Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Ei ole oikein sanoja joilla tämän iltaista esitystä voisi kuvailla. Täydellistä kuraa, amen.

Olen yleensä varsin pitkäpinnainen maalivahtien suhteen, mutta nyt täytyy sanoa että tuo Urpolahti on HUONO maalivahti.

Tänään tuosta esityksestä voidaan nostaa esiin kaksi hyvää asia ja ne ovat ensimmäinen voitto VL kisassa ja jatkoajan alivoimapelaaminen.

Ja tuomarit voisivat työntää päänsä vaikka toistensa hanuriin. Näkisivät sieltä pelin yhtä hyvin kuin näkevät muutenkin.

E: ei varmaan ollut tarkoitus lehdistötilaisuuden jälkeen jäädä mikki auki Räsäsen ja (oletettavasti) otteluvalvojan keskustelua kuuluttumaan.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tänään on Viljanen ensimmäistä kertaa SaPKon kokoonpanossa ja vain Lämsä puuttuu. Se on ainakin varmaa, että Viljasella on kovat näyttöhalut heti alkuun, mutta saa nähdä onko se sitten hyvä vai kehnompi asia. Yleensä halu voittaa on hyvä asia jos sen halun energian osaa käyttää oikeisiin tekoihin jäällä.
Tältä illalta on lupaa odottaa hyvää kiekkopeliä ja varmaan hallissakin väkeä riittää. Toivotaan että joukkue onnistuu kun nyt pelataan jo aika isoista pisteistä. 1. ja 2. välillä on eroa 12pst kun taas 2. ja 8. välissä 13 pistettä, niin pisteitä on pakko saada että tuo kotietukaan säilyy. 5. paikkaan on etumatka 6 pst, eli kahden voiton verran.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Se on ainakin varmaa, että Viljasella on kovat näyttöhalut heti alkuun, mutta saa nähdä onko se sitten hyvä vai kehnompi asia.
Viljanen pelasi paljon paremmin kuin nuo A-junnuissa kahdessa viime pelissä tehoilleet pelaajat. Arvonnassa laukoi tolppaan.

Tänään nähtiin laadukas playoff peli, jossa kaksi hyvää joukkuetta puolusti tiukasti ja maalipaikoilla ei juhlittu. Koko ottelussa ykkösluokan maalipaikat minun humalaisella kirjanpidolla SaPKo voitti 6-5 ja arvonta meni nyt näin. Urpolahtea on tullut arvosteltua niin minun kuin muiden taholta, mutta tänään hän pelasi joukkueelle mahdollisuuden voittaa ja pilkuilta etenkin se halonhakkaajan eka yritys patjoilla oli sen luokan gamesaver, että heikompaa hirvittäisi.

Jos verrataan Heinolan peliin niin tänään jätkät eivät olleet pelkästään työmaalla vaan tekemässä töitä. Vakka turpaan tuli niin ei tuon esityksen jälkeen kannata iskeä päätä pensaaseen sillä nyt pelattii puolustus suuntaan pitkän kevään kiekkoa. Toki hyökkäyspäässä jäi vähän vajaaksi, mutta sitä on aikaa kehittää vielä se kuukausi. Jossitella voisi aina, että, jos Salo olisi sen 1-0 maalin tehny tai jos Henttonen olisi yläriman sijaan iskenyt yläkulmaan 1-1 tasoituksen toisessa erässä. Mutta eräs yläasteen aikainen opettaja sanoi viisaasti. Jos tädille olisi munat niin se olisi setä tai eno.

Heitetään vielä pikaiset plussat pelistä.

+++ Tuomarit. Tänään eivät nousseet ottelun pääosaan ja oikeastaan en kertaakaan edes nähnyt heitä jäällä, joten silloin tuomaristo on onnistunut tehtävässään loistavasti.
++ Kuronen. Taisi pelata vihdoin ja viimein sillä tasolla mitä häneltä on koko kausi odotettu. Jatkoilta jäi se viimeinen naula laittamatta arkkuun nousun päätteeksi viimeisillä sekunneilla.
+ Forsström. Arvonnan voittomaalin jälkeen kunnioitti koodistoa eikä lähtenyt tuulettamaan voittomaalia entistä seuraansa vastaan sen kotiluolassa. Todella arvostettava teko vaikka moni ei varmaan ymmärrä miksi sen nostan esille.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Oli kohtuulisen hyvä peli vaikka siinä ei periaatteessa juuri mitään tapahtunut. Kumpikin puolusti hyvin ja maalipaikat oli todella vähissä.
Siihen nähden että kentällä väännettiin aika tiukkaan ja tilanteisiin mentiin pitkälti sillä sykkeellä kun pitääkin, niin tässä pelissä rikottiin todella vähän. Tässä mielessä tuomarit päästettin aika helpolla, mutta olen samaa mieltä että hyvin onnistuivat, vaikka se Salon jäähy jäi vähän mietityttämään. Vaikka susikäsi ei meille näkynyt niin Räsäsen näkemys jäähystä näkyi aika selvästi, heh.
Ja totta, Viljanen oli paljon parempi pelaaja kuin ES tai jokeri #8.

Se on tuo Juuso Forsström pelaaja jonka mieluummin näkisi omassa, kuin vastustajan joukkueessa.
Tärkeitä pisteitä olisi ollut enemmänkin jaossa, mutta yksikin on hyvä. Katselin tuossa otteluohjelmaa niin ei ole keulajoukkueista kellään helppo. Tullaan pelaamaan tämän iltaisen kaltaisia matseja useita jo ennen playoffeja.

En malta olla huomioimatta, että vaikka tukkaan on tullut niin viimeisen 10 pelin otannalla SaPKo on hävinnyt varsinaisella peliajalla vain kerran.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Itse pidän koodistusta tässä "tuuletusasiassa" aivan typeränä. Useimmissa tapauksissa se on täyttä "feikkiä" ja mitä sillä ylipäätään haetaan. Olisi mielenkiintoisempaa, kun jokainen pelaaja tahollaan toimisi, niinkuin haluaa. Osa jokatapauksessa jättäisi tuulettamatta, osa taas tuulettaisi normaaliakin riehakkaammin. Kai se nyt olisi mielenkiintoisempaa. Ymmärrän koodiston joissain merkittävimmissä asioissa, mutta tämä nyt on tyhjänpäiväistä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Melkoinen varamiespalvelun joukkuea on lähtenyt vierasreissuun. Kun porukasta puuttuu Lainio,Henttonen,Lämsä ja Mäkinen niin lopoujen pitää onnistua paremmin kuin hyvin saadakseen pisteitä Turusta tai Lempäälästäkään.
Parempi sauma tässä on taudit kärsiä kuin pudotuspelien aikaan.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Varamiespalvelun joukkue pelasi pirun vähävirheisen pelin. Ei siellä oikeasti ollut kuin Seinelä viearaana miehenä muuten oman joukkueen seassa.
Urpolahti pelasi tänään mainion matsin, en ole tällä kaudella parempaa peliä häneltä nähnyt vaikka ainakin kerran KeuPaa ja kerran Jokipoikia vastaan on torjunut erittäin hyvät pelit. Tänään kiekot jäi torjunnoista kiinni ja sen perään tässä on vähän huudeltukin.

Koivunen pelasi tänään muuten taas aika hyvän pelin, mutta jännä että aina silloin pelaajat onnistuu kun TUTO on vastassa. Vai voisikohan se olla kuitenkin niin, että TUTO antaa pelaajien pelata hyvin.
Kolmanteen erään oli aika ajoin tuskallisia hetkiä, mutta ei niissäkään lopulta suuri hätä ollut.
Hyvä homma, huomenna muuten on sitten SaPKon vuoro nauttia otteluohjelman hienouksista, kun siirtyy itse Turusta Lempäälään ja LeKi on tänään pelannut Imatralla.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Oli tosiaan ehjä peli tänään ja Upi piti kyllä loistavasti maalin puhtaana! Nyt tosiaan huomisen taktiikkana se, että ekassa erässä pitäs luistella Lekiltä jalat alta! Ainaki pari viikkoa sitten kun oli vastaava tilanne, mutta silloin SaPKo ajeli yötä myöten kotiin perjantain pelistä, niin huomasi lauantain Jokipo pelistä selkeesti miten tukossa koko jengi oli ekan erän ajan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Aika moni, ellei sitten kaikki palstan sapkolaiset, taisivat tänään katsoa peliä Lempäälästä joten mitään sen ihmeempää ei taida olla tarvetta purkaa.
Tänäänhän SaPKo ei pelannut läheskään yhtä hyvää peliä kuin eilen TUTOa vastaan, mutta maaleja tehtiin maalivahdinkin taakse 5 ja kaikkiaan 7 niin se puoli onnistui.
Mutta on melkoista kuraa tuo joukkueen ylivoimapelaaminen. Sekä eilen, että tänään ensimmäinen ylivoima laski lahkeille ensimmäisillä sekunneilla jo jouduttiin ottamaan itse jäähy sen sijaan kun olisi pitänyt lyödä musta reppuun. Molemmissa peleissä päästettiin tuon lisäksi alivoimalla tai välittömästi jäähyn loputtua vastustaja 2 vs 1 hyökkäykseen ja näin erikoistilanteen paras maalipaikka annettiin vastustajalle. Koko YV pelaamien on niin väkinäisen tuskaista kuin miltä se näyttääkin. Monesti kaarella pyörittävä pelaaja ei itse edes näytä antavan minkäänlaista laukaisu-uhkaa niin kentällä on silloin 4 pelaaja joille syöttää ja noita neljää syöttäsuuntaa on puolustamassa neljä pelaajaa. Onnistuuko näin? No ei onnistu ei.
Ylipäätään ylivoimassa saatetaan pitää minuutti kiekkoa niin, että sekuntiakaan sitä laukausuhkaa, saati sitten laukausta saataisiin aikaiseksi.
Alivoima sitten sitä vastoin on näyttänyt merkkejä paremmasta ja nyt kahteen peliin alivoimallakaan ei kiekkoja mennyt verkkoon.

Kaikenkaikkiaan 6 pistettä tämän viikonlopun vierasreissulta poissaolijoiden määrällä oli kova saavutus. TUTO nollille kotihallissaan ja sitten LeKi maalintekokilpailussa nurin niin ei voi olla pettynyt.
Nyt on neljä pistettä Ketterään etumatkaa ja KeuPa onkin sitten edellä 8 pinnan päässä. Pidän aika mahdottomana 8 pisteen eron kuromista 8 pelissä mutta tietystihän se mahdollista on kun se keskinäinenkin peli pelataan vielä, mutta silti aika epätodennäköisenä pidän.
Aika näyttää.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Alkaa tuo pelaaminen näyttää ihan kevään pelaamiselta. TUTO sai maaleja 0, Hermes 0 ja KeuPa 1. Siinä välissä tosin LeKi taisi tehdä 4.

Tänään KeuPa saatiin aika hyvin pidettyä pois maalipaikoista vaikka muutaman hyvän paikan saikin. Tuon verran kun päästää maaleja niin jääkiekkopelin taitaa useimmiten voittaa. Tuo keskialueen tiukka puolustaminen on se millä SaPKo laittaa vastustajan vaikeaan tilanteeseen.
Tänäänhän oli sellainen tilanne, että KeuPan maalivahti ei ollut sillä päällä kun maalivahdin pitäisi jos meinaa pelejä voittaa. Sanoisin että 3 maalia viidestä meni enemmän tai vähemmän Tervon piikkiin.

Onko muut pistäneet Laamasen pelaamisen merkille tässä viime aikoina. Sehän ei hävinnyt Kokkolassa varmaan yhtään kiekkoa, ja pelaaminen kaikessa yksikertaisuudessaan on todella hyvää. Samaa en sanoisi vieläkään noista rightin pikku-ukoista, jotka etenkin ylivoimapelissä kunnostautuvat tyrimään tilanteen toisensa jälkeen. Karmeaa paskaa.

Peli kokonaisuudessaan on hyvää, mutta tuo YV. Voihan paska.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Peli kokonaisuudessaan on hyvää, mutta tuo YV. Voihan paska.
Laamanen on kyllä pelannut hyvin. Täytyy kyllä ihmetellä YV:n toimimattomuutta. Tänäänkin hyvä kun alueelle päästiin. Ja kun peli saadaan pyörimään niin kokoajan jännittää milloin joku syöttö menee vastaanottajalta ohitte ja kiekko on jo pois hyökkäysalueelsta. YV:ssä edelleenki kiekko liikkuu liian hitaasti ja ukot ei myöskään liiku tarpeeksi. Kyllä se on vain pakko saada kuntoon, jos meinaa pärjätä keväällä.
 

pertteli

Jäsen
Mitenkäs Viljasen pelit on siellä sujunu? Olen miestä pelsujen junnuista asti seuraillut, omaa hyvän laukauksen ja osaa tarvittaessa pelata kovaa. Loukkantumisia on ollut liikaa, mutta uskoisin, että tulee vielä olemaan hyvä pelaaja ainakin mestikseen.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Mitenkäs Viljasen pelit on siellä sujunu? Olen miestä pelsujen junnuista asti seuraillut, omaa hyvän laukauksen ja osaa tarvittaessa pelata kovaa. Loukkantumisia on ollut liikaa, mutta uskoisin, että tulee vielä olemaan hyvä pelaaja ainakin mestikseen.
Minun mielestäni muutaman matsin seurannalla on pelannut hyvin. Pelaa kovempaa kuin 90% muusta nykyjoukkueesta ja kiekon kanssa suorittaminen on aika suoraviivaista maalia kohti peliä.
Taitaa olla SaPKossakin ilman pinnoja mutta tuolla pelillä niitä on tulossa jos kavereille kelpaa pistää paluukiekkoja pussiin.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

pertteli

Jäsen
Minun mielestäni muutaman matsin seurannalla on pelannut hyvin. Pelaa kovempaa kuin 90% muusta nykyjoukkueesta ja on kiekon kanssa suorittaminen on aika suoraviivaista maalia kohti peliä.
Taitaa olla SaPKossakin ilman pinnoja mutta tuolla pelillä niitä on tulossa jos kavereille kelpaa pistää paluukiekkoja pussiin.
Kiitoksia vastauksesta. Hienoa kuulla, että siellä peli sujuu ja ylipäätänsä saa peliaikaa. Peliitoissa oli jostain syystä Heiskasen koirankopissa. Playareissa tulee olemaan arvokas pelaaja.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Kiitoksia vastauksesta. Hienoa kuulla, että siellä peli sujuu ja ylipäätänsä saa peliaikaa. Peliitoissa oli jostain syystä Heiskasen koirankopissa. Playareissa tulee olemaan arvokas pelaaja.
Pelitapa on hyvinkin sellainen että playoffeissa pystyisi hyvään suoritustasoon. Toki tilanne on se että mikäli SaPKon joukkue on terve niin Viljanen saattaa olla se hyökkääjä 13.
Joukkueen loukkaantumishistorian huomioiden näin ei ehkä tule peliäkään olemaan. Ja jos minulta kysytään niin jotain Jokipoikia vastaan peluuttaisin ennemmin Viljasta kuin vaikkapa kaudella kultakypärää kantanutta Matias Lainiota. Lainiolla on toki kyky henkilökohtaisiin koviin suorituksiin, mutta on aika kevyttä ukkoa omissa ja puolustaminen siksi ajoittain melko hankalaa.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Mitäpä eilen(kin) katsoin niin Lainio saa pelistää ajoittain aika sellaista juhis tyylistä surffailua.
Tai oikeastaan koko kauden se pelaaminen on näyttänyt vähän salibandylle. Siihen nähden varsin hyvän kauden on kuitenkin pelannut.
Voisi olla muuten pirun tehokas jos omaisi tuollaisen pelitahdon kun Salo. Se taitaa vaan olla ihmiseen sisään ohjelmoitua eikä sitä opita opettelemalla.
SaPKolle riittää 1 pinna kotiedun varmistamiseen, vaikka ei se nyt ole erityisen epäselvää ollut enää toviin.
Aika hyvä on SaPKollakin tämän hetken iskukyky kun ei 11 peliin ole jäänyt ilman pisteitä. 5 ottelua voitettu putkeen ja koko vuonna vain kaksi peliä joista on tullut tappio 60min ajassa.
Runkosarjan voittoon on saumat mutta hyvin ohuet. Ketterä on takana rajussa iskussa mutta eiköhän tuo runkosarjan loppusijoitus ole 2. tai 3. Sillä on aika vähän merkitystä vastustajaa ajatellen kun se voi olla tuosta riippumatta LeKi,Jokipojat, IPK tai vielä vaikkapa EU ja Kiekko-Vantaakin jos se suorittaa loppusarjan samalla tasolla kuin viime ajat.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tänään nähtiin Talvisalossa peli mikä ei varmasti jättänyt ketään muita kylmäksi kuin valmentajia. 100+ jäähyminuutteja, hattutemppu, 12 maalia ja kruununa Kuroselta jäätävä jalkakynä. RoKi peli oli seurannassa, mutta sattuneista syistä se oli itsellä täysi ohipeli kevyen kenttävitutuksen takia. Katsellaan huomenna tarkempaa analyysiä sillä yhdeksän aikaraja painaa päälle tiukasti ja torille on mentävä.

pieni tilastohassuttelu loppuun

2017:
- Iivo Niskanen kultaa perinteisellä
- Krista Pärmäkoski mitali skiathlonissa
- SaPKo Mestis mestari

2018
- Iivo Niskanen kultaa perinteisellä
- Krista Pärmäkoski mitali skiathlonissa
- SaPKo ???
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Eipä noin mitättömästä lätkäpelistä jäänyt juuri mitään oleellista kirjoitettavaa. Pellailtiin pisteet kuvastaa varsin täydellisesti illan koitosta.
Tuo Kurosen jalkojen välistä kikkailu oli aika näyttävä, mutta jos on yhtään ponteva sakkokenraali kun omassa mutasarjan säbäjengissä niin ensimmäiset sakot napsahti siitä pujusta ja toiset viulunsoittelu tuuletuksesta.
Näyttävä suoritushan se oli kaikkiaan ja ihan mukava huomata miten paljon Kurosen peli on parantunut ja varmaan tuollainen itseluottamus ja onnistuminen sitä pelaamista parantaa edelleen.
Tuomareilta lähti homma taas lapasesta ja jäähymäärä ooli ihan suotta noin suuri kuin se oli.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tänään oli mahdollisuus nousta todenteolla kamppailemaan runkosarjan voitosta, mutta ilmeisesti ollaan ihan tyytyväisiä kotietuun. Huomasi selvästi kumpi on jo neljän joukossa ja kumpi taistelee vielä pääsystä playoffeihin. Räsänen oli lehdistötilaisuudessa silmiinpistävän iloinen ja runsassanainen, kun saatiin yksi taistelupiste mukaan.

Edelleen suurin huolenaihe liittyy tuohon ylivoimaan. Ei vain ymmärrä miten voi noilla jätkillä noin heikkoa olla alueelle tulo, ja sitten kun kerran se vahinko tapahtuu niin kiekon rauhoittaminen.

Puolustuspäässä taas näkyi tuo aiemmin mainitsema toisen tappajanasenne ja oma pelaillaan kalenteriin merkityt pelit pois alta meininki, kun kaksi maalia annettiin mihin SaPKon pelaajalle voi antaa syöttöpisteen. (Elon syötön vastanotto 1-1 maalissa ja Monton kiekon hukkaaminen 3-4 voittomaalissa)

Ei nyt kirvestä kumminkaan kaivoon heitetä sillä matka kohti kevättä jatkuu ja eiköhän se viimeinen 10% löysy viimeistään, kun Talvisalossa playoff kiekko käynistyy. Yksi osa-alue on ainakin kauden aikana ottanut paljon askeleita eteenpäin eli maalineduspelaaminen. tänäänkin se peli voitettiin taululla ja muutenkin SaPKon pelissä on alkanut näkymään playoff kiekkoa. Niin pitääkin, kun täällä Tampereen päässä alkaa aurinko näinä pakkaspäivinä kivasti poskipäitä lämmittämään ja lumet alkavat kohta sulamaan.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Olihan taas rusettiluisteluilta. Ihan mitäänsanomattoman tympeä jääkiekkopeli, jossa SaPKoa alkoi pelaaminen kiinnostaa vasta kun oli lepsuteltu LeKi tasoihin.
Oliko se ensimmäinen maali kokonaisuudessaan Elon huono haltuunotto vai tuliko se syöttö ihan luistimiin? Monto hassasi kiekon jatkoilla ja nämä molemmat tapahtumat yhdessä ovat omiaan kertomaan miten hyvin peliin oli keskitytty ja paljonko se kiinnosti.

Aika suoraan sanoisin että siinä meni saumat runkosarjan voittoon.

Minulle kelpaisi mielummin EU, IPK, tai LeKi, kuin Jokipojat tai TUTO ensimmäiselle kierrokselle vastaan. LeKi tosin olisi taloudellisesti huonoin vaihtoehto, mutta näksisin että kolme ensin lueteltua olisi helpompi voittaa neljästi kuin kaksi jälkimmäistä. Tosin LeKilläkin on ihan ok saumat nousta tuossa kuudenneksi.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Oliko se ensimmäinen maali kokonaisuudessaan Elon huono haltuunotto vai tuliko se syöttö ihan luistimiin?
Oli ihan pakko katsoa uudestaan ja olen sitä mieltä, että syöttö tuli hieman luistimiin, mutta oli tarpeeksi laadukas otettavaksi vastaan, kun vielä kämmenelle tuli. Katsellaan uudestaan maalikoosteesta onko se kiekko sen vittumaisen grogilasin verran irti jäästä, mutta minusta Elon olisi pitänyt saada kiekko tapettua lapaan tai ainakin ulos alueelta. Viasatin lähetyksiä on tullut seurattua neljättä kautta niin Mäkisen opeilla hieman kuvaillen. Syöttö ei tule ihan teipistä teippiin, mutta kiekonkäsittelyvirhestä kiekko vastustajalle ja maaliin.

Mutta pääpointin kerroitkin seuraavassa virkkeessä ja eiköhän nuo hassit viimeistään playoffeissa ole historiaa. Ainakin toivon niin, koska muuten on aika lyhyt kevät tarjolla.

Minun mielestäni vastustaja on ihan sama, kun ne kaikki kolme on lopulta voitettava. Veikkasin ennen kauden alkua, että SaPKo on 4. ja Ketterä 5. jolloin olisi nähty kohtuullisen kiihkeä playoff vääntö puolivälierissä, mutta se vääntö siirtynee välieriin.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Oli ihan pakko katsoa uudestaan ja olen sitä mieltä, että syöttö tuli hieman luistimiin, mutta oli tarpeeksi laadukas otettavaksi vastaan, kun vielä kämmenelle tuli. Katsellaan uudestaan maalikoosteesta onko se kiekko sen vittumaisen grogilasin verran irti jäästä, mutta minusta Elon olisi pitänyt saada kiekko tapettua lapaan tai ainakin ulos alueelta.
Samaa mieltä, ei olisi saanut jäädä ainakaan alueelle. Tulee mieleen yhden kevään päättänyt syöttö Jyväskylässä kun istuin vielä siinä siniviivan kohdalla. Voi voi, sekin oli tilanne jossa kiekkoa ei olisi missään tapauksessa saanut hassata siihen viivan päälle mutta niin kävi. Silloin kausi loppui noin 2 sekunnin päästä hazardista. Siksi noiden olisi syytä hävitä pelistä kun alkaa hanget sulaa.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tulee mieleen yhden kevään päättänyt syöttö Jyväskylässä kun istuin vielä siinä siniviivan kohdalla. Voi voi, sekin oli tilanne jossa kiekkoa ei olisi missään tapauksessa saanut hassata siihen viivan päälle mutta niin kävi. Silloin kausi loppui noin 2 sekunnin päästä hazardista. Siksi noiden olisi syytä hävitä pelistä kun alkaa hanget sulaa.
Jos en väärin muista (ainakin itsellä tämänkaltainen tilanne muistissa turhan hyvin) niin tarkoitat silloista puolivälierää D Teamia vastaan. Jatkoerä ja Mäenpää pelasi ekoja pelejä pakkina loukkaantumisten takia ja maalin takaa heitti purkukiekon, jonka D Team katkaisi ja siitä kiekko keskelle ja kesälomille.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Jos en väärin muista (ainakin itsellä tämänkaltainen tilanne muistissa turhan hyvin) niin tarkoitat silloista puolivälierää D Teamia vastaan. Jatkoerä ja Mäenpää pelasi ekoja pelejä pakkina loukkaantumisten takia ja maalin takaa heitti purkukiekon, jonka D Team katkaisi ja siitä kiekko keskelle ja kesälomille.
Vaikka vahvasti olikin iloliemissä ni minulla on hyvin vahva muistikuva, että Markus Tuomaala oli about laidassa kiinni siniviivan paikkeilla ja siitä Tuomaalan jaloista tai mailasta kiekko pomppasi viivan alle keskeen ja siitä se D-mies pääsi maalintekoon. Mutta Mäenpää sen kiekon heitti löi maalin takaa. Se oli minun muistikuvissa syöttö Tuomaalalla joka oli kuitenkin niin huono että se meni keskeen. Muistan vaan jossitelleeni, että se kiekko olisi tullut alueelta ulos jos Tuomaala olisi ollut koskematta siihen.
Yritin etsiä sitä maalia netistä mutta en löytänyt. Voi linkittää jos joku jostain löytää. Peli pelattiin 23.2.2011
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy