Sekalaisten kysymysten ketju II

  • 6 978 586
  • 47 170

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mulla oli äsken ongelmia kännykän kuvaviestin lähettämisessä. Soitinpa sitten asiakaspalveluun ja kysyin, että miksi ystäväni ei saa lähettämääni MMS-viestiä, vaikka vielä toissapäivänä lähetys onnistui mainiosti. Asiakasneuvoja kertoi, että näihin kuvaviesteihin ei saa kirjoittaa mukaan tekstiä joissa on ääkkösiä, mikäli viestin lähettää toiseen verkkoon kuuluvaan matkapuhelimeen. Siis onko tosiaan näin? En voi lähettää ystävälleni kamerallani räpsäistyä kuvaa ja kirjoittaa viestiksi esim. että miten sä voit?

En sano mitään, mutta outoa on.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Muutama vuosi takaperin ostin kirppikseltä jonku ihme lautapelin, nimeltään Shock Hockey 1996-97. Jonku Casperin tuotteita. Näitä kortein pelattavia strategia-pelejä tai jotain, vissiin vähän samansuuntanen, kun se supersuosittu Magic the Gathering, josta en aikanaan ymmärtänyt svidduakaan. Tossa kiekkopelissä on pahvinen alusta, jonka päälle pelaajat ja "action-kortit" isketään. Kertaakaan en ole pelannut ja oli jo roskiin menossa mutta hokasin että ne pahvikortti-pelaajat olikin aika siistejä. Esimerkkeinä "Murskaaja", "Teurastaja", kaikki näyttää steroidi-mutanteilta ja omaavat väkivaltaisia piirteitä.

Niin...sitä vaan että säännöt on kadonnut vuosien varrella ja se pikkasen hankaloittaa tollasen pelin pelaamista. Onko tietoa, Googlettamalla ei löytynyt. Ainakaan ihan heti.

Tietoa pelistä, mutta ei valitettavasti ohjeita: Shock Hockey

Näyttäisi olevan Brion tekemä, eli heiltä voisi tiedustella olisiko ohjeita vielä saatavana. Itse sain joskus sähköpostiini englanninkieliset ohjeet johonkin kirpparilta ostettuun vanhaan peliin.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä voi, mutta jostain syystä kukaan ei sinulle tainnut vastata. Kertokaas nyt joku porilainen viimein, että mikä ihmeen blondi siellä vaihtoaitiossa on ollut, tai muuten jää vaivaamaan minuakin.

Muutaman sellaisen Youtube-videon löysin, missä vaihtoaitio näkyy, mutta ovat kovin suttuisia ja rakeisia laadultaan nuo videot.

Blondia ei tule mieleen. Mutta vuodesta 2017 alkaen yksi joukkueen lääkäreistä on ollut Hilkka Ryhänen. Hän on toki muistini mukaan aina ollut tummahiuksinen.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
No nyt on jäänyt tärkeä asia selvittämättä, joten poimin tämän viestin uusintakäsittelyyn, vaikka Marika Rantapereen rintavarustus jo selvisikin.

Maria Lund osallistui vuonna 2002 Suomen neito -kisoihin, pääsi finaaliin ja aiheutti kohua muodoillaan, sillä Maria joutui kuppikokonsa vuoksi käyttämään eri uimapukua kuin muut finalistit.
*HAH*

Vain rapiat neljätoista vuotta siinä kului, mutta Jatkoaikaan voi aina luottaa. Vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä. Kiitos siitä! Nyt on kyllä pakko myöntää, että kyseisestä illasta mulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa. Noihin aikoihin mä vieläpä asuin saman katon alla avovaimoni kanssa. Willi veikkaukseni on, että olen takuuvarmasti ollut kyseisenä iltana yksin kotona...

Näemmä Miss Suomi 1994 uimapukukierroskin on ladattu nettiin Vimeo-palveluun vuonna 2015. Pitihän se neiti Rantapereen rintavarustus tarkastaa oikein liikkuvan kuvan muodossa. Kieltämättä... kyllä siinä on kannuilla kokoa - ainakin kilpasiskoihin verrattuna!

30.08.2015 - Vimeo: Miss Suomi 1994 - uimapukukierros

Marika Rantapere (170cm/53kg - 93-64-86) kilpailee numerolla kahdeksan ja hänen osuutensa alkaa kohdasta noin 08:30.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Helsingin taivaalla tuossa muutama viikko sitten lenteli jokin tulipallo? Uutisissa näin pienen vilauksen silloin siitä. Mutta onkohan tietoa, että mikä tämä tulipallo oli?

Se oli ihan saletisti tiedustelumatkalla oleva ufo ulkoavaruudesta. Tämän teorian paikkansapitävyydestä todisteena se, että Mulli katosi palstalta puolisen vuotta myöhemmin lopullisesti. Sattumaako? En usko.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kolmikaistainen moottoritie. Auto A(udi) ajaa vasemmanpuoleista kaistaa ja auto B(emari) oikeanpuoleista kaistaa rinta rinnan keskikaistan ollessa vapaana. Sataa ja nakyvyys on verrattaen heikko. Molemmat saavat yht'akkia paahansa vaihtaa kaistaa, keskikaistalle. Kyljet kolahtaa keskikaistalla ja tulee sanomista.

Kumman vika?

Audi- ja bemarikuskeja voi aina syyttää molempia. Uskoisin, että niin myös tässä tapauksessa, eli molemmissa on vikaa. Periaatteessa pitäisi aina ajaa oikeanpuoleisella kaistalla ja siirtyä vasemmalle vain ohituksen ajaksi. Eli jos autoilija B vaihtaa kaistaa ihan huvikseen, niin hän tekee siinä virheen. Toisaalta taas: mitä hiivattia se autoilija A edes tekee siellä kaikkein laitimmaisella vasemmalla? Liekö jopa kaappikommari?

Mutta veikkaan siis, että jos poliisi kutsutaan paikalle ja jälkien perusteella liike on tosiaankin ollut täysin yht'aikainen, niin vastuu menee tasan ja molemmille rapsahtaa sakko liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
onko hdhockey.com luotettava tilauspaikka kiekkoaiheisille DVD:lle ja kuinka on toteutuksen laadun suhteen?

Enpä tiedä mikä on ollut tilanne viitisentoista vuotta sitten, mutta osta siitä hyvä domain itsellesi! Hinta vain 3295$

 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitä paskaa?

Sattuiko kukaan ajamaan tänään Valkeakoskelta vanhaa kolmostietä etelään, kääntyen Sääksmäen sillan jälkeen motarille ja jatkaen sitä Hämeenlinnaa kohti? Jos ajoit, niin varmasti huomasit ne vaaleat roiskeet, joita tie oli täynnä 40km matkalta.

Suolan ja lumen suljimme heti almost-insseinä pois laskuista, ja tuskin se mitään peruspaskaakaan oli, kun näin pitkälle tuodaan. Saavutimme paskanlaskija-rekan Tiiriön liittymän kohdalla, poliisit olivat meitä muutaman kymmenen metriä hitaampia. Huomenna varmaan saa lukea lehdestä millä tie oli kyllästetty, ellei joku ehdi ensin tähän vastaamaan.

Onnistuin löytämään googlella uutisen, jossa Hämeenlinnassa oli valunut säiliörekasta maitoa tielle. Tuo uutinen oli kuitenkin vuodelta 2007, joten ei ole samasta tapauksesta kyse. Sattuuko tuuski itse muistamaan, että paljastuiko totuus mystisestä aineesta sitten seuraavan päivän lehdestä?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko "Käpylän puudelinakin" tunnettu nyrkkeilijä Jukka Järvinen tuossa MTV3+:n parhaillaan televisioimassa nyrkkeilyillassa kännissä vaiko syntymähumalassa?

En tiedä, mutta varmaan fiksumpaa että kysyit asiaa täällä etkä "puudelilita" itseltään...

Tosin: Wikipedian mukaan on lopettanut alkoholin käytön ja tullut uskoon jo vuonna 1998, joten sen perusteella voisi päätellä, että ei ollut kännissä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mahdetaako mistään enää löytyä kaukalopalloon tarkoitettuja irtolapoja, kun ei ole ainakaan urheiluliikkeissä vastaan sattunut? Nykyisessä mailassa on Exelin lapa, joten esim. sellaista olisin vailla. Vielä parempi, jos joku sattuu tietämään pääkaupunkiseudulta urheiluliikkeen josta irtolapoja löytyisi.

Tähän en osaa vastata kyllä yhtään mitään, mutta opinpas sentään itsekin että kaukalopallomailoissa on ollut vaihdettavia lapoja.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Julius Caesarin pääfiguuri

Huuto.netissä on tuollainen myytävänä.

http://img208.imageshack.us/img208/658/img02515gs.jpg

Kiinnostaisi kyllä kovasti, mutta yksi ongelma on. Läheltä katsoen tämä suurmies on kuin joku saatanan Pertti Pa pa pa Paasio. Oletan että nuo öögat on tehty Juliukselle jälkeenpäin, vaikka myyjä väittää toisin. Pystyisikö tuota korjata vaikkapa jollain massalla ja sen jälkeen uudet maalit päälle? Kyseessä on melko varmasti kipsiveistos.

Onko muuten stadissa missään liikettä, joka myisi tuollaisia roomalalaisia pääfiguureja?

Kuvaa ei valitettavasti enää näkynyt. Olisin ihan mielelläni nähnyt Pertti Paasiolta näyttävän Julius Caesarin pään.

Mutta jos on kipsiä, niin voi paikata sekoittamalla esimerkiksi sopivaa kipsivelliä.

Kipsipäitä kannattaa ehkä kysellä antiikkiliikkeistä ja kirppareilta.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikähän voisi olla syynä että jääkaapin ovessa olevat tuotteet pilaantuvat?
Uutena vuonna tuli avattua salsa-purkki sekä guacamolea purkki. Nyt olivat homeessa. Jääkaappi on ostettu lokakuussa. Toimii mainiosti, ovessa on jatkuvasti 5-6 astetta lämmintä. Tiivisteet pitävät. Todella omituista.

Kenelläkään kokemusta samasta?

Kerrassaan omituista kieltämättä. Mieleni tekisi kuitenkin syyttää jotain inhimillistä tekijää. Ettei vaan ole purkin kansi jäänyt löysälle? Tai onko sieltä purkista dipattu suoraan ja siellä on nyt jotain homehtuvia murusia? Tai käykö joku availemassa jääkaapin ovea liian usein?

Varmasti on monella kokemuksia pilaantuvista elintarvikkeista.

Huom:

 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Haista Vittu?

Mitä tulee drinkkiin nimeltä "Haista Vittu"?

Eilen eräs yksilahkeinen alkoi nikottelemaan kun hänelle tilaamassani "Orgasmissa" oli maitoa, ja hän ei tietysti voi sellaista juoda! Noh, nokkelana poikana kipaisin uuden, otsikon mukaisen, paukun koska katsoin sen sopivan vallan hyvin tilanteeseen =)

Jäi aamulla mietityttämään, että mitäköhän tuossa paukussa oli? Niitä saa ainakin Raumalta Mr. Jonesista.

Luotettavan lähteen (Demi.fi) mukaan haista vittu -niminen drinkki sisältää:

2cl vodkaa
2cl sour applea
ja loput spriteä :D

ja sit jäitä tottakai!


Itse olisin pelkän nimen perusteella arvellut, että kyseisessä drinkissä olisi ainesosana silliliemi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eihän vain Sean Averyn tyttöystävä ole 24-sarjassakin nähty Elisha Cuthbert?

Kyllä oli, sori vaan.

Mutta ei ollut kovin kauaa, jos se yhtään sinua lohduttaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko tietoa, että mikä olisi hyvä nettisanakirja? Itselläni on ollut käytössä www.ilmainensanakirja.fi , mutta se on aika puutteellinen. Perussanasto sieltä löytyy, mutta se on itselläni (ainakin englannin kohdalta) hallussa.
Itseltäni vars. sanakirja englannista puuttuu...

Te viisaammat, auttakaa!

Itse käytän tätä, ehkä tosin vain siksi, että Google tarjoaa sitä aina ekana...

 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Missä se on ?

TPS-osiossa, Vanhat tähdet ja perinteiden kunnioittaminen-ketjussa mainitaan Juuso Wahlsteen, ja ihan ansiosta, onnittelut vaan.

Muistan kuitenkin lukeneeni täältä jatkoajasta, ehkä pari vuotta sitten, kolumnin Wahlstenista. Samaisessa kolumnissa oli ehkä ? jotain juttua Isvestija-turnauksesta ja jostain muustakin "jääkiekkokilpailusta". Kalervo Kummola oli sanonut jotain tai verrannut jotain johonkin. Muistaako joku ?

Tuo em. on kieltämättä sekava selvitys mutta kyllä tuollainen juttu on täällä kai? ollut, vaan mistään kolumniarkistoista sitä ei nyt löydy.
Voi tietenkin olla. että se on Kiekkopesän aikaisia kirjoituksia mutta jos joku tietää mitä tarkoitan ja vielä tietää missä se on niin kiitän kovasti paljon linkistä.

Terveisin koo

En kyllä löytänyt minäkään tuota muistelemaasi juttua, mutta tässä hyvä juttu vuodelta 2017:

 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kyllä voi, mutta jostain syystä kukaan ei sinulle tainnut vastata. Kertokaas nyt joku porilainen viimein, että mikä ihmeen blondi siellä vaihtoaitiossa on ollut, tai muuten jää vaivaamaan minuakin.

Muutaman sellaisen Youtube-videon löysin, missä vaihtoaitio näkyy, mutta ovat kovin suttuisia ja rakeisia laadultaan nuo videot.

Vastausta en pysty antamaan, mutta yhden lisäknopin aiheesta kyllä. Nimittäin Ässät kun voitti hopeaa 2006, niin torijuhlat(!) juonsi se Ässien silloinen (ehkä nykyäänkin selostaa, ken tietää) paikallisradioselostaja...nimi taisi olla Aho. No tämä Aho oli hieman maistissa tuota juontotehtävää suorittaessaan, ja haastatteli pelaajien lisäksi myös valmentajat. Tältä naiselta Aho kysyi, että miltä tuntuu vatkata äijien palleja? Eli joku hieroja tai fysioterapeutti oli kyseessä.

En ollut paikalla tai mitään, mutta mediasta ja mahdollisesti tältä palstalta muistan jutun.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
En tiedä, mutta varmaan fiksumpaa että kysyit asiaa täällä etkä "puudelilita" itseltään...

Tosin: Wikipedian mukaan on lopettanut alkoholin käytön ja tullut uskoon jo vuonna 1998, joten sen perusteella voisi päätellä, että ei ollut kännissä.
Parempi vastaus 14 vuotta myöhässä kuin ei lain.

Onpa typerä kommentti allekirjoittaneelta, hävettää kyllä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eli miten tuo saa vaihdettua tuohon Windows Word tallennusmuotoon, kun vaihtoehdot tallentaessa ovat RTF, tekstitiedosto, MS-DOS-tekstitiedostot ja Unicode tekstitiedosto? Sama juttu sitten kun on tallentanut, tuo loppuosa ei tule oikeana vaan se on esim. tämän näköinen: Jääkiekko.rtf, vaikka pitäisi olla Jääkiekko.doc

Jos sinulla on käytössä oikea Word eikä joku ilmaisversio, niin tallennusvaihtoehdoissa pitäisi kyllä olla oikea tallennusmuotokin. Äkkiseltään tulee kyllä mieleen, että jos olet kopioinut tekstin jostain ja se ei syystä tahi toisesta sitten kelpaakaan doc-muotoon tallennettavaksi. Kantsii ehkä kokeilla niin, että avaa kokonaan uuden tiedoston, kopioi tekstin siihen ja koittaa sitten josko doc-muodossa tallennus onnistuisi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Miksi pirussa veikkaus.fi:n pitkävetoalueen tilastotyökalu ei toimi? Suurimmassa osassa pelejä tuoreimmat joukkueiden tulokset joulukuun lopulta! Onko syynä mikään muu kuin se, että systeemi on susi?

Systeemi on susi, koodaus pielessä, tietojen toimittaja lopettanut palvelun tai sitten käyttäjässä on vikaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sihvosen listassa (vapaita valmentajia narrien peräsimeen) oli tänään Tapani Hämäläinen -niminen heppu. Onko tämä joku oikea jääkiekkovalmentaja vai Sihvosen lähellä asunut legendaarinen Pallo Kärppien ex-valmentaja?

Vähän siinä ja tässä... Mitä luultavimmin Sihvosen tarkoittama Tapani Hämäläinen on hänelle Joensuun ajoilta tuttu valmentaja, mutta ei ole kyllä ollut enää vuonna 2006 kovin relevantti kaveri mihinkään liigapestispekulaatioihin. Valmennusmeriittejä jokuselta divarikaudelta 90-luvulta:

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös