Sionismi – totta vai tarua?

  • 23 885
  • 142

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jos ajateltaisiin kaksi identtistä sotarikosta, joista toisen tekisi Venäjän puna-armeija ja toisen Israelin IDF, niin mahtaisikohan niiden suomalaisessa mainstream-uutisoinnissa olla minkäänlaisia sävyeroja? Toisessa kuvitteellisessa sotarikoksessa puna-armeija tekisi ohjus/kranaatti/tykistöiskun tsetsenialaiseen alakouluun, jossa kuolisi 500 lasta ja toisessa tapauksessa IDF suorittaisi vastaavan teon gazalaiseen alakouluun, jossa uhrien määrä olisi identtinen. Kumpaakin tapausta olisi edeltänyt kapinallisten samankaltainen itsemurhapommi-isku miehittäjän siviileitä vastaan, joissa olisi uhreja alle 10.

Uskooko joku, että
a) molemmat tapaukset uutisoidaan Suomessa samaan sävyyn, koska Suomessa on riippumaton ja puolueeton valtamedia?
b) IDF:n teko käsitellään kriittisesti massiivisin otsikoin usean päivän aikavälillä ja puna-armeijan teko pienimuotoisesti todetaan ikäväksi tapahtumaksi, kenties vahingoksi?
c) puna-armeijan teko käsitellään kriittisesti massiivisin otsikoin usean päivän aikavälillä ja IDF:n teko pienimuotoisesti todetaan ikäväksi tapahtumaksi, kenties vahingoksi?

On varmaan sanomattakin selvää, että itse uskon vaihtoehtoon c). Ja yhtälailla on selvää, että lukittuani tämän vastauksen, olen palstan "älykköjen" mielestä pahapaha antisemiitti(+russofiiliFSBputin-trolli).

Ja koska arvostan rehellisyyttä ja sitä kohti pyrkimistä, niin mainittakoon että uskoisin suomalaisen vaihtoehtomedian käsittelevän tapauksia pääsääntöisesti vaihtoehdon b) mukaisesti.

Sikäli mielestäni huono esimerkki, että Suomessa valtamedia on tätä nykyä varsin Israel-kriittinen ja aika usein saa lukea niitä artikkeleita, joissa Israelin ja sen joukkojen iskut palestiinalaisalueille tuomitaan täysin. Sama politiikassa, Israelilla on omat ystävänsä, mutta kiihkeimmät kannanotot kuullaan yleensä sieltä vastalaidalta.

Puhtaasti palstamilleissä mitattuna epäilisin kyllä itsekin Venäjän saavan enemmän tilaa, mutta eihän tuossa ole kysymys sionismista tms, vaan siitä, että Venäjä on naapurimaa, jonka kaikkinainen epävakaus on
Suomelle huomattavasti isompi uutisen ja huolen aihe, kuin tapahtumat Lähi-Idässä.
 

Tuamas

Jäsen
Puhtaasti palstamilleissä mitattuna epäilisin kyllä itsekin Venäjän saavan enemmän tilaa, mutta eihän tuossa ole kysymys sionismista tms, vaan siitä, että Venäjä on naapurimaa, jonka kaikkinainen epävakaus on
Suomelle huomattavasti isompi uutisen ja huolen aihe, kuin tapahtumat Lähi-Idässä.

Niin, oikeampi esimerkki tällaiseen kuvitteluun olisi valtiollisena toimijana vaikkapa Kiina.
 

gasp

Jäsen
Lisään tänne ajankuluksi satunnaisia lausuntoja ja juttua liittyen sionismiin/kansallissosialismiin kokonaisvaltaisesti maailmansodasta tähän päivään.

Amerikanjuutalainen tutkija Norman Finkelstein, joka kirjoitti kirjan The Holocaust Industry mainitsi:

"Suuri osa Hitlerin lopullisesta ratkaisusta kertovasta kirjallisuudesta on akateemisesti katsoen kelvotonta. Todellakin, holokaustitutkimuksen alue on täynnä hölynpölyä, ellei peräti silkkaa huijausta ... Ajatellen sitä, kuinka paljon hölynpölyä holokaustiteollisuus päivittäin tuottaa, ihmeellistä on se, että skeptikkoja on niin vähän"

Juutalainen historioitsija Jakob Marcus, jota käytetään lähteenä mm. Encyclopedia Judaica -kirjassa, kirjoitti:

"Saadakseen ratkaisun juutalaisongelmaan, joka oli linjassa heidän teorioidensa kanssa, natsit suorittivat sarjan enimmäkseen alkuperäisten itäeurooppalaista syntyperää olevien juutalaisten häätöjä ja karkoituksia lähes kaikista Euroopan valtioista. Usein vaimoistaan eroteltuja miehiä ja muut lapsistaan lähetettiin tuhansittain Puolaan ja Länsi-Venäjälle. Siellä heidät laitettiin keskitysleireihin tai jättimäisiin reservaatteihin, tai lähetettiin soille, tai teille, pakkotyöläisryhmiin. Suuret määrät menehtyivät epäinhimillisissä olosuhteissa, joissa työskentelivät. Kun kaikki muut suuret juutalaiset keskukset sotkettiin sotaan, amerikanjuutalaiset ottivat vähitellen johtavan aseman maailmanjuutalaisuudessa."

Kunnioitettu juutalainen historioitsija Arno J.Mayer, joka uskoo kaasukammioiden olemassaoloon, mainitsi kirjassaan The Final Solution in History:

"Monia kysymyksiä jää avoimeksi ... Kaiken kaikkiaan, kuinka monta ruumista krematoitiin Auschwitzissa? Kuinka moni siellä lopulta kuoli? Miten uhrien kansainyhteisö jakautui kansallisuuksittain, uskonnottain ja etnisesti? Kuinka moni heistä tuomittiin kuolemaan "luonnollisesti" ja kuinka monta teurastettiin tarkoituksella..? Meillä ei yksinkertaisesti ole vastauksia näihin kysymyksiin. Vuosina 1942-1945 ainakin Auschwitzissa, mutta mahdollisesti kaikkialla, enemmän juutalaisia kuoli niinkutsutuista "luonnollisista" syistä, kuin "epäluonnollisista". Lähteet kaasukammioiden tutkimiseksi ovat yhtä aikaa harvinaisia ja epäluotettavia."

USA:n entinen presidentti John F.Kennedy kirjassaan Profiles in Courage hän kirjoittaa Nurnbergin oikeudenkäynnistä, jossa lainaa senaattori Taftia:

"Voittajien oikeudenkäynti häviäjiä vastaan. Niissä oikeudenkäynneissä oli vahvasti läsnä koston henki, ja kosto on hyvin harvoin oikeutta. Yhdentoista miehen hirttäminen tulee olemaan Amerikan historiassa tahra, jota tulemme katumaan vielä pitkään tämän jälkeen. Näissä oikeudenkäynneissä olemme hyväksyneet venäläisten idean oikeudenkäynnin tarkoituksesta - hallinnon politiikkaa oikeudenmukaisuuden sijaan - jolla on hyvin vähän yhteistä anglosaksilaisten perinteiden kanssa. Pukemalla politiikan oikeusjärjestyksen vaatteisiin saatamme häpäistä koko oikeudenkäynnin idean Euroopassa vuosiksi eteenpäin."

Suuri osa 'holokaustitodisteista' on sotarikosoikeudenkäynneissä puristettuja "tunnustuksia". Vuonna 1949 Tuomari Edward Van Roden Washington Daily Newsissa ja Sunday Pictorialissa kertoi kuulusteluista, josta tunnustukset saatiin,:

"...Kuulustelijat tapasivat laittaa kuulusteltavalle mustan säkin päähän, ja löivät tätä sen jälkeen kasvoihin nyrkkirautojen kera, potkivat ja hakkasivat tätä kumiletkuilla .. Kaikkia paitsi kahta saksalaista, 139 tapauksesta, joita tutkimme, oli potkittu kiveksiin niin, ettei niitä voinut enää korjata."

Kenraali George S.Patton:

"Suoraan sanoen vastustan näitä sotarikollisjuttuja. Ne eivät ole reilua peliä, ja ovat seemiläisiä. Vastustan myös sotavankien lähettämistä työskentelemään orjina vieraisiin maihin, joissa monet tulevat kuolemaan nälkään."

---------

Juutalainen Earl Raab, Perlmutter Institute of Jewish Advocacyn, ADL:n yhteistyökumppanin emeritusjohtaja kirjoitti San Franciscossa ilmestyvässä Jewish Bulletin -lehdessä:

"Väestölaskentavirasto on raportoinut, että noin puolet Amerikan väestöstä tulee pian olemaan ei-valkoisia tai ei-eurooppalaisia. Ja he kaikki tulevat olemaan Amerikan kansalaisia. Me olemme menneet yli sen pisteen, missä natsi-arjalainen puolue kykenee voittamaan tässä maassa. Me (juutalaiset) olemme ravinneet Amerikan etnistä kiihkoilua vastustavaa ilmapiiriä noin puoli vuosisataa. Tuota ilmapiiriä ei ole vielä saatu täydelliseksi, mutta väestömme heterogeeninen luonne on taipuvainen tekemään siitä peruuttamattoman ja tekee perustuslaillisista rajoitteistamme kiihkoilua vastaan käytännöllisempää kuin koskaan."

Lisää myöhemmin.
 

gasp

Jäsen
Nopea kysymys väliin. @gasp ... Uskookos teikäläinen holokaustiin?

En todellakaan usko viralliseen tarinaan, jossa kuoli 6 miljoonaa. Holokaustipropaganda meni lähestulkoon koomiselle tasolle, kun on tarinoitu että saksalaiset olisivat tehneet juutalaisista saippuaa. Tämä on klassinen esimerkki sodan voittajan häpeilemättömästä mielipidemuokkauskiimasta. Jopa viralliset lukemat tippuivat pikkuhiljaa 6 miljoonasta 4 miljoonaan, sitten taas pykälän alemmas. Kuitenkaan ei tullut kiire korjata tätä lukemaa esimerkiksi koulukirjoihin.

En oikeastaan osaa sanoa juuta enkä jaata. Uskomukseni riippuu tutkijoiden raporteista, ja holokaustiasiassa raportit viuhuvat miten sattuu. Holokausti on kuitenkin väärinkäytetty ase, jolla ihmisille tykitetään ajatuksia saksalaisista hirviöistä, ottamatta huomioon esimerkiksi syitä, miksi juutalaisia vainottiin. Natsivastainen propaganda on juurtunut niin syvälle ihmisten mieliin, että asiasta ei joskus voi jopa edes keskustella. Sanat natsi ja kansallissosialismi yhdistyy kuin mekaanisesti hirviömäisiin tarinoihin keskitysleireistä, jonka tutkimukset ovat kiistanalaisia. Natsileima ja suhtautuminen aatteeseen on tullut itsekin koettua esim. täällä Jatkoajassa. Voi hyvinkin olla näyttöä, että juutalaisia tapettiin leireillä, mutta on iso ero, että tapettiinko heitä vaikkapa 45 000 tai 6 miljoonaa. Tämä on toki surullista, mutta ongelma on, että sotarikokset nähdään ainoastaan Saksan puolella, ei liittoutuneiden.

Jos viattoman juutalaisen siviilin laittaminen kaasukammioon on pahuuden huipentuma, oliko miljoonien saksalaisen tai japanilaisten siviilien palopommittaminen lentokoneista myös moraalisesti väärin? Onko mitään eettistä eroa sen välillä, murhataanko viattomia siviilejä myrkkykaasulla vai murhataanko heidät polttamalla elävänä? Tekeekö se siitä moraalisesti hyväksyttävää, että Amerikka palopommitti siviilejä, naisia ja lapsia, koska olimme sodassa saksalaisten ja japanilaisten kanssa? Median omien standardien mukaan, olisivatko toisen maailmansodan saksalaiset hirmuteot juutalaisia kohtaan jollain lailla olleet hyväksyttäviä, jos saksalaiset olisivat mielestään olleet sodassa juutalaisia vastaan?
 
Viimeksi muokattu:

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Voi kyynel... sympaattisia saksalaisia on taas mustamaalattu. Ehkä jos ne joskus voittaisi yhden sodan niin apukoulunatsien ei tarvitsisi keksiä historiaa uudestaan 70 vuotta sotien päättymisen jälkeen.

muaddib
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
En todellakaan usko viralliseen tarinaan, jossa kuoli 6 miljoonaa. Holokaustipropaganda meni lähestulkoon koomiselle tasolle, kun on tarinoitu että saksalaiset olisivat tehneet juutalaisista saippuaa. Tämä on klassinen esimerkki sodan voittajan häpeilemättömästä mielipidemuokkauskiimasta. Jopa viralliset lukemat tippuivat pikkuhiljaa 6 miljoonasta 4 miljoonaan, sitten taas pykälän alemmas. Kuitenkaan ei tullut kiire korjata tätä lukemaa esimerkiksi koulukirjoihin.

Valitettavasti en nyt ehdi tarttua kovinkaan tarkoin viestiesi sisältöihin (tältä päivältä) - ensinnä viestin nro. 31 lainauksia on todella hankala kommentoida millään muotoa, koska ne ovat irrallisia - eli irroitettu asiayhteydestä, jolloin on hankala päätellä mitä kirjoittaja/sanoja todellisuudessa kyseisellä kommentilla tarkoitti (vai tarkoittiko mitään).

Mutta mitä tulee näiden lukujen tippumiseen niin on jo alkuun huomioitava se, että alunperin on puhuttu keskitysleireillä kuolleista ihmisistä - ei siis ole tarkasti eritelty kuka kuului mihinkin kansallisuuteen tai ryhmään (jehovat, homot tms.) Toisaalta on huomioitava se, että sodan jälkeen toimittiin kaikesta huolimatta paineisessa tilassa ja kiireellä, joten usein tilastoihin pääsi se ensinnä esitetty luku, jota sitten myöhemmin - syystä tai toisesta - tarkennettiin. Tämä toiminta selittää osaltaan luvuissa esiintyviä eroja. Tosiasia on kuitenkin se, että keskitysleireillä, tai paremmin ilmaistuna keskitysleireillä ja tuhoamisleireillä sekä ex. Neuvostoliiton alueella tuhoamisohjelmassa tapettiin miljoonia juutalaisia ja naiden lisäksi tapettiin tavalla tai toisella miljoonia muihin ryhmiin kuuluvia henkilöitä esim. sotavangeiksi joutuneita puna-armeijan sotilaita ja upseereita sekä komissaareja kuoli leireillä pitkälti yli miljoonan ja osa heistä kuoli keskitysleireillä ja/tai tuhoamisleireillä.

Olipa tilanne mikä tahansa niin juutalaisiakin tapettiin useampi miljoona, yksin Ukrainan ja Valko-Venäjän että Baltian alueella tapettiin noin miljoona juutalaista - pääasiassa ampumalla, kaasuttamalla kuorma-autojen lavoille tai näännyttämällä nälkään. Tähän päälle sitten muut tapetut juutalaiset (ja tässä yhteydessä haluan aina painottaa sitä, että leireillä tapettiin muitakin kuin juutalaisia, tuhoamisohjelma kosketti muitakin kuin heitä). Eli on aivan eri asia puhua kymmenistä tuhansista tapetuista juutalaisista kuin miljoonista (loppujen lopuksi on yksi ja sama tapettiinko leireillä ja muuten kaikkiaan kaksi, neljä vaiko kuusi miljoonaa ihmistä - heitä tapettiin todella paljon).

Jos kerran holokausti kielletään niin mihin ne miljoonat juutalaiset sitten Euroopasta katosivat? Taivaalleko? *grin*

Voisin ottaa toisenkin lähestymiskulman viestiisi, mutta valitaan nyt tämä perinteinen, jossa torpataan holokaustin kieltäjien perinteiset argumentit. Ja mitään konkreettisella tavalla uutta et ole kyennyt tarjoamaan - samaa soopaa mitä muutkin.

Tai ennenkuin lopetan niin kysynpä, että kun kerran olet - ymmärrykseni mukaan - jonkin sortin kansallissosialisti, niin miksi haluat kieltää sen mihin Adolf Hitler pyrki? Onko siinä jotain hävettävää, että natsi-Saksa yritti hävittää juutalaiset Euroopasta ja jos on niin miksi? Luulisi, että sitä on tyytyväinen idolinsa saavutuksesta? Miksi siis kiellät holokaustin - jos sionismi on lopullinen vastaus niin siinätapauksessa liene parempi ettet uhraa aikaasi vastauksen laatimiseen.

vlad
 

gasp

Jäsen

Korjaan käsitystäsi, jonka mukaan olen holokaustin kieltäjä. En kiellä holokaustia nykyään. En usko viralliseen tarinaan, enkä myöskään äärikieltämiseen, ettei leireillä tapettu järjestelmällisesti juutalaisia ollenkaan.

Tai ennenkuin lopetan niin kysynpä, että kun kerran olet - ymmärrykseni mukaan - jonkin sortin kansallissosialisti, niin miksi haluat kieltää sen mihin Adolf Hitler pyrki? Onko siinä jotain hävettävää, että natsi-Saksa yritti hävittää juutalaiset Euroopasta ja jos on niin miksi? Luulisi, että sitä on tyytyväinen idolinsa saavutuksesta? Miksi siis kiellät holokaustin - jos sionismi on lopullinen vastaus niin siinätapauksessa liene parempi ettet uhraa aikaasi vastauksen laatimiseen.

Omat ajatukset tai ideat eivät ole täysin riippuvaisia Hitlerin ideasta. Korjaan myös väitettäsi Hitlerin murhanhimosta. Hitler teki yhteistyötä sionistijuutalaisten kanssa, jotta heidät saataisi siirrettyä Palestiinaan. Haavara Agreement - Wikipedia, the free encyclopedia Jos hän olisi halunnut alunperinkin tuhota juutalaiset, niin miksi tällainen sopimus?

Oma näkemykseni on, että kunnioitan luonnon harmoniaa, jossa jokaisella rodulla on paikkansa. En kannata minkään ihmisryhmän tappamista sukupuuttoon, sillä ei ole väliä ajatteliko Hitler näin, tai ei. Lisäksi Hitler korosti puheissaan, ettei halunnut sotaa, mutta varautui siihen kunnolla siksi, koska tiesi ettei kapitalistit halunneet tunnustaa valtiota joka irrottautuu juutalaisesta alkupääomasta.
 
Viimeksi muokattu:

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Periaatteessa kyllä nerokaskin tuo juutalaiskansan siirto keskelle muslimien maaperää. Nyt heidät nähdään hamaan tappiin kärsivinä uhreina jo geografiasta johtuen, vaikka ovat olleet todellisuudessa valta-asemassa jo Raamatun ajoista lähtien. Natsit koittivat vähän tasa-painottaa tilannetta samanlaisella ideologialla. Se ei ollut kovinkaan poikkeuksellista maailmanhistorian mittakaavassa, mutta hävisivät tosiaan sodan, karmein nykyseurauksin ja ironista kyllä, koko Euroopalle.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
-

USA:n entinen presidentti John F.Kennedy kirjassaan Profiles in Courage hän kirjoittaa Nurnbergin oikeudenkäynnistä, jossa lainaa senaattori Taftia:

"Voittajien oikeudenkäynti häviäjiä vastaan. Niissä oikeudenkäynneissä oli vahvasti läsnä koston henki, ja kosto on hyvin harvoin oikeutta. Yhdentoista miehen hirttäminen tulee olemaan Amerikan historiassa tahra, jota tulemme katumaan vielä pitkään tämän jälkeen. Näissä oikeudenkäynneissä olemme hyväksyneet venäläisten idean oikeudenkäynnin tarkoituksesta - hallinnon politiikkaa oikeudenmukaisuuden sijaan - jolla on hyvin vähän yhteistä anglosaksilaisten perinteiden kanssa. Pukemalla politiikan oikeusjärjestyksen vaatteisiin saatamme häpäistä koko oikeudenkäynnin idean Euroopassa vuosiksi eteenpäin."....

Gaspille ja ihan kaikille tiedoksi, että minä olen lukenut tuon Kennedyn kirjan - upea kirja btw - ja sanon tämän siksi, että tässä yllä on täydellinen virhetulkinta (tahallinen?)Taftin sanomisista.

Kirjassa puhutaan Nurnbergista kokonaisuutena ja oikeudenkäynnin problematiikasta siihen liittyen, että samalle syytettyjen penkille haluttiin niputtaa puoluejohtoa, sotilasjohtoa, kuin myös siviilihallinnonkin johtoa. Perusteltua symbolisesti, mutta samalla ongelmallista, kuten varmasti jokainen ymmärtää. Itse olen aina suhtautunut hivenen karsaasti Wehrmachtin johdon saamiin tuomioihin sodan jälkeisissä oikeudenkäynneissä, enkä ole ainoa, sillä asiasta on käyty paljon debattia vuosikymmenten varrella.

Anyways, kirjassa tai Taftin suulla ei todellakaan oteta kantaa, jotta holokausti olisi keksittyä tai suurennettua, Taftin ja Jackin kommentointi liittyy aivan eri aihepiiriin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Omat ajatukset tai ideat eivät ole täysin riippuvaisia Hitlerin ideasta. Korjaan myös väitettäsi Hitlerin murhanhimosta. Hitler teki yhteistyötä sionistijuutalaisten kanssa, jotta heidät saataisi siirrettyä Palestiinaan. Haavara Agreement - Wikipedia, the free encyclopedia Jos hän olisi halunnut alunperinkin tuhota juutalaiset, niin miksi tällainen sopimus?

Tagaus myös @vlad :

Se lienee jossain määrin totta, että Hitlerin suunnitelma juutalaisten "hävittämiseksi" ei alun perin perustunut siinä vaiheessa jopa mielikuvituksellisiin ajatuksiin miljoonia ihmisiä surmaavista kaasukammioista, vaan kyllä taustalla oli halua karkottaa juutalaiset yksinkertaisesti pois Valtakunnan alueelta.

Muutama tolkun historioitsija - nyt en jaksa etsiä ja linkittää, sori vaan, voi näin tehdä myöhemmin jos ehdottomasti joku vaatii - on arvellut, että "lopullisen ratkaisun" muotoutuminen kesti kauemmin ja tarpeen olisi lopulta laukaissut käytännön tilanne : itäisen Euroopan suurten valloitusretkien jälkeen kävi selväksi, että juutalaisia yksinkertaisesti alkaa ollaan ihan helvetin suuret määrä Saksan miehittämillä alueilla, eikä heitä voi siirtää mihinkään suuntaan.

Tämähän ei poista natsien vastuuta lainkaan, pikemminkin päin vastoin, pidän tästä seurannutta kylmänviileän hävittämisen ratkaisua kammottavana..
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä taitaa olla ainoa ketju, jossa ei tarvitse olla salapoliisi selvittääkseen, mitä kirjoittaja sanalla "natsi" tarkoitaa. Eiköhän nuo natsit pompi kohta tuolla liigakeskustelunkin puolella. Eilen kun avasin erään ketjun tuolla Liigan puolella, oli ensimmäinen näkemäni sana "suvakki". Täytyy sanao, että pikkuisen naurahdin.
 

gasp

Jäsen
Gaspille ja ihan kaikille tiedoksi, että minä olen lukenut tuon Kennedyn kirjan - upea kirja btw - ja sanon tämän siksi, että tässä yllä on täydellinen virhetulkinta (tahallinen?)Taftin sanomisista...

En väittänytkään, että kyseinen lainaus liittyy holokaustiin. Laitoin satunnaisia lausuntoja. Ensimmäiset holokaustista ja pari Nurnbergistä.

Tagaus myös @vlad :
Muutama tolkun historioitsija - nyt en jaksa etsiä ja linkittää, sori vaan, voi näin tehdä myöhemmin jos ehdottomasti joku vaatii - on arvellut, että "lopullisen ratkaisun" muotoutuminen kesti kauemmin ja tarpeen olisi lopulta laukaissut käytännön tilanne : itäisen Euroopan suurten valloitusretkien jälkeen kävi selväksi, että juutalaisia yksinkertaisesti alkaa ollaan ihan helvetin suuret määrä Saksan miehittämillä alueilla, eikä heitä voi siirtää mihinkään suuntaan.

Lopullinen ratkaisu -asiassa ei ole mitään näyttöä, että miltään taholta olisi tullut suoraa käskyä tai ohjetta hävittää juutalaisia. Tosin on tutkittu, että natsit pyrkivät tuhoamaan kaikki todisteet. Kuitenkaan ei ole mitään asiakirjoja, josta näkyisi käskyjä, joten asiat perustuvat aikalailla olettamuksiin.

Muutamia huomioita vielä holokaustiasiassa. Revisionistit väittää, ettei ole mitään teknisiä todisteita leireilllä tapahtuneen massakaasutuksia. Jenkit ja puna-armeija tekivät ruumiinavauksia sadoille kuolleille keskitysleireillä ja lääkäreiden ruumiinavausraportit eivät osoittaneet mitään merkkejä kaasutuksista. Vastapuolen tutkijoiden keskuudessa sanotaan, että suuri määrä Zyklon B:tä todistaa kaasutusmurhat. Revisisionistien teoriassa Zyklonia käytettiin tuholaistentorjunta-aineena hallitakseen leirien epidemioita ja täitartuntoja. Kemisti Jean-Claude Pressacin raporteissa näkyy, että Zyklon B:tä oli käytetty asukasta kohden sama määrä esimerkiksi Oranienburgin leirillä, kuin Auschwitzissä. Virallisen linjan tutkijat myöntävät, että Oranienburgissa ei tapahtunut kaasutuksia, mutta kuitenkin kaasun käyttö oli samaa tasoa. Mikäli Auswitzissa siis tapahtui kaasutuksia, olisi Zyklonin suhteellinen kulutus pitänyt olla selkeästi suurempi, kuin Oranienburgissa. Arno J. Mayer sanoo, että suuri osa mitä kaasukammioasiasta tiedetään, perustuu natsivirkamiesten ja teloittajien todistajalausuntoihin sodanjälkeisissa oikeudenkäynneissä ja selvitytyjien ja sivustakatsojien muistiin. Hän kommentoi selviytyjien raporteista että "nämä todistukset täytyy tarkastaa huolellisesti, koska niihin voi vaikuttaa erittäin monimutkaiset subjektiiviset tekijät". Myös natsien kuulustelujen "tunnustukset" ovat hyvin todennäköisesti kiduttamalla pakotettuja.

Mainittakoon, että Pressacin analyyseissä Auschwitzin kuolleiden määrä oli 500-800 tuhatta. Pressac ei ole revisionisti, vaan häntä on käytetty ns. vastapuolen tutkijana kumoamaan holokaustin kiistäjien väitteitä.

Punainen Risti kävi tarkistuksella Theresienstadin leirillä. Kirjassa mainitaan, että juutalaisia varten oli järjestetty kauppoja, kulttuurikeskuksia, orkestereita, kahviloita, joissa he kävivät. Tätä pidetään natsien teatterina hämätäkseen Punaista Ristiä, ja että nämä juutalaiset oli tarkoitus lähettää myöhemmin Auschwitziin. Kuitenkin Punainen Risti tarkisti myöhemmin myös Auschwitzin ja muut leirit. Lisäksi PR jakoi tarvikkeita juutalaisille. PR:n raporteissa lukee että "Syksystä 1943 toukokuuhun 1945, noin 1 112 000 pakettia, joiden yhteispaino 4500 tonnia, toimitettiin vangeille keskitysleireillä". PR työntekijät olivat kuulleet huhuja natsien joukkomurhista, ja Yhdysvaltain ulkoministeriö pyysi tutkimaan nuo väitteet. PR:n työntekijöiden kirjeessä marraskuussa 1944 USA:n ulkoministeriölle kerrotaan, että he eivät ole löytäneet mitään todisteita, joka viittaisi keskitysleirivankien joukkomurhaamiseen.

Mulla itellä on sellainen kuva nuista touhuista, että natsit eivät pyrkineet massamurhiin, mutta kuitenkin, kun liittoutuneet olivat pommittaneet kaiken infrastruktuurin eli ruokakuljetukset yms, niin juutalaisten nääntyessä ja kuihtuessa natsit ehkä päättivät "lopettaa" joitakin heistä, koska oli ruokapulaa ja sairauksia, kitumista. Tämä on yksi skenaario monien joukossa.
 
Mulla itellä on sellainen kuva nuista touhuista, että natsit eivät pyrkineet massamurhiin, mutta kuitenkin, kun liittoutuneet olivat pommittaneet kaiken infrastruktuurin eli ruokakuljetukset yms, niin juutalaisten nääntyessä ja kuihtuessa natsit ehkä päättivät "lopettaa" joitakin heistä, koska oli ruokapulaa ja sairauksia, kitumista. Tämä on yksi skenaario monien joukossa.

Kätevästi käännät kyllä koko jutun liittoutuneiden syyksi.

Normaalit sivistyneet ihmiset eivät

1) alun alkaenkaan tunge ihmisiä keskitysleireihin heidän etnisen, poliittisen tai uskonnollisen taustansa takia (natsit veivät tiettävästi leireihin myös etnisiä saksalaisia esim. kommunismin, jehovalaisuuden, homoseksuaalisuuden, antinatsimielisyyden sun muiden syiden takia)
2) pidä vankeja nälässä; jos ottaa vankeja, on heistä vastuussa, varsinkin jos vangit ovat porukkaa jotka eivät ole tehneet mitään rikosta (natsien mielestä toki pelkkä juutalaisuus tai natsien vastustaminen oli rikos)
3) "lopeta" vankeja "koska oli ruokapulaa, sairauksia ja kitumista"
4) vähättele massamurhia, olipa murhattuja 20 henkeä tai 6000000 henkeä

Jos kerran holokausti kielletään niin mihin ne miljoonat juutalaiset sitten Euroopasta katosivat? Taivaalleko? *grin*

Kysyisin samaa kuin jäsen vlad. Toisen maailmansodan aikana Euroopasta katosi jäljettömiin miljoonia juutalaisia. Minne he hävisivät? Epäilemättä tähänkin löytyy joku jännä salaliittoteoria.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Lopullinen ratkaisu -asiassa ei ole mitään näyttöä, että miltään taholta olisi tullut suoraa käskyä tai ohjetta hävittää juutalaisia. Tosin on tutkittu, että natsit pyrkivät tuhoamaan kaikki todisteet. Kuitenkaan ei ole mitään asiakirjoja, josta näkyisi käskyjä, joten asiat perustuvat aikalailla olettamuksiin...

Asiaan suhteellisen paljon perehtyneenä ja myös tutkimuskirjallisuutta aiheesta lukeneena, jäin vilpittömästi miettimään, että mitä tällä tarkoitat?

Asiasta voisi kirjoittaa paljonkin, mutta jos nyt mennään isolla, konkreetisella esimerkillä, niin huolimatta asiakirjojen hävittämispyynnöstä alivaltiosihteeri Lutherin kopiot Wannseen konferenssin asiakirjoista joutuivat liittoutuneiden käsiin sodan jälkeen ja toimivat myös osaltaan todistusaineistona holokausti-oikeudenkäynneissä, ml. Nurnbergissa.

Sen tiedän, että asiasta on viisasteltu ja jeesusteltu, että asiakirjoissa ei suoraan puhuta täydellisestä hävittämisestä, mutta tämä on semantiikkaa. Olettamuksista ei ole kysymys, Eichmann myönsi aikanaan, että kyse oli nimenomaan hävittämissunnitelmasta.
 

gasp

Jäsen
Normaalit sivistyneet ihmiset eivät...

Vedät moraalin tähän mukaan. Sodassa ei ollut sijaa 'sivistykselle' ja hyysäämiselle. Aivan turha selittää, etteikö liittoutuneet olisi aivan yhtä "epäsivistyneitä". Olet oikeassa, että on väärin tunkea siviilejä leireihin, jotka eivät välttämättä ole edes tietoisia oman etnisen tai uskontokunnan eliitin touhuista. Kaikki juutalaiset eivät ole sionisteja. Aivan yhtä epäsivistynyttä Japaniin kohdistetut ydinpommit tai tulimyrskykokeilut Saksan siviilikohteissa. Lisäksi puna-armeija sai käskyn venäjänjuutalaiselta Ilja Ehrenburgilta, jossa heidät määrättiin raiskaamaan naisia, myös lapsia ja vanhuksia. Tarkoitus oli "murtaa saksalaisten rodullinen ylpeys".

Juutalaisten häviämisistä.. Tarkastelen sen väitteen paikkaansapitävyyttä, että esim. Auschwitzissä tapettiin yli miljoona juutalaista kaasukammiossa. MIkäli tämän väitteen pystyisi todentamaan vääräksi, niin samaan kastiin todennäköisesti menee myös väitteet juutalaisten määristä vuonna X ja Y. Jos jotain asiaa vääristellään yhdeltä kantilta, todennäköisesti myös laajemminkin. Vlad jo mainitsi myös neuvostoliiton Gulag-järjestelmästä, jossa käsittääkseni kuoli juutalaisia. Tällä hetkellä luen muuten 1300 sivuista kirjaa Gulag Archipelago, joka kertoo näistä neuvostoleireistä. Tässäkin skenaariossa Soltshenitsynin mukaan yksi kipinä neuvostoleirien syntyyn oli juutalaisbolshevismi. Lisäksi Gulag-järjestelmän kuusi korkea arvoista komentajaa oli juutalaisia. Tästä on sotilastason raportteja, joista olen laittanut materiaalia Toinen maailmansota -ketjuun.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Korjaan käsitystäsi, jonka mukaan olen holokaustin kieltäjä. En kiellä holokaustia nykyään. En usko viralliseen tarinaan, enkä myöskään äärikieltämiseen, ettei leireillä tapettu järjestelmällisesti juutalaisia ollenkaan.

Omat ajatukset tai ideat eivät ole täysin riippuvaisia Hitlerin ideasta. Korjaan myös väitettäsi Hitlerin murhanhimosta. Hitler teki yhteistyötä sionistijuutalaisten kanssa, jotta heidät saataisi siirrettyä Palestiinaan. Haavara Agreement - Wikipedia, the free encyclopedia Jos hän olisi halunnut alunperinkin tuhota juutalaiset, niin miksi tällainen sopimus?

Oma näkemykseni on, että kunnioitan luonnon harmoniaa, jossa jokaisella rodulla on paikkansa. En kannata minkään ihmisryhmän tappamista sukupuuttoon, sillä ei ole väliä ajatteliko Hitler näin, tai ei. Lisäksi Hitler korosti puheissaan, ettei halunnut sotaa, mutta varautui siihen kunnolla siksi, koska tiesi ettei kapitalistit halunneet tunnustaa valtiota joka irrottautuu juutalaisesta alkupääomasta.

Tiedossa ovat nämä useammat suunnitelmat siirtää juutalaiset (tavalla tai toisella) pois Euroopasta - ehdotukset liikkuivat silloisen Palestiinan ja Madagaskarin väliä, mutta on huomioitava tastalla ollut ajatus siitä, että juutalaiset olivat ali-ihmisiä, mikä tarkoitti sitä, että käytännössä he olivat ihmisinä arvottomia, joten se tappaminen ei missään vaiheessa ollut ehdottoman poissuljettu asia - alunperin tosin tarkoituksena oli saada juutalaiset lähtemään Saksasta "vapaaehtoisesti" (joskin se vapaaehtoisuuskin oli konkretiassa hiukan niin ja näin) ja näin puhdistaa Saksa juutalaisista. Mikäli Hitler olisi tyytynyt yksin Saksan tyhjentämiseen, tämä olisi todellakin ollut mahdollista suorittaa siten, että juutalaisuhrien määrä olisi jäänyt minimaaliseksi (tuhansiin/kymmeniin tuhansiin) mutta siinä vaiheessa kun Saksa aloitti sotatoimet Puolaa vastaan ja etenkin kun Saksa laajensi sodankäyntiä länsirintamalle päästään jo siihen kysymykseen, että kuinka realistisia enää tuolloin olivat mitkään rauhanomaiset siirrot toisille mantereille? Jokainen ymmärtää, että siinä vaiheessa kun Saksa aloitti sodan, todelliset olemassa olevat vaihtoehdot supistuivat hyvin vähiin juutalaiskysymyksen ratkaisemiseksi.

Viimeistään vaiheessa kun aloitettiin Operaatio Barbarossa ja päädyttiin juutalaisten tappamiseen miehitetyillä alueilla todella laajassa mitassa (huom. jo ennen tätä oli etenkin Puolassa tapettu tavalla tai toisella juutalaisia tuhansittain) voidaan sanoa, että tie oli avattu - eivätkä aikeet olleet hyviä. Baltiassa tuhottiin suurin osa juutalaisista, Valko-Venäjällä suljettiin gettoihin sekä tuhottiin suurin osa juutalaisista, etenkin Ukrainan alueella Einsatzgruppet tappoivat pääasiassa ampumalla, yksistään Babi Jarissa Kiovan tuntumassa (nykyään kaupunkialueella) tapettiin parissa päivässä yli 33 000 juutalaista syyskuun lopulla '41 - kaikkiaan alueella tapettiin noin 100 000 ihmistä pidemmän ajan kuluessa, joukossa oli sotavankeja, romaneja, ukrainalaisia etc. Kaikkiaan Ensatzgruppet tappoivat kylmäverisesti noin miljoona juutalaista miehitetyillä alueilla sodan aikana.

Himmlerin nähdessä minkä taakan teloittaminen (hyvästä suunnittelusta huolimatta) aiheutti operaatioon osallistuneiden sotilaiden psyykeelle (lääkityksestä ja alkoholista huolimatta) nähtiin ettei ampuminen ole järkevä ratkaisu, oli löydettävä toinen - tehokkaampi keino, joka ei altista tappajia psyykkisesti. Tässä on turha toistaa jokaista välivaihetta, mutta lopulta päädyttiin tuhoamisleireihin ja niissä toimintaa jalostettiin, ja Rudolf Höss jalosti toiminnan kenties huippuunsa Auschwitz-Birkenaussa (ottaen oppia muilla leireillä tehdyistä valinnoista ja etsien vielä tehokkaampaa ja nopeampaa tapaa tappaa suurin joukoin juutalaisia). Aiheesta on runsaasti kirjallisuutta, (osaa on syyttä kritisoitu ja kritisoijina pääasiassa holokaustin kieltäjät - eivätkä perusteet kritisoinnille, kiellosta puhumattakaan, ole tarkastelun kestäviä) - Hössin Auschwitzin komendantti on perusteos, mutta mielenkiintoinen ja avaava teos on myös Thomas Hardingin Hanns ja Rudolf.

Dokumentteja, päiväkirjoja, muuta aineistoa on aivan riittämiin todistamaan sen puolesta, että juutalaisia tapettiin reilusti enemmän mitä valtaosa holokaustin kieltäjistä väittää - enemmän kuin kymmeniä tuhansia, enemmän kuin jokunen sata tuhatta. Puhutaan kaikissa tapauksissa miljoonista, tässä kokoluokassa on lopulta aivan sama tapettiinko juutalaisia 2, 4 vai 6 miljoonaa - ja tähän päälle sitten vielä miljoonia muita siviilejä että sotavankeja tarkoituksenmukaisesti, ei siis pelkästään "sodankäynnin sivutuotteena". On muistettava, että vuoden 1944 mennessä saksalaiset liittolaisineen olivat ottaneet noin 5,2 miljoonaa sotavankia itärintamalla, näistä reilut 2 miljoonaa kuoli vankeudessa - osa tapettiin tarkoituksenmukaisesti tuhoamisleireillä. Auschwitz I ensimmäiset uhrit olivat juuri puna-armeijan sotilaita, samoin ensimmäiset kaasutetut "koehenkilöt".

On aivan turhaa yrittää valkopestä Saksan johtoa sen tarkoitusperistä, sen jälkeen ryhdyttiin sotimaan, vaihtoehdot alkoivat olla olemattomia - sen jälkeen kun ensimmäiset joukkoteloitukset toteutettiin, portti oli avattu eikä paluuta enää ollut. Kuten olen kirjoittanut, luvuilla kikkailu on aivan turhaa, kun kaikissa tapauksissa - todellisuudessa - murhattuja oli miljoonia tuhansien sijaan. Puhumattakaan sitten muista ihmisryhmistä joihin kohdennettiin laajamittaisia teloituksia/tuhontaa.

***

Se kun Hitler sanoo ettei halua sotaa, on myös sanoilla kikkailua, puheiden ja etenkin myöhempien tekojen välillä on niin suuri ristiriita, että "rauhanpuheet" menettävät merkityksensä. Kuvitteliko Hitler, että hän voi liittää alueen toisensa jälkeen Saksaan ilman, että jossain vaiheessa astutaan sen rajan yli, jonka jälkeen ei ollut enää paluuta. Tyytymällä Itävaltaan ja Sudeettialueisiin sota olisi kenties ollut vältettävissä, mutta kuten tiedämme, näin ei käynyt ja sen jälkeen astelma oli jo se, konfliktin laajeneminen on nurkan takana.

Kuvitelmat siitä, että juutalaisesta pääomasta irtautuminen johtaisi sotaan ovat - kuvitelmia. Hitlerin Saksa marssi omilla toimillaan kohti sotaa, osin taustalla on ymmärrettäviä syitä - mutta niiden käsittely ei ole tämän ketjun asia.

@MustatKortit Wehrmachtin roolista voidaan keskustella, mutta toisaalta se ei välttämättä ollut niin puhtoinen mitä on annettu ymmärtää, etenkään idässä. Toki ongelmansa oikeudenkäynneissä oli, koska monissa tapauksissa vaihtoehdot olivat olleet olemattoman vähäiset, joko kieltäytyä noudattamasta käskyä ja tulla joko a) erotetuksi tehtävästä b) teloitetuksi. Tämä on kysymys, joka ansaitsisi ehkäpä tarkempaa pohdiskelua asianmukaisessa ketjussa, koska pääsääntöisesti taustalla on muitakin kuin "juutalaiskysymyksen" ratkaisuun liittyviä teemoja.

vlad
 
Vedät moraalin tähän mukaan. Sodassa ei ollut sijaa 'sivistykselle' ja hyysäämiselle.

Miksi en vetäisi moraalia mukaan? Moraali on loppujen lopuksi pitkälti se asia, joka erottaa ihmisen eläimestä.

Juutalaisten vainoaminen alkoi natsi-Saksassa jo paljon ennen sotaa. Verkko kiristyi pikku hiljaa juutalaisten ympärillä, mutta monet heistä eivät lähteneet koska tunsivat olevansa saksalaisia eivätkä voineet uskoa, että heidän oma maansa pettäisi heidät.

En minä pidä sivistyneinä myöskään esimerkiksi amerikkalaisten keskitysleirejä japanilaistaustaisille. Näillä leireillä ei kuitenkaan tietääkseni järjestelmällisesti lähdetty tuhoamaan ihmisiä. Enkä pidä sivistyneinä muitakaan sen enempää liittoutuneiden kuin akselivaltojenkaan puolelta tehtyjä ihmisoikeusrikkomuksia. Minä en ylipäätään hyväksy ihmisten tappamista tai muuta huonoa kohtelua. Olivat he sitten natseja, juutalaisia, bolsevikkeja, kiinalaisia, soldiersofodineja tai vaikka naapurin ukko joka kusettaa koiransa autoni rengasta vasten.
 

gasp

Jäsen
Sen verran paljon juttua, että ei ehdi ihan jokaiseen tarttumaan. Lähden kuitenkin siitä liikkeelle, etten yritä totaalisesti valkopestä Saksan johtoa heidän toimistaan. Kaikkien lukemani aineiston perusteella olen kuitenkin varma, että Saksan rikoksia korostetaan/vääristellään ja valehdellaan aggressiivisesti, kun taas toisen osapuolen tekoja joko vähätellään, tai se ei ole yleisessä tiedossa, sekä muutenkin vaikkapa opetusaineistossa jätetään mainitsematta. Esimerkiksi Neuvostoliiton massamurhat eivät saa lähellekään yhtä paljon "palstatilaa", kuin saksalaisten teot. Juutalaisten johtama bolshevismi ja sen synnyttämä "Neukkulan holokausti" tappoi enemmän ihmisiä, kuin "virallinen" holokausti. Kuitenkin juutalaiset ovat se vainottu ryhmä yleisen näkemyksen mukaan. Tämä on tietenkin totta, että heitä vainottiin, mutta heidän roolinsa valkopestään vähättelemällä heidän roolia bolshevismista seuranneeseen tappokoneeseen, jossa oli juutalaisia komentajia.Lisäksi kommunistien terroria on hyvin hankala tutkia, koska arkistot ovat salattuja, ja aiheen tutkijoita vainotaan. Kuten samallalailla holokaustin kaasutusteorian vastapuolen tutkijoille tuomitaan jopa useamman vuoden vankeustuomioita. Näin on käynyt lukuisille tutkijoille. Lisäksi heitä on pahoinpidelty, perhettä uhkailtu, yms. Tämä kertoo hyvin paljon, että mikä on meininki. Gulageista kirjoittanutta Alexandr Soltshenitsyniä vainottiin julkaisemisen jälkeen, ja hänen kirjuri sittemmin hirtti itsensä.
Mainittakoon lisäksi, että Neuvostoliitosta tuli ensimmäinen maa, missä antisemitismistä tehtiin rikos. Josef Stalin kertoi Jewish Telegraphy Agencyn haastattelussa vuonna 1931:

"...kommunistit eivät voi olla muuta kuin antisemitismin suorapuheisia vihollisia. Taistelemme antisemiittejä vastaan kaikkein vahvimmilla keinoilla Neuvostoliitossa. Aktiivisia antisemiittejä rangaistaan lain mukaan kuolemalla.".


Lisäksi Robert Wilton, joka työskenteli 17 vuotta London Timesille, summasi Venäjän vallankumoukset:

"Koko Venäjän bolshevismia koskevaan tarinaan on lyöty vieraan aineksen maahanhyökkäyksen lähtemätön leima. Tsaarin murha, jonka harkitusti suunnitteli juutalainen Sverdlov ja toteutti juutalaiset Goloshekin, Syromolotov, Safarov, Voikov ja Jurovski, ei ole Venäjän kansan vaan tämän vihamielisen maahanhyökkääjän työtä."


Raportteja ja todistusaineistoa löytyy vaikka kuinka paljon, joita laitoin Toinen maailmansota -ketjuun, joten en tässä siitä sen kummemin jatka.
Toinen maailmansota | sivu 31 | Jatkoajan keskustelupalsta
Toinen maailmansota | sivu 31 | Jatkoajan keskustelupalsta
Toinen maailmansota | sivu 31 | Jatkoajan keskustelupalsta
Toinen maailmansota | sivu 30 | Jatkoajan keskustelupalsta

Sen sijaan jos palaa nykypäivän sionismiin, niin tämä on se kaikkein suurin ongelma. Israelilaiset äärinationalistit ja heidän eturyhmä ovat vallanneet esimerkiksi Yhdysvalloissa sekä mediassa että politiikassa näyttämön jos ei kokonaan, niin erittäin jämäkästi. Lähes kaikki suurimmat pankkialan toimijat (Goldman Sachs, Federal Reserve) ovat sionistien tai israelilaisten omistamia. Goldman Sachs on merkittävä presidenttiehdokkaiden vaalirahoittaja, ja Federal Reserve on käytännössä rahanluonnin lähtöpiste. Lisäksi suurimmat mediayhtiöt, kuten Time Warner, joka omistaa sen alle kuuluvat toimijat kuten CNN ovat juutalaisten/sionistien omistamia. Tämä näkyy esimerkiksi tällä sivulla postatussa bebeton linkittämässä YLE:n dokumentissa, jossa jenkkipoliitikot vannovat tukevansa terroristivaltiota ja heidän terroria puolustellaan mediassa.

Myös Suomessa juutalaiset omistavat suuren osan mediavallasta. Tässä kohtaa en tosin osaa sanoa, onko kyseessä sionistijuutalaisia, mutta mainittakoon kuitenkin, että MTV ja Sanoma-konserni ovat juutalaisomisteisia. Lisäksi edellämainittu juutalaispankki Goldman Sachs omistaa Tieto Oyj:n joka käsittääkseni laskee vaalien äänimäärät Suomessa. Alexander Stubblin rahoittaja oli asekauppiassukuun syntynyt juutalainen Chaim Zabludowicz. Varmaan on muitakin esimerkkejä Suomesta, mutta varsinainen sionismi-invaasio on pääosin Yhdysvalloissa, josta käytännössä vaikuttaa koko maailman politiikkaan jenkkien toiminnalla. Aikaisemmin kirjoitin lainauksia jossa israelilaislehti Maariv leuhki juutalaisten asemasta USA:n politiikassa ja siitä, ettei Amerikalla ole enää "gojimien hallitusta" vaan juutalaiset ovat täysivaltaisia osakkaita kaikessa päätöksenteossa. Lisäksi Maariv kirjoitti v.1994:

"Kansallisessa turvallisuusneuvostossa seitsemän yhteensä yhdestätoista korkea-arvoisimmasta jäsenestä on juutalaisia. Clinton on erityisesti asettanut heidät kaikkein herkimpiin liitoskohtiin Yhdysvaltan turvallisuus -ja ulkomaanhallinnoissa: Sandy Berger on neuvoston varapuheenjohtaja; Martin Indyk , aiottu Israelin suurlähettiläs, on vanhempi johtaja vastuullaan Lähi-itä ja Etelä-Aasia; Dan Schifter; presidentin vanhempi johtaja ja neuvonantaja, on vastuussa Länsi-Euroopasta; Don Steinberg, presidentin vanhempi johtaja ja neuvonantaja on vastuussa Afrikasta; Richard Freinberg, presidentin vanhempi johtaja ja neuvonantaja, on vastuussa Latinalaisesta Amerikasta; Stanley Ross, presidentin vanhempi johtaja ja neuvonantaja on vastuussa Aasiasta.
Tilanne ei ole kovin erilainen presidentin toimistossa, joka on täynnä lämpimiä juutalaisia: Uusi oikeusministeri Abner Mikve; presidentin aikataulun ja ohjelman johtaja, Ricky Seidman; varahenkilöstöpäällikkö; Phil Leida; taloudellinen neuvonantaja, Robert Rubin; mediajohtaja, David Heiser; henkilöstöpäällikkö, Alice Rubin, Ely Segall, vastuussa vapaaehtoistyöntekijöistä; Ira Mezina, vastuussa terveysohjelmasta. Kaksi kabinetin jäsentä, työministeri Robert Reich ja Micky Cantor, vastuussa kansainvälisistä kauppasopimuksista, ovat juutalaisia. Heihin liittyy joukko korkea-arvoisia juutalaisia virkamiehiä ulkoministeriössä, jota johtaa Lähi-idän rauhanryhmän johtaja Dennis Ross, ja joiden jälkeen tulee monia varaminsterejä ja vieläkin enemmän korkea-arvoisempia henkilöstöpäälliköitä."


Ei ehdi aiheesta enempää kirjoittamaan, niin jatkan myöhemmin.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaosseura
Lisäksi edellämainittu juutalaispankki Goldman Sachs omistaa Tieto Oyj:n joka käsittääkseni laskee vaalien äänimäärät Suomessa.
Tätä ketjua (ja vapaata yleensä) tulee luettua ihan yleisestä mielenkiinnosta, tulee välillä aika hulvatonta settiä. Mutta välillä tulee niin Deeppiä Shittiä (tm) että pakko on sanoa jotain itsekin.

Korjatkaa toki jos olen väärässä, mutta eikös Suomessa äänet lasketa ihan käsin. Kenties tätä voitaisiin tietotekniikalla avustaa (ja näin IT-alalla työskentelevänä en ikinä laittaisi äänestämistä verkkoon, mutta eri ketjun asiaa), mutta nykyisellään ei näin tehdä. Niin ihan mielelläni ottaisin vastaan linkkkejä missä kuvataan miten Tieto ja/tai Goldman Sachs manipuloi vaalituloksia.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Lisään tänne ajankuluksi satunnaisia lausuntoja ja juttua liittyen sionismiin/kansallissosialismiin kokonaisvaltaisesti maailmansodasta tähän päivään.

Jonkun sortin tutkijan koulutuksen saaneena ensimmäiset kysymykseni ovat: Mistä lainaukset ovat peräisin? Oletko itse lukenut teokset, vai onko joku valinnut ne sinun luettavaksesi, ja sinä meille? Missä vaiheessa ne on käännetty suomeksi ja kuka sen teki - siis onko koko teos/artikkeli käännettynä jossain, onko sinun lähteesi kääntäjä vai oletko itse käännöksen takana?

Muutenkin on vaikea ymmärtää keskustelukulttuuria, jossa vain heitellään lainauksia niistä sen enempää sanomatta. Miksi juuri nämä lainaukset?
 

Tuamas

Jäsen
Tässä ketjussa tämän haja-asutusalueen natsin kirjoitelmat ovat oppikirjaesimerkkejä erityisesti putintrollien käyttämästä propagandatyylistä.

Otetaan irtonaisia lauseita, irrallisia "faktoja" ja paketoidaan ne omaan ajatusmaailmaan sopiviksi. Ja kas oma todellisuus on taas hivenen perustellumpi.

Sitä en vielä ole ymmärtänyt miten näihin johtopäätöksiin on päädytty, onko kokonaisuuden hahmottaminen niin vaikeaa vai jääkö ristiriitainen tieto kokonaan noteeraamatta.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jonkun sortin tutkijan koulutuksen saaneena ensimmäiset kysymykseni ovat: Mistä lainaukset ovat peräisin? Oletko itse lukenut teokset, vai onko joku valinnut ne sinun luettavaksesi, ja sinä meille? Missä vaiheessa ne on käännetty suomeksi ja kuka sen teki - siis onko koko teos/artikkeli käännettynä jossain, onko sinun lähteesi kääntäjä vai oletko itse käännöksen takana?

Muutenkin on vaikea ymmärtää keskustelukulttuuria, jossa vain heitellään lainauksia niistä sen enempää sanomatta. Miksi juuri nämä lainaukset?

Itsekin viime aikoina tutkimukseen jonkin verran perehtyneenä olen samaa miettinyt. @gasp linkittää suuria määriä lainauksia, niiden tarkastaminen olisi aikaa vievää ja teknisesti vaikeaa. Tämän tyylisessä keskustelussa tämä on luultavasti tarkoituskin.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Lisäksi edellämainittu juutalaispankki Goldman Sachs omistaa Tieto Oyj:n joka käsittääkseni laskee vaalien äänimäärät Suomessa.
Ei laske. Tieto oyj vastaa Oikeusministeriön vaalitietojärjestelmän teknisestä toteutuksesta, mutta varsinaisen laskennan hoitavat vaalilautakunnat.

Tässä ketjussa tämän haja-asutusalueen natsin kirjoitelmat ovat oppikirjaesimerkkejä erityisesti putintrollien käyttämästä propagandatyylistä.
Kommentoin yleisellä tasolla, en suuntaa tätä yhteenkään palstalaiseen:

Eipä ihme, jos sinulle tuollainen kuva muodostui, sillä osa putintrolleista propagoi juutalaisvastaisesti. Erityisesti MV-lehti on erinomainen esimerkki tästä propagandasta, ko. julkaisu hourii juutalaissalaliitosta aina kun Janitskin sen näkee järkeväksi.
 

gasp

Jäsen
Putintrolli mainittu.

Aivan ensimmäiseksi se, että kaikki lainaukset on peräisin kirjasta Juutalainen Ylivalta. Suosittelen lukemaan. Siinä on kaikki kirjoitukset laajemmalti ja lainauksia on yli 600, lähes kaikki juutalaisten itse sanomia. Kirjoittaja on David Duke, jolla on vaikka mitä tutkintoja ja meriittejä. Lähdeaineisto on tarkasti listattu. Se, kun kirjoitan osittaisia lausuntoja tänne ilman johdattelevaa kertomusta niihin, jättää toki epäselväksi tekstien kokonaiskuvan yms. Mutta että syytetään jo putintrolliksi.. Hyvät naurut sain tuosta, ja korjaan tuota sen verran, etten ole putintrolli. Jos putintrollit ovat myös antisionisteja, niin sille on syy, ja perusteltu sellainen. Syy antisemitismiin juontaa juutalaisten dominoinnista mediassa sekä politiikassa. Tässä ketjussa olen hieman sitä tuonut esiin. Pelkästään se asema, että omistavat mediataloja, ei ole ongelma, vaan että merkittävä osa ovat nationalisteja, joita kiinnostaa ainoastaan Israelin tai kansainvälisen juutalaisuuden edut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös