Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Siim Liivik – HIFK-ikoni

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana JHag, 01.11.2008 klo 21.50.

 1. skolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Guti.HAZ
  Jare&VilleGalle feat. Märkä-Simo - Häissä (Häävideo)

  http://youtu.be/OZ5PUSgFF6g?hd=1 (linkki vie siis otsikon viittaamaan videoon)

  Laitetaan linkki tänne niin ne jotka ei vielä tätä mestariteosta ole nähnyt pääsee katsomaan.

  Simo on kyl **tun kova jätkä.
  EDIT: Videolta voi siis bongata Liivikin, Wärnin, Pöystin ja Peltosen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2011 klo 14.18
 2. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  (En ole tänne SM-liigan puolelle uskaltanut vielä koskaan aiemmin kirjoittaa, mutta pakko kai se nyt on riemun hetkellä.)

  Simo vakuutti minut viimeistään tänään "perhejuhlassa" ja nousi silmissäni aivan Kiben ja Lennun perään nyky-IFK:n ikoniston terävimpään kärkeen. Aivan mahtava persoona, tällaisia tarvitaan lisää suomalaiseen kiekkoon. Kaveri otti lavan haltuun kuin mikäkin rokkistara ja veti hassutteluräppinsä kiitettävästi. Olin ihan haltioissani Simon karismasta. Toivottavasti pysyy IFK:ssa ja pitkään.
   
 3. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 4. Rocky#4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Diggaan tästä jätkästä erittäin paljon. Noussu tän ja viime kauden aikana yheksi mun lempipelaajiksi, jota en haluaisi ikinä päästää pois Nordikselta. Paita lähtee tilaukseen aivan heti, kun 10-11 kauden paidat tulee myyntiin.

  Hieno mies tämä "Nelssonin Sena"!
   
 5. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kuluneen kauden paitoja on saanut tilata/ostaa/varata jo ihan kauden alusta saakka. Jos nyt laitat tilaukseen, voit hyvällä tsägällä saada ensi kauden ekan paidan. Luulen, että mestaruuspaitoja ei myydä kenellekään, sen verran ovat reissussa rähjääntyneet.

  (Siis, jos tarkoitat Game Wornia...)
   
 6. Rocky#4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä Game Wornia tarkoitin. Ja kiitos tuosta korjauksesta, itse kun etin, niin en nähnyt muita kuin 09-10 paitoja. Nyt löysin ne kylläkin KSB:n sivuilta.
   
 7. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Nonii, Liivik mukana maailmanmestaruusjuhlissa märkä-simona. Mikäs vasemmassa kädessä kun oli paidan alla ns. poissa käytöstä? Puukon alla käynyt?
   
 8. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Ne on näitä kauden jälkeisiä juttuja, puukkoa on annettu yhdelle sun toiselle pelaajalle. Ihan jees, pääsi Simppa fiilistelemään MM-kultaakin. :)
   
 9. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  Lainaus:
  Olkapää leikattu.
   
 10. PES Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
  Tulipas tässä mieleen, että onkos Siim Liivik Viron maajoukkueessa ollut koskaan mukana? Ja näin nostanut Viron jääkiekon ja maajoukkueen tasoa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2011 klo 20.48
 11. Siim72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L.A. Kings
  Lainaus:
  On pelannut Suomen (nuorten) maajoukkueessa. Eikös se poissulje mahdollisuuden pelata Viron joukkueessa vaikka passin omistaakin?
   
 12. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Ei mielestäni. Toki voin olla väärässä mutta mielestäni vain jos on pelannut miesten maajoukkueessa pelin ei voi enää edustaa toista maata. Näin ainakin fudiksessa menee.

  -Tinke-80
   
 13. scholl Jäsen

  Futiksessa Medo edusti Sierra Leonea U17 mm-kisoissa, eikä saanut poikkeuslupaa edustaa Suomea, vaikka on Suomen kansalainen. Aika nuorena noi hommat lukitaan, jos joku 15-16 vuotias kundi, joka edustaa jotain paskaa sisällissotavaltiota, on lukittu siihen vastaukseen loppuiäkseen.
   
 14. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Fudiksessa mun muistaakseni valintaansa saa vaihtaa vielä U21:sten jälkeen, ainakin Carl Jenkinson voi vielä edustaa Englantia vaikka on pelannut Suomea U19-maajoukkueessa.

  Mitä tulee ketjun aiheeseen, niin ei Liivik ainakaan Fb-profiilikuvansa perusteella ole synnyinmaatansa unohtanut, joten voi hyvinkin olla että jos kutsu tulee niin Viroa edustaa. Haluttiinhan Semir Ben-Amorkin edustamaan Tunisiaa. ;)
   
 15. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä sä jääkiekkossa mielestäni on nimenomaan A-maaottelut, jotka sen edustettavan maan määrittää.
   
 16. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Uskoisin kanssa faktoja sen kummemmin tarkistamatta, että A-maaotteluiden mukaan menee kiekossa maajoukkue-edustuksen määrittäminen.

  Toki maailma on muuttunut ja jotkut EU-pykälät jne. on voinut heilauttaa tilanteen vuosien varrella 1990-luvun alun jälkeen, mutta esim. Petr Nedvedillä oli aikanaan niin että sai vähän yli parikymppisenä Kanadan kansalaisuuden ja edustikin Lillehammerin olympialaisissa Kanadaa joka jäi silloin hyvin mieleen. Uskoisin kuitenkin sitä ennen olleen Tsekkien junnumajoukkueessa mukana ennen tuota vaihtoa Kanadan paitaan.

  Noiden olympialaisten jälkeen olisi sitten kuitenkin halunnut pelata jatkossa taas tsekkien maajoukkueessa, mutta tämä vaihto takaisin ei enää onnistunut Olympiakisoissa ja MM-kisoissa vaan ainoastaan World Cupissa joka ei ollut kansainvälisen kiekkoliiton turnaus.
   
 17. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tällaisen(postimees.ee) lyhyen nettijutun löysin aiheesta.

  Google-kääntäjä tarjoaa käännöksen Liivikin kommentista:

  Lainaus:
  Ilmeisesti Liivik olisi kiinnostunut mahdollisesti pelaamaan Viron majussa, mutta heidän Kiekkoliitosta ei ole oltu yhteydessä.
   
 18. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Pitää olla ollut molemmat kansalaisuudet jo ennen sitä edustusta. Silloin kai saa edustaa. Medon case ratkesi siihen, että hän ei ollut Suomen kansalainen silloin, kun edusti Sierra Leonea U17 tasolla. Eli jos menee saman logiikan mukaan niin jos Liivikillä on ollut junnuna molemmat kansalaisuudet eli ollut ns. kaksoiskansalainen, hän saa aikuisena valita kumman tahansa maan.
   
 19. coolman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Meneeköhän Simo fillarilla viellä treeneihin ??
  Olisivat mielummin vaihtaneet petun Ikaan.
   
 20. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  Älä Simo ole siellä pidempää kuin viikko. Voin kertoa, että jos tämä vaihto toteutuisi koko loppukaudeksi, niin se on varma, että Iivosen koskiessa kiekkoon saa hän helvetinmoisen buuaksen ainakin minulta. Olkoot Kilpi-paita päällä. Tosin 1,5 pinna aper peli voisi muuttaa asiaa, mutta tuskin.
   
 21. MoBi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flintstensstigen Idrot Förening Kamrater
  Ei ole www-sivuillakaan sitä perinteistä "Tiedote"-julkaisua. Vituttaa varmaan koko juttu toimiston väkeäkin. Tsemppia Simolle. Me kaikki odotamme pikaista paluuta. Ei tämä Liiviik ole enää tuleva ikoni vaan nykyinen ikoni - niin kuin valtaosa 2011 mestareista
   
 22. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Onko jossain varmistunut Simon lainadiili? Eikö se Iivo Hokkanen ollu tulossa sieltä.
  Varsinaista perseilyä jos Simo dumpataan johonkin Kookoohon, kumminkin keväällä elintärkeä palanen jos menestyä meinataan.
   
 23. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  Lainaus:
  Tässähän se varmistuu aika yksi selitteisesti.
   
 24. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No, tämä nyt on ihan perseestä! Luuletko, että se on nyt siitä kiinni, että Iivo "iivohokkanen" Hokkanen on ilmoittanut, että minäpä haluaisin pelata IFK:ssa. Kaikkihan sitä haluaa!!! Ja sitten hän on ilmoittanut, että moikka, mä lähden nyt ja Liivik tulee mun tilalle?

  Vituttakoot tämä lainapesti miten paljon tahansa, turha tästä on Iivo Hokkaselle buuata. Ilmalassa nämä omille buuakset, kiitos.
   
 25. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  Lainaus:
  Tietääpähän valmennus ja seurajohto mistä puristaa. No en huuda sitten!Päätämpä tässä ja nyt muuten olla sitten ihan hiljaa. En tee yhtään mitään, jos viitsin edes peliin tulla. SAATANA!