Sekalaisten kysymysten ketju II

  • 6 954 038
  • 47 142

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Glove , on tullut ajettua ja ainakaan automaattivaihteisella autolla ei ollut mitenkään hankalaa. Ainoat hankaluudet mitä muistan oli taskuparkin tekemisessä kun tehtiin ns. väärälle puolella ja joskus jos meni ensimmäisenä liikenneympyrään missä ei näköpiirissä muuta liikennettä (joskus tuli lähdettyä aamuvarhaisella duuniin mennessä väärään suuntaan).
Itse asuessani englannissa en juuri tuon liikenneympyräongelman takia ajanut metriäkään. Sinänsä olen ulkomailla ajanut vaikka kuinka, mutta jätin suosiolla väliin tuolla. Monta kertaa taksin kyydissä mietin, että mihis tässä nyt ajetaan ja varmaan 50% olisin vetänyt väärin. Helvetin takapajuiset juntit.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaihteellista autoa en ole uskaltanut vasurimaassa vuokrata, mitenköhän sen kanssa pärjäisi? Vilkun sijaan tuli useammankin kerran laitettua pyyhkimet päälle mutta muuten vasemmalla ajaminen oli yllättävän helppoa. Mutkaisella maalaistiellä vaimo välillä kirkui, että nyt ajetaan ihan juuri tieltä ulos eli ehkä tuosta auton tarkasta sijainnista kaistalla puuttuu perstuntuma.
 

U2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & anyone against russia...
Onkomkukaan ajellut missään missä on vasemmanpuoleinen liikenne? Vois olla haastavaa kun on aina ajanut oikealla puolella.

Uudessa-Seelannissa n. 22 vuotta sitten. Oikealle käääntyessä meinas aina lipsataa vastaantulevien kaistalle...
 

hege

Jäsen
Vielä tuli mieleen yksi juttu vääräkätisestä liikenteestä. Oltiin duunissa joskus Indonesiassa (itse ei todellakaan ajettua autoa) ja vastaan tuli kuorma-auto hyvin hiljaa mutta oli meidän puolella kaistaa (siis oikeasti) ja sitten kaveri hyppäsi pois ohjaamosta. Hetken oli sellainen mitä vitt fiilis kun aivot väitti kaverin hypänneen pois kuskin puolelta ja itse asiassa minä ja kollega taidettiin molemman huudahtaa että nyt kuski hyppäsi pois autosta...
 

Txjokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
Myös kokemus brittein saarilla ajosta: Dover - Cambridge, rauhalliseen aikaan yöllä, hoin koko ajan itselleni että pysy vasemmalla, pysy vasemmalla. Cambridgessä muutaman kerran jouduin sitten muun liikenteen sekaan ajelemaan. Muuten meni hyvin, mutta liikenneympyrässä tuli tosiaan vietettyä ylimääräinen kierros - molemmilla kerroilla siitä kulkiessani.

Ja ei, tässä ei ole vasenkätisyydestä etua.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onkomkukaan ajellut missään missä on vasemmanpuoleinen liikenne? Vois olla haastavaa kun on aina ajanut oikealla puolella.
Kymmeniätuhansia kilometrejä ajettu toispuoleisesti, se kyllä sujuu. Paitsi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on ärsyttäviä autoja verrattuna brittisaariin, kun ovat vaihtaneet myös vilkun ja tuulilasin pyyhkijän vipujen paikat keskenään. Jostain syystä muut tielläliikkujat eivät ymmärrä että olen kääntymässä kun pyyhkijät liikkuvat.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Jostain syystä muut tielläliikkujat eivät ymmärrä että olen kääntymässä kun pyyhkijät liikkuvat.

Outoa porukkaa. Pitäähän nyt tuosta jo ymmärtää.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Paljonkohan Venäjän trollit täällä Suomessa tienaavat? Vain painetaanko ihan aatteen palosta demokratia nimistä sortajaa vastaan.

Suomesta en tiedä, mutta Venäjän trollitehtaissa palkka on tämän artikkelin mukaan noin 500 euroa / kk. Ja se on sitten vissiin kokopäivätyötä.

Tämän perusteella en usko, että sivutoimiset trollit löisivät toiminnallaan leiville. Mutta toki jos työaikana ja työnantajan kustannuksella pystyy spämmäämään nettiin, niin silloin voi toki muuttuakin kannattavaksi harrastukseksi.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Kertokaapa tyhmälle mikä tuo chromecast oikein on? Ainakin siitä riittää juttua liigaosion Telia -keskustelussa
Google-hakukoneen avulla löysin mm. tällaisen tiedon: Chromecast on mediatoistolaite, joka yhdistetään television HDMI-porttiin. Chromecastin avulla voit suoratoistaa TV-ohjelmia, elokuvia, musiikkia, urheilua, pelejä ynnä muuta sisältöä mobiililaitteeltasi television näytölle.

Google on näppärä juttu. Sen avulla voi kuka tahansa hakea tietoa internetistä. Ei ole välttämätöntä kysyä tietoa, jonka voi itsekin helposti löytää, toisilta.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tuleeks teillekkin mieleen veli @banaaninviljelijä :stä The Fast Show ja 13th Duke of Wybourne?
Jos tästä sakista etsii mielleyhtymää brittihuumoriin, niin ainakin The Young Ones eli Suomessa Älypäät-nimellä esitetty sarja tulee mieleen. Siinähän oli neljä tolva... anteeksi, persoonallista miestä. Banaaninviljelijä voisi olla yksi heistä, sinä ehkä toinen. Kolmanneksi se Helsingin pettttteri ja ehkä sekaan voisi viskata vielä jonkun näistä Kouvolan pojista. Viihtymistakuu.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jussi Markkanen
Eikö Tom Hanksin Greyhound leffaa ole vieläkään laillisesti nähtävissä muualta kuin jostain apple-räppänästä?
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Lainaan FF:lla olleen erinomaisen kysymyksen sellaisenaan tänne:

" Onkohan internetfoorumien historiassa ikinä käynyt niin että joku joka on kirjoittanut olevansa niin närkästänyt jostain, että oksettaa olisi oikeasti oksentanut närkästyksestä? "
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toimiiko tämä itsenäisenä laitteena vai vaatiiko Yale Smart Home-hälytinjärjestelmän?


Tuotetiedoissa puhutaan vain siitä, että se on "kytkettävissä Yalen mobiiliapplikaatioon" ja kuvia on "mahdollista tarkastella Yale Smart Living –mobiiliapplikaation avulla". Eli ei tätä ainakaan yritetä myydä itsenäisenä laitteena. Voi toki olla, että toimii siitä huolimatta ilmankin saman merkin hälytysjärjestelmää.

Käyttöohjeista voisi löytyä faktaa:

Kandee joka tapauksessa kysyä myyjältä / maahantuojalta ennen kuin ostaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jääkiekon SM-liigan kaikkien aikojen pistepörssi

Loytyy mistä? Javanainen johtaa ja Ojanen on kakkosena mutta kuka on 33?

Kiitos etukäteen löytäjälle.

Tällä hetkellä sijalla 33. on näemmä Tony Virta (177+255=452)

 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mistähän mahtaisin löytää nahkatakin itselleni. Haussa olisi siis sellainen ohut, puolipitkä kohtuuhintainen nahkatakki.

Yritin etsiä, mutten löytänyt, ehkä olen vain tumpelo?

Ootkos kysellyt vaatekaupoista? Joko ihan kivijalkakaupoista tai sitten nettikaupoista.

Lisäksi on sitten kiertäviä huij... ei kun siis nahkatakkikauppiaita. Ilmoittelevat paikallislehdissä yleensä
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eli etsinnässä kehykset julisteelle, jonka koko on 127*98cm (leveys*korkeus)? Kehyksiä kyselty eri kehystysliikkeistä ja hinnat ovat 120-150€. Mahtaisiko joku tietää paikkaa, mistä kehykset voisi saada halvemmalla? Etuosa mielellään lasilla.

edit. mm->cm

Voi olla vähän hankala koko. Mutta jos lasin sijasta myös muovinen kelpaa, niin Ikealla on ainakin ollut ohjelmissaan 100x140cm kokoinen kehys.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Steven Segalin leffa Urban Justice tuli nähtyä ja eräs asia jäi vaivaamaan:

Mikäs mies se Segal siinä oikein on? Sanoo leffassa että, ei ole poliisi eikä armeijan mies. Soittaa salatulla numerolla ja yhden soiton kun ottaa, niin ovelle tulee "paketti" joss Steve-san saa teräskäyrää. Hallituksen mies?

Erikoismies. On se Segal sen verran erikoinen mies.

Olen välttynyt näkemästä kyseistä leffaa, mutta wikipedian mukaan SS-mies on siinä "a martial arts expert who is implied to be ex-CIA".
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja toinen kysymys vielä, eli muistanko päin honkia vai tuliko myös (varmaan silloin 90-luvulla tämäkin) joskus telkkarista joku "lista-ohjelma" tai sen tapainen, siis missä näytettiin musiikkivideoita ja tällä ohjelmalla oli joku nimikkokarkki myöskin myynnissä?!?

Tästä on kyllä niin hämärät muistikuvat, että itsekin epäilen että on oman mielikuvituksen tuotetta..

Hyvin harvoin osaan vastata oikeasti mihinkään näistä vastaamattomista kysymyksistä, mutta aina silloin tällöin natsaa. Mää nimittäin tiedän tämän!

Kyseessä on ennen Jyrkiä (1994-95) MTV3:lla esitetty HotHit.





Myynnissä oli ilmeisesti sekä HotHit-karkkipusseja että HotHit-jätskiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös