Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

SaPKon runkosarjaottelut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana sorza, 29.09.2017 klo 21.04.

 1. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Oman joukkueen ollessa lepovuorossa katselin pelin suorana Fanseatilta ja siellä selostajat puhuivat kolmesta bussillisesta SaPKo-kannattajia.
   
 2. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joo ottelukoosteessa saman kuulin, mutta pein sitä vitsinä.. nimittäin eihän ilman minkäänlaista markkinointia saada 3 bussillista kasaan porukkaa.. Joensuuhunkaan viikkoa aiemmin ei saatu edes tarpeeksi lähtijöitä, että ois yhden bussillisen saanut.. Hyvää mekkalaa ainakin pitivät imatralla koosteen perusteella siin SaPKon yhden yv:n aikana. Peukku siitä!!
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jos nyt lähdetään siitä, että hieno voitto Espoosta. Erityisesti miellytti tuo lopun pelaaminen ja kiekkojen blokkaaminen. Pitkiä pätkiä oli hyvää peliä, mutta edelleen se ajoittain leviää.
  Tänään oli niin monta hyvää pelaaja että en parasta nimeä. Heikoin on helppo, kun Pullilla ei onnistunut juuri yhtään mikään, voin olla bähän väärässä mutta näytti että hävisi kaikki 1-1 kamppailutilanteet ja kiekon kanssa suoritukset meni pääsääntöisesti suteen.

  Mutta, kyllähän tuo taas juuri nyt kaksi viimeistä peliä huomioiden näyttää hyvältä, etenkin kun joukkueen ykköstykki vielä viettelee saigoniaan.

  E: eipä ollut erityisen tyytyväisen oloinen Räsänen lehdistötilaisuudessa. Voin vaikka vannoa, että kun puhui 4-1 tilanteessa tehdyista hölmöistä virheistä joita kokenut kaarti tekee, niin siinä kehuttiin samaa pelaajaa kuin minä tuossa edellä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2018 klo 21.02
 4. SideburnsPsycho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Tärkeät kolme pistettä Kespoon vieraana mutta jännäksi meinasi mennä lopussa.
  Suurimmaksi osaksi peli oli hyvin SaPKon hallussa ja maalipaikatkin käyttettiin hyvin hyväksi. Muutama nukahdus välillä ja niistä pääsi vastustajakin rokottamaan. Parasta oli kyllä lopun kolmen peräkkäisen alivoiman tappaminen. Hienoa taistelua ja näki että joukkue halusi voittaa. Kultakypäräiseltä Montolta kapteenina hyvää esimerkkiä miten alivoilla laitetaan kroppaa eteen.
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  En muista ihan hetkeen nähneeni noin huonoa jääkiekko ottelua. SaPKolla oli jalat jäänyt jonnekkin matkalle ja piste oli oikeastan vain Hermeksen huonouden ansiota. Otteluohjelman on joukkue hyväksynyr, joten sen varjolla olisi turha itkeä, mutta onhan tuo perseestä, kun "vierasjoukkue" saa tulla peliin paeemmin levänneenä ja lyhyemmällä bussimatkalla. Bonuksena Urpolahti päästi helposti 2-1 kavennuksen, koska omasta mielestä ilman maskia viivalta heitto hanskapuolelle pitää ottaa aina kiinni. Arvonnasta tällä kertaa tuli tyhjä arpa, mutta onneksi keväällä noita ei nähdä.
   
 6. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Nyt jos tarkoitat Kestilän rannevetoa, niin ei se ihan mikään heitto viivasta ollut? Maalintekijän maali ja ampui aika hyvän laukauksen parhaalta sektorilta juurikaan kenenkään häiritsemättä. En laittaisi miltään osin Urpolahden piikkiin?

  Koblizekin tasoitus oli 2 vs. 1- hyökkäys, millaisia ei saisi antaa tulla maalin johdossa. Haluton, nyt oli ehken pientä motivaation puutteen tai "kyllä tämä tästä menee omalla painollaan"- asenne mielestäni helposti päästyn 2-0 -johdon jälkeen. Asennepuoleen uskon Räksänkin palavereillaan viittaavan. Se ei ollut eilen ihan kohdallaan. Hiukan tuo "tekevinään töitä" ja "kyllä tämä tästä- asenne" mielestäni näkyi läpi ottelun. Voittolaukauksetkin jäivät jotenkin vaisuiksi.

  Urpolahti oli hyvä.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Juu kyllä se eilen oli niin että Urpolahti torjui
  hyvin enkä minäkään pistäisi noita maaleja veskarin piikkiin.
  Se mikä minua tuossa Urpolahden pelissä eilenkin häiritsi, ettei saa kekkoja kiinni vaikka ne torjusikin räpylällä niin kiekot tulee sieltä useasti ulos.
  Samoin tulee kiekkoja jotka voisi liimata niin torjutaan kulmaan. Se on usein ihan ok mutta eilen monta kertaa kentällä oli jo sekaisin oleva väsynyt viisikko niin silloin peli pitää katkoa kun paikka on.

  Eipä sielllä eilen montaa hyvin pelannutta pelaajaa ollut ja Urpolahti oli yksi niistä. Laamanen,Mäkinen ja Lantta muut ensin mieleen tulevat.

  Kaikenkaikkiaan aika mojova syväkyykkäys koko porukalta sekä täysin paska jääkiekkopeli.

  E: Kuronen oli merkattu kokoonpanoon, mutta sehän ei pelannut vaihtoakaan. Olikohan edes penkillä, ei tullut katsottua. Vaikka Kurostakin tulee ajoittain "kehuttua" niin on se kuitenkin pelaaja joka olisi eilen voinut joukkueen suoritustasoa nostaa.
  Paven ja etenkin Pulli pelaavat tällä hetkellä lähes luokattoman huonoa kiekkoa. Kumpikin onnistuu ajoittain mutta huonoa suorittamista on sata varmasti enemmän kuin hyvää.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2018 klo 18.46
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Toinen peli peräkkäin kun ei sekuntiakaan näyttänyt tai tuntunut siltä että peli voitaisiin voittaa. En jaksa tuota sen enempää kirota, mutta sanotaan nyt että tänään Pulli pelasi taas hyvin. Urpolahti torjui hyvin ja muutama muu tasavarma suorittaja oli kelvollisia. Sitten tuolla on joukossa pelaajia jotka tekevät niin järkyttäviä virheitä että joukkue ei voi voittaa.

  Erikoistilannepelaaminen, huh huh.

  Noo, tänään puuttui Mäkinen, Hämäläinen ja Lainio jotka kaikki ovat joukkueen kärkipelaajia ja se ei voi tietenkään olla näkymättä. Jos ei tuo pelin taso pikaisesti nouse niin SaPKo putoaa vielä kotietupaikaltaan pois.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänään sitten vaihteeksi TUTOa vastaan hyvä peli, mutta sitä toki helpotti se, että TUTO oli lähes umpisurkea. Tänään vierailta puuttui paljon tärkeitä miehiä mutta olihan SaPKollakin vilttiketjun pakki nelosen laidassa, jossa mutten paikkansa täytti ihan hyvin.
  Silti aika käsittämättömän määrän maalipaikkoja TUTO tänään kotijoukkueelle tarjoili ihan omalla tuuliajolätkällään. SaPKo olisi osatessaan voinut naputella pelin vaikka 8-0 lukemiin mutta ei taasen maalinteko maistunut. Vierailijalla petti vielä sipuli aika täysin niin siinähän se.

  Vaikka peli oli muuten hyvää niin ylivoima on aivan karmeaa. Ainoastaan hetken 4 vs 3 ylivoimalla pari hyvää maaliapaikkaa mutta muutenhan TUTO sai alivoimalla enemmän maalipaikkoja kuin SaPKo ylivoimalla. Ihan katastrofi koko ylivoima ollut jo pari peliä peräkkäin. Pitäisikö seuraavaan laittaa suoritusvarmimmat miehet sitä pelaamaan ettei ainakaan omissa kolise. Sanotaan nyt vaikka Lantta-Lahtela-Monto ja Mäkinen-Laamanen alakertaan joista Laamanen asettuu omalla siniviivalle estämään läpiajot.
   
 10. Yläneen Jätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Tappara
  Tänään tulossa erittäin kova koitos Imatralla, kotijoukkueella alla kolme tappiota peräkkäin, joten varmasti tulevat kovalla raivolla heti alusta alkaen päälle. Ketterällä ei myöskään ilmeisesti sen pahempia poissaoloja ole, ja vielä kun lisätään tähän otteluun Jukureista lainalle tulevat Aho ja Leskinen, niin ei ole helppo ilta tulossa Pässeille. SaPKo saa aikalailla parhaan kokoonpanonsa jäälle, Rasmus Hämäläinen edelleen sivussa, mutta Lainio tekee paluun Lämsän ja Henttosen kenttään. Maalilla aloittaa viime pelissä nollapelin pelannut Kaarlehto, jolta tarvitaan jälleen huippupeli jotta voitosta voi haaveilla.

  Toivotaan kiihkeää kamppailua, Savonlinnastakin ilmeisesti lähtee linja-autollinen kannattajia paikalle.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Se on tänäänkin pitkälti siitä kiinni millä mielellä nuoret pässit ovat. Välillä näkee pelin ensimmäisistä vaihdoista että ollaan tosimielellä pisteitä tavoittelemassa ja välillä huomaa yhtä nopeasti että on lähdettu vähän peleilemaan kiekkoa.
  Tärkeät pisteet olisi tuolla jaossa ja itseäni edelleen korpeaa kauden ensimmäinen kohtaaminen jossa ei näyttänyt olevaan mitään epäselvää mutta kun tuhannen tumussa kahlasin hotellista kohti Stompia niin puhelimesta huomasin katastrofin.

  Ei varmasti ole SaPKolla tänään helppo peli, mutta ei ole Ketterälläkään. Jos SaPKo puolustaa keskialueen hyvin ja pysyy poissa jäähyaitioista niin on vahvoilla.
  Mielenkiintoista nähdä miltä ylivoimapeli näyttää. Kaksi edellistä peliä se on ollut satavarmasti koko sarjan paskinta ja kokonaisuudessaan vastustajalla on niiden ainaka ollut enemmän maalipaikkoja.
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  SaPKo aloitti Imatralla hyvin ja pelasi yhden erän hyvää kiekkoa. Sen jälkeen kaksi erää pelkkää roikkumista ja sinnittelyä. Yhden erän pystyi purkamaan oman alueen paineen hyvin syöttelemällä mutta kaksi erää pelkkää norsupallo ja roiskimista, eli ihan täyttä paskaa.
  EIkä noilla sipuli kestä vai mikä siinä mättää. Tuskin yhden erätauon aikaan joukkueisiin nähdyn kaltaista tasoeroa iski. Ei iskenyt, toisella vaan meni löröt housuun.
  Piste tästä pelistä oli kova suoritus ja tärkeä piste kaikkiaan, siihen pitää olla tyytyväinen.
  Ylivoimaa 6 minuuttia mutta eipä tullut maalia tänäänkään. Taidan tämän suljettuani vilkaista monta minuuttia sitä on pelattu tekemättä maaliakaan.

  E: nyt on pelattu noin 38 minuuttia ylivoimaa onnistumatta maalin tekemisessä. Ei siinä mikä, mutta playoffeissa ei tarvitse haaveilla voittamisesta tämän tasoisella erikoistilannepelaamisella.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2018 klo 21.06
 13. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Otteluseurannassa jo kommentoinkin, että eteenpäin on menty, kun vastustajalle siunaantui 0 maalipaikkaa. On tuo vaan onnetonta taapertamista, mutta onhan tässä se reilut 10 peliä aikaa saada YV kuntoon. Hämäläistä on ikävä, mutta hänenkin paluu menee ensikuulle ilmeisesti. Viikonloppuna taas otteluohjelman hienouksia tarjolla, kun ensin käydään Lempäälässä pelaamassa perjantaina ja sitten takaisin Savonlinnaan "kotiotteluun" minne vierasjoukkue pääsee yllättäen paremmalla lepoedulla. Kai nämä pitkässä juoksussa menee tasan.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tässä on ne maagiset taikasanat joilla toivoisi pelin lähtevän rullaamaan. Ja kyllähän siinä on iso ero kun rosterista tippuu heikoin lenkki ja sen korvaa vahvin lenkki. Se ei voi olla joukkueen suorittamisessa näkymättä.

  Käsittämätöntä mutta totta se on, että tuo joukkue on sarjassa sijalla 2. Mutta jooo.....neljästä viimeistä pelistä 3 kertaa kuokkaan. Hyvä puoli taas on se että nejästä viime pelistä kokonaan ilman pisteitä on jääty vain kerran ja yhdessäkään pelissä ei 60 minuuttiin ole päästetty enempää kuin kaksi maalia omiin. 2 päästettyä maalia tarkoittaa aina mahdollisuutta voittaa peli.
   
 15. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tänään pelattiin Lempäälässä hyvä peli. Ekaan erään iskettiin paikoista maalit ja loppupeli tehtiin tarvittava kolmeen pisteeseen. Urpolahti otti tänään tarvittavissa paikoissa ne gamesaverit muunmuassa kaksi läpiajoa. Toisessa ja kolmannessa erässä hieman jäi viisikkopelaaminen vaiheeseen, mutta ne virheet paikattiin tarvittavilla maaleilla. Huomiseen peliin on pitkä kotimatka, mutta uskotaan senkin vielä kääntyvän meille. Runkosarjan voittoon ei olisi periaatteessa pitkä matka, kun rästipeli hoidetaan ja jäljellä olevan keskinäisen voittamalla ero KeuPaan olisi se 6 pistettä.
   
 16. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Vaihteeksi SaPKolta hyvää peliä. Tuosta kun saadaan turhat höntyilyt puolustuspäässä ulostettua ja maalivahtipeli tasaantumaan (Niilo Halonen jos ja kun tulee loppukaudeksi) niin finaaleita pukkaa. Urpolahtikin näytti välillä ihan MAALIVAHDILTA!
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Urpolahti torjuu ihan ok. Paitsi ei tänään LeKin viimeistä maalia. Ja toiseksi viimeisen syötti itse. Sitä ennen käytiin videolla kun tunaroi siinä maalillaan.
  Ongelma on, että ei pysty pelikatkoilla yhtään kontrolloimaan ja rytmittämään puolustuspeliä. Koska usein ei saa kiekkoa pysymään suojissa tai sitten tulee tilanne kuten se minkä jälkeen yläputkeen kiekko. Se vaan katsoi kun kiekko tuli päätyviivaa pitkin ja sitten raudoista meni suoraan maalin eteen vastustajalle. Yksikään hyvä maalivahti ei tuollaista kiekko päästä ykkössektoriin.
  Sitten SaPKolla on iso ongelma nuo etenkin puoluatajien oman alueen kiekonmenetykset. Tilanne ikäänkuin rauhoittuu ja lähdetään tuomaan kiekko pois niin kohta häslätään ja kompastellaan kiekkoon tai annetaan sysipaska syöttö toiselle pakille. Näistä tulee pitkiä puolustusjaksoja ihan suotta ja tuntuvat monesti johtavan maalipaikkaan ellei maaliin. Tänään kunnostautui tässä hommassa Paven ja LeKin 2. erän maali tuli Kurosen epäonnistuttua jossain ihmeellisessä omien jalkojen välistä neppauksessa. Nuo pitää saada pelistä pois. Pitää pystyä pelaamaan niin että vastustaja joutuu tekemään maalinsa eikä niin että vastustajan annetaan tehdä maaleja.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Sellaista vaan, että ei kait nyt perkeles vaan Henttonen ja Lämsä loukkaantuneet? Vai pääsivätkö muka kumpikin ihan rehellisesti filaan? Kumpikaan ei nimittäin pelannut kolmannessa erässä vaihtoakaan. Koivunen pelasi kolme vaihtoa.
  Aikamoista hommaa tämä nyt on kun tuossa pelissä tulee ajoittain aivan totaalisia mustia aukkoja. Tänään oli asenne kuitenkin se mitä pitää ja kovaa siellä kentällä väännettiin.
  Toinen päätuomari oli aivan perseestä. Kiinnostaisi tietää mitä Monto, puheoikeuden omaava mies, sanoi kun kerkesi kaksi sanaa sanoa niin kädet räpsähti lanteille.
  Tänäänhän sieltä tuli 2 ylivoimamaalia mutta ai perskeles kun oli paikka ottaa kahden maalin ero minuutin kahden miehen ylivoimalla ja perään kolme minuuttia 5 vs 4 peliä. Mutta....kun ei niin ei.
  Toisaalta sitten taas alivoimista selviäminen on lähinnä tuurista kiinni.
  Mutta, tärkeä piste tänäänkin ja hyvää oli paskan alun jälkeen kahden maalin takaa nousu johtoon ja kolmannessa erässä taas niskalenkistä kiemurtelu ja toistamiseen takamatkalta rinnalle.
  .
  Kaikenkaikkiaan ihan hyvä ja viihdearvollinen peli, eikä tuossa muuta vikaa ollut kun tuomari nr. 8
   
 19. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Kaarlehto on vissiinkin pelannut ihan hyvin Savonlinnassa? Jännä kuvio kyllä, että mies saapuu Turkuun ilmeisemmin ensi viikolla, vaikka kaksi kovaa maalivahtia jo ennestään. Ihan hyvin voisi mies pelata loppukauden Savonlinnassa ja vastuutakin olisi enemmän tiedossa.
   
 20. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Samaa mieltä hyvä ja viihdyttävä matsi oli kyllä. Ylivoima oli mielestäni hyvää, sillä nyt lauottiin todella paljon ja pääasiassa kuitenkin hyviltä paikoilta.. Tuomarityöskentely oli tosiaan hieman kyseenalaista..

  Ainut mikä ihmetyttää oli Kaarlehdon ratkaisu vikassa rankkarissa.... Oli kyllä ihmeellinen.. mutta joo Kaarlehto on kyllä pelannut todella hyvin. Eilisen pelin prosentit ei toki ole kohdallaan. Todella harmi jos Kaarlehto lähtee, sillä mitä hittoa TuTo tekee Kaarlehdolla, kun heillä on jo kaksi todella hyvää veskaria. Kaarlehdon tulo Savonlinnaan on selkeästi tuonut varmuutta Upillekkin, joten olisi äärimmäisen tärkeää, että loppukaudeksi saadaan vahva maalivahti kaksikko.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Aika mahtavaa tuuria SaPKolla, kun Hämäläinen palaa askiin niin Henttonen ja Lämsä putoaa pois, eli ei vieläkään tule ensimmäistä ottelua parhaalla kokoonpanolla, mutta ei tuo tämän iltainenkaan huonolta näytä.
  Hämäläisen paluulla kokoonpanoon voi olla suurempi merkitys kuin moni arvaakaan. Itse huomasin Hämäläisen pudotessa rosterista, että Piitulaisen peliin tuli taantuma. Kun sen lisäksi huomioi, että Hämäläinen on ollut keskimäärin joka pelissä tekemässä maalia niin kyllä se vaan on iso pala tuota joukkuetta.
  Tänään on molemmilla joukkueilla kokoonpanot vähän sitä sun tätä mutta luotetaan, että SaPKo ottaa vieraista pisteet. Veikataanpa lopputulokseksi 2-5
   
 22. poppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Heinolassa housuun paskomisen tyylinäyte SaPKolta.
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ei ole oikein sanoja joilla tämän iltaista esitystä voisi kuvailla. Täydellistä kuraa, amen.

  Olen yleensä varsin pitkäpinnainen maalivahtien suhteen, mutta nyt täytyy sanoa että tuo Urpolahti on HUONO maalivahti.

  Tänään tuosta esityksestä voidaan nostaa esiin kaksi hyvää asia ja ne ovat ensimmäinen voitto VL kisassa ja jatkoajan alivoimapelaaminen.

  Ja tuomarit voisivat työntää päänsä vaikka toistensa hanuriin. Näkisivät sieltä pelin yhtä hyvin kuin näkevät muutenkin.

  E: ei varmaan ollut tarkoitus lehdistötilaisuuden jälkeen jäädä mikki auki Räsäsen ja (oletettavasti) otteluvalvojan keskustelua kuuluttumaan.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänään on Viljanen ensimmäistä kertaa SaPKon kokoonpanossa ja vain Lämsä puuttuu. Se on ainakin varmaa, että Viljasella on kovat näyttöhalut heti alkuun, mutta saa nähdä onko se sitten hyvä vai kehnompi asia. Yleensä halu voittaa on hyvä asia jos sen halun energian osaa käyttää oikeisiin tekoihin jäällä.
  Tältä illalta on lupaa odottaa hyvää kiekkopeliä ja varmaan hallissakin väkeä riittää. Toivotaan että joukkue onnistuu kun nyt pelataan jo aika isoista pisteistä. 1. ja 2. välillä on eroa 12pst kun taas 2. ja 8. välissä 13 pistettä, niin pisteitä on pakko saada että tuo kotietukaan säilyy. 5. paikkaan on etumatka 6 pst, eli kahden voiton verran.
   
 25. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Viljanen pelasi paljon paremmin kuin nuo A-junnuissa kahdessa viime pelissä tehoilleet pelaajat. Arvonnassa laukoi tolppaan.

  Tänään nähtiin laadukas playoff peli, jossa kaksi hyvää joukkuetta puolusti tiukasti ja maalipaikoilla ei juhlittu. Koko ottelussa ykkösluokan maalipaikat minun humalaisella kirjanpidolla SaPKo voitti 6-5 ja arvonta meni nyt näin. Urpolahtea on tullut arvosteltua niin minun kuin muiden taholta, mutta tänään hän pelasi joukkueelle mahdollisuuden voittaa ja pilkuilta etenkin se halonhakkaajan eka yritys patjoilla oli sen luokan gamesaver, että heikompaa hirvittäisi.

  Jos verrataan Heinolan peliin niin tänään jätkät eivät olleet pelkästään työmaalla vaan tekemässä töitä. Vakka turpaan tuli niin ei tuon esityksen jälkeen kannata iskeä päätä pensaaseen sillä nyt pelattii puolustus suuntaan pitkän kevään kiekkoa. Toki hyökkäyspäässä jäi vähän vajaaksi, mutta sitä on aikaa kehittää vielä se kuukausi. Jossitella voisi aina, että, jos Salo olisi sen 1-0 maalin tehny tai jos Henttonen olisi yläriman sijaan iskenyt yläkulmaan 1-1 tasoituksen toisessa erässä. Mutta eräs yläasteen aikainen opettaja sanoi viisaasti. Jos tädille olisi munat niin se olisi setä tai eno.

  Heitetään vielä pikaiset plussat pelistä.

  +++ Tuomarit. Tänään eivät nousseet ottelun pääosaan ja oikeastaan en kertaakaan edes nähnyt heitä jäällä, joten silloin tuomaristo on onnistunut tehtävässään loistavasti.
  ++ Kuronen. Taisi pelata vihdoin ja viimein sillä tasolla mitä häneltä on koko kausi odotettu. Jatkoilta jäi se viimeinen naula laittamatta arkkuun nousun päätteeksi viimeisillä sekunneilla.
  + Forsström. Arvonnan voittomaalin jälkeen kunnioitti koodistoa eikä lähtenyt tuulettamaan voittomaalia entistä seuraansa vastaan sen kotiluolassa. Todella arvostettava teko vaikka moni ei varmaan ymmärrä miksi sen nostan esille.