Sekalaisten kysymysten ketju II

  • 6 975 588
  • 47 167

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tietääkö kukaan, voiko biiseistä ladata jostain vain musiikillisen/melodisen version, ilman että kuuluu laulua - niinkuin karaokessa. Jos jotain hakusanoja tai sivustoja tulee mieleen, pistäkää ihmeessä tänne niitä. =)

iTunes myy biisien karaokeversioita.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Mistähän mahtaisi löytyä mahdollisimman huomaamaton hyttysverkko ikkunaan? Oikeastaan verkko toimisi ampiaisia vastaan, joita tuntuu riittävän lähes joka yö. Biltemassa oli todella halvalla (2,90€) hyttysverkko, mutta vihreä väri näytti turhan huomattavalta.

Todennäköisesti Niksipirkassa on joskus ehdotettu vanhoja sukkahousuja tähän tarkoitukseen, joten niillä mennään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko jollain tarkempaa tietoa, minkä lajin miehiä tämä Mika Varpan tappanut "SM-tason palloilija" mahtoi olla? Lehdessä taisi olla maininta, että kyse oli sisälajista ja helsinkiläisestä joukkueesta. Salibandy kenties?
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pari toisiinsa liittymätöntä sekalaista kysymystä:

Hkl:n mainoksessa sanotaan: "Mishkalla munkkaan". Mikä on Mishka?

Mikä on Saksan oikotie/etuovi? Jos on kiinnostunut asunnoista, vuokra-sellaisista, erityisesti Berliinissä? Ja onko Berliinissä no-go-zoneja, jossa normi-ihminen ei haluaisi asua perheineen?
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Ei taida olla Jere enää 25-vuotias. Sitäpaitsi joukkueenjohtaja kuvasi miestä sanoin:"En voi missään nimessä uskoa sitä todeksi. Hän on äärettömän mukava, todella kiltinoloinen nuorimies." (IS)
 

Kaivanto

Jäsen
Tuolla murhavoorumilla "tietävät" lajin olleen käsipallo.

Tuohon ketjuun linkattuja tiedonpalasia yhdistelemällä kuvio vaikuttaa niin simppeliltä, että jopa Ruotsin rikospoliisi olisi saattanut päästä jäljille.

Lainaus Poliisi - Tv:n sivuilta maaliskuulta 2007:
------------------------------------------------


Reilu neljä kuukautta sitten, lokakuisena tiistaina, Mika Varpa, näki tuttavansa Pukinmäen Essolla. Kello oli tuolloin noin 17. Lyhyen tapaamisen jälkeen Varpa nousi Pukinmäestä I –junaan taskussaan useita tuhansia euroja. Varpan suuntana oli Helsingin keskusta, josta hänen oli tarkoitus jatkaa linja-autoasemalle ja sitä kautta Lahteen. Lahteen asti hän ei tiettävästi koskaan selvinnyt.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1392571

IS:n tietojen mukaan erittäin taitavana vedonlyöjänä tunnettu Varpa matkusti katoamispäivänään 24. lokakuuta Helsinkiin tapaamaan varta vasten 25-vuotiasta, jolle hän oli sijoitusmielessä lainannut suuren summan rahaa.

Miehet valitsivat tapaamispaikaksi Pukinmäen Esson. Vain tuntia myöhemmin Varpan puhelin oli mykkä, ja hän oli kadonnut jäljettömiin.
--
Poliisi epäilee surman syyksi 100 000 euron rahasummaa, jonka helsinkiläismies oli velkaa Varpalle.

Epäilty on siis a) ollut kadonneelle valtavan summan velkaa ja b) viimeinen kadonneen elossa, juuri ennen tämän katoamista katoamispaikan läheisyydessä nähnyt henkilö.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Miten 80 prosenttinen viina laimennetaan parhaiten 40 prosenttiseksi? Pitääkö odottaa useampi päivä, että viina sekoittuu veteen hyvin ja kannattaako pulloa ravistella tai sekoittaa juomaa jollain lusikalla, tikulla tai muulla?
 

Jack Ace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mistä sanonta "joku hannaa" juontaa juurensa?

Aivan varmaan Simppa hannaa taas ja peruu koko jutun...
 

Maglor

Jäsen
Suosikkijoukkue
EDM
Mikä sen jokeripokeripoks taikurin nimi on? Joku Simo?

Itse olen aina sanonut häntä pelkästään "Taikuri-Simoksi". Ei kyllä ole harmaintakaan aavistusta...

Google antoi oikeaksi vastaukseksi Simo Aalto.
 

Jamais Vu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Sossun aukioloajat

Elikkäs minun tarvitsisi viedä toimeentulotukihakemus ja kaikki siihen liittyvät härpäkkeet sossuun seuraavan kahden päivän aikana. Niin mitenkäs kyseinen lafka on auki? Perjantaina töitä on välillä 8am - 8pm ja huomenna pääsen 3lta töistä niin kerkiänkös vielä käymään siellä töiden jälkeen, ja tapaamaan vielä sen oikean henkilön joks vastaa kyseisistä asioista? Nopea etsinsä ei tuottanut tulosta... Olisihan tämän voinut "hieman aiemmin" taas jostain varmistaa... vaikka käydä siellä Sossun ovella.

Kiitos!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Eikö muka asuinpaikkakuntasi sivuilta löydy jostain sosiaalitoimen alta tietoa aukioloajoista? Puhelinnumero ainakin on löydyttävä, joten pirauta huomenna ruokatunnilla ja kysy.

Esim. Jyväskylän kaupungin kotisivuilta tietoa löytyy tällaisten linkkien jälkeen:
Etusivu > Palvelut > Sosiaali- ja terveystoimi > Sosiaalinen tuki ja toimeentulo > Sosiaaliasemat >

Edit: Ei näyttänyt ainakaan Porin sivuilla olevan aukioloaikoja, jos nyt suosikkijoukkueesi mukaan edetään. Kummallista touhua, tosin Porissa kaiketi normaalia. No, puhelinnumero siellä oli kuitenkin.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Mikä on metso englanniksi?
E: Wiki tieskin jo.
 

Bobcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sieltähän se löytyi, kiitoksia. Tosin en Porissa asustele, valitettavasti.

Sitten olisi toinen kysymys tästä Toimeentulotuesta.... Ekaa kertaa kun sitä haen niin ei ole kaikki yksityiskohdat ihan hanskassa... Elikkäs.

1. Sinne pitää viedä tiliotteet kaikista tileistä 2lta viime kuulta-- noh, jos nyt sanon että minulla on vain se yksi tili, ja jätän mainitsematta ns. "opiskelutilini" jossa on jonkin verrran rahaa, nii pystyvätkö he saamaan tilitietoni pankista? Eli voivatko he saada selville, että minulla on myös toinen tili. Entäs vaikuttaako tukeen se jos nyt veisin tämän toisen tilin tiliotteen ja siellä nyt olisi vaikka esim 1000 euroa...?

2. Sossuunn pitää lappujen mukaan viedä myös tiliotteet kaikkien perheenjäsenten kaikista tileistä. Siis mitä vittua? Nyt siis pitäisi viedä äitini tiliote sinne jossa näkyy että siellä on se +100 000 euroa..? Joo o... ovatko he kovin tarkkoja jos näitä lappuja puuttuu?

3. Myöskään edellistä Verokorttia eikä edellistä opintotukipäätöstä ei ole tallessa, äiti ne jonnekin roskiin on jo heittänyt ku ne hänen osoitteeseensa tuppaavat vielä tulemaan.


Onkos tässä nyt sitten mitään toivoa saada tukea..? olisi ehkä pitänyt hoitaa asiat aiemmin... tai ainakin miettiä että mitä sinne sitten tarvitseekaan mukaan.

Antakaas viime hetken vinkkiä ennen aamua, aamuyhdeksältä kun sinne on nyt pakko mennä näitä selvittämään. Kylläpä on muuten dorka olo kun jätin asiat näin helvetin myöhään...

Eivät ne siellä selvitä sinun toisia tilejäsi, mutta ihmettelen mihin ihmeeseen sinä tarvitset toimeentulotukea? Kuppaa mieluummin vaikka äitiäsi, äläkä vieraita ihmisiä. Toimeentulotuki on se VIIMEINEN tukimuoto, jotta ihmiset eivät täällä vallan nälkään kuolisi. Ei toimeentulotuki ole mikään automaatti, ja sinulla ei ilmiselvästikään ole sille tarvetta.

Anteeksi. Ei ole tarkoitus olla ilkeä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös