Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Sidney Crosby – The Next One?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Luu2, 26.06.2004 klo 13.48.

 1. faro Jäsen

  Lainaus:
  Korjasin tekstiäsi vähän oikeampaan muotoon.
   
 2. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Saako sen muuttaa taas preesensiin, kun seuraavan kerran tapahtuu vai onko se silloinkin jo viime yön tapahtumia?

  Crosby on aikakautensa paras hyökkäyspään pelaaja, kun keskittyy pelaamiseen. Pelin ja pelikumppaneiden arvostamisen kohdalla se on ollut kakara pitkälle aikuisikään asti. Muutama vuosi sitten lopetin Pensin pelien katsomisen, kun en jaksanut katsella sitä illasta toiseen olevaan kakaramaista käytöstä. (En siis sitäkään ennen katsonut kuin "satunnaisesti". Kun ei kannata mitään joukkuetta, niin yrittää valita viihdyttävimpiä ja eri aspektein mielenkiintoisimpia pelejä.)
   
 3. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Viimeistään siitä tietää että kiekkouniversumi on jälleen tasapainossa kun mielensäpahoittajat kaivautuvat koloistaan samoilla väsyneillä videokollaaseilla. Olen kyllä sitä mieltä että Crosbystä pystyisi kyllä tekemään paremmankin videokokoelman sukelteluista. Tuo nyt linkattu näytti sisältävän suurelta osin tuota mailalla pohkeille hakkaamista ja poikkareiden vaihtoa. Toki tuo valmentajavelho Craig Beruben itkeminen oli varsin viihdyttävää kuunneltavaa.

  Mutta missä ovat Crosby vs. Ovechkin väittelyt?
   
 4. faro Jäsen

  Lainaus:
  Saa. Mutta kun tuo videokin on yli kolme vuotta vanha, niin mielestäni sen perusteella on typerää leimata nyky-Crosbya.
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Jos Crosby on ämmä, niin mikäs tuo Downien tapainen rotta sitten on? Pahimpia ämmäilijöitä on juurikin nämä Downien kaltaiset rotat, jotka eivät kunnioita vastustajaa kun vetävät näitä käsittämättömiä noutojaan. Niin ja maalintekijänä Crosby on tunnetusti erittäin paska, vaatimattomasti lähes 0,5 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla on uransa vetänyt tähän saakka eteenpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2016 klo 12.37
 6. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Varma merkki Crosbyn paluusta huipulle, kun Philly-fanit ja muut pellet tulevat itkujensa ja videoidensa kanssa. Ihan jokaisesta pelaajasta saisi vastaavia videoita tehtyä, Crosby vain nostetaan esiin koska hän on maailman paras pelaaja(Kanen ohella). Mitään törkeää sikatemppua Crosby ei ole urallaan tehnyt, toisin kuin nämä kaiken maailman Downiet. Eikä Crosby ole moneen vuoteen enää harrastanut näitä huitomisia ja räikeitä filmauksia.
   
 7. hiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, Wild
  Crosby on kyllä kova jätkä ja itselle kyllä se number uuno. Dominointi on todella jäätävää parhaimmillaan.

  Hienoa nähdä ukko taas kunnossa ja toivotaan että saa pelata tulevat kaudet ilman loukkaantumisia yms.
   
 8. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Crosby on helvvetinmoinen pelaaja ja kuten tossa ylempänä todettiinkin Crosbyn vetäneen 0,5 maalin pelitahtia urallaan, eikä kyse ole maalintekijästä, se on aikas hyvin se. Sen jälkeen kun NHL:ää ja Flyersia aloin seuraamaan, oli Crosby neiti ja sukeltelija. Nyt nämä temput ovat kuitenkin vain pala menneisyyttä, ja nykyään melko objektiivisesti seuraan miehen otteita. Toki Pennsylvanian keskinäisissä Crosby on vihollinen ja itkupilli tuomareille jos heille valittaa, mutta yleisesti ottaen hän on vain maailman paras pelaaja. Vaikka kuinka vihaisi miestä vanhojen maneerien vuoksi tai muuten vain, onhan hän pelillisesti maailman paras kiekkoilija.
   
 9. En Liten Pingvin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #41 & #66
  Lainaus:
  Jyydille peukku. Erittäin kypsä kirjoitus.
   
 10. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Kiireessä en kerennyt tuota viestiäni jatkamaan, joten tehdään se nyt.

  Pelitaidoiltaanhan #87 on ehdottomasti maailman huippua (Parhaaksi en sano, koska edelleenkin, arvostan maalintekijöitä enemmän ja sen takia AO on itselle se numero uno). Mulla ei ole Pensiä vastaan mitään muulloin kuin keskinäisissä matseissa, ja nehän ovat olleet viimevuosina huikeita matseja. Mulle ylipäätänsä ovat punainen vaatie nämä tökkijät, tuomareille mussuttajat, kyseenalaiset taklaajat, sukeltelijat ja sääntöjen rajamailla pelaavat pelaajat jotka eivät vastaa ikinä puhelimeen tai vastaa muutenkaan mistään tekemisistään. Lasken Crosbyn samaan kastiin Kronwallin, Franzenin yms. pelaajien kanssa. Tästä syystä en kyseistä pelaajaa pysty sietämään, olkoonkin pelillisesti vaikka sitten se maailman toiseksi kovin. Maine kun on se joka jää seuraamaan yleensä koko loppu-uran ajaksi, mikäli sellainen on jossain vaiheessa hankittu. Matt Cooke on ollut sika koko uransa, vaikka pelityyli siistiytyi paljon jokunen aika sitten.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2016 klo 19.59
 11. Snagari Jäsen

  Siinä vaiheessa Sidney Crosbyn kruunu "maailman parhaana" on viimeistään mennyt kun VilleLeino nostaa Patrick Kanen yhtä hyväksi. Aiheesta tietenkin, mutta kaikkea sitä näkee.
   
 12. Largo Jäsen

  Patrick Kane on kova, ei siitä mihinkään pääse. Hän tekee ketjukaveistaan parempia ja pystyy ratkaisuhetkillä omalla panoksellaan nostamaan joukkueensa voittoon. Sidney Crosby on samanlainen. Teki Kunitzista ja Dupuis'ta aivan eri tason pelimiehiä ja tekee muistakin. Näitä ei koko liigassa ole montaa, jotan nautitaan siitä. Aivan turhaa enää kitistä Crosbysta ja valittaa kuinka hän on itkupilli joka vain filmaa. Sitä hän ei ole ollut enää vähän aikaan. Ja vertailemaan ei kannata lähteä, koska koko alkukauden Kane oli mielestäni maailman paras. Mutta NHL:ssä tilanteet muuttuvat äkkiä ja juuri nyt se on Crosby. Pitkässä juoksussa taas se on mielestäni Crosby. Tai miksei Kopitar tai Toews. Riippuu miten sitä haluaa miettiä.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Juuri näin, kuka on maailman paras niin se on mielipidekysymys. Pitkässä juoksussa se on itselleni ollut Crosby, tällä kaudella se on ollut Kane/Benn siinä missä Crosby vaelteli varjojen mailla. Nyt taas Crosby on pelannut omalla tasollaan ja juuri nyt hän on taas maailman paras, minun mielestäni. Tilanteet muuttuvat nopeasti, toisaalta mielestäni kukaan ei ole onnistunut olemaan niin pitkään huipulla kuin Sid. Ja taas jonkun mielestä Crosby ei ole ollut siellä koskaan vaan joku arvostaa esim. Toewsin tai ehkä Pricen korkeammalle ja se on ok. Itse näen jääkiekon tuloksentekopelinä joten itselle Crosby on ollut se maailman paras (kenttäpelaajista maalivahteihin ei voi vertaa) lähes koko ajan.

  Toivottavasti tuo pelillinen slumppi on nyt ohi ja voidaan nauttia siitä Sidney Crosbysta mitä nähtiin tulokaskaudesta lähtien aina 2014 joulun tietämille ja wunderveban nuppia kiristää.
   
 14. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Hieno kirjoitus Jyydiltä.

  Lainaus:
  Kyllä on arvomaailma pielessä, jos arvostaa enemmän täysin yksiulotteista maalintekijää, jota ei voisi tuon taivaallista kiinnostaa puolustaminen tai teamwork. Aina on ihmettänyt minua miten Ovy voi olla kapteeni, kun kapteenin pitäisi näyttää esimerkkiä kentällä. Ilmeisesti hän sitten näyttää muille miten ei kuulu pelata.
  Se vapauttava syöttö on ihan yhtä arvokas kuin maali. Ja Crosby pistää myös laattaa sisään ihan kiitettävää tahtia(kaapista löytyy mm. se Rocket trophy 51 maalin päätteeksi), ja kun tähän lisätään miehen syötöt, niin arvo on paljon isompi kuin Ovyn. Tähän päälle Crosbyn ylivertainen kokonaisvaltainenpelaaminen verrattuna Ovyyn, niin ei Ovy ole lähelläkän Sidin tasoa. Ja sitten kun ruvetaan puhumaan isosita peleistä ja voittamisesta, niin ei ole kahta kysymystä kumpi on parempi. Ovy ei ole voittanut urallaan mitään merkittävää 20-kisojen kullan lisäksi(skoda-cupeja ei edelleenkään lasketa), kun Sid on Stanley Cupin lisäksi huuhtonut kultaa Kanadan kanssa ja nöyryyttänyt Ovya. Ensin 20-vuotiaiden finaalissa, sitten Vancouverin nöyryytys ja tähän päälle olympiakulta Ovyn kotimaassa. Ja tuon Stanley Cupin voittoon päättyneen kevään aikana Sidhän tiputti lähes yksin Ovyn ja Capitalsin.

  Itsellä tässä keskustelussa maailman parhaasta pelaajasta listtalta löytyvät Sidin lisäksi Kane, Price ja Toews. Ja eiköhän McDavid parin vuoden päästä löydä tiensä samaan joukkoon.
   
 15. Zohan Jäsen

  Kyllä Sid painii omasta mielestäni aivan eri sarjassa kuin Toews, mutta mielepiteet on ku persereikä. Jokaisella omansa. Täällä nyt puhuttu siitä kuka on maailman paras pelaaja, niin kerrotakoon oma top 3: Crosby, Ovie ja Benn.
   
 16. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Herranen aika! Nyt on jo pakko tarttua... koska olet viimeksi katsellut Capitalsien pelejä!?
   
 17. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Aika utopistiset oletukset on, ellei Kane tule loukkaantumaan ja missaamaan ainakin 15 peliä. Siltikin hieman epärealistista odottaa Crosbyn jatkavan loppukautta 2p / ottelu -tahdilla, vaikka tuo yhdentoista ottelun pisteputki sillä tahdilla menikin. Nyt taas kaksi ottelua kiikareilla, ja puheet hiipuneet. Tässä näkee hyvin vanhan sanonnan käyvän toteen: "You're only as good as your last game".

  Se on kyllä mahtavaa, että Crosbyn peli on lähtenyt kulkemaan Sullivanin alaisuudessa, ja peli-ilo näyttäisi taas löytyneen. Pistepörssin toiseen sijaan uskon itsekin hänellä olevan pienet mahdollisuudet, mutta sekin vaatisi loppukaudesta noin 1,5p / ottelu -tahtia. Voi olla hieman liikaa tuokin.
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Ei liity yhtään ketjun aiheeseen, mutta se, että nostaa hylätystä suorituksensa välttävään ei ole vielä mikään erikoinen suoritus, Trotz on saanut edes jotain joukkueelle pelaamista näkyviin mikä on hieno juttu Capseille.
   
 19. Plager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues
  Lainaus:
  Kovasti saa Sid mättää pisteitä, että Kanen ohittaa. Toisaalta Kanen pitäisi hyytyä aika paljon, joten vaikea nähdä Crosbyn vievän ainakaan pistepörssiä.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Kummallista kyllä tämä Crosbyn kiistaton julistus maailman parhaaksi pelaajaksi. Maailman paras tehopisteiden kerääjä ehkä, mutta parhaan pelaajan titteli vaatii kyllä selvennystä tähän tulkintaan. Jääkiekossa kun on muutakin on kuin pisteiden kerääminen.

  Edelleenkin Mike Babcock oli esim Sotsin olympialaisissa niin idiootti, että peluutti Crosbyä vähemmän kuin esim Toewsiä tai Getzlafia, Crosbyn yksiulotteisuuden takia. Voittavassa jääkiekkossa tarvitaan muutankin kuin ne pisteet, joita pistepörssifanit tuijottaa. Eli se vastapuolen sentterin pimentäminen ja sen pisteiden poisottaminen (jota mm. Toews, Datsyuk, Kopitar tekee) on ihan yhtä arvokasta kuin itse niiden pisteiden tekeminen ja se ei näy näistä yksinkertaisimmista tilastoista. Jotkut sentterit pystyvät syömään vastapuolen sentteriltä enemmän pisteitä pois omien tehtyjen lisäksi yhteissummana, mitä Crosby pystyy tekemään.

  Kaivakaas nyt joku esiin tilasto, josta nähdään kuinka paljon Crosbyä vastaan maaleja. Näin karrikoiden, vaikka tekisi 200 pistettä, niin jos vastaan tehdään 300 maalia, niin eihän sellainen äijä ole mikään arvoinen, jos tavoitteena on menestyä.

  En nyt sano että tilalla pitäisi pelata Joakim Andersson ja se johtaa jääkiekkojoukkueen parempiin tuloksiin, mutta tämä kiihkoislamilainen julistus selkeästä paremmuudesta muihin nähden pistää huvittamaan. Mitään eroa ei ole esim johonkin Tyler Seguiniin havaittavissa. Loistavia offensiivisiä pelaajia molemmat. Liigan TOP10:ssä.

  Jos nyt menin tässä metsään sillä, että pidän myös puolustuspeliä jääkiekossa tärkeänä, niin pyydän anteeksi. Enemmän sitten pitäisi keskustella siitä että määritteleekö se pisteidenkeruu pelaajien absoluuttisen paremmuuden.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Jos nyt pitäisit faktat kuitenkin kunnossa? Mike Babcock peluutti Sotsissa Crosbyä koko turnauksen ajalta puolitoista minuuttia per ottelu enemmän kuin Getzlafia. Ainoastaan Toews sai per ottelu enemmän peliaikaa. Tiukassa välierässäottelussa jonka Kanada voitti lopulta 1-0, sai Crosby enemmän peliaikaa kuin Toews ja oli ottelun viime sekunneilla puolustamassa maalin johtoa. Luultavasti juuri yksiulottuisuutensa takia. Vitun idiootti, tuo Babcock.

  Mitä nyt muutoin tulee kyseisiin kisoihin, niin Crosbyn ollessa kentällä vastustaja ei tehnyt yhtään maalia (mm. Toews taas oli jäällä kahden omiin tehdyn maalin aikana, Kanadan päästäessä koko kisoissa kolme maalia). Crosby teki hommassa erinomaisesti, sitoutuen joukkueen taktiikoihin täysillä. Johdatti joukkuetta esimerkillisellä kahden suunnan pelillään noissa kisoissa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2016 klo 15.55
 22. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun olen törmännyt Crosbya yksiulotteiseksi syytettävän. Kaverihan on oikeastaan kaikessa vähintään hyvä, myös itkupotkuraivareissa valitettavasti. Pelle mikä pelle, mutta ei käy kieltäminen, etteikö Crybaby ole helvetin hyvä kiekkoilija.
   
 23. Osk- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals
  Lainaus:
  Vai voisiko vastaus olla, että Crosbyn joukkeet ovat järjestäen olleet myös parempia joukkeita? Jännä väite, miten Crosby tiputti lähes yksin koko Capitalsin, kun joukkueesta vielä löytyi tuleva Conn Smythe voittaja eli Malkin. Ovechkin oli muuten kyseisen sarjan tehokkain pelaaja. Kyseissä U20-finaalissa Crosby sai yhden kakkossyötön kuudessa maalissa. Vancouverin nöyryytyksessä Crosby ei saanut yhtään tehopistettä. Sotshissa kumpikin alisuoritti pahasti tehopisteitä katsoessa. Kummallakin oli puolivälierien jälkeen 1+1, mutta niin vain Kanada meni aina vakuuttavasti eteenpäin.

  Edit. Ja siis tarkoitin Vancouverin nöyryytyksellä pelkästään sitä puolivälierää.
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2016 klo 16.54
 24. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:

  Olet ymmärtänyt aivan väärin. Tuossa logiikassa joukkueessa on yksilö, joka nöyryyttää vastustajaa ja voittaa. Häviön hetkellä on toisten syytä, ettei tämä yksilö voittanut (esim. Argentiinan maalivahdin syytä oli se, ettei Messi voittanut Copa Americanaa). Yksilö on aina suurempi kuin joukkueensa. Kysymyksessä ei ole validiin argumentointiin pyrkivä analyysi edes suosikkijoukkeen kohdalla, sillä sekin toimii yksilön kautta.
   
 25. Ketuttaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa ja Chicago Blackhawks
  Crosbylle viimeiseen 5 peliin 9 pinnaa ja tämän myötä nostanut PPG arvonsa päälle yhden, tarkalleen ottaen 1.02. Tämä on liigan neljänneksi paras ja vain kahdeksan muuta (yli muutaman pelin tällä kaudella pelannutta) pelaajaa on pystynyt piste per peli tahtiin tällä kaudella. Sinäänsä kyllä melkoinen suoritus Crosbyltä, kun ottaa huomioon missä tahdissa alkukausi meni ja täälläkin pohdittiin joko Crosbyn aika on ohi ja pitäisikö Pensin ryhtyä myyntipuuhiin.

  On se vaan kova pelaamaan.

  Mielenkiintoista myös, että juuri Crosbyn edellä samaisessa pisteet per peli rankingissa on muuan Connor McDavid, 1.06 pisteellä per peli. Kumpiko tämän tilaston vie kauden lopussa? The Next One vaiko The Next Next One?