Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 177 375
  • 7 196

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Amatöörilaitteillani olen luultavasti onnistunut sieppaamaan yhden Nordiksen kammioista lähteneen puhelun. En kuullut aivan kaikkea, mutta oletetan keskustelun edenneen jotakuinkin seuraavan kuvasarjan mukaan: http://oi46.tinypic.com/2cgn4nm.jpg *

*Linkki vie kuvasarjaan tinypic.com sivustolle.

Juomat näppikselle :D YES. Haha..
 

Drivedog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Hongat, Lädit
Espoossa tapahtuu!!

Infernaalisessa jurrissa olleet Kimi Räikkönen ja Jussi Salonoja kiilasivat minut juuri taxijonossa! Ovat kuullemma matkalla Populukseen laulamaan, mutta uhosivat, että käyvät matkan varrella Nordiksella ostamassa IFK:n. Jotain selittivät, että Jussi alkaisi koutsiksi ja Kimi ykkösen senaksi!

Raportoikaa jos näkyy siellä päin...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Täällä ollaan taivasta tarkkailemassa. Olin äsken jo torkahtaa Miami Vicen ääreen sohvalleni kolmen vuorokauden valvomisen jälkeen, mutta nyt on Saludot Airamissa ja kaikki bueno.
 

puk~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täällä ilmoittaudutaan Ilmalan territoriosta joviaaliksi taustatueksi näin maajoukkuetauon ajaksi. Keräyskassa kilahti myös hetki sitten.

Päivystän nyt valppaana lumijuoksuhaudassa Töölön pohjoisrajalla Tukholmankadun öisen jännittyneessä pakkasilmassa. Valvon ensisijaisesti omien joukkojeni satellittiyhteysliikennettä ja varmistan erityisesti Helsinki - Ottawa -välin salaussuojauksen pitävyyttä.

Samalla hetki sitten havaittu yökiikareilla epäilyttävän näköinen kalapuikkojen omistaja kello kolmessa. Röntgenvalaisimen mukaan kohde ei kuitenkaan kanna mukanaan fööniä, joten tilanne ei vaikuta toistaiseksi eskaloituvalta.

Jatkakaa!
 

Mogly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Herätys vartiomiehet, kamiina mansikaks täällä on vähän viileä.

Alla youtubeen vievä linkki, josta kuulette miltä kuulostaa kun The Tiedote saapuu internetin ihmeelliseen maailmaan:

Tiedotteen saapumisääni

Jatkakaa!
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Hei vaan hei

Vuodet vierii, mutta sama meno jatkuu näemmä. Onkohan HIFK:lla yhtäkään yli kolmekymppistä kannattajaa, joka ei ole a) masentunut, b) alkoholisoitunut c) kärsi vatsahaavasta tai d) kaikkia edellisiä. Laitoin oman osani keräykseen.

No itse asiassa, nyt kun mainitsit... :)

Työnnetään nyt sitten omakin lusikka soppaan... Elämässä tulee ilmeisesti juuri siinä kolmenkympin tienoilla usein sellainen filosofinen vaihe, jolloin käydään läpi mikä on tärkeätä. Minulla tämä alkoi surullisen kuuluisassa 27 vuoden iässä, joka ei kaikilla pääty yhtä hyvin kuin minulla (esim. Marilyn, James Dean, Curt Cobain, River Phoenix, mitä näitä nyt on. RIP). Viimeisen neljän-viiden vuoden aikana olen kuitenkin parantunut juurikin noista Muksun yllä mainitsemista, viettänyt parhaat vuodet elämästäni... ja enemmän aiheeseen liittyen olen myös nähnyt 30-vuotissyntymäpäivänäni livenä Villen hattutempun ja "toinen puoli" -huudot, ojentanut Israelissa tuotettuja (diss) ovo-vegetaarisia soijanakkeja Tommi Kovaselle ja Suomalaista kaurapuuroa JHagin adoptiolapselle, Juha-Pekka Haatajalle, nakkikattilassa keitettäväksi. Apollossa Hade kertoi saaneensa siitä jengiltä vittuilua, mutta mitäs meni haastattelussa sanomaan ihan väärin. Olen myös niin monen vuoden IFK-addiktiosta päässyt terveellä tavalla eroon, joskin hieman kyseenalaisella tavalla kesken seitsemänteen peliin menneen narrisarjan. Pumppu ei vaan sitä kuudetta peliä kestänyt, seitsemännen kylläkin. Viime kaudella onnistuin rajoittamaan paikan päältä seuraamani pelit noin 15:een ja tällä kaudella niinkin paljon, että minulla on ihan oikea Elämä(tm)! Suosittelen.

Stigu on, oli ja tulee silti aina olemaan oikeassa. En gång IFK - Alltid IFK. Poistuessani jatkoajasta hieman lapsellisesti puolitoista vuotta sitten, tiesin kyllä itsekin, ettei se lopullista ole.

Sopasta. Mä en ole läheskään niin vakuuttunut, kuin te kaikki kuorossa vaikutatte olevan, että Sopan pitäisi lähteä. Tinke-80:t, TheSirPenat ja muut nimimerkit vakuuttelevat minulle privassa, että se johtuu vain ja ainoastaan siitä, etten ole nähnyt tarpeeksi Sopan valmentamia pelejä livenä. Itse uskon kaikenlaiseen sellaiseen jännään, jonka takia esim. scholl varmasti laittaa minut epäröimättä johonkin kristallifoliohippikategoriaan; kuten siihen, että ihmisyydellä ON toivoa, että rakkaus voittaa pelon, ja että Pasilla on takataskussaan sellaset paletit että Jokerit kaatuu 4-0 puolivälierissä, säälipleijareiden kautta. Niitä paletteja ei vain vielä ole paljastettu! Nyt taitaa kuitenkin olla sellainen tilanne, että johdon on reagoitava. Siksi en näe mitenkään katastrofina, jos sisään tulisi esim. Summanen. Sen sijaan haluisin, että Sormunen jatkaisi valmennustiimissä.

Mä siis laitoin 20e keräykseen, ihan vain niiden soppaa tarvitsevien takia, mutta aion mennä vaikka yksin kannustamaan Sopan IFK:ta ensi tiistaina, kun vastaan asettuu Helsingin Kauppiaat -Areenan soturit Turusta.

Kipinävuoroja en ota, sillä olen reservistä eronnut (kyllä, niinkin jännästi voi tehdä) pasifisti, mutta mä valvon teidän kanssa. Pasifisti ei tässä tapauksessa ole sanaleikki.... mutta soppaa olen kyllä vetänyt. Siis juonut.
 

Löysä66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Windy Cityn Inkkarit
Löysä66 valmiina väijyyn. Otin uuden piuhan faxin ja puhelinpistokkeen väliin, jos joku on astunut johtoon (enkä nyt tarkoita HIFK:ta...sielläähän dinot johtaa iänkaikkisesti, amen) ja särkenyt sen. Vaihdan sen heti väijyn aluksi, jos vaikka ollaan täällä päivystetty turhaan yhden piuhan takia.
 

Sakkoliha

Jäsen
Ei mitään merkittäviä tapahtumia sattunut omiin silmiin kamiinaan lyöty lisää puuta ja faxi pidetty mahdollisimman hyvässä kunnossa tulevan tiedotteen varalle.

01:00-01:15 - Ei tiedotettavaa.

Nimimerkki Löysä siirtyy nyt väijyyn.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ei minkäännäköistä havaintoa tahi raportoitavaa klo 1.00-1.15..Jatkakaa..Huomenna se tulee!
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Noniin, täältä Krunikasta ei mitään uutta...paikalllisen pizzerian omistajalla tosin saattaa olla jotain tekemistä The Tiedotteen kanssa...lähti niin epäilyttävästi liikkeestään...(tai sitten se on Al-Qaidan miehiä)...Al-Qaida IFK:n sponsoriksi! Rahaa ja intohimoa vi**u riittää vaikka naapurimaihin!!!
 

Löysä66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Windy Cityn Inkkarit
Faxi rulettaa taas. Vihreä online valo palaa. Kattokaa jatkossa ettei piuha oo liian lähellä kaminaa, ettei se sula. Ei havaittavissa mitään muuta merkittävää.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Olin menossa katsomaan paikallisen III-divarijoukkueen harjoituksia (pohjoisessa), jotka oli lopetettu 15min normaalia aikaisemmin valmentajan henkilökohtaisten menojen takia. Voiko olla niin että muita suostuvaisia koutseja ei tällä hetkellä vain mistään löydy?
 
Viimeksi muokattu:

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas, tämmöstä tietoa pukkaa takaisin:

Your fax could not be delivered because of the following reason:

No Answer

The destination has been rung but has not answered after a period of at least 45 seconds. Recommendation: Try again at a later time. If the problem persists, contact recipient to validate the fax number. If there is a confirmed fax machine at the number, have the recipient reduce the answer delay if possible.


Ei se niiden faxi ole rasvattu perkele, ei ihme että tiedotteen kanssa kestää.
 

Jeffrey

Jäsen

Löysä66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Windy Cityn Inkkarit
1.15 - 1.30 Ei merkittäviä tapahtumia. K-P Kyrö kylläkin nähty lähestyvän officea. Oliskohan viemässä Dinoille vitamiineja, jotta jaksavat jatkaa valmentajan hakua. Silkkeri jatkaa tästä. TARKKANA!
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietoliikenneyhteydet on varmistettu ja kamiina mansikkana. Seuraavat 15 minuuttia palstaveljet saavat nukkua rauhassa, poikas valveill' on.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suosikkijoukkue
IFK
Myyrmäen jäähallilla nähty legendaarisen Kangasalan Woiton koutsin Eskon oma urheilujuomapullo. Eikö siinä olis alkkisfaijalle sopiva koutsi?

Voimia kipinämiehille, itse lähden katselemaan (enne)unia tiedotteesta.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kluuvissa ei näy mitään, ainakaan oman kaisaniemen puistoon kaivamani poteron edessä. Lumi on leijaillut ja peittänyt päivän taistelujen jäljet. Vuorikadun suunnasta kuuluu meteliä. Tsekkaan casinon seuraavaksi.
 

Stigu

Jäsen
Tietoliikenneyhteydet on varmistettu ja kamiina mansikkana. Seuraavat 15 minuuttia palstaveljet saavat nukkua rauhassa, poikas valveill' on.
Lepo vaan. Minä se tässä kierrän täällä etulinjassa, kaikki on ilmeisesti hyvin. Kertokaa JHagille ja RedMachinelle, että kersantti Stigulla tulikin muuta menoa väijyvuoron ajaksi. Pahoittelen tapahtunutta, joutunen ottamaan tuplavuoron seuraavana yönä.

Ja hyräilkää sitä Let's Play Hockeyä, niin mieli pysyy rauhallisempana!

EDIT. Ja siis yli 900 000 lukukertaa, hienoa! Aaamulla miljoona rikki?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös