Sekalaisten kysymysten ketju II

  • 6 965 148
  • 47 166

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Potkupallokymysys... Vieläkö vanhalla kännykällä pääsee katsomaan FC TPS:n pelejä?

Kuulosti alkujaan joltain mätäkuun jutulta, mutta kyllähän TPS:llä on tosiaan tälläinen kampanja ollut käynnissä ainakin kesällä 2005.

Vastaus kysymykseesi lienee kuitenkin: ei pääse enää.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaipa tämä tähän ketjuun mahtuu. Elikkä mitä ohjelmaa joku uskaltaisi suositella, kun olisin polttamassa kuvia CD:lle. Onko jotain monipuolisempaa kuin Nero tähän käyttöön?

Aikoinaan tulin ainakin itse toimeen ihan hyvin Neron ilmaisversiolla.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jussi

1. Saako Seurasaareen viedä omia juomia?

2. Onko Stadissa muita vaihtoehtoja viettää Jussia?


Eikös juhannusperinteisiin kuulu joka tapauksessa piilopullo. Toki se harmittaa vietävästi, jos on nähnyt kamalasti vaivaa viinasten jemmaamiseen ja sitten kukaan ei edes tarkista. Mutta vielä enempi on harmittanut niitä sankareita, jotka ovat käyneet kaivamassa juomansa etukäteen festarialueelle piiloon ja joutuvat sitten h-hetken koittaessa toteamaan, että kätkön päällä onkin nyt esiintymislava...
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vähän sama juttu kuin, että miksi ne parhaan näköiset naiset istuvat aina ohi ajavissa linja-autoissa.
Sitä olen usein ihmetellyt.

Etteivät vaan menisi sinua karkuun? Tai sitten on vaan niin, että "moni kakku on kaukaa kaunis".
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onkohan Lotossa ollut koskaan seitsemän oikein kolmella lisänumerolla? Eli kymmentä oikein?

Kaverillani on ollut kaksi kertaa käynyt niin, että on ollut neljä oikein ja kaikki lisänumerot oikein samalla kertaa. Hyvää tuuria, vai kenties huonoa.. hmm.. Ehkäpä ihmettelyketjuun paremmin sopivaa..

Jo 7 oikein on sen verran epätodennäköinen, että 7+3 lienee jokseenkin mahdoton. Veikkaisin siis, että ei ole tällaista sattunut.

Mutta kyllä se on hyvää tuuria jokainen kerta kun Lotosta jotain voittaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onkohan jollain jatkoajassa kokemusta kyseisestä LCD-Televisiosta..?

Pixmania.com

Eipä ole kukaan ainakaan ilmoittautunut tässä ketjussa, mutta kysele vinkkejä tästä ketjusta, jos vielä emmit asian kanssa:

 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo

Glove

Jäsen
Millä logiikalla youtube laittaa mainoksia vidoihin? Saako käyttäjä laittaa jostain asetuksista mainosten määrän vai laittaako tube niitä miten huvittaa?
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Millä logiikalla youtube laittaa mainoksia vidoihin? Saako käyttäjä laittaa jostain asetuksista mainosten määrän vai laittaako tube niitä miten huvittaa?
Mainostaja määrittää aihepiirin, jossa mainoksia haluaa näytettävän (esim keksimainos leivontavideossa), lisäksi kohdentaa voi myös Googlen aihepiirikiinnostuksen perusteella, jolloin keksimainosta voidaan näyttää esim traktorivideossa. Videon omistaja voi määritellä näytetäänkö videossa mainoksia.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mistä sanonta "joku hannaa" juontaa juurensa?

Aivan varmaan Simppa hannaa taas ja peruu koko jutun...

"Kotimaisten kielten keskuksen asiantuntija kertoi, että sana hannata on tullut slangiin suomen murteista, joissa se tunnetaan muodossa hannoa. Sanaa käytetään kieltohakuisesti, en hanno ’en henno, raaski, en uskalla, en rohkene’. Tästä ’en uskalla’ merkityksestä on tullut hannari ’pelkuri’ ja hannata ’pelätä, arkailla, ei-uskaltaa’.

Hannata tarkoittaa myös vastustamista. Siten se liittyy sanaan hantti: panna hanttiin ’vastustaa’."
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Helsingin hotellit

Joku varmasti voi heitellä ilmoille muutaman hotellin nimen jotka sijaitsevat suht koht lähellä korkeasaaren eläintarhaa. Vähän vaikea lähteä itse kalastelemaan kun en osaa muutakuin ajaa ykköstieltä jaffalaan ja takaisin.
Tänks.

Siltasaaressa Hilton Helsinki Strand, Katajanokassa Scandic Grand Marina ja Hellsten Helsinki Senate ja Esplanadin lähettyvillä onkin sitten jo monia hotelleja.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hain tossa alkukeväästä taksikurssille, mutta en päässyt. Voiko yksi ylinopeussakko 56km/h 40 alueella ja 115e sakko, ollut se ratkaiseva tekijä? Ei tosin harmita pätkääkään, muuten vaan mielenkiinnosta kyselen.

Tuskin.

Sinulle ei voida myöntää taksinkuljettajan ajolupaa,
jos et täytä yllä mainittuja edellytyksiä tai syyllistynyt viimeisen viiden vuoden aikana rikos- tai sakkorekisteristeristäsi ilmeneviin seuraaviin tekoihin:

  1. törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus, törkeä rattijuopumus tai kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.
  2. sukupuolisiveellisyyttä loukkaava teko, seksuaalirikos, henkeen tai terveyteen kohdistuva rikos, vapauteen kohdistuva rikos, omaisuusrikos, ryöstö, kätkemis- tai rahanpesurikos tai huumausainerikos ja olet saanut siitä ehdollisen tai ehdottoman vankeustuomion.
  3. olet saanut sakkotuomion edellä kohdassa 2 listattujen rikosten vuoksi, ja teko osoittaa ilmeistä sopimattomuutta toimia taksinkuljettajana.
  4. olet syyllistynyt ulkomailla 1-2 kohdissa lueteltuja tekoja vastaavaan rikokseen ja teko on merkitty rikosrekisteriin.
  5. olet syyllistynyt ulkomailla 1-2 kohdissa lueteltuja tekoja vastaavaan rikokseen, se on merkitty sakkorekisteriin ja teko osoittaa ilmeistä sopimattomuutta toimia taksinkuljettajana.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaikkihan tiedämme mitä termi M.I.L.F tarkoittaa. Tänään tulee Canal plussalta M.I.L.T.F 15, mikä siis tarkoittanee samaa, mutta siihen on otettu sana "to" mukaan. Eli, Mothers I Would Love To Fuck. Kysynkin kumpi on on virallisesti oikea tapa käyttää? Ainakin ns. teini ja varhaisnuori piireissä milf on jo vakiintunut, mutta ns. ammattilaispiireissä käytetään tuota toista versiota. Kumpi on kampi?

Murskavoitto milfille:

 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Paljonkohan rapsahtaisi, jos myrkyttäisi Espan puiston kaikki lokit?

Oliskohan ne saanut tämän kiinni ja löytyisikö jostain tuomiota:

 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kimmo L. Sunkkila

On jäänyt vaivaamaan, että olenko lukenut Kimmo L. Sunkkilasta Pahkasiasta vai jostain muusta pelkästään sarjakuviin erikoistuneesta lehdestä. Muistini mukaan kyseinen Suomen kansantasavallan johtaja seikkaili jossain sarjakuvassa (ainoastaan hämäriä mielikuvia löytyy, joten voin olla väärässäkin).

Löytyykö täältä ketään joka voisi auttaa asiassa ja neuvoa, mitä Pahkasian numeroa tai muuta sarjakuvakirjaa täytyisi lähteä metsästämään?

Kyllä se on Pahkasiasta peräisin. Tarkkaa tietoa lehden numerosta en löytänyt, erinaisten nettilähteiden mukaan joko 1982 tai 1985 - tai hyvin todennäköisesti molemmat, eli on seikkaillut lehden sivuilla useampaankin kertaa. Näyttää muuten Kimmo kelpaavan siteerattavaksi niin hommaforumilla kuin uuninpanko-blogissakin.

Kyseinen juttu voi löytyä myös niistä ~kymmenen vuotta sitten julkaistuista kokoelma-albumeista. Minulla on niistä yksi ja siinä sitä ei kyllä ole, mutta kirjojahan on kaikkiaan viisi.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sattuisikohan joku sattumalta tietämään, saako pääkaupunkiseudulta mistä liikkeistä ostettua CD-levyjä, joille mahtuu 90min musiikkia? En ole niitä vähään aikaan nähnyt missään kaupoissa myytävänä.

Mieluiten vielä jos tietää jostain löytyvän niitä myytävänä irtokappaleina, ei huvittaisi nyt ostaa koko laatikkoa.

Verkkokauppa.com, tosin toivomustesi vastaisesti vain 10 kappaleen paketeissa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Millä nimellä tunnetaan Zebra Puzzle tai Einstein's Logic Puzzle suomeksi?

Yksi nuori herra ihastui tehtävään aivan täysin, kun suomensin hänelle ton Einsteinin arvoituksen. Nyt pitäisi saada uusia tehtäviä suomeksi. Pikkupoikana mä tein niitä paljonkin, kun kaupoissa oli myynnissä joku ongelmanratkaisulehti. Olisiko ollut Älypää?

Hämärästi muistaisin, että mä olen joskus ennenkin kysynyt samasta asiasta. Nyt olisi tarvetta opettaa uudelle sukupolvelle vähän loogista ajattelukykyä. Löytyykö vastaavia arvoituksia (suomeksi) netistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös