Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Sateentekijä Teemu Kallioniemi?

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Elina54321, 21.09.2009 klo 09.04.

 1. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Täytyy vielä kiitellä edesmenneen Sport-ottelun tunnelmaa. Hyvää oli paljon, mutta parannettavaa on aina. Joku on jo jossakin välissä kritisoinut areenan äänentoistoa. Nyt pääsin toteamaan asian livenä ja täytyy sanoa, että noin hienot puitteet kärsivät tuon tason äänentoistosta! Se ei olisi kuitenkaan mahdoton investointi hankkia ne paremmat vehkeet sinne halliin, niin kuulisi kuulutukset ja ennen kaikkea musiikin edes tyydytävällä tavalla. Joku alan mies voisi avustaa Kallioniemeä ja muita herroja kaivamalla jostakin sopivat vehkeet esille. Käytettynäkin löytyy varmasti asiallista tavaraa.
   
 2. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus Lapin Radion sivulta

  "Lappeenrannasta tullut toimitusjohtaja toteaa, että Rovaniemellä jääkiekkojoukkueen sorvaamiseen ei ole totuttu.
  - Ehkä se täällä vähän uutta kulttuuria, että joukkuetta muokataan vielä kesken kauden, koska Suomi-sarjassa sitä ei ole totutusti hirveästi tehty. Nyt kun olemme Jääkiekkoliiton korkeimmalla sarjatasolla, olemme sellaisessa kilpasarjassa, jossa koko porukan on pakko olla hereillä koko ajan. Tämä koskee sekä pelaajia että joukkueen johtoa."

  Hih! Hih! ja Hih!

  No tulihan se Teemu esille. Meille tyhmille poroille piti tulla sanomaan, että me ei tiedetä mitään. Kiitos sinulle Teemu hirveesti. Mitäpä me Suomi-sarjaa seuranneet tiedämme jääkiekosta, ei sitten yhtään mitään. Tuo kommentti, että pitää olla hereillä on kyllä fantastinen neuvo. Haastattelussa Teemu muistuttaa aivan oikein, että keväällä joukkueen kasaamisessa on epäonnistuttu, mutta en minä ainakaan ole huomannut korjausliikkeitä Teemunkaan aikana. Vielä kerran hih!
   
 3. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:

  Minusta noista Kallioniemen sanoista voisi lukea rivien välistä että jarrumiehiä on olemassa. Mutta ei siinä välttämättä mitään. Jarrumiehilläkin on oma tärkeä roolinsa. Mutta kuvitteleeko kukaan että kaverilla on samat oikeudet ja vetovoimatekijät käytettävissään kuin Alex Fergusonilla?

  Surenkinin palkkaus oli typerä päätös, mutta sillä ainakin yritettiin herättää joukkuetta.
   
 4. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers
  No ainakin voisi olla hiljaa jos ei ole valtaa ostaa pelaajia. Jokaisessa haastattelussa mies kehui, että kohta tulee ja sitä me tyhmät fanit ollaan odoteltu.
   
 5. Lainaus:
  No, mutta siinähän vaan etelän mies yrittää selittää ennen kotia lähtöä, että se on lapin miesten vika ko on itelä paska housuissa. Näinhän se aina käy näillä tunturireissuilla. Ei sillä, asiaahan se kuitenki puhu.
   
 6. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Ollaan nyt tyytyväisiä siihen, mitä meillä on. Kallioniemi vaikuttaa kuitenkin erittäin selväpäiseltä mieheltä ja sen, mitä Suutaria tunnen, niin hänkin on tekijä, joka ei yleensä puhu lämpimikseen. Nyt vain vaikuttaa siltä, että siellä kabinetissa on jokin muu taho, joka lyö jarruja päälle...

  Tiedottaminen saa sen sijaan allekirjoittaneeltakin pirunmoista sapiskaa. Tiedän kyllä, kuka tiedottamiset kirjoittaa, mutta hän lienee vain "välikäsi", joka kärsii jonkin ylemmän tahon olemuksesta. Sitä voidaankin sitten kysyä, että onko tiedunkulun jarrumihenä sama henkilö, joka himmailee vauhtia myös heti, kun Suutari antaa vikkejä mahdollisista hankinnoista.
   
 7. sinitonic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki hockey
  Lainaus:
  Tämä virallinen tiedottaja, joka oikeasti on tiedottamisen ammattilainen, on tällä hetkellä äitiyslomalla, ollut jo kesästä asti.. Siksi se tiedottaminen varmaan niin perseestä onkin ollut tällä kaudella.
   
 8. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Jukoliste, jos puheet jarrumiehestä on totta, niin... Itselleni ei tule mieleen kuin kaksi mahdollisuutta kenellä sellainen valta voisi olla. En nyt viitsi arvailla nimiä tähän, mutta jos tämä pitää paikkansa niin on kyllä järjetöntä kapuloiden rattaisiin heittämistä. Muutenkin mitä helvettiä omistajatkaan puuttuisivat tässä vaiheessa joukkueen rakentamiseen, kun antoivat sen keväälläkin mennä omia latujaan? Toivotaan nyt, että toimintakulttuuri on suuresti muuttunut viime keväästä, jolloin tj:n lisäksi kaksikin ukkoa hämmensi RoKin toimintaa aiheuttaen kaikkea mahdollista hämminkiä saman laskun useaan kertaan maksamisesta lähtien. Kyllä kai nyt Kukkolan kaudella tj Kallioniemi on viimein se joka hommaa pyörittää. Tai jos asiat eivät vieläkään ole kunnossa, niin parempi kohta pistää pöytä nurin ja aloittaa uudelleen tyhjästä.
   
 9. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Epäonnistunut 110 prosenttisesti. Kunhan nämä karsinnat ovat ohitse, niin Ellu pääsee tykittämään. Karsintojen tuloksella ei ole mitään tekemistä tykityksen kanssa. Kannattaisi Teemun pitää auto roikassa, että se varmaan lähtee käyntiin, kun ajolähtö Lappeenrantaan koittaa. Me ei tarvita tuollaista nallipyssysankaria tänne, miehellä pitää olla munat, sanon minä.
   
 10. Olleri Jäsen

  Toivottavasti Roki tippuu mestiksestä. Se olisi mestiksellekkin hyvä, että saatais täydelliset amatöörit pois, puoliammattilaisten jaloista. Tämän kauden jälkeen voi olla, ettei Roki ole kovin lätkäjengi rollossa. Voipi olla konkurssi edessä.
   
 11. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Hih! On sinulla toiveet ja perustelut. Minkälainen muoviseurayhdistelmäajokortti sinulla on? Onko se niin kuin oikeassa ajokortissa se kirjain, joka tulee kuorma-autokortista seuraavana eli D? Uskon, että viestisi ei tule Vaasasta, Kouvolasta eikä Joensuusta. Eiköhän Mestiksessä ole muitakin amatöörejä ja vaikka olisi täydellisiä ammattilaisia, niin voi se silti mennä taloudellisesti ja pelillisesti vihkoon, kuten olet varmaan huomannut. Kiitti kuitenkin mielipiteestä, mutta me pelataan nyt karsintoja ja pelataan kabinettipelit, sitten kun nähdään missä sarjassa pelataan, toivottavasti kiusaksesi, kuitenkin Mestiksessä.
   
 12. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Taidat olla oikea raketinlähettäjä tai ainakin ruudin keksijä. Perustelusi on kyllä huonoimmasta päästä mitä olen missään foorumissa nähnyt vähään aikaan, avaisitko hieman niin mekin ymmärretään. Pelataan karsinnat ja katotaan sitten, onko konkurssi tulossa vai ei?!

  Sen vielä sanon että jos postauksesi on tuolla tasolla niin mieti ensi kerralla kirjoitatko ollenkaan tänne?!
   
 13. Moderaattorit Jäsen

  Nimimerkki Olleri kuittaa varoituksen flametuksesta ja nimimerkki jmexel varoituksen henkilökohtaisuudesta.
   
 14. Olleri Jäsen

  Lainaus:
  Noniin. Kiekkojumalat kerrankin olivat suosiollisia ja Roki sai ansionsa mukaan. Lähiviikkoina tulee varmaan talouden puoletakin lisää infoa ja nähdään meneekö Roki konkurssiin.
   
 15. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Voit painua sinne mihin aurinko ei paista, tuossa olet kyllä oikeassa että K-Laserin nousu ja Rokin tuho vaati kiekkojumalaa.
   
 16. pavol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, RoKi, SoPa
  Lainaus:
  Se vaati yhden pelin voittamisen.
  Toinen siihen pystyi, toinen ei. Turha sitä on ruveta muille uhittelemaan, paha mieli saa tulla mutta yritetään pitää jalat edelleen maassa. RoKi ei ole koskaan ollut sm-liigatason seura vaikka välillä jutut siltä kuulostivatkin.
   
 17. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Velkaa riittää kuuleman mukaan sen verran paljon, että onko järkevintä hakeutua konkurssiin? Toinen vaihtoehto on kärvistellä suomisarjassa, jolloin mestikseen paluusta tuskin tulisi pitkään aikaan mitään, velkataakan säilyessä ja ehkä jopa kasvaessa. Tuskin viime keväänä oltiin aikuisten oikeasti siinä tilassa, että mestis oli taloudellisesti se oikea sarja Rokille.

  Jos takaportti avautuu ja Roki saa säilyttää paikan mestiksessä jonkun seuran antauduttua, niin kenties joku rautainen talous- ja markkinointiguru saisi homman balanssiin. Se on varmaa, että Hallituksessa ja johtoportaassa täytyy tapahtua näkyviä muutoksia!!

  Pahasti kuitenkin näyttää siltä, että järkevin ratkaisu olisi päästä aloittamaan puhtaalta pöydältä ja aloittaa homma ruohonjuuritasolta, vanhoista virheistä oppineena. En tosin voi sanoa tietäväni varmuudella, missä taloudellisesti mennään ja mitkä ovat suunnitelmat, joten nämä ovat vain spekulaatioita.

  Nyt olisi paikallaan raotella niitä tosiasioita, jotka ovat johtaneet siihen, että syksyllä hehkutettu "parempaan suuntaan" menevä taloustilanne on tällä hetkellä tässä kunnossa! Jos velkoja on kerrytetty koko 2000-luku, niin miksi julkisuuteen annettiin valheellista kuvaa!? Faktat pöytään ja pöytä puhtaaksi! Tarpeettomat miehet pihalle, uudet tilalle ja kunnon suunnitelman avulla takaisin kohti Mestistä!!
   
 18. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Joukkueen markkinointi ja yhteistyökumppaneiden hankinta on tärkeä asia. Positiivisuuden kautta näitä asioita tehdään.
  Mielestäni ei ole tällaisissa tapauksissa järkevää revitellä negatiivisia asioita. Lapin Kansan Risto Pyykkö, tuo Kiistalan juoksupoika, pitää varmasti niistä huolen.
  Minkä vuoksi seuran tulisi astua julkisuuteen viestinään "meillä on velkaa eikä tulopuoli ole täysin kohdillaan". Markkinoinnin ja yhteistyökumppaneiden suuntaan näen Kallioniemen toiminnan olleen täysin oikeata.

  Turhat äijät pois. Tämä on ollut monen viesti. Mutta mennään konkretiaan: ketkä pois ja kuka tilalle. On helppoa sanoa että jotain tulisi tehdä. On paljon vaikeampaa muuttaa se käytännöksi. En pysty hallituksen jäsenistä sanomaan juuta eikä jaata. Kuinka paljon he ovat esimerkiksi vaikuttaneet yhteistyökumppaneiden hankintaan? Pelaajahankintaan?
  Kun en tiedä kaikkea en tuomitse, koska ei ole faktoja kaikkien osalta. Yksi mielestäni hallituksesta ainakin joutaisi ulos, ja se ei ole Kukkola. Jos joku hallituksen jäsen tämän lukee, voi miettiä olenko toiminut tehtäväni mukaisesti.
   
 19. pavol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, RoKi, SoPa
  Lainaus:
  Päin naamaa valehtelusta ja Neuvostoliittolaishenkisestä asioiden kaunistelusta sensijaan he pitävät. Samoin fanit. On hienoa kun puhutaan hevonsontaa silmät ja korvat täyteen. Näin hoidetaan markkinointia sanoi Liisa Ihmemaasta.