Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Sponsoriboikotointi pelikieltotapauksissa

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Haas, 20.11.2015 klo 22.51.

 1. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Valitettavasti vain ketjujen klikkausmäärät eivät kerro kuinka paljon ketjulla on lukijoita. Nykyään erilaiset hakurobotit (esim googlen crawlerit) aiheuttavat valtavia määriä sivulatauksia ja klikkauksia ilman että kukaan lukee ketjua.
   
 2. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Lainaus:
  Olisi todella hienoa jos esittäisit perustelut miksi sponsoriboikotti EI toimisi? Mikä siinä menee väärin?
  Ei sponsori voi olla mikään pyhä (lypsettävä) lehmä.
  Ja sitäpaitsi ensivaiheen jälkeen tämä kääntyy jouhevasti oikealla tavalla toimivien sponsoreiden - ja suomalaisen kiekon - eduksi.
  Vai pitääkö kiekkofanien tyytyä kohtaloonsa ja purkaa täällä vitutustaan ja vollottaa vääryyksistä?
  Me olemme nähneet tätä piittaamatonta menoa kaukalossa ihan tarpeeksi. Me haluamme olla vaativia faneja.

  Ja ole hyvä ja esitä parempi vaihtoehto pelaajien välisen kunnioituksen palauttamiseen ja sitä kautta pelin tason kohottamiseen.
  Mitä itse tekisit? Jättäisit seurojen tai valmentajen harteille? Tästä voidaan sanoa että todistetusti ei toimi, ei ainakaan kaikissa joukkueissa.

  Täällä on otettu kantaa ajatustamme vastaan ilman kestäviä perusteluja. Ei ole myöskään esitetty kestäviä vaihtoehtoja - odotamme nyt perusteluja ja vaihtoehtoja täällä kovin kriittisenä esiintyneeltä porukalta, @Vesuri ja muut.


  Yhden miehen boikotti? :-D

  edit täsmennys "kriittisenä esiintyneeltä"
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2016 klo 17.10
 3. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Salatorppaajat kuriin eli sponsoriboikottipäätökset 9.10.

  Tapaukset Jypin Pihlman, Sportin Tikka ja Saipan Taipalus ja Carson


  Hyvin alkaneen kauden tässä vaiheessa on harmi todeta etenkin päähän kohdistettujen ajelujen yleistyneen.
  Erityisesti huomiotamme kiinnittää tietynlainen "salamurhamentaliteetti" eli taklaaja muina miehinä luistelee ohi, kyynärpää nousee ja ohoh, kupoliin kopsahti.
  Samoin viime kaudella emme mitenkään usko että Bloodin polvitaklaus Perriniin oli tahaton, vaikka Blood selvästi näin yritti näytellä.
  Samoin mielestämme Tyrväinen saattoi viime kaudella yrittää jotain samaa luistellessaan Kuuselaa vastaan, mutta taklaus kolahti ja Tyrväinen joutui sitten (ansaitusti) kärsimään.
  Ilveksen Flinck levitteli käsiään ja yritti uskotella Kalpa-ottelun lopun taklauksen olleen vahinko. Paskanmarjat oli vahinko.
  Miksi tämä on teennäistä näyttelyä? Me emme usko, että liigassa on mahdollista pelata ilman että huomaisi sivussa liikkuvaa pelaajaa, osaisi hallita omaa liikerataansa ja ymmärtäisi omaan käyttäytyniseen liittyvää riskiä.
  Jossain piirinsarjassa tällaiset osumat ovat mahdollisia ja silloinkin pelattaessa parin tuopin humalassa.
  Tässä on kaksi mahdollista syytä: pelaajat joko haluavat pelotella tai antaa lievän iskun. Kumpi vaan - toiminta osoittaa piittaamattomuutta varsin törkeällä tavalla. Käsittämätöntä, koska pelaajien kannalta kyseessä on ura ja elanto ja suomalaisen jääkiekon kannalta lajin tulevaisuus.

  Pihlman - Järvinen:
  Pihlman iskee kolmantena Järvistä kupoliin. Muualla palstalla perustellaan että "Pihlman on kulmikas luistelija, osui vahingossa". Tämä on potaskaa. Mielestämme tietoinen piittaamattomasta asenteesta kertova riskinotto ja riski laukesi.
  Seuraus: kolme ottelua sponsoriboikottia.
  Jypin sponsorit löytyvät täältä: http://www.jypliiga.fi/yhteistyokumppanit/


  Carson - Kangasniemi
  Piittaamaton teko, vaikka pelaajilla pituuseroa. Kaksi ottelua boikottia.
  Taipalus: kaksi ottelua eli yhteensä neljä ottelua Saipan sponsoreille.
  Saipan sponsorit: http://saipa.fi/fi-fi/yrityksille/yhteistyokumppanit/92/

  Tikka - Kemiläinen
  Tommi Tikka kolaa Kemiläisen. Yksi ottelu jota korotetaan Valtosen (mainetta on...) käsittämättömällä meuhkaamisella yhdellä ottelulla.
  Kemiläisen asennosta voidaan keskustella, mutta mielestämme kiekkoa ei voi pelata suorin jaloin koko aikaa.
  Vaasan Sportin yhteistyökumppanit: http://www.vaasansport.fi/fi-fi/article/etusivu/yhteistyokumppanit/49/

  Saipan Saku Salmisen osuma Pelicansien Björniseen: tämä puolestaan oli mielestämme tahaton. Näitä sattuu ja niitä tulee yrittää vähentää, mutta tietyssä määrin ne kuuluvat lajiin, valitettavasti. Salmisen ulosajo oli oikea ja riittävä tuomio.
   
 4. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Onko seuroilla yhtään sponsoria jäljellä?

  Miten @Haas oma elämäsi, mitä tuotteita pystyt ostamaan kun kaikkien seurojen sponsorit alkavat olemaan boikotissa.
   
 5. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Tuli vaan mieleen, mihin arvon @Haas mahtaa pyyhkiä hanurin kun kaikki kaupat on boikotissa jatkuvasti, mennäänkö sormituntumalla vai jelppaako kaveri (ovelasti kierretään boikottia!)?
   
 6. Rocco Jäsen

  Koska Kemiläinen kumarteli kulmauksessa ja työnsi päänsä taklaukseen, taidan boikotoida kaikkia Tapparan sponsoreita. Opettelisi pitämään päänsä ylhäällä, koska kun pää alkaalla menee niin pakosta se johonkin joskus osuu.
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Koska yksittäisen ihmisen parin päivän boikotit firmoja kohtaan ei vaikuta näiden firmojen myyntiin mitenkään..

  Boikotoit näemmä Sportin sponsoreita keskiviikkoiltaan asti. Mikä näistä sponsoreista on sellainen, jonka tuotteita muuten ostaisit tässä parin päivän aikana, mutta nyt jätät boikotin vuoksi väliin? Jos ei mikään, niin siinä on yksi perustelu sille, miksei boikotti toimi.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016 klo 05.54
 8. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Mä sanoin sulle jo ed. sivulla. Luetaan näitä viestejä. Keskustelun vieminen myös muualle täältä suljetusta yhteisöstä. Jutun saaminen ensi alkuun vaikka Jatkoajan verkkolehteen. Sosiaalinen media kaikkine ulottuvuuksineen. Persoonan tuominen rohkeasti esille. Ihmiset rakastavat nykyään sitä jos joku homma henkilöityy ihmiseen, saa ns. "kasvot". Sä jankkaat täällä ja lyöt päätä seinään.

  Ps. Some on siitä jännä kansalaismedia, että siellä äänensä saaminen kuuluviin ei vaadi tuhansien eurojen mainospanostuksia.

  Ps. Kuinka huikea juttu olisi käyttäjä Hansin ja vaikka jonkun jääkiekkoseuran sponsorin saaminen saman pöydän ääreen keskustelemaan aiheesta. Videokamera kehiin ja striimi päälle. Joku tormakka lätkäjätkä vielä siihen vaikka keskustelua vetämään. Kaukaloiden kovat otteethan ovat todella seksikäs ja intohimoja herättävä aihe.Toki jos alkujuonnossa selviää, että boikottihankkeessa ei ole mukana kuin Hans, tai Hans+1, niin ehkä siltä katoaa (ainakin hetkeksi) pohja, mutta näkyvyyttä aatteelle tulisi ainakin..

  Kerrotko vielä, että eikö tähän asiaan kiinnitetä huomiota jääkiekkoperheessä? Yhden miehen boikotilla KOKO lajin muuttaminen on kova juttu, mutta onnea siihen tietty.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016 klo 09.39
 9. Rocco Jäsen

  SM-liigan pörssikärjen loukkaantuminen puhuttaa – näin kurinpitäjä kommentoi - SM-liiga - Ilta-Sanomat

  "– Otteluvalvoja bongasi ottelusta kyseisen tilanteen, josta ei tullut rangaistusta. Se on katsottu lauantaina päävideotuomarin kanssa: keskustelimme tilanteesta. Siinä ei ollut syytä kurinpitotoimille tai jäähylle, Liusjärvi tiivisti."

  Mitäs nyt, kun Carson ei saanutkaan mitään pelikieltoa, ja olen jo SaiPan tukijoita kehoituksestasi boikotoinut.

  Otatko vastuun kaikesta taloudellisesta harmista, mikä on SaiPan tukijoiden taloudelliseen tulokseen tullut?
   
 10. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja ennenkaikkea se vaatii sitä, että itse ajettavassa asiassa olisi jotain järkeä (tai huumoriarvoa). Tämä yhden miehen "sponsoriboikotti" on siitä huono, ettei se toimi edes vitsinä, kuten monet some-ilmiöt.
   
 11. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Lainaus:
  Tästä tilanteesta on kirjoitettu paljon oivia kannaottoja mm. kyseenalaisten taklausten ketjussa. Kyseinen Sportin pelaaja osoitti törkeää piittaamattomuutta.

  Lainaus:
  Boikotti puree koska tuotemerkki on pyhä ja sponsoreille herkkä asia.

  Lainaus:
  Kysymys kuului "mitä pitäisi tehdä" eli mikä on se keino. Siihen et vastaa lainkaan.
  Mutta ehkä on niin, että haluat villin lännen meiningin lisääntyvän kaukaloissa, mikä johtaisi jääkiekon maineen rapautumiseen. Ja tästä hyötyvät lähinnä jalkapallo ja salibandy. Pitää kysyä: oletko ehkä näiden lajien kannattaja?

  Sensijaan esität ajatuksia "miten sitä valittua keinoa pitäisi edistää". Tämä on eri asia ja sekin on huonosti ajateltu.
  Aamutelkkari ja some-ideat: tässä on kaksi asiaa. Ensinnäkin, me olemme sen verran kiireisiä päivätöissämme emmekä ole kiinnostuneita julkisuudesta. Toisekseen jos kerran lätkäfanit täällä vasta vähitellen ymmärtävät sponsoriboikotin idean, sitä on täysin hyödytöntä edistää yleisillä somen foorumeilla. Asia ei mene jakeluun...vielä.
  Ja muuten: kuten todettu aikaisemmin, meitä on useampia :-)
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Boikotti ei pure, koska sponsorit eivät edes tiedä, että joku yksi henkilö boikotoi heitä. Boikotti puree, jos boikotoitava tietää olevansa boikotissa ja toimii sen mukaan.
   
 13. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Boikotoi suoraan joukkuetta. Nuo sponsorit ovat muutenkin vain tarpeettomana välikätenä tässä. Tuo boikottiaika on noin lyhyt niin Laakkosta ei kiinnosta ostatko uuden farmarin tänään vai ensi viikolla. Seuraa taas kiinnostaa, jos seuraavassa kotipelissä ei ole katsojia. Lisäksi Liigaseura todennäköisemmin reagoi parin ihmisen boikottiin kuin joku Neste.

  Esim. Lauri Taipaluksen taklauksesta seuranneen pelikiellon takia en kanna senttiäkään SaiPalle ottelulippujen tai fanituotteiden muodossa. Toki tämä edellyttäisi sitä, että tulisi muuten käytyä Lappeenrannassa pelejä katselemassa tai ostaisin normaalisti keltamustien fanituotteita. Eli tämä olisi huomattavasti vaikeampi toteuttaa uskottavasti pienellä porukalla.
   
 14. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Kyllä. Seuraan salibandya maju-tasolla ja jalkapalloa paikallisalueen joukkueiden edesottamuksista Veikkausliigaan, champpariin, majuun ja arvoturnauksiin. Miksi vastakkainasettelu muutes? Jalkapallon kukoistus alkaa Suomessa tasan siitä hetkestä kun maju pääsee kisoihin. Jos siis kisapaikan tuoma hype osataan jalkauttaa kotimaan sarjoihin, koriksessa se ei vielä ihan onnistunut. Kerrataas vielä. Sä haluat, että päähän kohdistuvat taklaukset ja muu rottailu vähenee kaukalossa ja keinoksi olet valikoinut boikotoinnin, joka kohdistuu kulloisenkin seuran sponsoreihin. Vaikka boikotoinnin kohde ei sitä tiedä ja vaikka 1-2 ihmisen boikotointi, tai edes 10 hengen ei vaikuta hevonpaskaa heidän myyntivolyymeihinsa. Ainakaan jos boikotit kestää tyyliin keskiviikosta lauantaihin. Varmastikin olitte hankkimassa juuri sen firman tuotteita juuri tuona ajankohtana. Pudottakaa yritykset kokonaan pois päivittäisistä ostopaikoista. Hei! Siinä jo yksi vinkki.

  Minä olen tarjonnut myös sinulle keinoksi näkyvyyden lisäämistä, koska tällä hetkellä tuo ei vaikuta. Mutta ehkä se riittää trollaamisen polttoaineeksi täällä jos ei muuta. Jos siis pystyttäisiin kertomaan isommalle joukolle, että jossain katsomonosassa kotimaan urheilunäyttämöitä istuu henkilöitä, jotka eivät halua nähdä epäurheilijamaisia otteita kaukalossa ja ovat huolissaan pelaajien turvallisuudesta, niin siitä voisi vaikka syntyä keskustelua ja parranpärinä kantautuisi Liigan ja jääkiekkoliiton korviin. Mutta hei, kyselit mitä pitäisi tehdä; alkakaa painostamaan kaikin laillisin keinoin liigan rankomisista vastuussa olevia henkilöitä; päähänkohdistuneesta ulosajoon johtaneesta niitistä aina väh. 15 peliä pois. Pelaajat ovat isompia ja peli nopeampaa. Ehkä sääntömuutoksille olisi tarvetta? Mutta edelleen, yritysmaailman rankaiseminen siitä miltä peli askissa näyttää on, noh.. aika jännä lähestymistapa jos ei muuta.

  "emmekä ole kiinnostuneita julkisuudesta."
  No tämähän se summaakin kaiken. Kiitos tästä ja onnea hankkeelle. Mun kohdalta riittää tää.
  Kotiläksyksi: Case: Leather Heaven
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2016 klo 12.54
 15. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Tyrväisen taklaus Lehtivuoreen oli valitettavan odotettu. Kiitokset Pelicans-faneille, jotka toisaalla palstalla tuomitsevat teon.
  Kumpaa Pelicansia on miellyttävämpi seurata:
  - alkukauden taitokiekkoa
  - tyrväiskiekkoa

  Pahoittelumme kovaa mutta reilua Pelicans-kiekkoa kannattaville Pelsu-faneille.

  Annetaan pölyn laskeutua ja katsotaan sitten. Odotamme rankkaa tuomiota.
   
 16. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Tästä ei tule nyt yhtään mitään. Peli menee kohti synkempää epärehdin väkivallan kierrettä, vaikka kuinka mukamas boikotoidaan. On kerta kaikkiaan aika lopettaa puuhastelu tässä ketjussa ja siirtyä voimakkaisiin toimiin.

  Seurueemme vaatii, että sinä, @Haas tulet liikkeen johtohahmona ja tuot asiamme julkisuuteen välittömästi. Media on vapaavalintainen, mutta mielestämme maakuntalehtitaso on minimivaatimus.

  Nyt on aika toimia. Toimettomuus tarkoittaa sitä, että tämän liikkeen jäsenten kädet ovat ihan yhtä lailla tahriutuneet seuraavan törkytaklauksen uhrin vereen.
   
 17. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Sinulla on hyvä tyyli, @karate Mauri . Arvostamme. Valitettavasti on vaikea uskoa, että mainoksista elävässä paikallislehdessä osattaisiin ymmärtää sponsoriboikotin ideaa. Toisekseen, olemme kiireisiä, matkoilla ja väsyneitä tuhlaamaan aikaamme medioiden valokeilassa. Siis: kiitos ei. Sponsoriboikotti on jääkiekon punk, kuin uusi aalto: jotain joka koetaan epämiellyttävänä ja uhkaavana, jopa varsin outona näin aluksi. Vuosien päästä se nähdään sitten ilmapiiriä puhdistaneena, kaikkien tervetulleeksi toivottamana ilmiönä...

  Siis: parasa on, jos sponsoriboikotti ottaa tulta fanien keskuudessa. Silloin ajatus leviää parhaimmalla tavalla ja pakottaa liigan, joukkueet ja pelaajat tarkistamaan tapansa.
  Omaksi edukseen vieläpä!
  Ja katso: nyt fanit ovat heräämässä: Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2016–2017 | sivu 25 | Jatkoajan keskustelupalsta
  (linkki vie Kyseenalaiset taklaukset -ketjuun)
   
 18. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lupaan boikotoida Zinzinoa jatkossakin. Ei sillä kyllä kiekon kanssa ole mitään tekemistä, mutta kuitenkin.
   
 19. gifusisu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tätä ketjua siis etsin, sillä oma rajani ylittyi tänään. Haluan että firmojen nimet tulevat esiin, sillä haluan muidenkin tietävän minkälaisia arvoja sponsori haluaa tuoda esiin. En siis ota kantaa, kuka Pelicans:n sponsori on, mutta haluan tuoda esiin kenen nimi on A.Tyrväisen paidassa. Päätavoite on, että kukaan ei halua mainosta kyseisen pelaajan paitaan, estää myös sen että kyseinen pelaaja ei pelaa sarjassa. Kaikkea muuta paheksuntaa voidaan täällä tehdä, mutta sponsoreita vastaan nouseminen on konkreettinen teko asiaa vastaan. Raha on kuitenkin asia, joka toimintaa ohjaa. Enkä halua ottaa kantaa enempää ketjun sisältöön, Zinzino ja toisessa ketjussa mainitsemani Tyrväisen sponsorit ovat boikotissa. Tuskin se kenenkään elämää heilauttaa, mutta pienen ihmisen, pieni protesti.
   
 20. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Sponsoriboikottipäätös Antti Tyrväisen tapauksessa ja jatkotoimet


  Liiga on antanut päätöksensä, linkki:
  Antti Tyrväiselle pelikielto – katso video | Uutiset | Liiga

  Tässä suomalaisen jääkiekon moraaliarvot haastaneesta teosta seurannessa keskustelussa on ilahduttavaa, että vastustajan kunnioittamiseen on kiinnitetty huomiota.
  Valitettavasti emme voi välttyä sponsoriboikottitoimenpiteiltä.
  Porukkamme suosittelee boikotin pituudeksi 12 ottelua, koostuen seuraavasti.
  - itse teko: 4 ottelua
  - vanhan tekijän lisä: 4 ottelua
  - tekijän vastustajan kunnioitusta vähättelevä lehdistölausunto Tyrväiseltä: 2 ottelua
  - suomalaisen jääkiekon tulevaisuuden vaarantaminen: 2 ottelua

  Suosituksemme siis yhteensä: 12 ottelua sponsoriboikottia.

  Linkki Pelicansien sponsoreiden sivulle:
  Yhteistyökumppanit  Olemme ottaneet huomioon siis itse teon ja sen seurausvaikutukset.
  Huomautamme, että on eityisen käsittämätöntä, kuinka jääkiekkoväki sallii yhden henkilön härskillä tavalla sahata omaa oksaansa ja suomalaisen jääkiekon tulevaisuutta.
  Teko tapahtui ottelussa jossa poikkeuksellisen runsaasti lapsia paikalla. Tämä lisää herkässä iässä olevien tenavien alttiutta siirtyä kilpailevien lajien pariin.

  Harkitsemme Pelicansien sponsoreiden lähestymistä. Aiomme kysyä:
  1. Mitkä ovat arvonne yrityksenä ja miten nämä arvot näkyvät sponsoritoiminnassanne?
  2. Mitä edellytätte yhteistyökumppaniltanne, esimerkiksi Lahden Pelicansien liigajoukkueelta?
  3. Antti Tyrväinen sai 12 ottelun pelikiellon. Kysyttäessä Tyrväisen näkemystä vastustajan kunnioittamiseen, Tyrväinen vastasi pelaavansa joukkueen eteen. Kunnioitatteko liiketoiminnassanne kilpailijoita? Entä mitä mieltä olette Tyrväisen lausunnosta?

  Muita kysymyksiä otetaan vastaan, asialliset lisäykset tähän ketjuun.
   
 21. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  "Harkitsemme Pelicansien sponsoreiden lähestymistä."

  No nyt alkaa tapahtua. Hyvä.
   
 22. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  En aio käydä pelaamassa Lahden Golf oy:n kentällä. Tämä toki siksi että en pelaa golfia.
   
 23. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Lainaus:
  Jos nämä sponsoriboikotit vaikuttaisivat sponsoreiden tuloksiin, niin eikö siinä kävisi niin että sponsorit vaan jättäisivät tukematta suomalaista jääkiekkoa? Ketä se sitten hyödyttäisi? Tarkoitan tällä sitä ettei sponsorit pelaajien tekemisiin kentällä mitenkään pysty vaikuttamaan.

  Ja keitä Te olette?
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Minäkin olen "boikotoinut" Pelicansin sponsoreita jo monta kuukautta. Terveustalossa kävin joskus kesällä, muuta siitä lähtien jokainen noista on ollut "boikotissa".
   
 25. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Lainaus:
  Tottakai aluksi tulisi väliaikaisia takaiskuja. Mutta pian tämä opittaisiin kääntämään eduksi, mikä hyödyttää sitten lajin kehittymistä ja suosiota. Futiksessa on omat ongelmansa, mutta jos katsoo vaikka Mestarien liigan otteluja, on erilaista antirasismi, hyväntekeväisyys sun muuta teemaa. Ihmiset (ja yritykset) tykkäävät tehdä hyvää, ei pahaa. Hyvä ilme, hyvää markkinointia.
  Sponsoriboikotti pakottaisi sponsorit vaatimaan pelaajilta kovaa mutta reilua peliä. Todistetusti seurat eivät siihen pysty, ei valmentajat (ei ainakaan kaikki, vaikka jotkut ovatkin henkisesti varsin korkealla tasolla) eikä liiga.
  Sponsoriboikotti on hieman kuin punk: outo ja vähän pelottava ilmiö ensialkuun, mutta putsaa mädän tilanteen.

  Me olemme pieni porukka. Jääkiekkotaustaa ja lajin kannattajia. Olemme vittuuntuneita tilanteeseen, jossa kiekkokansa ei tajua että ollaan ajautumassa tuhon kierteeseen. Esimerkiksi lähipiirissämme lapset valitsevat futiksen tai salibandyn, lätkän maineen takia. Ihan hyviä lajeja, mutta itse haluaisimme nähdä kiekolla ison roolin.