Mainos

Sipsit

  • 178 164
  • 907

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mitenkäs tovereiden mieltymykset sipsi & dippi -yhdistelmästä? Meikän top-4 todettu toimiviksi kaveripiirissä:
Snack fries - Hot chili
Hearts - Creme fraiche sellaisenaan
San diego - Taco
Broadway etc. - Valkosipuli
Ei dippiä sipsien kanssa missään nimessä. Pilaa tekniikan ja on semmoista amatöörien puuhastelua. Sipsit kuuluu syödä apinan raivolla ja tunkea niitä suuhun kourallinen kerrallaan, tai ainakin puolikas. Dipin kanssa se ei onnistu.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ei dippiä sipsien kanssa missään nimessä. Pilaa tekniikan ja on semmoista amatöörien puuhastelua. Sipsit kuuluu syödä apinan raivolla ja tunkea niitä suuhun kourallinen kerrallaan, tai ainakin puolikas. Dipin kanssa se ei onnistu.
Eikös tuossa ole tärkeää myös se että rinnuksille/lattialle päätyy merkittävä osa lastista? Sama kuin popcornissa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Muinoin Kanadassa tuli syötyä Old Dutch merkiltä muutamia lajikkeita ja oli todella todella hyviä, varsinkin oven baked. Yritin bongailla, muttei ole tänne rantautunut.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Varsinkin kännissä nyt menee mikä suolainen tahansa käkättimeen, mutta jos pitää nauttia, niin sitten on vaan pari vaihtoehtoa. Dipit ja hassunhauskat makuyhdistelmät voi tunkea Chino housuisten ja vihervasemmisto larppaajien bileisiin, sillä peruslastut rocks.

Taffel Sips poimuperunalastut tai sitten Taffel Kartano original

Noilla siis mennään.
 
Suosikkijoukkue
Ei merkittävän kaupungin pallokerho
Pirkka jalapeno & ranch makua tuli testattua viikonloppuna. Pidin. 200g pussi alle kahdella eurolla.
 
Omat lempparini ovat Taffelin Hearts, Krunts, Jumbo-juustonaksut ja Estrellan Herkku-sipsit.

Yleensä käytän ranch-dippiä noiden kanssa mutta myös esim. tatsiki-dippi toimii hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Omat lempparini ovat Taffelin Hearts, Krunts, Jumbo-juustonaksut ja Estrellan Herkku-sipsit.

Yleensä käytän ranch-dippiä noiden kanssa mutta myös esim. tatsiki-dippi toimii hyvin.
Syön just Estrellan Herkku-sipsejä, sweet chili dipillä. Toimii!
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuli otettua testiin Estrellan "Ruskistettu voi ja chili" -sipsit. Tuo ruskistetun voin maku on todella voimakas ja vaati itseltä pientä totuttelua, mutta kun ihmetyksestä pääsi yli, niin tuli todettua, että on kyllä todella maukas sipsi. Näissä on oikeasti paljon makua. Chiliä on sen verran, että se maistuu, mutta tuliseksi en kutsuisi.

Suosittelen kokeilemaan, jos kaipaa makua sipseiltään. Varoitan kuitenkin, että tuo ruskistetun voin maku ei varmasti toimi jokaiselle, eli luvassa voi olla myös pettymys, jos se ei itselle uppoa.
 

Särkilauma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, RoKi, Sharks, Lions, Seahawks
Tuli otettua testiin Estrellan "Ruskistettu voi ja chili" -sipsit. Tuo ruskistetun voin maku on todella voimakas ja vaati itseltä pientä totuttelua, mutta kun ihmetyksestä pääsi yli, niin tuli todettua, että on kyllä todella maukas sipsi. Näissä on oikeasti paljon makua. Chiliä on sen verran, että se maistuu, mutta tuliseksi en kutsuisi.

Suosittelen kokeilemaan, jos kaipaa makua sipseiltään. Varoitan kuitenkin, että tuo ruskistetun voin maku ei varmasti toimi jokaiselle, eli luvassa voi olla myös pettymys, jos se ei itselle uppoa.
Kokeilin näitä taannoin pussillisen verran ja oli kyllä aika hmv-kokemus. Ei ole toista pussia tullut ostettua.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaosseura
Siis sipseissähän on vain yksi vaihtoehto, etikka ja suola. Yhtälailla ranskalaisissa. Jos bongaat joskus "malt vinegar"ia kaupasta (Lidlissä ollut joskus erikoiskauppojen ulkopuolella), niin se on ihan parhainta ikinä perunan kanssa, muodosta riippumatta. Dipit sitten maun mukaan.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siis sipseissähän on vain yksi vaihtoehto, etikka ja suola. Yhtälailla ranskalaisissa. Jos bongaat joskus "malt vinegar"ia kaupasta (Lidlissä ollut joskus erikoiskauppojen ulkopuolella), niin se on ihan parhainta ikinä perunan kanssa, muodosta riippumatta. Dipit sitten maun mukaan.
Tämä on niitä asioita, mitä en vain ymmärrä. Kai se on jotain mihin pitää tottua pienestä pitäen?

En nimittäin voi sietää etikkasipsejä ja vielä vähemmän ranskalaisia. Etikka toimii kyllä monessa paikassa, mutta ei näissä yhteyksissä.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaosseura
Tämä on niitä asioita, mitä en vain ymmärrä. Kai se on jotain mihin pitää tottua pienestä pitäen?
Ei todellakaan pienestä pitäen, olen oppinut tämän ihan aikuisiällä. Reilu nelikymppinen (tähän Fingerpori) täällä. Etenkin ranskalaisten kanssa parhautta.

Jos satut joskus Mansesteriin, niin Soho ja burgeri + mallasviinietikkaa ranujen päälle. Kiität mua jälkikäteen. Tai laita YV niin tulen opastamaan paikan päälle kuinka homma toimii.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei todellakaan pienestä pitäen, olen oppinut tämän ihan aikuisiällä. Reilu nelikymppinen (tähän Fingerpori) täällä. Etenkin ranskalaisten kanssa parhautta.

Jos satut joskus Mansesteriin, niin Soho ja burgeri + mallasviinietikkaa ranujen päälle. Kiität mua jälkikäteen. Tai laita YV niin tulen opastamaan paikan päälle kuinka homma toimii.
Mun on vaikea ottaa vakavasti vinkkejä sellaiselta kaverilta, joka aidosti pitää etikkasipsejä parhaina sipseinä. En siis oikeasti pysty syömään niitä, sillä se maku on aivan kammottava. Ja olen kokeillut useita vaihtoehtoja, joista jokaisen kohdalla toistuu sama.

Ehkä tuo vaatii tietynlaiset makunystyrät, mitä ei läheskään kaikilta ihmisiltä löydy.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaosseura
Ehkä tuo vaatii tietynlaiset makunystyrät, mitä ei läheskään kaikilta ihmisiltä löydy.
Niin siis brittiläinen perinnehän tuo, ja onhan niitä jo 67M yhdistyneissä kansakunnissa. Sitten kun lasketaan mukaan vielä kolonnat niin jokusen sataa miljoonaa lisää. Hmm, mummon mukaan olen saksalaista perimää, mutta ehkä tässä pitää tehdä DNA-testi.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, AVS, Mustapha Lemieux
Täällä ilmoittautuu kanssa yksi, joka ei lapsena voinut sietää etikkasipsejä ja nyt aikuisena ne onkin suosikkeja.

Oli shokki joskus ysärin loppupuolella kun olin poikasena reissussa Englannissa ja Skotlannissa ja kaupoista sai vain etikkasipsejä (tai siltä se ainakin tuntui). Ne oli pahoja enkä pystynyt syömään niitä. Muutenkaan viinietikka ei maistunut itselle ruuissa.

Mutta niin se vaan maku muuttuu ja nykyään sipsi on sen parempi, mitä voimakkaampi viinietikan maku siinä on. Harmillisesti Suomesta ei oikein löydy hyviä etikkasipsejä kuin harvoin. Yleensä etikkaa on tosi niukasti. Yllätykseksi Pringles melkein paras etikan maun suhteen, mutta muuten ovatkin sitten aika kehnoja (koostumus jne).

@hablaa Ja täältä peukku myös mallasviinietikalle ranujen päällä. Erittäin toimiva yhdistelmä.
 
Varmaan ainoat sipsit, mitkä ikinä ovat jääneet syömässä olivat Estrellan salt&vinegar tai vastaavia. Ihan suoraan pussista avattuna vielä menee pari kappaletta, mutta varsinkin seuraavana päivänä pussissa on muuttanut koostumuksen kuvottavaksi kitkeräksi etikkamössöksi. Vastaavasti esimerkiksi perus sileät suolatut sipsit sen kuin paranevat seuraavana päivänä, jos pussi on vielä jäänyt vähän raolleen, nams.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Ei vittu, avasin tän ketjun ja heti alko tekeen mieli Sips + taco-dippi kevytkermaan tehtynä.. Pakko kai se on marssia kauppaan hakemaan vähän herkuteltavaa.
 

Takapiiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Salt&vinegar sipseihin itselläni on vähän omituinen suhde, kun niitä tekee aina välillä mieli, mutta en sitten kuitenkaan oikein tiedä pidänkö niiden mausta. Pakko silti aina välillä ostaa pussi.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaosseura
Aivan liian isoja pussit nykyään on. Halpiskamaa saa pienempänä, mutta eihän ne ole maultaan niin hyviä. Tämä on suuri ongelma.

Ongelma ratkaistu, pussi pysyy freesinä useamman päivän.
 

godspeed

Jäsen

Ongelma ratkaistu, pussi pysyy freesinä useamman päivän.

Lähinnä tarkoitin, ettei tule syötyä ollenkaan. Sitten se iso pussi pyörii nurkissa kuukauden, kun vastaavasti jos saisi vaan Taffelilta tai Estrellalta 150 gramman pussin hyvää makua, niin se saattaisi parissa illassa kuluakin ilman epätoivoa. Tietysti ymmärrän sen liiketoiminnallisen idean, ettei kaikkia makuja voi tehdä pienissä pusseissa, kun eivät ole edes niin suosittuja, mutta saahan sitä asiaa pyöritellä. Nykyisin siis melkeinpä jää ostamatta, ja otan sitten tilalle vaikka paketillisen nakkeja. Ne on helppo parissa illassa napostella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös