Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Teemu Kallioniemi – sateentekijä?

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Elina54321, 21.09.2009 klo 09.04.

 1. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Tossa oot kyllä niin oikeassa kun vaan voi olla, pointsit sulle 100 mielipiteestä...

  Mutta, otsikon aiheesta löytyy sitten kommentteja enemmänkin. Lyhyesti aiheesta, Teemu ja RoKi ovat niin persaukisia, ettei rolloon voida pelaajia rekrytoida... Voi saatana, tästä ei poijjaat hyvää seuraa...
   
 2. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Jos näin on, niin silloin lienee turha vinkua mitään "kuuta taivaalta".. Harmittaa (liian sievä sana tähän tilanteeseen), että tätä mahdollista faktaa (persaukisuus) ei tuoda millään tavalla esille julkisuudessa, vaan johdetaan kansaa harhaan ilmoittamalla pelaajabudjetin kasvaneen mukavasti. Uskon, että yleisö tyytyy persaukisessa tilanteessa nykyiseen rosteriin, jos homman nimi on se, ettei rahaa vahvistuksiin todellakaan ole. Sen jälkeen joukkueella jne. olisi täysi työrauha hinata itseään kohti tavoitetta. Niin, mikähän se tavoite nykyään on?!
   
 3. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:

  Me ollaan hävitty tämä pudotuspelipaikka, mutta karsintaraja ei vieläkään ole mahdotonta ylittää, yritettäisiinkö edes. Viime kaudella pudotuspelipaikka irtosi LeKi:lle 68:lla pisteellä. Raja ei luultavasti nytkään kovin kauas tuosta heitä. RoKilla on nyt takanaan 20 peliä ja pisteitä 18 eli 0,9 pistettä per peli. Jos mielittäisiin pudotuspeleihin 68 pistettä, tarvittaisiin jäljellä olevista 25 pelistä 50 pistettä eli 17 voittoa (yksi jatkoajalla), keskimäärin pitäisi saada 2 pistettä per peli. Tappioita saisi tulla vain 8. Jotenkin minusta tuntuu, että vaikka saisimme kaikki Sportin pelaajat vahvistukseksi, niin raja on jo liian kaukana. Eli luovumme jo tässä vaiheessa RoKin virallisesta tavoitteesta. Faneilla tuskin on edes ollut tuota tavoitetta koskaan. Eiköhän se kannata organisaationkin tulla tälle realistiselle tavoitteelle ja pyrkiä välttämään karsinnat.

  Viime kaudella karsintaraja HeKi:llä jäi taakse 40:llä pisteellä ja uskon tuon rajan olevan tälläkin kaudella suunnilleen sama. Olemme siis saaneet 20:stä pelistä 18 pistettä eli 0,9 per peli. Jatkaessamme samalla tiellä saamme vielä 22,5 pistettä eli yhteensä 40,5. Tiukaksi menee ja yksi voitto tai tappio voi määrätä onnen ja tulevaisuuden tai katastrofin. Voittoja tuohon tarvitaan 8 ja hävitä voidaan 17 kertaa.

  Jos nykyinen joukkue jättää taaksensa karsintarajan se on suuri voitto joukkueelle ja valmennukselle. Jos nykyinen joukkue joutuu karsintoihin, ei sekään ole joukkueen eikä valmennuksen vika. Seurajohdolle tämä tilanne on kyllä hankala. Kukaan ei tule kiittämään seurajohtoa, jos karsinnat vältetään tällä joukkueella, jos ollaan karsinnoissa, niin johdossa on vika, koska mitään ei saatu aikaiseksi koko kauden aikana, vaikka aikaa olisi ollut. Mikäli me hävitään 18 peliä jäljellä olevista, niin se voitaneen laskea jo uuden TJ:n piikkiin, koska joukkueen menestyshän on silloin huonontunut hänen kaudellaan.

  Tiukkaa tämä tulee olemaan, vaikka johto tekisi mitä, mutta toivottavasti kuitenkin yrittävät vielä jotakin. Viimeisen sijan sarjassa saa aikaiseksi kuka vaan, siihen ei paljon ammattitaitoa tarvita. Tämä alkaa olla jo kaukana fanituksesta, jossa toivotaan ja uskotaan, että joukkue saadaan parempaan kuntoon. Mollivoittoiseksi menee, mutta kun nuo tilastot näyttävät niin pahoilta. Ei nekään aina valehtele.
   
 4. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Nyt Ellu taidat siekin kirjoitella hieman tämän ketjun aiheen ohi. Mutta sen verran on sanottava tästä "Hävitään, hävitään, hävitty ja hävitty" -mentaliteetista, joka tuntuu lisääntyvän näissä RoKia koskevissa ketjuissa, että lopetetaan se surkuttelu ja keskitytään tulevaan. Kritiikkiä pitää antaa, mutta ei tässä kannata seuran tavoitteista tinkiä tai putoamista vielä miettiä, kun yli puolet sarjasta on vielä jäljellä. Paljon ehtii tapahtua ennen kevättä.
   
 5. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Hih! Puhuinpas TJ:stäkin. Nyt minä kyllä olen sinun kanssasi erimieltä tuosta tinkimisestä. Tämä on kuules yhteistuloksena paljon parempi, kuin se että olisimme samaa mieltä. Olemme menneet yhdessä metsään joskus, niin että on oikein heilahtanut. Minä en usko pudotuspelipaikkaan ja sillä siisti. Tietysti toivon, että sinä olet oikeassa, mutta anna anteeksi minun uskottomuuteni.
   
 6. apli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oululaiset
  Lainaus:
  Jos Rokin seurajohto ajattelee samalla tavalla kuin sinä, olisi parempi loptettaa koko Roki.
   
 7. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Nyt sinä kyllä ymmärsit asian aivan väärin. Jos seurajohto ajattelisi, kuin minä niin mehän oltaisiin jo Sporttia edellä. Ei vaiskaan, ajatteleehan ne jotakin, mutta minun ei tarvitse mitään ajatella, kun katsoo tilastoja, niin niiden perusteella, jos tekisit toisen päätelmän, niin silloin se olisi minusta ajattelemattomuutta.
  Onneksi ei tarvitse ajatella, vaan antaa sormien naputella ja antaa hevosten ajatella, kun niillä on suurempi pää.
   
 8. Sir von Aulis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Rokin edellinen voitto on varmasti suunta oikeaan, mutta odotan edelleen sitä kahden voiton putkea. Siitä on hyvä jatkaa.

  Lisäksi epäilen, että on vaikea värvätä tälle suunnalle pelaajia. Sama homma siis kuin Ropsin kanssa. Ei etelässä pelaavia kiinnosta tulla tänne, kun "kaikki mitä tarvitsee" on siellä. Täällä nyt ei kovin montaa tärppiä tule ihan heti mieleen... Joulupukin paja? Ropsin bingo? Onnela?
   
 9. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Tämä ei pidä paikkaansa. Kyllä tänne äijiä on saatavissa, jos ne hommataan oikeille paikoille ja ajoissa. Jonkin verran etelän Mestisseuroja enemmän joudutaan varmasti maksamaan, muttei kuitenkaan ylihintaa, jos tätä kaupunkia osattaisiin myydä ja tarjota oikeille pelaajatyypeille kokonaispakettina. Kyse on lähestymistavasta. Kuten mainittua niin tämäkin joukkue olisi ollut rakennettavissa niin, että pari todella kovaa vahvistusta oltaisiin hankittu tänne täysin ammattilaissopimuksilla heti keväällä tai kesällä. Viime kauden rungon tueksi. Nyt tänne hankittiin Silvander, Norja, Pakisjärvi ym.

  Toivotaan ettei sinun tai kenenkään muunkaan tarvitse enää koskaan puhua paikallisesta afrikan palloseurasta ja Rovaniemen Kiekosta samassa lauseessa.
   
 10. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Näihinhän tuo sateentekijä ei ole voinut vaikuttaa, mutta eipä noita paukkuja ole löytynyt hänenkään kaudella sen enempää, joten tyydytään nyt tähän ja pitäkööt pallinsa. Ei tänne varmaankaan halvalla hyviä vahvistuksia saada, mutta kaikki syyt, että niitä ei ole hankittu ovat tekosyitä. Toivotaan, että tästä Teemusta kasvaa vielä mies. Siis tässäkin tapauksessa suunta voi olla vain ylöspäin.
   
 11. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Aravirta sai potkut. Toivottavasti meillä ei seurata perässä.
  Lainaus: http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&id=9429
  ”Pelilliset ongelmat ovat Jokerien katastrofaalisessa tilanteessa pienessä osassa. Home, joka myrkyttää koko organisaatiota löytyy seuran toimistolta.”

  On se meidän onni, että meillä ei ole noita samoja ongelmia kuin Jokereilla. Eilen luonani kävi lähetyssaarnaajia, heillä oli kravatit ja kaikki. Heidän uskonsa ei ole milloinkaan koetuksella. Ei tarvitse ajatella itse mitään vaan uskoa pyhään kolminaisuuteen. Sama täällä Heikkilä, Kallioniemi ja Kokkonen kyllä koettelevat joskus, mutta eivät hylkää. Luottavaisena kohti kevättä eikä katastrofia.
   
 12. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Lainaus:
  Mikäli UR:ssa ollut markkinointisopimus toteutuu, tätä miestä ei päästetä mihinkään. Ei Lappeenrantaa eikä mihinkään muuallekaan. Oli luojan lykky, että toimaria vaihdettiin ajoissa. Muutoin olisimme jo siellä poronpaskassa ja syvällä.
   
 13. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Niinpä, MIKÄLI toteutuu. On ilman muuta positiivistä, että yritystä on, mutta tulostakin pitää tulla. Sama pätee myös joukkueeseen. Mutta jospa Kokkosen ja Uraman tauolla lanseeraamat uudet systeemit auttaisivat joukkuetta eteenpäin, ja Kallioniemen kuviot toisivat kassaan rahaa. Ehkä tilanne ei ole ihan niin synkkä kuin sarjataulukko antaa ymmärtää?
   
 14. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Hih! En kyllä ymmärtänyt tuosta yhtään mitään, mutta samapa se sille. Tämä nyt oli vähän myöhäinen posti, jos olisit lukenut muut ketjut.
   
 15. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Nyt meinaa Ellu läikkyä jo sen verran ketjujen aiheiden yli, ali ja ohi että pian olet taas jäähyllä :) Tämä uusin idea markkinoinnista yhdessä kaupungin kanssa voi osoittautua vielä toimivaksikin. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Yritystä uudelta tj:ltä ainakin löytyy ja näköjään myös sitä osaamista, eikä kyse ole mistään tamimaisesta "hattu kiertää" - projektista, vaan toteutuessaan paljon nerokkaammasta rahojen houkuttelusta. Kaupungilta RoKi ei olekaan saanut viime vuosina juuri muuta kuin aina nousevia jäämaksuja million minkäkin halliyrittäjän kautta. Nyt on korkea auttaa tätä kaupungin nykyistä ykkösseuraa.
   
 16. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Saapas nähdä, mutta me voimme olla yhdessä jäähyllä, kun ne ei oikein ymmärrä tuota itse moderointiakaan, vaan haluavat tehdä sen itse.

  Lainaus:
  ” Roki6666 kirjoitti:
  Mikäli UR:ssa ollut markkinointisopimus toteutuu, tätä miestä ei päästetä mihinkään. Ei Lappeenrantaa eikä mihinkään muuallekaan.”

  Tuota minä en ymmärtänyt. Jos markkinointisopimus ei toteudu, niin päästetäänkö sitten?
   
 17. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Lainaus:
  Heh, heh sori jos ei auennut:
  Ei siinäkään tapauksessa. Tällä yritteliäisyydellä ja kekseliäisyydellä TK on lunastanut olevansa tolokun mies.
   
 18. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Kyllä kuule aukes, suorastaan repes. Mitähän konkreettista yritteliäisyyttä ja kekseliäisyyttä TK on lunastanut? Kerro se minulle, olen kerta kaikkiaan niin tyhmä, että en ole nähnyt vielä yhtään konkreettista positiivista tulosta. Kerro minulle yksi esimerkki, joka johtuu vain ja ainoastaan Kallioniemestä. Odotan hyvin mielenkiinnolla.
   
 19. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Lainaus:
  Nyt pitäisi olla toimistolla töissä, että osaisi tähän vastata. Yhtä ja ainoaa asiaa en todellakaan tiedä.
   
 20. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  "Tällä yritteliäisyydellä ja kekseliäisyydellä TK on lunastanut olevansa tolokun mies."

  Ihmettelinkin miksi kirjoitit noin. Toivotaan ja uskotaan, että Teemusta tulee tolokun mies. Meijän kirjoittelulle on aivan sama mitä me kirjoitetaan. Pääasia on, että RoKi menestyy ja rahaa tulee kassaan, niin että ei yhdelle tilille sovi.
   
 21. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Suuret kiitokset Kallioniemelle miehekkäästä hankinnasta! Kyllä siellä toimistolla hommia paiskitaan ja tämä on oiva osoitus siitä meille faneille. Nyt vain toivotaan, että pelimerkit riittävät vielä puolustuksen vahvistamiseen.
   
 22. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Maccarone Rokiin

  Lainaus:
  Tolokun mies, kuten sanoin ;)
   
 23. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Minun kyllä täytyy pyytää anteeksi sinulta ja Teemulta, olin väärässä. Teemu on tolkun mies, kun lähetti tuon umpiryssän takaisin ennen try-outsopimuksen päättymistä ja hankki tuon kanukin. Tästä on hyvä jatkaa. Nyt kun asiat on menneet eteenpäin uskaltaa vielä Teemulta toivoa, että saataisiin se pakki, joka ei tule try-outsopimuksella.
   
 24. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Otetaanpas tämäkin oikeaan topicciin.

  Ystävämme Ellu kyseli Teemun saavutusten perään. Ja vielä sellaisia joihin olisi tyytyväinen. Nostaisin ehdotukseksi Lätkässä Lappiin-projektin ja sen tuomaan rahaan. Tässähän nyt ei ole ruutia keksitty uudestaan vaan käytetty hyviksi todettuja konsteja. Mutta nostaisin saavutukseksi suurehkon rahamäärän tuomisen pieneen kassaan.
   
 25. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Sorry! En varmaankaan osannut sanoa asiaa tarpeeksi selvästi. Tarkoitin toteutuneita saavutuksia. Yhteinen toivomuksemmehan on että Lätkässä Lappiin-projekti toteutuu, mutta se ei ole vielä toteutunut. Jos EU-rahaa ei tule, niin ei tule kaupunginkaan rahaa. Kaikki on kiinni Lapin Liitosta. Minä kyllä uskon, että projekti onnistuu, mutta katsotaan mitä Lotvonen päättää, jos se on myönteinen päätös, niin lähetetään ruusuja.