Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Sport & media

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Hartiapankki, 29.06.2006 klo 22.09.

 1. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Sport kerää Jukurien ohella suurimman huomion Mestis-seuroista valtakunnallisissa medioissa. Tamin aika nosti julkisuusarvoa vielä pykälän ylöspäin, vaikka ennemminkin oli jo vaasalaiset huomioitu yhtenä divarin/Mestiksen 'suurseurana' eikä vähiten kannattajiensa ansiosta.

  Itse seuraan mielenkiinnolla mitä Sportista puhutaan/kirjoitetaan eri tiedotusvälineissä. Omat kanavani ovat lähinnä maakunnan omat lehdet eli Pohjalainen, Ilkka ja Vasabladetin nettilehti sen mitä ruotsintaito antaa myöten. Pohjalainen ja etenkin Vasabladet ovat paikkakunnan lehtinä erittäinkin kiinnostuneita Sportista, Ilkka Seinäjokikeskeisenä on tietenkin neutraalimpi ja suppeampi otteluraporteissaan ja muissa Sportia koskevissa uutisoinneissaan. Välillä tosin Pohjalaisenkin raportointi Sportista on ollut yllättävän negatiivista, vai johtuneeko sitten siitä että juttuja tulee luettua punavalkoisin silmälasein. Joka tapauksessa esim. talousongelmat ovat olleet elämää suurempi asia niin paikkakunnan lehdissä kuin valtuustotasollakin, mikä tietenkin tarkoittaa myös sitä että Sport herättää tunteita Vaasassa ja lähiympäristössä. Any publicity is good publicity, voisi kai sanoa tässäkin tapauksessa.

  Isompien pelaajasopimusten tai muiden asioiden taholta järjestetään aina kunnon lehdistötilaisuus, mikä on hyvä asia. Lähes poikkeuksetta tilaisuuksien anti on hetken päästä luettavana myös MTV3:n tekstikanavalta ja usein myös YLE:n puolella.
  Silloin tällöin Sport mainitaan myös TV-lähetysten puolella (muulloinkin kuin Urheilukanavan Mestis-lähetyksissä), viimeksi taisi olla keväällä juttu FST:n puolella kannattajakulttuurista.

  Katsellaan mitä ja minkälaisia juttuja uusi kausi tuo tullessaan.
   
 2. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Kaksi viikkoa sarja-avaukseen. Juttuja silloin tällöin Sportista, mutta lähinnä harjoitusotteluiden raporttien muodossa. Alkaa olla aika kunnon kausiennakolle Pohjalaisessa ja/ tai Vasabladetissa pelaaja-ja valmentajahaastatteluineen ja kolumneineen. Tärkeää olisi myös saada suuren yleisön tietoisuuteen tulevan kauden merkitys liigakarsintamahdollisuuksineen, monelle Mestistä sivusilmällä seuraavalle tämä ei välttämättä ole selvää.
  Rummutus näiden kahden viikon aikana olisi tärkeä nimenomaan kausikorttimyynnin kannalta. Kun peli tai kaksi on ehtinyt kulua, ei kausariin enää välttämättä panosteta, vaan hankitaan irtolippuja eikä luultavimmin tulla joka kotipeliin vaan noukitaan ohjelmasta nämä Jukuri-matsit sun muut kärkipelit.
  Markkinointimielessä tämä tuleva ulkomaalaisvahvistus olisi lisäksi ollut hyvä saada joukkueeseen jo sarja-avaukseen. Toisaalta jos tulija on nimekäs, ei muutaman pelin skippaamisella ole merkitystä yleisen mielenkiinnon kannalta.

  No, toivotaan että ainakin Pohjalaisen P. Heikkinen tekee mielenkiintoisen ja laajan ennakkopaketin niin saadaan taas muutamia innokkaita katsojia lisää talven koitoksiin.
   
 3. Jäämasa Jäsen

  Torstaina 7 Syyskuuta Sportilla on "iso" kausi info jossa käydään läpi sportin tulevan kauden kuulumisia. Varmaan juttua lehdissä seuraavana päivänä tai viikonloppuna.
   
 4. Tepe#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport/Real Madrid
  Tuohon lehtien listaan voisi liittää vielä paikkakunnan viikkolehti Ikkunan. Ikkunasta luen Tuulettajaa ihan mielenkiinnosta että mitä tällä viikolla dissataan. Kaikkia muita joukkueita Tuulettaja dissaa lukuunottamatta pesistä ja Kiistoa (jalkapallo ja lentopallo).

  Mielestäni tuon kaverin voisi vaihtaa johonkin kirjoittajaan joka joskus edes löytää jotain positiivista sanottavaa vaasalaisesta urheilusta. Tottakai kritiikkiä saa esittää, mutta et on yleis negatiivinen (kenties jotain kateutta muita lajeja/seuroja kohtaan) kokoajan ja lähes joka jutussa. Tuollanen ei aja urheilun mainetta Vaasassa.

  Pohjalaisesta ja Vasabladetista tulee luettua joka arkipäivä kaikki urheilu uutiset. Pohjalainen petrannut erittäin paljon sitten edellisten aikojen. Vasabladet ajaa jääkiekon kunniaa Vaasassa tosi hyvin ja paikoitellen pesee edelleen Pohjalaisen.

  Jatkoajan raportit tosi hyviä viime kaudella ja kertoo aina vähän enemmän kuin paikallislehtien samaiset. Raportit tehty hyvin ja hieman punalasien kanssa (tosi vähän), mutta niin sen pitääkin olla.
   
 5. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Lainaus:
  Geezereiden sivulla taisi olla kanssa juttua tuosta Tuulettajasta, ei ole ilmeisesti VPS-fanikaan..

  Sport-aiheista keskusteluahan löytyy myös täältä, varsinkin talousasiat on venyttänyt tuota ketjua 13-sivuiseksi. Viimeisin viesti on kesäkuulta mutta eiköhän syksyn tullen vilkastu. Tuota palstaa on mielenkiintoista lukea varsinkin siksi, että useimmat kirjoittajat eivät ole mitään hard core-faneja vaan tavallisia vaasalaisia joilla joskus on yllättävänkin negatiivinen asenne Sportiin. Ja kirjoittaahan tuonne joskus valtuustotasonkin päättäjiä..
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2006 klo 13.43
 6. Baissen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport,VPS,
  Lainaus:

  Tuulettaja(t?) on maakunnasta kaupunkiin tullut juntti joka ei ymmärrä muusta kuin pesäpallosta ja painista. Esitti joitakin aikoja sitten suurimpana toiveenaan Mailan saamisen superpesikseen ja Kari Kallion sitä johtamaan. Mikäpä siinä, kaikillahan meillä on omat toiveemme mutta kun pitää erityisesti futista ja lätkää olla koko ajan mollaamassa vaikka ne Vaasan ylivoimaisesti suurimpia lajeja ovatkin.
   
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Sport ja media on outo käsite.

  Kävinpä tuossa Sportin kotisivulla joka kuuluu tietysti osana Sportin mediaa. Meninpä keskusteluihin, ihan mielenkiintoista. Sitten linkkeihin ja katsoin että siellähän on linkitetty oivasti kaikki Mestisjoukkueetkin.

  Hämmästys oli kuitenkin suuri kun yksi joukkue puuttui linkeistä, nimittäin SaPKo. Kunnioituksen puute tulevaa sarjavastustajaa vastaan oli se mikä tahansa niin kertoo kaiken vaasalaisista.

  Mistään vahingosta ei voi olla kysymys sillä on siellä muutkin nousijat linkitetty kuten KOOVEE ja HeKi. Sai taas yhden syyn lisää olla kunnioittamatta tuota jääkiekkoilun rantsukääpiötä, Sportia.

  Tuossa vähän vaasan sportin webmasterille mallia kuinka osataan linkittää tulevat sarjavastustajat oikeaan kategoriaan.

  http://www.sapko.fi/linkit.htm

  Joku tietysti täältä voi asiasta vihjata webmasterille tai voittehan jatkaa samalla linjalla eli paskat SaPKosta ja Savonlinnasta. Kummaa muuten että Sportin fanikomppania on tulossa kyllä Savonlinnaan vierasmatsiin kannustamaan omiaan mutta kukahan teistä osaa paikalle ajaa kun ei kukaan tunnu tietävän mikä se SaPKo oikein on ja missä se on? Ainahan voitte tietysti googlettaa niin eiköhän se oopperakaupunki löytyne.
   
 8. Orion Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:

  ... ja kaikki tämä kun ei löytyny SaPKo:n kotisivuille linkkiä ? -sanaton-
   
 9. Stone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Eiköhän se ole ihan epähuomiossa unohtunut sieltä.
   
 10. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Niinpä, mietipä sitä. Kyllä se muilta Mestisjoukkueilt löytyy. Tervetuloa lokakuussa Savonlinnaan jos löydät.


  Stone:
  Lainaus:
  Toivotaan näin, Stone. Ja kiitokset ASIALLISESTA vastauksesta.
   
 11. Jalkaveivi Jäsen

  Kaikki aikanaan Makopide. Oletko huomannut naputtaa jatkoajan ylläpidolle jo linkkien päivittämisestä?
   
 12. kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Haha, itsekin luin mielenkiinnolla ja odottelin jutun "kliimaksia" ja tulihan se sieltä lopuksi kun vähän potki :)

  Makopide:
  ootko koskaan kuullu sanontaa että "lyhyestä virsi kaunis"?
   
 13. Orion Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Kiitos kutsusta, onneksi minulla on navigaattori.
   
 14. Iso Punakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suuri kotka-sydän, Pyhä Patrik
  Lainaus:
  Rauhotu! Onko joku vaasalainen Roikale vienyt sun naises vai mistä moinen?
   
 15. Shearer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Varmaan sivujen tekijä tehdessään sitä listaa Mestisjoukkueista katsoi, että SaPKo...njääh... en viitsi laittaa. Luultavasti myös Sportin toimistolta olivat soittaneet, että älä ny mitää SaPKoa sinne laita.

  Tai sitten vahingossa jäänyt pois. Emme todennäköisesti ikinä saa tietää totuutta.

  Ehkä Jari Porttila pitäisi laittaa tutkimaan...
   
 16. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Lainaus:
  Jäljet johtaisivat todennäköisesti norjalaiseen hakkeriin.

  Eiköhän SaPKokin pian pääse sinne minne se kuuluu.
   
 17. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Mitä ilmeisemmin näin on käynyt, sillä makopidellä näitä juttuja Vaasalaisia vastaan riittää.

  Niin makopide, et vastannut jalkaveivin kysymykseen, onko Jatkoajan ylläpito jo haukuttu pystyyn?

  Kyllä olet aika ihme veijari.
   
 18. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Sama jamppa taas vauhdissa. Aivan käsittämättömiä juttuja.

  Ja joo, epäkunnioittamislause SaPKoa(menikö nyt oikein?) kohtaan, no shit sherlock! Eiköhän se ole sieltä ihan vahingossa unohtunut.

  BTW: Savonlinnako oopperakaupunki? Täytyy, myöntää etten ole ennen kuullutkaan. Jaa, taitaa sielä sittenkin joku kesäooppera pyöriä?
   
 19. Castillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
 20. pedro_de_vaasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punavalkoiset Vaasan Ylpeydet
  Lainaus:
  SapKo pelaa mestistä. Enää ei ole vaasalaisille epäselvää :
  http://www.vaasansport.fi/index.php?tocID=386&sprak=fin

  :D

  Itse asuin 10 vuotta sitten 9 kuukautta Savonlinnassa - 500 metriä talvisalon hallillalta. Voin siis lähteä ra:lle oppaaksi. Tosin hallia on vaikea missata, kun Vaasasta tullessa ajetaan väkisinkin sen ohi Savonlinnaan tullessa... ;)

  Edit: Castillo oli nopeampi
   
 21. Ihmemies Jäsen

 22. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:

  No nyt naurattaa jo minuakin, tuohan ei ole hyvä vastinen vaan suorastaan loistava. Sportin sivujen ylläpitäjähän on suorastaan paneutunut asiaan ja se on ihailtavaa. Huumoriakaan ei ole jätetty pois joten olen tyytyväinen.

  Näin sitä aina saa jotain tapahtumaan kun vähän potkii. Kiitoksia! En olisi itsekään tuskin parempaan tarinaan pystynyt.


  fastasashark:

  Lainaus:
  Kyllä vain, olenhan perikiero savolainen. Mutta onko se linkki nyt siellä Sportin sivuilla? Kai tässä sai SaPKon edestäkin edes jotain aikaiseksi vai mitä olet mieltä?


  Ja lopuksi vain vaasalaisille tervetuloa Savonlinnaan. Nyt osaatte varmasti ja webmasterin loistavan viiltävän analyysin vuoksi jopa tiedätte paikasta jotain.
   
 23. $hanahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Vaasan Sport, Florida Panthers
  Lainaus:
  Tänne myös oli tullut. (Vanha Vaasa) Ihan kivaa luettavaa oli joo, ois voinu kyllä olla enemmänkin tekstiä. Haastatteluja olisi myös ollut kiva lukea.
   
 24. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Kyllä tuli myös tänne Vörkkärille. Joo oon samaa mieltä $hanahanin kanssa, että haastatteluja varsinkin uusilta pelaajilta olisi ollut kiva lukea.
   
 25. moonshainrider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
  Lainaus:
  Mustasaareen ei ole tullut (ainakaan vielä). Olisi varamaan täälläkin kysyntää.