Sari (ja Jari) Sairaanhoitajan kuulumisia

  • 608 364
  • 5 631

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paperimiehet voivat ajaa tehtaan alas vaatiessaan joululle viisinkertaista palkkaa nelinkertaisen sijaan. Go sairaanhoitajat! Kansandustajat korottivat jättipalkkojaan keskenään, joista Katainen nauttii lupauksistaan huolimatta. Kansalaiset äänestivat Halmeen eduskuntaan. Mikko Alatalo. Lasse Viren. Marko Asel, vai mikä se oli. Hullua. Kansa nauttii edustajiensa luottamusta. Itse sairaanhoitoa vakituisesti valitettavasti joutuen käyttävänä, haistatan paskat lupailijoille.

Paperimiehet voivat vaatia, yhtiöt voivat ne maksaa tai olla maksamatta (työsulku). Yhtiöt voivat myös siirtää tuotantoa muualle ja pistää tehtaita kiinni, ja antaa potkuja. Palkkoja ei oteta veronmaksajilta, päinvastoin, yhtiöt tuovat aika paljon rahaa yhteiskunnalle.


Mikäs se tuo Kataisen lupaus on? Ja toisekseen hänkin on tällä hetkellä ministerin palkoilla (8 100,75e/kk + puolet kansaedustajan palkasta). Tässä yhteydessä pitänee vertailla muihin maihin. Kenian ministerit saavat 18.000 euroa/kk + asunto- ja autoetu, verottomana. Meidän ministerit palkkakuopassa?


KE:n palkka lie nostettu osaltaan houkuttelemaan eduskuntaan osaavaa porukkaa. Se on sitten äänestäjistä kiinni ketä sinne pääsee. Lie tästä tehty vertailujakin, että miten valitun edustajan palkkataso muuttui kun joutui/pääsi eduskunnan palkoille? Ja sinnehän voi kuka tahansa pyrkiä, myös sairaanhoitajat. Ja keskenään korottivat, jonkun 3-henkisen ryhmän ehdotuksen pohjalta, mutta ei itselleen vaan tulevalle eduskunnalle.
 
Viimeksi muokattu:

kalevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ainakin meidän perheessä, jossa on lapsia niin lauantaisin ollaan kotona aika usein, en tiedä miten talouksissa joissa ei lapsia ole. Luulisi kuitenkin, että suurin osa hoitajistakin on perheellisiä? Mökkejäkään hoitajilla tuskin on, koska palkkakuoppa on niin syvä.
Niin että jos tienaa pari tonnia kuussa niin se tarkoittaa ettei saisi Puulan rannalta mökkiä jos niin päättää..? Mökillä kuitenkin ollaan perheen kanssa niin kuin jokainen vapaa viikonloppu. Ja etenkin nyt kun lopputili on saatu, avaimet ja kulkukortit luovutettu ollaan ja nautitaan luonnon rauhasta. Niin, ei muuten ole lääninhallituksen eikä Itellan porukkaa käynyt täällä töihin kyselemässä. Varmaan soittelevat jos pakkotöihin minua kaipailevat...
Eli normi viikonloppua vietän enkä pakoile ketään. Töihin menen jos orjaksi määrätään, muuten vietän mökillä + reissussa tulevan viikon niin kuin on jo kuukausi sitten päätetty.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin että jos tienaa pari tonnia kuussa niin se tarkoittaa ettei saisi Puulan rannalta mökkiä jos niin päättää..?

Taisi mennä kalevilta aika raskaasti ohi Punaisen Vaaran sarkasmi tuossa huomautuksessa hoitajien palkkakuopasta. Tehy tätä olematonta palkkakuoppaa mainostaa, ei muut. Joku toinenkin nimimerkki tässä keskustelussa väitti (vakavissaan), että sairaanhoitajan palkka on sellainen, jolla ei tule toimeen... Vähintään n. 2000e ja keskimäärin sekä mediaanitulona n. 2500e ihan varmasti riittää varsin mukavaan elämiseen.

Suomalainen sairaanhoitaja on keskituloinen, ei matalapalkkainen. Kyllä sairaanhoitajan tuloilla täytyy keskiluokkaisen asunto, auto ja mökki saada järjestettyä, jos taloudenhoito on järkevää.
 

kalevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Suomalainen sairaanhoitaja on keskituloinen, ei matalapalkkainen. Kyllä sairaahoitajan tuloilla täytyy keskiluokkaisen asunto, auto ja mökki saada järjestettyä, jos taloudenhoito on järkevnää.
Kyllä, tämän takiahan tätä työtaistelua ei olla käytykään kuten ollaan monta kertaa todettu.

Yön uutisten mukaan sovittelu ei näyttäsi tuovan tulosta. Harmi, se tarkoittaisi minun nähdäkseni yhteiskunnalle erittäin kallista ratkaisua monelta eri kantilta katsottuna.
 

NK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yön uutisten mukaan sovittelu ei näyttäsi tuovan tulosta. Harmi, se tarkoittaisi minun nähdäkseni yhteiskunnalle erittäin kallista ratkaisua monelta eri kantilta katsottuna.

Voisitko valottaa, millä tavalla erittäin kallista ratkaisua?

Sanomattakin on selvää, että ratkaisua ei odotettu vielä tällä yölle. Pelin henkeen luonnollisesti kuuluu, että jos sovinto syntyy, se syntyy aivan viimeisten tuntien aikana. Vaikka Salonius uskookin että sovintoon ei päästä, niin vielä on kuitenkin sunnuntai aikaa. Vaahtoat ehkä hiukan etuajassa tuon "ratkaisusi" kanssa.

Ja mikäli nämä irtisanomiset realisoituvat, niin veikkaan että kalliimmaksi ne tullee tehylle kuin yhteiskunnalle, suhteellisesti pelkässä rahassa mitattuna. Kalliiksi voi tulla myös monelle hoitajalle.
Mahdollisten ihmisuhrien hintaahan ei taas voi rahassa mitata.
 
Vastatakseni otsikon kysymykseen: päivä päivältä vähemmän. Lusmut takaisin töihin niinkuin olisi jo.
 

kalevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Voisitko valottaa, millä tavalla erittäin kallista ratkaisua?
Et siis taida tietää kuinka paljon nykyisen hoitotakuulain aikana elektiivisen kirurgian jononpurkuleikkaukset maksavat niiden toteutuessa työtaistelun jälkeen? No, onpahan hoitajille ja lääkäreille kovapalkkaista lisätyötä tarjolla nyt kun juuri on saatu vuoden 2001 lääkärilakon jonot purettua inhimilliselle tasolle; eihän siinä mitään jos työnantaja haluaa maksaa työstä yli viisinkertaista palkkaa vaikka sen voisi hoitaa normihinnalla.

Ja mikäli nämä irtisanomiset realisoituvat, niin veikkaan että kalliimmaksi ne tullee tehylle kuin yhteiskunnalle, suhteellisesti pelkässä rahassa mitattuna. Kalliiksi voi tulla myös monelle hoitajalle.
Toiveajattelua, Tehy kestää tätä työtaistelua 5-6 viikkoa ilman lisäjärjestelyitä ja meillä työntekijöilläkään ei kiirettä ole. Itse ainakin lomailen mielellään tällä nykyistä parisataa huonommalla kuukausikorvauksella tuon pari kuukautta ja voihan sitä tehdä mielenvirkeydeksi jotain hanttihommia jos siltä tuntuu.

Totuus on se että just nyt on paineet työnantajalla ja hallituksella; jos haluavat siistin ja kohtuuhintaisen päätöksen tälle työtaistelulle niin hallituksen kannattaisi juuri nyt toimia. Mutta ehkä huhut pitävät sittenkin paikkaansa ja taktisista ja sopimusteknisistä syistä päästävät työtaistelun realisoitumaan päiväksi pariksi..
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos oletetaan, että sairaanhoitopiiri X kieltäytyy ottamasta takaisin töihin osaa irtisanoutuneista hoitajista huolimatta siitä, että on syntynyt sopimus, jossa irtisanoutuneet hoitajat otetaan takaisin vanhoina työntekijöinä. Mikä on sairaanhoitopiirin oikeudellinen asema ottaen huomioon, että irtisanoutuminen on irtisanoutuminen eikä mikään lakko, ts. KT ei ole irtisanoutuneiden entinen työnantaja.

Yleissitova työehtosopimus koskee lakkolaisia lakon loppuessa, mutta onko KT:llä juridisesti oikeutta solmia sopimusta, joka pakottaa yksityisen sairaanhoitopiirin tai sairaalan ottamaan töihin henkilön, jonka työehtosopimus on loppunut irtisanoutumisen myötä?

En ole lakimies, mutta kyllähän se siltä vaikuttaa, että kun ei ole työsuhdetta, ei ole yleissitovan sopimuksen piirissä. Oikeudessa tällaisia epäselviä asioita kuitenkin lähtökohtaisesti tulkitaan työntekijän eduksi, joten ei olisi mitenkään yllätynyt mikäli oikeus olisi sitä mieltä, että pitää palkata. Pitää lisäksi muistaa, että työntekijällä on perusteet väittää, että hän ei ole alunperinkään koskaan irtisanoutunut. Fifty-sixty sanoisin. Porsaanreikiin kun lähtee porautumaan, niin helposti huomaa olevansa harmaalla aluella, jolta ei aikaisempia päätöksiä löydy.
 

Viljuri

Jäsen
Itseäni kiinnostaisi muuten se, että miten tämän työtaistelun ohessa Tehy on ajatellut järjestää tämän lakkovahti-homman.

Monihan esimerkiksi korporaatioystävällisestä vasemmistosta on tullut tämän ketjun kuluessa jo täysin vakuuttuneeksi, että Tehyn irtisanoutumiset ovat jopa niin tosia, todellisia ja laillisuuden perikuvia, että niissä manifestoituu aito halu jättää ala hallituksen toimien ansiosta.

Mutta miten pitäisi suhtautua siihen, että mahdollisesti päivän parin päästä lopullisesti Suomeen ja sen hallitukseen kyllästyneitä hoitajia seisoo lakkovahteina sellaisten poliklinikoiden ja sairaaloiden edessä, johon he eivät ole edes työsuhteessa? Kiusaamassa ei-solidaarisuutta osoittaneiden tehyläisten lisäksi ainakin superilaisia ja ehkä myös poikkeuksellisesti omin jaloin akuuttiin ensihoitoon/syöpähoitoon kävelevät potilaat saavat osansa.

Siis tiettävästi ainakaan kaikista sairaaloista ei ole kuljetuksia järjestetty lentoasemalle, joten bussin odottelusta ei silloin voi olla kyse.

Siltkin Tehy voisi yrittää säilyttää moraliaan ainakin sen verran, että ihan SAK:n rautakourien lakkojen aikana noudatettaviin "standarditoimenpiteisiin" verbaalisine ja fyysisine uhkailuineen ei tarvitsi mennä.
 

dal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ne parit
Arvostanko sairaanhoitajia? Arvostan kyllä.

Arvostatko tätä irtisanoutumispellei.. irtisanoutumistouhua? En.

Onhan se fakta, että lisää palkkaa ansaitsisivat, mutta nämä keinot on jo vähän turhanki rajuja. Kiva tässä odotella avovaimon synnytyksen alkamista ku lakko pukkaa päälle.. Ja varmaan on "kivaa" monella, jos joku pääsee tämän touhun takia hengestään.

Joo-o.. Paskamaista touhua. Säälittävämmäksi homman tekee tuo työkutsujen pakoilu. Leikkipuistotouhua.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toiveajattelua, Tehy kestää tätä työtaistelua 5-6 viikkoa ilman lisäjärjestelyitä ja meillä työntekijöilläkään ei kiirettä ole.

Kestihän se paperiliitto viimeksi mielestään vaikka kuinka pitkään ennen työsulun alkua, mutta totuus oli toisenlainen. Fakta on, että vain Tehyn sisällä tiedetään millaisilla ehdoilla pankkilainat on neuvoteltu ja missä vaiheessa alkaa ahistaa. Tätä tietoa ei anneta edes omille jäsenille, koska se on aivan liian arvokasta vastapuolelle.

Monella työntekijällä ei varmasti kiirettä ole, mutta on varmasti monia, joilla syystä tai toisesta on. Osa ihmisistä on ihan lähtökohtaisesti semmoisia, että epävarmuus saa heidät paniikkiin. Tuskin esim. kaikki työsuhdeasunnon omaavat osaavat suhtautua asioihin täysin rennon odottavasti.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tarkoitatko tosiaan että kenet tahansa voi pakottaa mihin tahansa töihin koska tahansa? Vai puhutko kuitenkin vain katastrofi- ja poikkeustilanteista? Täytyypä lukea uudestaan tämä uusi perustuslaki, siellä taitaa olla aika paljon sitä pientä pränttiä. Kopioitiinkohan tekstiä Italian 30-luvun perustuslaista?
Sanoinko, että mihin tahansa työhön? Näytä se kohta. Ei terveydenhuoltoalan henkilöitäkään saa tämänkään lain mukaan pakottaa kuin vain hengen ja terveyden kannalta välttämättömiin töihin.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kun nyt pakkolain myötä työntekijät kokevat ammattietiikkaansa loukatun.
Loukkasiko sitä etiikkaa yhtään se, että tämän työtaistelun rajoista ei suostuttu edes keskustelemaan?

Vai olisiko niin, että Tehy on nähnyt tämän 'emme neuvottele suojelutyöstä' linjan pakottavan hallituksen säätämään lain ja siten mielikuvapelissä muutama piiru omiin päin?

Toki jos uskoo sen mitä lehdissä lukee niin tehy on lähtenyt siitä, että uhkan suuruus johtaa sopimukseen ennen deadlineä ja että hallitus ja presidentti eivät halua lakia lainkaan ikinä jouduttavan sovellettamaan.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Toki jos uskoo sen mitä lehdissä lukee niin tehy on lähtenyt siitä, että uhkan suuruus johtaa sopimukseen ennen deadlineä ja että hallitus ja presidentti eivät halua lakia lainkaan ikinä jouduttavan sovellettamaan.

Tosiaan, jos näin on uskottu niin se alkaa nyt näyttää virhearviolta. Ei näyttäisi olevan sovintoesitystä tulossa, missä tapauksessa näytös voi alkaa. Surullinen tilanne. Kompromissia ei haluta vaan vastapuolesta on saatava täydellinen voitto.
 

kalevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mutta miten pitäisi suhtautua siihen, että mahdollisesti päivän parin päästä lopullisesti Suomeen ja sen hallitukseen kyllästyneitä hoitajia seisoo lakkovahteina sellaisten poliklinikoiden ja sairaaloiden edessä, johon he eivät ole edes työsuhteessa? Kiusaamassa ei-solidaarisuutta osoittaneiden tehyläisten lisäksi ainakin superilaisia ja ehkä myös poikkeuksellisesti omin jaloin akuuttiin ensihoitoon/syöpähoitoon kävelevät potilaat saavat osansa.
Tässä tyotaistelumallissa ei tarvita lakkovahteja, joten huoli pois.
btw. Keitä ovat ei-solidaarisuutta osoittaneet Tehyläiset..?

Kestihän se paperiliitto viimeksi mielestään vaikka kuinka pitkään ennen työsulun alkua, mutta totuus oli toisenlainen. Fakta on, että vain Tehyn sisällä tiedetään millaisilla ehdoilla pankkilainat on neuvoteltu ja missä vaiheessa alkaa ahistaa. Tätä tietoa ei anneta edes omille jäsenille, koska se on aivan liian arvokasta vastapuolelle.
Totta puhut, näen kuitenkin pientä eroa paperiliiton ja tehyn työtaisteluilla myös taloudelliselta kantilta ajateltuna.
Luottamus talouteen perustuu varmasti osittain siihen että Tehyn jäsenkasvu on ollut valtavaa; kolmessa viikossa lähes 10 000 uutta jäsentä antaa itseluottamusta lainanottoon.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Tosiaan, jos näin on uskottu niin se alkaa nyt näyttää virhearviolta. Ei näyttäisi olevan sovintoesitystä tulossa, missä tapauksessa näytös voi alkaa. Surullinen tilanne. Kompromissia ei haluta vaan vastapuolesta on saatava täydellinen voitto.

Minä en usko, että kukaan voi tässä sotkussa saada täydellistä voittoa.

Pelottavaahan on, että Tehyn kenttä on nyt karannut Tehyn johdon näpeistä.
Intran ohjeita ei enää noudateta vaan nyt sooloillaan.
 

Viljuri

Jäsen
Tässä tyotaistelumallissa ei tarvita lakkovahteja, joten huoli pois.
btw. Keitä ovat ei-solidaarisuutta osoittaneet Tehyläiset..?

Epäilenpä, että työtaistelutoimenpiteiden oikeasti käynnistyessä halukkuus maksaa korotettua jäsenmaksua romahtaa ja tällöin virran suunta ei pelkästään muutu, vaan syntyy putous Tehystä ulospäin muihin liittoihin tai tähän Loimaan kassaan.

Samat korotuksethan on joka tapauksessa luvassa osallistui Tehyn työtaistelutoimenpiteisiin tai ei.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Mitenkä muuten menee oikeasti tämä "lakkoavustus". Eilen näin lukioajan tuttua eräillä kekkereillä. Tuli siinä sivussa sitten puheeksi jossain vaiheessa, jotta hän on nykyään sairaanhoitaja ja on näitten irtisanoutuvien joukossa. Kirosi vain jotta perkele kun on tuo 3kk kauden karenssikin. Minä tuumailin, jottai eihän siinä mitään hätää tule, kun tehy maksaa 1800€ kuussa, jotta eikö sillä selviä. Sanoi tämä nainen, jotta ei se ihan niin mene. Koska he ovat tehneet lakkoa radikaalimman toimenpiteen, silloin ei tämä lakkoavustus ihan mene samalla tavalla, sillä karenssi on päällä.

Mitä täh, eikös ne tehyläiset muka saakkaan sitä 60€/päivä? Kalevi miten se muuten menee? Sillä näin tämä tuttavani sanoi, jotta asia ei ole ihan niin yksinkertainen.

Tätä tarinaa ei ole sitten keksitty Kalevin tyliin mutu tuntumalta.
 

Huilumestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Luottamus talouteen perustuu varmasti osittain siihen että Tehyn jäsenkasvu on ollut valtavaa; kolmessa viikossa lähes 10 000 uutta jäsentä antaa itseluottamusta lainanottoon.

Taidanpa tietää mistä nämä perustelut olet löytänyt. Tässä jokin aika sitten oli tehty tilastoja ja niiden mukaan kaikkiin hoitoalan liittoihin Tehyyn, Superiin ja mitä näitä nyt on oli vaan tullut lisää porukkaa. Poislähtijöistä ei puhuttu mitään...
 

kalevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mitä täh, eikös ne tehyläiset muka saakkaan sitä 60€/päivä? Kalevi miten se muuten menee? Sillä näin tämä tuttavani sanoi, jotta asia ei ole ihan niin yksinkertainen.
Vai karenssi työtaisteluavustuksen maksamisessa? Kyllä se maksetaan just niin kuin on jo useasti todettu, eli tietolähteesi ei ole ajantasalla tai jokin muu ei täsmää.

Taidanpa tietää mistä nämä perustelut olet löytänyt. Tässä jokin aika sitten oli tehty tilastoja ja niiden mukaan kaikkiin hoitoalan liittoihin Tehyyn, Superiin ja mitä näitä nyt on oli vaan tullut lisää porukkaa. Poislähtijöistä ei puhuttu mitään...
Pienimuotoinen empiirinen tutkimus omalla työmaalla kyllä tukee tuota Tehyn kasvamista.
No, odotellaan virallisia tilastoja...
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tehyn kasvamisella tai pienenemisellä ei ole juuri kiistan kannalta merkitystä, sillä korotukset tulevat kyllä kaikille sairaanhoitajille. Jos tiettyyn liittoon kuuluminen takaisi erilaiset palkka- ja muut edut, olisimme vaarallisen lähellä tilannetta, jossa tiettyyn puolueeseen tai tiettyyn uskontokuntaan kuuluminen takaisi paremmat asemat yhteiskunnassa. Ja tätä ei varmaan Tehykään lopulta halua, vaikka ilmeisen harhaisesti kokeekin olevansa vähintään korkeampien voimien asialla ja muiden olevan harhaoppisia ja vääräuskoisia.
 

kalevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos tiettyyn liittoon kuuluminen takaisi erilaiset palkka- ja muut edut, olisimme vaarallisen lähellä tilannetta, jossa tiettyyn puolueeseen tai tiettyyn uskontokuntaan kuuluminen takaisi paremmat asemat yhteiskunnassa.
Nyt on tilanne että kuntatyönantajahan on tämän uuden käytännön jo aloittanut; esimerkiksi JHL:läinen sairaanhoitaja on jo pari kuukautta nauttinut korotettua palkkaa mutta tehyläinen ei.
Eli tse suon kaikille kuntasektorin hoitajille tehyläisten taistelemat prosentit, mutta hieman tuntuu siltä että kuntatyönantajan saituus laittaa työnantajaosapuolen miettimään myös korotusten maksamisen kohdentamista.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt kun alkaa näyttää siltä, että KT ja hallitus eivät terroristien uhan edessä anna periksi, kannattanee jatkaa spekulointia kiinnostavilla juridisilla kysymyksillä.

Ensin jo aiemmin esittämäni, jota palstan juristit eivät vielä ole löytäneet (toki muutkin ovat tervetulleita pähkäilemään:

"Jos oletetaan, että sairaanhoitopiiri X kieltäytyy ottamasta takaisin töihin osaa irtisanoutuneista hoitajista huolimatta siitä, että on syntynyt sopimus, jossa irtisanoutuneet hoitajat otetaan takaisin vanhoina työntekijöinä. Mikä on sairaanhoitopiirin oikeudellinen asema ottaen huomioon, että irtisanoutuminen on irtisanoutuminen eikä mikään lakko, ts. KT ei ole irtisanoutuneiden entinen työnantaja.

Yleissitova työehtosopimus koskee lakkolaisia lakon loppuessa, mutta onko KT:llä juridisesti oikeutta solmia sopimusta, joka pakottaa yksityisen sairaanhoitopiirin tai sairaalan ottamaan töihin henkilön, jonka työehtosopimus on loppunut irtisanoutumisen myötä?"

Ja sitten ihan uusia kyssäreitä:

Jos ja kun Tehy nyt sitten maksaa avustusta 60 euroa per nuppi näille irtisanoutuville, miten tähän suhtautuu verottaja? Paljonko maksaa avustuksen saaja ja minkälaisia sivu/sosiaalikuluja joutuu maksamaan Tehy? Edelleen kysyisin, millä valtuutuksella Tehy perii töihin jääneiltä ylimääräistä jäsenmaksua, sisältyykö jäsenmaksujen mielivaltaisen korottamisen ja yksittäisiin työntekijöihin kohdistamisen lupa liittoon liityttäessä annettuun perintävaltuutukseen? Onko työnantajan lakisääteinen velvollisuus periä näitä lakkoavustusmaksuja vai voiko KT jäynästä jättämällä ne Tehyn itse perittäväksi? Näihin vastauksia juristit ja muut, kiitos.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Nyt on tilanne että kuntatyönantajahan on tämän uuden käytännön jo aloittanut; esimerkiksi JHL:läinen sairaanhoitaja on jo pari kuukautta nauttinut korotettua palkkaa mutta tehyläinen ei.

Ihan OT:na eikös tässä ollut kyse pitkälti siitä ettei teille tehyläisille kelvannut tuo korotus joka esimerkiksi JHL:lle kelpasi??Jos näin niin ei kai sinulle jää mitään pohjaa jauhaa asiaa KT:n syyksi, eihän? Minulla ainakin on se käsitys että tehyläinen ei sitä korotettua palkkaa nauti kun se ei tehyläiselle kelvannut. Eli kukakohan tässä nyt ajaa niitä etuoikeutettuja palkankorotus kohdennuksia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös