Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kysymyksiä NHL-kiekosta

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Sledge Hammer!, 24.11.2009 klo 12.39.

 1. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Ihan joltain geoblockilta vaikuttaisi nuo nhl.com -videoiden ongelmat. dtmts.comia tulee käytettyä aamuisin koosteiden katsomiseen, mutta kun kyseinen sivusto nappaa videot suoraan nhl:n sivuilta, niin eipä ole pariin päivään toiminut. Otinpa sitten F-Secure Freedomen koekäyttöön, iskin sijainniksi USA ja johan rupes videot toimimaan. Ei taida tästä olla vielä mitään lisätietoa, että miksi näin on tapahtunut?
   
 2. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Rupeaa tosiaan vaikuttaa että joku geoblockki on kyseessä. Jos on tietonen ratkaisu niin ihan helvetin typerää toimintaa NHL.comilta. Oikeasti noi sivut on sarjan markkinointia, ja jos nyt rajaat esim. eurooppalaiset ulos sivujen videoista ulos niin ne ei sitten käy sivustolla niin ahkerasti. Siinä jää sitten samalla ne NHL.comin mainokset katsomatta, ja mainoksista saatava korvaus riippuu sitten kävijämääristä.

  Mutta koska toi NHL.com on niin paska sivuosto muutenkin niin kyllä mä uskon myös sen vaihtoehdon että siellä on joku sivuoston tunari admin pistänyt vahingossa geoblockin päälle.
   
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Ihan hyvä vaihtoehto tämäkin, mutta voisiko tässä olla osasyyllisenä myös Viasatin NHL-oikeudet? Aiemmin jo NHL:n YouTube-videot oltiin blokattu ja nyt ei NHL.comistakaan näe enää mitään videoita. Jos IP:n laitat vaikka Belgiaan, niin kyllä näkyy kaikki videot silloin.
   
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  No jos tosiaan toi Geoblocki on tarkoituksella pistetty päälle niin silloin ainoa syy on just toi Viasatin NHL-oikeudet. Nyt kun Laine-hype pääällä niin ehkä siellä Viasatissa on tuumattu että pyydetään geoblokki päälle niin saadaan jengi ostamaan kanavapaketteja.

  Mutta koska näen että noi NHL.comin sivuoston kaikki videot on lähinnä sarjan markkinointia ja yleistä kiiinostuksen ylläpitämistä sarjaa kohtaan, niin tollainen päätös olisi todella typerä sekä. Enkä usko että toi geoblokki lisää yhtään Viasatin urheilukanavien kysyntää, vaan eiköhän ne kuluttajat joita ne urheilukanavapaketit ja NHL-matsit kiinnostaa niin hommaa ne paketit itselleen. Joten tässä nyt sitten vittuilaan vaan niille suomalaislle NHL-faneille joista nyt ois kiva katsella niitä maaleja ja videoita sivustolla. Noh, kyllä noi ihmiset sitten ajan myötä oppii siihen että sivustolla ei videot toimi ja lopettaa siellä käymisen. Jos näin käy niin silloin NHL.com on ampunut itseään jalkaa, kun ton verkkosivun tarkoituksena olisi nimenomaan pitää sitä mielenkiintoa sarjaa kohtaan yllä.
   
 5. HokiHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Majoneesi-Matti
  Hyvä että muillakin on sama ongelma videoiden kanssa niin jospa jokin muutos tuohon tulee. Yleensä aamulla heti ennen sängystä nousemista on ollut tapana katsoa puhelimesta tai ipadilta kaikki tulokset sekä suomalaisten maalit, mutta nyt ei ole hetkeen onnistunut yhdelläkään laitteella. Laineen hattutemput ja muut jaksaa kurkata youtubesta, mutta jotain yksittäistä maalia ei jaksa lähteä etsimään. En usko, että NHL olisi niin typerä että olisi tuon tarkoituksellisesti blokannut, koska kyllähän fakta on että jos homma ei ala pelittää ei joka aamuista vierailua NHL.comissa tule käytyä ja tuskinpa kaupallisestikaan joku viasat tai muu saa minulta penniäkään, korkeintaan tuollaiselle perseilyllä varmistaa etten harkitse sitä edes tulevaisuudessa.

  Onhan se vähän surullista että maailman suurimman kiekkoliigan sivut on noin perseestä.
   
 6. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Manu
  Laitetaan tännekin tämä,sama viesti on nhl lähetykset netissä ketjussa:
  Taitaa olla joku moka,pistin supportiin viestiä aamulla ja vastasivat äsken:
  Dear Fan,

  "Thank you for contacting NHL.com Support
  We appreciate that you have notified us of this error. Please be advised that we working diligently on a fix.
  Thank you for your patience."
   
 7. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Moka, tai sitten joku hakkeri on käynyt tekemässä tuhoja. Se että ton bugin korjaaminen kestää näin pitkään viestii siitä että siellä on jotain pahasti sekaisin tai sitten tumpelot pyörittää tota saittia.
   
 8. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Tyhmä kysymys, mutta jatkoajan uutisessa mainitaan, että Grossmanin sopimus purettu. Miksi sopimus purettiin eikä vain viskattu kaveria bussiliigan puolelle? Ja tuleeko tuosta jotain cap-penaltya?
   
 9. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ei tule cap-penaltyä. Grossmann ei varmaan halunnut lähteä farmiin pelaamaan vaan lähtee ennemmin Eurooppaa tienaamaan. Joukkue vapauttaa pelipaikan eikä tarvitse maksaa kovaa liksaa farmipelaajalle. Pelaaja taas pääsee Eurooppaan pelaamaan eikä tarvitse kiertää bussilla Pohjois-Amerikkaa.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Millä kaavalla tuota caphitin laskua pitkin kautta lasketaan? Vai oliko jossain laskuri?
   
 11. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Kiitos tästä vastauksesta. Mutta jatkokysymyksenä: Miten sopimuksen purkaminen eroaa ulosostosta? Tai siis miksi sopimuksia ei aina vaan pureta?
   
 12. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Harvoin ulosostettavan miljoonasopimuksen omaava pelaaja noin vain suostuu purkamaan sopimuksensa ja luopuu rahoistaan.
   
 13. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Okei, näin ajattelinkin. Eli siis sopimus puretaan yhteisymmärryksessä ja ulosostetaan vain palkanmaksajan toimesta.

  En vain ollut aiemmin törmännyt tai kiinnittänyt huomiota termiin "sopimuksen purku", NHL-jääkiekosta puhuttaessa.
   
 14. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Kyllähän tuo nhl.comin toimimattomuus geoblockilta vaikuttaa. Eilen Jets-pelin katkoilla vielä mainostettiin viasatin sivustoa uutena highlightsien kotona, niin kyllähän tässä väkisin herää epäilys sopimuksesta ja tarkoituksellisesta geoblockista. Jos tosiaan näin on niin itselläni loppuu viaplayn tilaus tasan siihen päivään.
   
 15. JandoKenar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MM95
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tuo yllä mainittu vaikuttaa hyvältä sivulta highlightien katsomiseen. Videot latautuvat äärimmäisen nopeasti verrattuna nhl.comiin tai vaikka dtmts:ään. Toivottavasti sivusto pysyisi vaan pystyssä.

  DTMTS-sivustoakin pystyy katsomaan vaikka Opera-selaimen avulla, jossa on sisäänrakennettu 'VPN' (tai tuolla sitä mainostavat, tosiasiassa taitaa olla pelkkä proxy).

  Naurettavaa toimintaa joka tapauksessa NHL:ltä ja Viasaltilta. Viasat saakin pitää paskansa ja nhl.comin käyttö loppuu myös tämän pelleilyn myötä. Vituttaa vaan kun ei pysty Penguinsin sivustolta myöskään nyt katsomaan suoraan mitään, esimerkiksi valmentaja- tai pelaajahaastatteluja tai vaikka laadukasta 'In The Room'-sarjaa. Kaikki joukkuesivustot kun on myös nyt blokattu videoiden osalta. No onneksi Operan avulla nekin pystyy katsomaan, ja jos ei muuta, niin viimekädessä voi sitten ostaa VPN:n ja homma toimisi sen avulla. Vaihtoehtoja löytyy, Viasat saa painua helvettiin jos ja kun on tämän naurettavuuden taustalla.
   
 17. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Ketäs muita komealla parralla varustettuja pelaajia sitä onkaan NHL:ssä, kuin Brent Burns, Joe Thornton, Jordie Benn ja Patrick Eaves?
   
 18. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Radlp Gudas tulee ensimmäisenä mieleen. Hänen lisäksi Scott Hartnell kasvattelee välillä tuota uljasta partaansa, varsinkin pudotuspeleissä varsin villiä katseltavaa.
   
 19. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Pisti silmään, että minkä takia noissa vanhoissa NHL-kaukaloissa jää oli sinertävä? Oliko lattia sävytetty tai jotain, kun keskiympyrän logo ei kuitenkaan ollut sinertävä? Oliko sininen muotia tuolloin, kun näyttäisi laitojen alalistatkin olevan.
  Tuossa nyt vaikka esimerkkivideo: NHL /1993/ Selanne vs. Gretzky - YouTube
  Oliko syy vielä mustavalkotelkkareissa? Ja millloin tuosta luovuttiin?

  ps. Btw. näin nykyaikaisin silmin katseltuna, estämistä/koukkua jäähynä ei tuohon aikaan paljoa tunnettu, "antaa poikien pelata".
   
 20. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Siis tuo oli lätkää sekä kunnon taistelua ja voittaa kyllä tämänpäivän kiekon mennen tullen ja palatessa. Hieno pätkä ja kiitokset siitä. Mukava muistella niitä hyviä aikoja.
   
 21. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nykyään jäähän vedetään muistaakseni pari kerrosta valkoista maalia väliin jäädytysvaiheessa, olisiko siinä syy sävyeroon?
   
 22. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Heh, joo ja ei. Jäähän on vedetty valkoista maalia alle jo muutama vuosikymmen, mutta ei aikaakaan kun NHL halusi kaukalon siniseksi ja siniviivat keltaisiksi. Sinistä maalia koitettiin, mutta se kokeilu jäi erittäin lyhyeksi. Tästä voi nähdä miltä se olisi näyttänyt. Muistaakseni jossain 2000-luvun puolivälissä.
   
 23. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Niin no ed. oleva video on yli "muutaman vuosikymmenen" takaa, 93-vuodelta. Tuo viiva homma tais olla tosiaan joskus 2000-luvun alkupuolella. Ei tainnut olla pahemmin missään käytössä, muistaakseni NFL:stä, jotenkin TV:hen (muka) paremmin näkyvänä hommana.
   
 24. vstk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Niin siis tarkoitin "muutamalla vuosikymmenellä" noin 50-60 vuotta sitten. Taisi olla 1950-luvun lopussa tai 1960-luvun alussa kun valkoinen maali jäähän ilmestyi. Olisi varmaan pitänyt olla tarkempi tässä asiassa ja mainita samaan lauseeseen että kyllä ne jäät valkoisia oli vuonna 1993 myös.

  My bad.
   
 25. euron kolikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tuossa XBox NHL:ää pelatessa pisti silmään, että Edmontonin uuden areenan alimmat penkkirivit ovat poikkeuksellisen kaukana kaukalon laidasta. Tuli mieleen, että onko siellä jo kaukaa viisaasti valmistauduttu mahdollisiin kaukalon leventämisiin?
  Pikaisella google haulla en nyt löytänyt mitään kuvaa aidosta hallista mistä kävis ilmi tuon kaukalon ja penkkirivin välinen etäisyys, mutta nykyään noissa konsolipeleissä on aika yksityskohtia myöten mallinnettu hallit.