Noh jos luukusta ois tullut esim. vain yksi hot rod tai juustonaksu niin kyllä siitä ois varmaan tatin otsaan aamuisin saanut. Jee, yksi sipsi... :DTuossa Taffelin joulukalenterissa luukuista tulee vaan muutakin kuin snackseja.
Olisihan näiden muovikrääsien tilalle voinut laittaa jonkun sipsipussin vaikka samanlainen löytyisikin jostain toisesta luukusta. Nyt tulee vain paha mieli kun illalla avaat luukun suolaisen himossa ja sieltä tulee joku heijastin. :DNoh jos luukusta ois tullut esim. vain yksi hot rod tai juustonaksu niin kyllä siitä ois varmaan tatin otsaan aamuisin saanut. Jee, yksi sipsi... :D
Näistä luukuista voisi tulla erin makuisia sipsejä, joita ei ole myytävänä kaupassa. Olisi heti kiinnostavampi kun olisi uusia makuja ja samalla Taffelille hyvää dataa millaisia pusseja kannattaisi tuoda myyntiin.Noh jos luukusta ois tullut esim. vain yksi hot rod tai juustonaksu niin kyllä siitä ois varmaan tatin otsaan aamuisin saanut. Jee, yksi sipsi... :D
Iltalehti teki tämän jo että muiden ei tarvitse.Joulukuun alkuun on yli kuukausi. Joko olette huijanneet ja menneet availemaan luukkuja etuajassa? Ihan oikein jos olette pettynett senkin puijjarit!
Ihan hyvää, mutta enemmän makua normi-grillseissä on.Nyt tuli ruokakaupassa vastaan ekaa kertaa tällänen!
Taffel Grills classic 305 g - Taffel
Ikisuosittu klassikkomaku, joka tarjotaan nyt sileässä, kielellesi täydellisesti istuvassa muodossa. Maista ja tykästy!www.taffel.fi
Niitä sai 90-luvun alkupuolella vielä Tallinnasta. Viimeiset, mitkä söin.En muista milloin nuo sileät grillimaustetut lähtivät kaupoista, mutta on kai siitä jotain 30 vuotta aikaa? Nuo olivat ylivoimaisia suosikkejani aikanaan, enkä syönyt käytännössä muita perunalastuja. En saanut näistä uusista ihan samoja tuntemuksia kyllä nyt, näinköhän on sama mauste kuin silloin aikanaan?
Vertasin poimutettuihin Grillseihin tuoteselostetta ja näyttäisi olevan käytännössä samaa tavaraa. Toisessa on mainittu käytetyn rypsiöljyä ja toisessa rapsia. Mausteet ovat samat. Kun poimutetut Grillsit tulivat, oliko niissä aikanaan muka sama mauste kuin alkuperäisissä sileissä? Jotenkin epäilen sitä, niin paljon huonommilta ne silloin tuntuivat. Toki poimutus pilaa kaikki perunalastut, se on selvä. Ainoastaan tiheä poimutus sallitaan.
Ja itseäni lainaten: pettymys. Väärä mauste. Näissä on sama kuin nykypoimu-Grillseissä. Täyttä kusetusta.Niitä sai 90-luvun alkupuolella vielä Tallinnasta. Viimeiset, mitkä söin.
Poimutetuissa Grillseissä ei nykyään todellakaan ole sama mauste kuin alkuperäisissä sileissä, eikä edes sama kuin alkuperäisissä poimutetuissa.
Minulla on nyt pussillinen noita uusia Grillsejä, mutta en ole avannut vielä. Saas nähdä, olen aika varma, että tulee pettymys.
Kyllä. Maistoin. Iso pettymys. Poimut pelkästään poistamalla ei tuoda takaisin sitä originaalia grillimaustettua sipsiä.Ja itseäni lainaten: pettymys. Väärä mauste. Näissä on sama kuin nykypoimu-Grillseissä. Täyttä kusetusta.
Kyllä. Maistoin. Iso pettymys. Poimut pelkästään poistamalla ei tuoda takaisin sitä originaalia grillimaustettua sipsiä.
Ja minusta eivät ole lähelläkään. Näissä uusissa maistuu hallitsevina makuina savu ja sokeri. Sama "makupari" vaivaa suurta osaa Taffelin lastuista. Eivät ne tällaisia aikoinaan olleet.Mun mielestä nämä kyllä silti pääsee lähelle sitä originaalia. Ostin nyt toisen pussin näitä Classic Grillsejä, ja hiukan sumutin tai enemmänkin höyrystin niihin kevyesti soijakastiketta, koska mielestäni sellainen vähän tummempi hienoinen vivahdus näistä uusista Grillimaustetuista puuttuu mikä alkuperäisissä oli. Meni näin kyllä mielestäni edelleen parempaan päin tuon hennon kevyen soijakastikehöyrytyksen jälkeen, kyytipoikana jälleen valkoinen suklaa ja Cokis.
Mielestäni näissä sileissä sipseissä tulee mausteen maku vahvemmin esiin ja sipsi myös tuntuu täydemmältä. Ehkä siksi, että kielen makunystyröihin tulee enemmän katetta sileästä sipsistä ja sileän sipsin rakenne on nopeammin hajoava, niin maku tulee vahvemmin esiin? En tiedä onko näin, ihan keittiötiedepohjalta näin kuvittelen.
Ja minusta eivät ole lähelläkään. Näissä uusissa maistuu hallitsevina makuina savu ja sokeri. Sama "makupari" vaivaa suurta osaa Taffelin lastuista. Eivät ne tällaisia aikoinaan olleet.
Samaa mieltä. Söin tossa pari päivää sitten noita normi grillsejä ja oli näiden välillä selvä ero. Mutta päätin varmistaa asian ja seuraavaksi on taas classicin vuoro. Kuitenkin jäi niistä sellainen fiilis että voi näitä syödä toistekki.Mun mielestä nämä kyllä silti pääsee lähelle sitä originaalia.
Samaa mieltä. Söin tossa pari päivää sitten noita normi grillsejä ja oli näiden välillä selvä ero. Mutta päätin varmistaa asian ja seuraavaksi on taas classicin vuoro. Kuitenkin jäi niistä sellainen fiilis että voi näitä syödä toistekki.
Oli, kunnes Taffel pilasi nekin joskus 90-luvun alussa kai. Olivat ennen tulisempia ja maustekin oli oranssisempaa.Makuasioista pitää kiistellä ja kovin.
Hotrodit on parhaita sipsejä... ettäs tiedätte sit :)
Ostin eilen kun muistutti aiemmin myynneistä olleista pippuri juustosnackseista. Oli ihan jees. Jos pidät Taffelin muista juuston makuisista tuotteista niin suosittelen näitäkin kokeilemaan. Se pippuri siinä maistui ihan hyvin, että jos ei mustapippurista pidä niin ei ehkä sitten kannata näitä ostaa.Onko kukaan sipsinystävä testannut Taffelin uutta cheese&pepperiä? Silmäillyt kaupassa sitä, mutta mahtaako olla mitään uutta auringon alla.
Just söin pussin Oikian Sähäkkää Sabrinaa. Namnam.Faktahan on se, että tällä hetkellä Oikia-merkkiset sipsit vievät Taffelia ja Estrellaa miten haluaa. Peli on, jos ei nyt ihan 6-0 niin ainakin 5-1.
Faktahan on se, että tällä hetkellä Oikia-merkkiset sipsit vievät Taffelia ja Estrellaa miten haluaa. Peli on, jos ei nyt ihan 6-0 niin ainakin 5-1.
Olen tullut samaan tulokseen. Juurikin Sähäkkä-Sabina ja se musta "hevipussi" on mainioita. Eeppisin perunalastukuvitus siinä mustassa pussissa, jonka olen ikinä nähnyt.Faktahan on se, että tällä hetkellä Oikia-merkkiset sipsit vievät Taffelia ja Estrellaa miten haluaa. Peli on, jos ei nyt ihan 6-0 niin ainakin 5-1.