Sarjapelit 2009-2010

  • 67 079
  • 265

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tänään olisi joukkueella näyttöpaikka. Vastassa on yksi mestarisuosikeista kotiareenallaan. Jos jostain syystä voitto onnistuttaisiin ottamaan, saattaisi se palauttaa hiukan uskoa tekemiseen. Jos/kun Kuopiosta tullaan kotiin tappio niskassa, on kyseeessä jo viides tappio putkeen.

Huolestuttavaa tässä tilanteessa on Matikaisen kommentti JA:n ennakossa:

Kuusi runkopelaajaa on poissa, mutta nuoria paikkaajia meillä on tilalle. Tämä on meidän strategia tälle vuodelle ja tällä mennään.

Mitenhän kauan kestää ennenkuin strategia todetaan epäonnistuneeksi?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kyllähän tässä pakosti naurattaa tämänkin palstan eri osioissa huudeltu kokeneiden pelaajien korvaaminen nuorilla ja nälkäisillä pelaajilla. Voihan se tulevaisuudessa poikia jotain kuten Kuopiossa, mutta matka sinne parempaan tulevaisuuteen on kyllä tappioiden siivittämä.
Tuota tämänkin illan pakistoa katsellessa tulee väkisinkin mielle yhtymä mopoautoilijasta moottoritiellä. Näyttäähän se autolta, mutta ei sillä kyllä vaudissa isommilleen pärjää.
 

molari

Jäsen
Huolestuttavaa tässä tilanteessa on Matikaisen kommentti JA:n ennakossa:

Kuusi runkopelaajaa on poissa, mutta nuoria paikkaajia meillä on tilalle. Tämä on meidän strategia tälle vuodelle ja tällä mennään.

Mitenhän kauan kestää ennenkuin strategia todetaan epäonnistuneeksi?

Luulisi - olisi loogista - että Lampun ja Ramin (pitkät) sairaslomat maksaa vakuutusyhtiö, joten yhteen vahvistukseen pitäisi olla saumat, sen juurikaan vaikuttamatta pelaajabudjettiin.

Tyhmempikin tajuaa, että rosteri "huutaa" 1-2 vahvistusta em. loukkaantumisien takia ja lisäjunnuilla ei niitä paikata, lastentarhaa toi muistuttaa jo nyt ja viimeistään faniristeilylle tarvitaan varustamon sääntöjen mukaan runsaasti vanhempia mukaan, jotta kaikki pojat pääsee laivalle.....

Pitkään ei jengin itseluottamus kestä (niukkoja) tappioita, putki on jo tarpeeksi pitkä, joten min. 1 kokenut maalintekijä/"isähahmo" hankintaan heti, muuten lokakuun lopussa voi kausi olla "ohi".

Toisaalta kyllä noilla omilla junnuillakin on paljon petrattavaa, esim. Vatanen, Granlund, Donskoi, jne. esimerkkinä.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
En ole ehtinyt vielä yhteenkään liigapeliin tällä kaudella ja harjoituskaudeltakin näin vain ensimmäisen AIK-pelin. Näin ollen en lähde peliesityksiä ruotimaan sen enempää. Sen sijaan illan KalPa-pelin pakisto on suorastaan mykistävä. Lajunen taitaa olla ainoa yli 180-senttinen pakki tänään. Lostedt ykkösparissa. Kolmospari Kurki-Näkyvä ei paljon esittelyitä kaipaa. Tarkinkin on syytä (ainakin tilastojen valossa) parantaa huimasti, jotta päästäisiin pisteille.

Hyökkäyspuolelta ihmettelen Nättisen siirtoa laitaan, kun sälli on kuitenkin aika perinteinen sentterityyppi. Ehkä enemmän pelejä nähneet osaavat kertoa syyn. Harmittaa myös se, että näkemässäni AIK-pelissä hyvin toiminut Öhman-Nättinen-Puustinen on hajotettu. Toisin sanoen se ei ole toiminut enää liigan alettua.

Kokko on ilmeisesti jatkanut viime vuoden runkosarjasta tuttua surffailuaan ja Alangon ja Huczkowskin loukkaannuttua puolustuksesta on tullut "aika" nuori ja todella pienikokoinen. Kyllähän tuo yhtä jämäkkää peruspakkia huutaa vielä Huzzerin paluunkin jälkeen. Ei tarvitse olla mikään pisterohmu, kunhan oma maalin edusta pysyy hallussa. Hyökkäyspäässa taas en pidä Lammassaarta minään sateentekijänä. Laituri a'la Keller olisi paikallaan. Pari sälliä siis tarvitaan mikäli sääleihin pyritään. Näillä uusilla kavereilla voisi olla myös henkinen vaikutus joukkueeseen ja usko omaan tekemiseen vahvistuisi. Ai niin, ei ole rahaa, joten näillä mennään.

Nythän ongelma on selkeästi se, että junnut on nostettu paikkaamaan Kelleriä, Eavesiä ja vaikkapa kultasta. Samalla taas Ulhbäckit ja Häppölät surffailevat kentällä tutuin kiikaritehoin. Juuri näitä kiikaritehomiehiä pitäisi korvata junnuilla eikä tähtiä. Tästä pientä puukkoa Holelle. Ok, ei ole rahaa, mutta kyllä Uhlbäckin ja Häppölän palkoilla saisi jo ihan kohtuullisen pelimiehen.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei niin kovin hyvää päivää!

Lunta turpaan saatana! Hyvältä taas näyttää. Tässä oon nyt kaks kertaa käyny kattomassa olisko Blöös tasoittanut/kaventanut 3-2:sta ja molemmilla kerroilla on Kalpa tehny maalin. On varmaan parempi etten enää käy... Toisaalta tollasella pakkikalustolla ei paljoa juhlita! Niin no, jos vaan max. 2 maalia pelissä tekee (niin ku tällä kaudella on ollu tapana) niin harvoin niitä pelejä niillä voitetaan!

Toivotaan nyt että toi kelkka JOSSAIN vaiheessa kääntyis. Aamulla oli vaan sellanen kutina että tänään olis tullu voitto, mutta kaipa olis meikäläisenkin aika herätä tähän päivään!

-Huomista odotellessa-
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä vähitellen voisi sanoa, että jotain tarttis tehrä.

Pelkästään sääleihin pääsy saattaa vaatia lopuista 50 ottelusta semmoista lähemmäs 1,5 pisteen keskiarvoa. Ei tuolla joukkueella.

Ei mene hyvin, jos ainoa todellinen valopilkku on suoraan junnuista liigaan nostettu Laakso.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mikään ei ole muuttunut näissä parissa viikossa, jolloin tämä ketju aloitettiin. Jo muutaman matsin jälkeen oli nähtävissä, että jengi on todella pahasti tuuliajolla - ei siksi, että siellä löysäiltäisiin, vaan siksi, että taitoa/kokemusta ei ole.

Jälleen kerran on pakko huudella hiukan näille "venaillaan 10 matsia"-tyypeille. Liigasta on nyt pelattu 8 ottelua. Se on n. 14% eli aika paljon. Blues on voittanut koko kaudella yhden(1) ainoan ottelun. Kuten todettua, sääleihin pääseminen tulee jo nyt olemaan suuren työn takana, niin paljon on menetetty pisteitä "helpoiltakin" vastustajilta. Joko nyt saa valittaa vai onko kyseessä pelkkä negailu?
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Blues on voittanut koko kaudella yhden(1) ainoan ottelun.

Niin ja se yksi voitto tuli sitä toista kauteen "näillä mennään, ei tarvita vahvistuksia" -valmistautuneesta jengistä. Jyppihän ei niin ikään paikannut millään tavalla huippuosaamistaan joka lähti.

Aika moni täälläkin on ihan pokerina ennen kautta "uskonut" että toi joukkue on hyvä. Se on sellaista itsesuggesoivaa optimismia, jolla uskotellaan itselle, että kaikki on hyvin. BLING! Joko viimeisetkin urpot on heränneet tähän kauteen - TOI JENGI EI ENÄÄ NOUSE! Ei ole mitään vitun "kymmenen ottelun katsotaan katsotaan" -aikaa, sellaista ei ole koskaan ollut! Se on ihan utopiaa, on niitä jotain poikkeuksia joskus ollut, mutta lähes AINA runkosarjan voittaja on pärjännyt hyvin heti alusta alkaen. Ja ne jotka ottaa kuokkaa alkukierroksilla on sitä taulukon häntäpäätä. Se vaan on matemaattinen mahdottomuus, että voisit hävitä ensin 10 matsia ja sitten alkaa kirimään sieltä takaa ohi. Tämä tietona tätä palstaa lukeville amisviiksille. Suoraan sanoen, mua ei edes vituta ton joukkueen kämeltäminen, se oli odotettua. Mua vituttaa ME arvon fanit, jotka ollaan vuodesta toiseen yhtä hyväuskosia urpoja. Kyllä olen siihen itsekin sortunut. "omiin pitää uskoa" ja muuta paska, ainoa mihiin pitää uskoan on KYLMÄT FAKTAT: Immonen ei ole Eaves, omat ei korvaa Kelleriä, ja Alankokin on taas vuoden vanhempi eikä yhtään sen kestävämpi.

Loppukaudesta:
Lamppu ei sadetta tee, Alanko tuskin kestää kunnossa, Husco ei yksin puolustusta paikkaa. Tämä kausi ON JO hävitty, oli hävitty jo ennen siihen lähtöä. Nyt tavoitteena pitää olla (1) SM-liigassa pysyminen (pleijarit on ihan se ja sama, sillä ei toi joukkue tule siellä kuitenkaan pärjäämään) ja (2) pelaajien kehittäminen ja joukkueen rakentaminen seuraavaan kauteen (jos ensimmäinen onnistuu)

En edes jaksa enää jauhaa siitä talouspuolesta, myynti on niin aneemista, tuotteet vanhoja ja hengettömiä, että siihen en usko parannusta. Duuniin tuli joku hikinen email, siitä kuinka pitäisi vuokrata aitiota. Meili oli epäselvä, paketin sisältö ei auennut, hinta oli kova (4000€ /kahdesta aitiokäytöstä). Tossa ei vaan ole mitään innovatiivista tai kiinnostavaa. "tuo asiakkaasi katsomaan lätkää". hohoijaa.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ei kuulkaa kyllä me ollaan hävitty jo tän kauden lisäksi myös ensi kausi ja sitä seuraava. Viimeinen sammuttaa valot. Hirttoköyden kävin jo ostamassa. Miten olisi joukkoitsemurha - kaikki laittaa fanipaidat päälle ja toinen pää köyttä voidaan kiinnittää mediakuution ketjuihin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei kuulkaa kyllä me ollaan hävitty jo tän kauden lisäksi myös ensi kausi ja sitä seuraava. Viimeinen sammuttaa valot. Hirttoköyden kävin jo ostamassa. Miten olisi joukkoitsemurha - kaikki laittaa fanipaidat päälle ja toinen pää köyttä voidaan kiinnittää mediakuution ketjuihin.

Ei sentään, mutta taloudellisesti tällainen konttaaminen on sietämätöntä ja sitä kautta varmaan se ensi kausikin tullee olemaan piirun hankalampi. Ongelmahan on oikeastaan se, että tämän hetken pelissä ei edes näy niitä valonpilkahduksia, kaikki tappiot ovat tulleet enemmän tai vähemmän samalla tavalla: joukkue taistelee, mutta homma ei vain riitä loppuun asti. Tämä kausi on hävitty jos lokakuun lopussa ollaan vielä säälipleijaripaikan alapuolella. Blues pelaa seuraavat ottelut lokakuussa, jonka jälkeen lähdetään maaottelutauolle:

Blues - Ilves
Lukko - Blues
Blues - Jokerit
Pelicans - Blues
Blues - Tappara
SaiPa - Blues
Ässät - Blues
Ilves - Blues
Blues - Kärpät

On totta, että Bluesin kannattaminen opettaa pessimismiä, mutta ilman sitäkin tuosta listasta on todella vaikeaa povata nykyjengille yli 6:tta pistettä. Jotta säälipleijaripaikka olisi hallussa maaottelutauolla, pitäisi joukkueen kerätä noista otteluista 15 pistettä (1,67 pistettä per peli, olettaen muiden jengien jatkavan samalla tavalla kuin tähän asti). Tuntuuko realistiselta? Viime kaudella Bluesin koko kauden keskiarvo 1,72. Sillä tasolla pelasi siis runkosarjan kakkoseksi sijoittunut jengi. Jokainen voi päätellä kuinka todennäköistä on, että koko alkukauden surkeaa peliä pelannut sarjajumbo yhtäkkiä tempaisee tuon kaltaisen pistekeskiarvon yhdeksään seuraavaan matsiin. Ain't gonna happen.

Niin se vain on, että näillä tienoin kautta on kevään menestyjät lähes aina jo tiedossa ihan sarjataulukkoa vilkaisemalla. Välikausihan tästä näemmä tuli, toivottavasti Sport on samaa mieltä.
 
Viimeksi muokattu:

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä kausi on hävitty jos lokakuun lopussa ollaan vielä säälipleijaripaikan alapuolella.

Negailijahan sinä olet. :) Miksi ei voisi päästä kymmenen joukkoon, jos on esimerkiksi tuon 17 pelin jälkeen vaikka kahdentenatoista kolmen pisteen päässä viivasta? Ihan kuin sarjataulukko olisi paketissa jo lokakuun lopussa?

Mutta en siis itse usko kuitenkaan, että Blues menee kympin sakkiin tällä porukalla.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Negailijahan sinä olet. :) Miksi ei voisi päästä kymmenen joukkoon, jos on esimerkiksi tuon 17 pelin jälkeen vaikka kahdentenatoista kolmen pisteen päässä viivasta? Ihan kuin sarjataulukko olisi paketissa jo lokakuun lopussa?

Mutta en siis itse usko kuitenkaan, että Blues menee kympin sakkiin tällä porukalla.

Kaikkihan on toki mahdollista, mutta aika harvinaisia nuo joukkueiden yhtäkkiset nousut ovat ellei jotain joukkueen sisällä muutu selkeästi (täsmähankintoja tai valmentajanvaihdos).

Tulee vaan aikamoiset bon voyage -fiilikset tästä menosta. Nää "muutaman pisteen päässä säälipleijareista, eli siis hyvissä kyttäysasemissa" on kuultu ennenkin...
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kaikkihan on toki mahdollista, mutta aika harvinaisia nuo joukkueiden yhtäkkiset nousut ovat ellei jotain joukkueen sisällä muutu selkeästi (täsmähankintoja tai valmentajanvaihdos).

Luulen, että palstan kirjoittajista ainaskin 95 prosenttia olisi aika iloista poikaa, kun jengiin saataisiin vaikka Eaves, Keller ja Laatikainen. Silloin meininki voisi olla aika erilaista. Eihän tätä nyt tapahdu, mutta tämän tyyliset kaverit jengistä puuttuvat parhaillaan.

Mutta jos koko kausi menee kyttäysasemisssa, niin sitten liityn negailukerhoon välittömästi. Vielä kun saisi Rockyn valmentajaksi ja Hannu Virran peluuttamaan pakkeja. HIFK:sta vielä Sakari Lindfors maalivahtivalmentajaksi.

Lähinnä ihmettelin Juhaht sitä, että jos hypoteettisesti peli rupeaisikin paranemaan, niin miksi pitää olla kympin joukossa jo lokakuun lopussa. Eikö riitä, että on siellä kauden lopussa?
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Ei kuulkaa kyllä me ollaan hävitty jo tän kauden lisäksi myös ensi kausi ja sitä seuraava. Viimeinen sammuttaa valot. Hirttoköyden kävin jo ostamassa. Miten olisi joukkoitsemurha - kaikki laittaa fanipaidat päälle ja toinen pää köyttä voidaan kiinnittää mediakuution ketjuihin.

Jos ensi kausi ja sitä seuraava ollaan mestiksessä, niin voihan se noinkin sitten ajatella...

Faktaa on se, että toi jengi ei ole valmis haastamaan playoffseissa, ei vaikka sairastupa saataisiin kuntoon. Puutteita on liikaa. Välivuosi, toivotaan vaan ettei tule välivuosikymmen... mestiksessä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
...Ja ne jotka ottaa kuokkaa alkukierroksilla on sitä taulukon häntäpäätä. Se vaan on matemaattinen mahdottomuus, että voisit hävitä ensin 10 matsia ja sitten alkaa kirimään sieltä takaa ohi...

Tällä hetkellä kun kattoo sarjataulukon häntäpäätä, niin en kyllä olisi ikinä uskonut että 8 pelatun kierroksen jälkeen (Jokereilla 9) "kärkinelikko" on Blues, Jyp, Kärpät ja Jokerit!?!

Viitaten tapion viestiin, en usko että noi joukkueet (muut ehkä kun Blöös) on runkkarin päätyttyä nykyisillä paikoillaan...

Uutta verta kehiin ja faneilta VÄHÄN lisää uskoa omiinsa niin kyllä se tästä... =)

Pari voittoa alle niin tilanne on taas ihan toinen!!!

-Ranta ja Blomqvist ylös-
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Lepo vaan täälläkin. Mihinkäs täs on kiire? Joulun jälkeen kun alkaa sen verran läpsytellä että tuohon ensimmäisen viivan päälle pääsee niin no hätä! Joskus vielä se mestaruus veivataan sääleistäkin, odottakaas vaan :)
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viitaten tapion viestiin, en usko että noi joukkueet (muut ehkä kun Blöös) on runkkarin päätyttyä nykyisillä paikoillaan...

Uutta verta kehiin ja faneilta VÄHÄN lisää uskoa omiinsa niin kyllä se tästä... =)

Pari voittoa alle niin tilanne on taas ihan toinen!!!

No noinhan se menee - pari voittoa ja taas fanfaarit soi! No jos homma lähtee toimimaan, sitten taistellaan ehkä säälipleijaripaikoilla, tai viimeisistä pudotuspelipaikoista. Parempihan se olisi kuin nykyinen tilanne, mutta playoffseissa tulee kuitenkin noutaja. Ehkä vähän kiusataan tulevia mestareita tms. jeejee.

Jotenkin se iso kuva vaan on seuraava: Jos kausi menee maksimaalisen hyvin ollaan runkosarjan kuudensia ja tiputaan ensimmäisellä playoff-kierroksella ja jos taas huonosti menee... no tässä ollaan. Tossa joukkueessa ei ole mestariaineista, eikä ainesta edes neljän parhaan joukkoon, niin jotenkin aneemiselta tuntuu nyt fiilistellä. Blues on nyt vähän kuin suomalainen yleisurheilija, tavoitteena A-finaalipaikka ja sieltä tuloksena 8 sija johon voi olla tyytyväinen.

Toki uskon, että Blues parantaa jonkun verran ja ehkä sieltä tulee Saipa ja Ässät vielä alaspäin ja meistä "ohi". Veikkaan että kauden lopussa taistellaan siinä sääliryhmässä.

No joo pakko kai se on nyt vähän toivottaa zemppiä joukkueelle, jonkun satumaisen ihmeen kautta voittojen tielle ja portaita kiipeämään. Jos jotain positiivista pitää hakea niin eipähän pitäisi kellään olla mitään ennakkosuosikin paineita mihinkään matsiin.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Huominen ottelu Jokereita vastaan näyttää aika hyvin missä mennään. Edelliset Ilves- ja Lukko-pelit ovat olleet jo ihan hyvän näköisiä (pl. Lukko-pelin muutama sähellys) samoin kuin taannoinen HPK-peli ja KalPa-pelin ensimmäinen erä. Joku voisi siis väittää, että tunnelin päästä pilkottaa.

Jokerit on siinä mielessä hyvä mittari, että kyseessä on toinen selkeästi kauden alussa alisuorittanut porukka. Kolmen pisteen voitolla viimeisen kolmen ottelun pistekeskiarvo nousisi 2,33:een ja koko kauden vastaava yhteen. Mielestäni Jokerien peli on tällä hetkellä sen verran tukossa, että kolme pistettä ei ole mikään mahdottomuus. Riksman voi tietysti olla eri mieltä, mutta luotto on kova.

Tätä vasten voisi katsoa pistetarvetta loppukauteen.
...
6. Tappara 1,64
8. Pelicans 1,36
10. Kärpät 1,27
14. Blues 1,00

Suoraan välieräpaikkaan näyttää tällä hetkellä riittävän 95, säälien kotietuun 79 ja viimeiseen säälipaikkaan 74 pistettä. Näin ollen Bluesin pitäisi pelata loppukausi (Jokerit-pelin jälkeen, mikäli se siis voitetaan) 1,35 pisteen keskiarvolla päästäkseen pudotuspeleihin. Säälien kotietuun vaaditaan 1,45 pistettä per ottelu ja kuuden sakkiin 1,8. Nämä luvut ovat tietysti melko alustavia, mutta 1,5 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla säälien kotietu pitäisi olla selviö. Kuuden sakkiin tarvitaankin jo pienimuotoista ihmettä, mutta täysin poissuljettu ei ole sekään.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Mielestäni Jokerien peli on tällä hetkellä sen verran tukossa, että kolme pistettä ei ole mikään mahdottomuus. Riksman voi tietysti olla eri mieltä, mutta luotto on kova.
Joukkueessa tuntuisi heikosta menestyksestä huolimatta olevan ihan hyvä ja rauhallinen meininki päällä, ja hyvä niin. Mutta noin muuten olen kyllä aika huolissani, enkä uskalla odottaa voittoa huomenna.

Nyt kun Eki on pelikiellossa ja Uhlbäck paskana niin joukkue on entisestään pienentynyt ja nuorentunut, nyt ollaan jo lähellä menneiden vuosien Kalpaa.

Joka tapauksessa nyt se vire olisi kaivettava jostain sillä lähiaikoina kohdataan oikeastaan kaikki päävastustajat: Pelicans, Tappara, Saipa, Ässät, Ilves.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
On totta, että Bluesin kannattaminen opettaa pessimismiä, mutta ilman sitäkin tuosta listasta on todella vaikeaa povata nykyjengille yli 6:tta pistettä.

En jaksa lainata noita otteluita, koska joku innokas moderaattori heittäisi varmaan viikon pelikiellon jonkun ylipitkän lainauksen takia, mutta kolmesta ekasta listassa olleesta 9 ottelusta tuli sitten 7 pistettä. Älä ainakaan ennustajaksi rupea.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
En jaksa lainata noita otteluita, koska joku innokas moderaattori heittäisi varmaan viikon pelikiellon jonkun ylipitkän lainauksen takia, mutta kolmesta ekasta listassa olleesta 9 ottelusta tuli sitten 7 pistettä. Älä ainakaan ennustajaksi rupea.

No kyseisen kirjoittajan kohdalla pistetavoitteet voi aina kertoa kolmella - sen jälkeen ollaan realismissa.

Hieno peli Bluesilta taas tänään ja homma alkaa oikeasti näyttää kiekolta. Jotenkin usko tuohon tekemisen ilmeeseen vaan kasvaa. Kyllä tämä vielä ihan hyväksi kääntyy.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ja sieltähän se voitto napsahti. Kolmen viimeisimmän pelin saldo näyttää 7:ää pistettäja 12:a tehtyä maalia. Sijoitus on noussut pari pykälää. Nyt sitte vähän spekulointia.

Sarjataulukko:
7. HPK 12 16
8. Pelicans 11 15
9. Ässät 12 14
10. Kärpät 11 14
11. SaiPa 12 14
12. Blues 11 11
13. Jokerit 12 11
14. JYP 11 8

Loppukuun pelit:
16.10. 18:30 Pelicans - Blues
17.10. 18:30 Blues - Tappara
20.10. 18:30 SaiPa - Blues
24.10. 18:30 Ässät - Blues
27.10. 18:30 Ilves - Blues
29.10. 18:30 Blues - Kärpät

Tulevista joukkueista ainoastaan Tampereen joukkueet eivät mahdu tuohon Bluesin lähelle, mutta muut neljä ovat siinä kintaalla. Mikäli noista Ässistä, SaiPasta ja Pelsuista halutaan päästä ohi (ja samalla nousta yhdeksänneksi) on nuo kolme ottelua melkeinpä pakko voittaa. Kärpätkin voidaan ohittaa, jos nekin voitetaan. Tamperelaisjoukkueet taas alkavat jo olla aika lähellä mikäli nekin voitetaan. Okei, huhuilen tässä seitsemää peräkkäistä voittoa, mutta ei se ihan mahdoton ajatus ole, kun noita vastustajia katsoo. Ja etenkin, kun muistaa millä tavalla Blues on viime aikoina pelannut. Ehkä tässä nyt mopo keulii, mutta onnistuneella loppukuulla voidaan olla jopa kuuden sakissa tai ainakin hyvin hyvin lähellä.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Ja sieltähän se voitto napsahti. Kolmen viimeisimmän pelin saldo näyttää 7:ää pistettäja 12:a tehtyä maalia. Sijoitus on noussut pari pykälää. Nyt sitte vähän spekulointia.


Tulevista joukkueista ainoastaan Tampereen joukkueet eivät mahdu tuohon Bluesin lähelle, mutta muut neljä ovat siinä kintaalla. Mikäli noista Ässistä, SaiPasta ja Pelsuista halutaan päästä ohi (ja samalla nousta yhdeksänneksi) on nuo kolme ottelua melkeinpä pakko voittaa. Kärpätkin voidaan ohittaa, jos nekin voitetaan. Tamperelaisjoukkueet taas alkavat jo olla aika lähellä mikäli nekin voitetaan. Okei, huhuilen tässä seitsemää peräkkäistä voittoa, mutta ei se ihan mahdoton ajatus ole, kun noita vastustajia katsoo. Ja etenkin, kun muistaa millä tavalla Blues on viime aikoina pelannut. Ehkä tässä nyt mopo keulii, mutta onnistuneella loppukuulla voidaan olla jopa kuuden sakissa tai ainakin hyvin hyvin lähellä.

Muistathan lukea mitä allekirjoituksessasi lukee. Tulevista otteluista jos puolet voitetaan, niin olen tyytyväinen. Jokaisestahan tietysti voittoa lähdetään hakemaan.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
No kyseisen kirjoittajan kohdalla pistetavoitteet voi aina kertoa kolmella - sen jälkeen ollaan realismissa.

Öh, mtäh? Eli olisiko 18 pistettä ollut realismia vai mitä tarkoitat?

Todettakoon tähän, että jälkiviisasteluhan on se viisasteluista vittumaisin. Sillä kun osuu aina oikeaan kun ensin on vain itse malttanut olla tuppisuuna. Itse ainakin kirjoitin, kirjoitan ja tulen jatkossakin kirjoittamaan aina sen hetkisten fiilisten mukaan ja jokainen joka oli noita aiempia pelejä katsomassa, näki samat ongelmat kuin minäkin. Ei sen pettymyksen ilmaisemisessa ole mitään hävettävää.

Ihan samalla tavalla eilisen matsin nähneet näkivät lupausta herättävää peliä. Kannattaa tosin muistaa, että vastassa oli kauden sysipaskasti aloittanut Jokerit. Turha siis kenenkään keulia millään tapaa nyt muutaman paremman pelin jälkeen. Jos (ja toivottavasti kun) Blues pystyy pitämään nousujohteisen ilmeensä myös lopuissa lokakuun otteluissa, kehun otteita ihan yhtä varmasti kuin tähän asti olen haukkunut. Uskon muuten edelleen vahvasti siihen, että ollakseen menestyksekäs, tuo joukkue tarvitsee kokemusta. Niiden parin vahvistuksen jälkeen voidaankin sitten haastaa kuka tahansa, mutta tällä hetkellä on vaikea uskoa tuon jengin pystyvän pitämään huipputasonsa illasta toiseen ilman siihen tottuneita tyyppejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös