavuusaste on erilainen riippuen vastustajasta, mutta jokaiseen peliin menen silti, mihin vain suinkin kynnelle kykenen, vastustajasta riippumatta. Tätä suosittelen myös muille, myös teille vaasalaisille. Se on seuran tukemista. Kiitos.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Onko tästä muuten minkäänlaisia todisteita olemassa?

Ööö. eikö ole? Sportin kaikki pelilliset edesottamukset ko. herran alaisuudessa. Jos et tunne tapausta, googleta vaikka.

Lapsen uskossa on kiva elää. Silloin voi uskoa jopa Juhani Tammista. Jos haluaa uskoa, että Juhani ei ole vastuussa Sportin raha-asioista, niin sitten saa uskoa.
Se on yksi kaunis 10 sekuntia, ja Juhani vetää tilit miinukselle. Samanlainen rosvo, kuin kaverinsa Vellu Ketola. Koita nyt hyvä mies herätä jo. Ei tuossa sun selityksessä ole mitään järkeä.

No joo, tähän provoon en enää lähde. Tammisesta puhuminen on tässä yhteydessä allekirjoittaneen osalta finito.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
V*tuttaa kyllä siinäkin mielessä tämä kannattajien kusettaminen, kun meillä on ollut niin hyvää buumia päällä. Yleisöäkin Mestiksen tasolle erittäin hyvin. Täälä varmasti jos jossain, olisi mahdollista saada esimerkiksi jonkinlainen kansanliike aikaan, jossa fanit maksavat omista kukkaroistaan esimerkiksi pelaajahankintoja tai liigapaikkaa tms. Mutta tälläisen jälkeen ei monikaan ole valmis sijoittamaan omia rahojaan Sportin hyväksi. Itsekin olisin valmis vaikka nyt 50€ antamaan muiden Sport kannattajien kanssa talouden elvyttämiseksi, jos vain miehet vaihtuisivat ja johtamaan saataisiin osaavaa ja luotettavaa henkilöstöä. Saari saisi ainakin vaihtua, usko ja luottamus on mennyt.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ööö. eikö ole? Sportin kaikki pelilliset edesottamukset ko. herran alaisuudessa. Jos et tunne tapausta, googleta vaikka.

Tän täytyy olla kompa? Jos nyt en väärin muista niin Tamminen ei ole saavuttanut Sportin peräsimessä mitään muuta kuin yhden mestaruuden maamme toiseksi korkeimmalla sarjatasolla harrastelijaporukoiden sarjassa ylivertaisella budjetilla. Ja vielä siis ilmeisesti 300k tappiot sillä kaudella Sportille. Sitä ennenhän Tamminen on tainnut kertaalleen jättää uppoavan laivan (Sportin) kesken kauden, kun meni hieman huonosti (silloinkin ylivertaisella budjetilla). Ja oliko niitä kausia vielä yksi lisää? Oliko sama vuosi, kun Sport oli täysi statisti finaaleissa?

Ainiin. Unohdin kokonaan yhden floppikauden välistä.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ei hemmetti tätä vaan voi ymmärtää...

Onko nyt todellakin niin, että meillä on viime kaudella ollut maan kalleimmat puukädet joukkueessa? Hyvänen aika! Tuossa joukkueessa ei ollut oikeastaan yhtäkään Dream Player statuksella olevaa pelaajaa, tavallisia kuolevaisia alasarjakiekkoilijoita suurin osa kuitenkin, mutta että hintalappuko sitten oli lähes MILJOONA euroa!? Sekai nyt on ainaki käymässä selväksi, että jotkut pelaajat ovat vetäneet ihan hyvää hintaa, ja veikkaan lapasten pelanneen sellaisilla pahveilla, jonka jälkeen virallinen 600 000 euron budjetti repesi ja lauloi hoosiannaa. Vaadin niitä kuitteja pöytään!

Runkosarjan yleisömäärät laahasivat pitkään joo, mutta kevät sitten pelattiinkin täydelle tuvalle, ja varovaisenkin arvion mukaan Sport nettosi joka pelistä 50 000 euroa, mutta että sitten olisivat "pleijareiden kulut yllättäneet ja liikevaihto kussut". Ei hyvää päivää! Sport vetää kaudesta toiseen maan parhaita yleisömääriä Mestiksessä. Varmastikaan edes harva liigaseura keräisi mestiksessä pelatessaan samanlaisia yleisömääriä kuin Sport, koska ainoastaan ilmeisesti me vaasalaiset olemme tarpeeksi tyhmiä avaamaan lompakkoa hieman heikommastakin viihteestä. Siis 5000 yleisökeskiarvolleko Sport jatkuvasti budjetoi, hei haloo!

Saa nähdä joutuuko Sport vielä tekemään bluesit, ja vapauttamaan pelaajiaan. Se olisi todella harmi, sillä urheilullisesti joukkue on nyt aivan loistava!

Todella iso kiitos Juha Saarella ja muille roistoille vaasalaisessa jääkiekossa!
 

kistrand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaikka tulos onkin katastroofi niin laskisin että osa selittyy sillä että ennen on laskettu tulevan kauden kausikorttien myynnin tulot menneen kauden tilikaudelle: jos esim. 700 korttia myydään keväällä/alkukesällä se tekee (200euron keskihinnalla) 140 K euroa. Eli ennen on ilmeisesti korjattu tulosta keinotekoisesti tulevilla tuloilla ja nyt ollaan aloittamassa siinä mielessä "puhtaalta pöydältä".
 
Todella iso kiitos Juha Saarella ja muille roistoille vaasalaisessa jääkiekossa!

Kauanko Juha Saari on ollut tj:nä?
Miksi mielettömät tappiot tulevat samaan aikaan, kun Tami häärää Sportissa?

Ette te voi olla noin sokeita, ettette tajua kenestä tämä oikeasti johtuu.

Tamin luomat hienot visiot liigapaikasta ovat tehneet herroille hallituksessa ja johdossa saman vauhtisokeuden kuin osalle faneista.

Tami vaihtaa sopimuksenalaisia pelaajia mielensä mukaan. Onko se taloudellisesti järkevää? Onko se merkki hyvästä valmentajasta?

Mitä tulee 600 000 euron pelaajabudjettiin, niin laskepas paljonko se tekee pelaajaa kohden.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sekai nyt on ainaki käymässä selväksi, että jotkut pelaajat ovat vetäneet ihan hyvää hintaa, ja veikkaan lapasten pelanneen sellaisilla pahveilla, jonka jälkeen virallinen 600 000 euron budjetti repesi ja lauloi hoosiannaa.

Nyt alkaa kyllä uskomaan erään nimeltä mainitsemattonan Mestis-pelaajan maininnan, että Vaasan Sport maksaa pelaajille kolme kertaa enemmän kuin muut Mestis-seurat tarjoavat. Jos sama pätee lähes kaikkiin Sportin pelureihin, niin ei ihme, että tuollaisia tappiolukemia sitten tulee. Vaikka kuinka Sport voitti Mestiksen ja oli lähellä nousua, niin silti pelaajapalkkiot tuntuvat olevan aivan älyttömällä tasolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös