Juu, näitä sapuskoita on väännetty aktiivisesti n. 40 vuotta, ja esim valkosipulisiin kermaperunoihin ei todellakaan käristetä mitään, mutta jälkijäristykset on taattuja. Samoin, jos tuoreena murskaa jonkun voileivän päälle.
Kypsentämätön valkosipuli on se joka tuntuu seuraavana päivänä suussa rotan raatona. Jos käyttää vaikka valkosipulipuristinta tai vain osittain kypsennettyä valkosipulia, niin epämieluisa tulos on taattu, vaikka ruoka hyvälle maistuisikin.
Jos haluaisi ottaa varmanpäälle, niin lisää valkosipuliruokiin porkkanaa ja/tai basilikaa, jotka absorboivat valkosipulin hajun. Älä kysy miksi, olen valkosipulin ystävä mutta en kemisti.
On olemassa jotain, joka haisee pahemmalle kuin edellispäivänä syöty valkosipuli – nimittäin valkosipulimättöä seuraavan päivän grabbispieru. Silloin pitäisi jo ruuvata rectumiin partiopilli, joka varoittaa muuta väestöä tapahtuvasta.