Sport & media

  • 628 210
  • 2 055

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Hinta taisi olla silloin viisi euroa...? Vai oliko jo tuolloin kyseessä kahdeksan euron striimi?
Hinta oli 6,73 puhelinsoiton kautta, tekstiviesti ei ollut käytössä siinä ottelussa.
 

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pannaan nyt tännekin, kun ehkä tulee täältä paremmin asiasta kiinnostuneiden tietoon. Laitoin saman tuonne otteluketjufoorumin puolelle:

Lähinnä Sportin etäkannattajille tai muuten vaan reissussa oleville kiinnostava tieto, että ainakin E75:ssa vakiona olevassa Internet-radio sovelluksessa on myös Radio Vaasa mukana listoilla.

Eli Sportin vieraspelejä voi kuunnella vaikkapa moottoritiellä matkalla Helsingistä Tampereelle. Kannattaa tietysti varmistaa, että on kiinteähintainen datapaketti, muuten saattaa tulla lähetykselle hintaa...

Eikä rätise niin kuin puhelimen FM-radio (ihan Radio Vaasan kuuluvuusalueellakin oleville vinkiksi). Ja vielä puhelin aux-liitännällä kiinni auton soittimeen, niin kuuluu kanssamatkustajillekin.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ylen areenalta löytyi kiinnostava haastattelu. Bergman kertoo vuosista Amerikassa ja vähän Tammisestakin.

http://areena.yle.fi/audio/468642

Ei pysty purkamaan koodausta, joku Yleltä voisi laittaa tekstityksen. Kuulosti muuten aika lailla Kimi Räikkösen sönkötykseltä jostain syystä.

Ehkä joku voi pääpiirteittäin suomentaa ranskalaisin viivoin mitä hän sanoi?
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Ehkä joku voi pääpiirteittäin suomentaa ranskalaisin viivoin mitä hän sanoi?

- Tami on hyvä jätkä. Se osaa sytyttää joukkueen ja sillä on paljon kokemusta.
- Joukkue otti hyvin vastaan. Pelättyä Suomi/Ruotsi -kuittailua ei ole esiintynyt.
- Vuoden sopimus, kaksikin vuotta täällä mahdollista.
- Jos tehdään kunnolla töitä, on sekä SM-liigaan pääsy että mestiksen voitto mahdollisia (mainittiin juuri tuossa järjestyksessä)
- Kanadan junnusarjoissa ei ole hirveitä paineita, oli siellä myös joukkueen kapteenina kauden verran.
- Omat vahvuudet kiekkollisessa pelissä.

Jne. Pientä kimimäisyyttä tosiaan äänessä ja puhe enimmäkseen sellaista amerikkalaista "if we work hard we will win" -tuuletusta.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin faneista pieni juttu ylen nettisivuilla. Ässät vaatii korvauksia faniyhdistykseltä viime keväisen liigakarsinnan aikana rikkoontuneista tuoleista. Huihai Pårilaiset sanon ma,,,,
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kyllä niitä viimesen ottelun jälkeen useita rikki näytti olevan siellä katsomon kaariosassa, jossa suurin osa Sportin kannattajista oltiin.

Ei niitä kyllä mitään 90kpl todellakaan ollut. Olisko ollut 8-10kpl.
 
Suosikkijoukkue
Punavalkoiset Vaasan Ylpeydet
laitetaan vielä linkki uutiseen :
http://yle.fi/urheilu/lajit/jaakiek..._vaatii_sport-faneilta_korvauksia_167972.html

Hieno kuva. 90 tuolia rikki? Niin varmaan. Red Armyn pitäisi varmaan alkaa ottamaan kuvia tyhjästä katsomosto pelin jälkeen. Olisivat laittaneet jutun kuvaksi sellasen kuvan, jossa näkyy rikkoutuneet penkit. Ei taida sellaista olla. En yhtään epäile etteikö jokunen tuoli ole rikkoutunut ja syy rikkoutumiseen näkyy ylen jutun kuvassa. Vaasalaiset haluaa seistä katsomossa ja tekevät sen tuossa kuvassakin. Harmi vain ettei Ässät tarjonnut Red Armylle seisomakatsomoa tai ruuvanneet penkkejä irti tms. Luulisi että olisivat tienneet meidän tavan seistä katsomossa. Tai sitten kävi niin, että yllättyivät kun emme tulleetkoon istumaan kuten kirkkoon :
- Sportin kannattajat saivat porilaiset hämmennyksiin. Ensimmäisessä karsintapelissä monet porilaiset tuijottivat suu auki, kun tuhat Sportin kannattajaa lauloi ja hyppi katsomossa. Porilaiset eivät ole tottuneet sellaiseen, se oli heille aivan uutta. Jotkut unohtivat katsoa peliäkin seuratessaan vaasalaisia, Koivunen (Ässien turvallisuuspäällikkö) kuvailee. lähde:pohjalainen.fi


Ja nyt pohjallisessakin juttua:
http://www.pohjalainen.fi/Article.j...portin+kannattajilta+yli+2000+euron+korvausta
 
"-Olemme ilmaisseet kahdesti olevamme valmiita selvittämään rikkojat. Sen tiedämme, että tuoleja on rikottu, muttei niin paljon kuin porilaiset kertovat. Ja jos tuoleja rikottiin niin paljon kuin he väittävät, mikseivät järjestyksenvalvojat puuttuneet siihen kesken pelin", Sumuranta kyselee.

Hienoa asiassa on, että ollaan valmiita selvittämään rikkojat, sen sijaan hävettävää on kieltää tuoleja rikotun sitä määrää kuin asianomainen ilmoittaa.

Ja mistä Sumuranta tietää, etteivät järjestyksenvalvojat puuttuneet siihen kesken pelin? Kenties vahingot olisivat olleet paljon suuremmat ilman asiaan puuttumista.
 
Mitä hävettävää on virheellisen luvun kieltämisessä?


Huikea analogia.


Kumpikohan rikottujen penkkien määrän tietää paremmin? Vierailevan joukkueen kannattaja vai hallin turvallisuuspäällikkö?

Aivan yhtä osuva kuin se, että järjestäjien pitäisi huomioida ostajien erityistoiveet ja jos näin ei tapahdu, niin järjestäjä on vastuussa ostajien aiheuttamista tahallisista vahingoista.

Seisomakatsomossa seistään ja istumakatsomossa istutaan. Joko toimitaan kuten pitää tai jätetään tulematta paikalle. Jokainen voi sitten kotonaan pomppia tuoleilla, niin paljon kuin sielu sietää.
 
Jos ihmiset haluavat seistä istumakatsomossa, sen pitäisi kyllä onnistua ilman erityisjärjestelyjä ja penkkejä rikkomatta.Lisäksi minulla on hämäriä muistikuvia siitä, että järjestysmiehet kielsivät vaasalaisia seisomasta penkeillä. Voiko joku vahvistaa?

Ja kyseinen episodi osoitti, ettei onnistu. Ja järjestysmiehet ovat siis puuttuneet asiaan, mutta ohjeistus ei mennyt perille?
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Niin hieman kimuranttejahan nämä asiat ovat. Yhtä mahtavan ja hienon kannustuksen saamiseksi, mitä meidän faneilta on monesti nähty, edellytetään myös sitä että sielä katsomassa saa seistä. Kuten esimerkiksi meidän kotipeleissä aina on. Aika ehdoton juttu tuo "seisominen" on, tokihan sitä laulaa hoilottaa ym. voi myös istualtaan, mutta ei se jotenkin ole se juttu tai sovi kuvaan.

Valitettavaa, että Porissa ei ollut tarjolla seisomakatsomoa. Okei, siinäkään en näe mitään ongelmaa, että sitten "pakon edessä" istumakatsomossa seistään. Tuo vain pitäisi hoitaa sitten niin, ettei niitä tuoleja rikkoonnu. Toisaalta tuo on taas erittäin haastavaa, jos reissuun on lähdetty maisteissa ja fiiliksissä - niin jokainen ymmärtää kuinka siinä helposti käy. Sanotaan, että jos Pataljoonakin olisi aina istumakatsomossa, niin kyllä sielä varmasti menisi tuoleja vahingossakin rikki. Vaasassahan Pataljoona pääsi taas sitten seisomaan - eli heidän ainakaan oli tuoleja edes vaikeaa rikkoa, jos tämän asian nyt näin päin kääntää :)

Tuolien määrä vaikuttaa liioitellulta, mutta tiedä häntä sitten. Itsellä kun ei varmaa tietoa ole, niin en kännä tuota asiaa kummankaan hyväksi.

Ensinnäkin on naurettavaa yhdistystä syyttää tuosta. Katsomoon oli lippuja yleisessä myynnissä...
Totta puhut.
 
Viimeksi muokattu:

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Ensinnäkin on naurettavaa yhdistystä syyttää tuosta. Katsomoon oli lippuja yleisessä myynnissä, joten rikkojat on periaatteessa voinut olla vaikka työttömiä Porilaisia. Katsomossa olleista vain murto-osa oli yhdistyksen jäseniä.

Myös sellaista HUHUA kuulin, että Ässien taholta oltiin oltu yhteyksissä jo keväällä näistä rikkoutuneista penkeistä. Silloin penkkien lukumäärä oli noin kolmannes siitä, mitä nyt puolivuotta myöhemmin krävätään.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Periaate, että korjataan mitä rikotaan on tietenkin ihan kannatettava. Tässä tapauksessa on kuitenkin vaikea hakea sitä tahoa, jolle korvausvastuu kuuluisi. Ja voisi kai sitäkin ajatella lieventävänä seikkana, että Sport-fanit toivat karsinnoissa Ässien kassaan moninkertaisesti sen rahamäärän, mitä rikottujen tuolien korjaaminen nyt vaatii.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ja voisi kai sitäkin ajatella lieventävänä seikkana, että Sport-fanit toivat karsinnoissa Ässien kassaan moninkertaisesti sen rahamäärän, mitä rikottujen tuolien korjaaminen nyt vaatii.

No kyllä niiden nuuskamuikkusten paimentamiseenkin tarvittiin kymmenkertainen määrä järkkäreitä, mitä ei normaalien ihmisten kohdalla tapahdu. Lisäksi siivoamiskulut olivat varmasti mahtavat. Nuuskamällien ja kanamunien peseminen lattioilta ja penkeiltä oli varmasti tosi edullista...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Aikamoisen siivon ne vähäiset Pata-fanitkin sai Kuparisaaressa aikaiseksi, joten mussutus jostain vitun siivoomisesta voidaan jättää toisarvoiseksi. Aina rapatessa roiskuu. En toki hyväksy noita istuimien rikkomista.

Tuo luku on myös mun mielestä noussut sitten kevään ja mitä itse katsoin, oli niitä todellakin maksimissaan kymmenkunta. Nämä siis viimeisen ottelun tuloksena. Nyt Porista ollaan yht´äkkiä annettu ymmärtää, että istuimia olisi rikottu edellisissäkin otteluissa. Mitä seuraavaksi? Ollaanko me syyllisiä siihenkin, että Porissa häviää työpaikat telakalta, kuin mummon konvehdit joulupöydästä. No eiku laskua tänne vaan, käsitellään työttömyyskorvaukset siinä järjestyksessä, kun niitä postiteaan.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Se oli tiedossa, minkälaista porukkaa nuo ultrat ovat, mutta että faniryhmän johdossakin on tuollaisilla älynlahjoilla varustettu kaveri, täytyy myöntää, että tuli puun takaa.

Olemme ilmaisseet kahdesti olevamme valmiita selvittämään rikkojat. Sen tiedämme, että tuoleja on rikottu, muttei niin paljon kuin porilaiset kertovat. Ja jos tuoleja rikottiin niin paljon kuin he väittävät, mikseivät järjestyksenvalvojat puuttuneet siihen kesken pelin, Sumuranta kyselee.
Ilmeisen tosissaan vielä kyseli :D
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Periaate, että korjataan mitä rikotaan on tietenkin ihan kannatettava. Tässä tapauksessa on kuitenkin vaikea hakea sitä tahoa, jolle korvausvastuu kuuluisi. Ja voisi kai sitäkin ajatella lieventävänä seikkana, että Sport-fanit toivat karsinnoissa Ässien kassaan moninkertaisesti sen rahamäärän, mitä rikottujen tuolien korjaaminen nyt vaatii.
Jos katsomoon voi ostaa lippuja kuka tahansa, niin en millään voi ymmärtää miksi Sportin faniyhdistys on vastuussa siitä katsomo-osiosta. Oletan että HC Ässät Pori Oy jos vuokraa hallin käyttöönsä ottelutapahtumaa varten, niin he ovat vastuussa hallin kunnosta vuokra-ajan päätyttyä. Siis päävastuullinen on HC Ässät Pori Oy.

Jos taas Sportinfaniyhdistys olisi ostanut kaikki liput siihen osioon HC Ässät Pori Oy:ltä (ja myyneet niitä eteenpäin), niin ymmärtäisin paremmin miksi meidän faniyhdistys olisi vastuussa.

Hyvin yksinkertaista.
 
Viimeksi muokattu:

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Aikamoisen siivon ne vähäiset Pata-fanitkin sai Kuparisaaressa aikaiseksi, joten mussutus jostain vitun siivoomisesta voidaan jättää toisarvoiseksi. Aina rapatessa roiskuu. En toki hyväksy noita istuimien rikkomista.
Kovasti kuitenkin sielläpäin hitsaa kiinni kun asiasta mainitaan. Enpä huomannut kenenkään heittelevän esimerkiksi kananmunia tai nuuskamällejä Vaasassa kuudennen karsintamatsin aikana. Istuimien rikkomisesta puhumattakaan.

Porissa sensijaan nähtiin, miten vaasalaiset todelliset kannattajat repivät tuoleja irti. Toki siellä on irronnut väkisinkin tuoleja, koska jotkut vaasalaiset eivät olleet ihan varmoja mitä tuolilla kuuluu tehdä ja päättivät seistä niiden päällä. Ei siinä mitään. Mutta tahallinen hajottaminen on perseestä ja ne vahingot on korvattava.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kovasti kuitenkin sielläpäin hitsaa kiinni kun asiasta mainitaan.
Rauhoitu jo. Missähän hitsaa kiinni?

Vaasalaiset pakotettiin kalliimpiin paikkoihin kun mitä halusivat, kun ei seisomapaikkoja pystytty Porin suunnasta tarjoamaan. Se muutaman euron kalliimpi lippuhinta mitä vaasalaiset maksoivat lipuistaan, korvaa moninkertaisesti nuo 90 surkuhuhupaisaa tuolia. 2000 euroa mitä nyt vaaditaan on pieni raha verattuna siihen mitä vaasalaiset toikeväällä HC Ässät Pori Ry:lle.

4x800 vaasalaista (varovasti lakettuna) =3200. Lisähinta istumapaikoista n. 5€ (vai oliko se jopa 7€?) tekee 16.000 euroa HC Ässät Pori Oy:n kassaan.

Sit kitistään vielä tuoleista. Otti näköjään koville tuo karsinta Porissa, vaikka voititte. Suomen perseenreikä on muuttanut 130 km pohjoisempaan.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
4x800 vaasalaista (varovasti lakettuna) =3200. Lisähinta istumapaikoista n. 5€ tekee 16.000 euroa HC Ässät Pori Oy:n kassaan.

Sit kitistään vielä tuoleista. Otti näköjään koville tuo karsinta Porissa, vaikka voititte.
Voiko näitä ottaa takautuvasti? Ainakin 03 Turussa oli Kerhofaneja joku viitisen sataa, eli voisiko sieltä tällä kaudella käydä hajottamassa pienen määrän tuoleja, kun silloin jäi "löysää". Sanomattakin selvää, että nyt hajotettaisiin vain sen verran, joka on vaasalaisten fanipoppoon johtajan linjauksen mukaan ok ilman järkkäreiden puuttumista.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Voiko näitä ottaa takautuvasti? Ainakin 03 Turussa oli Kerhofaneja joku viitisen sataa, eli voisiko sieltä tällä kaudella käydä hajottamassa pienen määrän tuoleja, kun silloin jäi "löysää". Sanomattakin selvää, että nyt hajotettaisiin vain sen verran, joka on vaasalaisten fanipoppoon johtajan linjauksen mukaan ok ilman järkkäreiden puuttumista.
En ymmärrä mitä haet. Jotain mukahauskaa, ehkä?

Edelleen korostan mitä kirjoitin muutama tunti sitten. HC Porin Ässät Oy on vastuussa, ei Sportin kannattajayhdistys, sillä HC Porin Ässät Oy on itse vuokranutt tilan (jäähallin) omaa tilaisuutta varten ja ovat myyneet lippuja kaikille halukkaille (myöskin porilaisille), ei pelkästään Sportin faneille kyseiseen katsomo-osioon.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös