Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

SaPKon runkosarjaottelut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana sorza, 29.09.2017 klo 21.04.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Oliko tuo päivämäärä oikein. Joskus on ollut video mutta ei enää.
  D Team heitti huikealla maalilla SaPKon kesälomille - katso! - Mestis - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tänään Turusta haettiin voitto kotiin jatkoilla. Vaikka voittomaalin johtanut vihellys hieman jakaa mielipiteitä niin yleiskuvassa parempi joukkue voitti. Ketjumuutokset etenkin Saramäen ja Henttosen välillä olivat onnistuneet ja kunhan Lämsä palaa takaisin playoffeihin takaisin niin jalkeille sadaan neljä loistavaa ketjua. Viljanen oli tänään lähell maalia, mutta ei ihan rima ollut hänen puolella. Play offeisa uskon hänen olevan juuri sitä santapaperia mitä joskus aiemmin halusinkin joukkueeseen.

  Ylivoimasta taas pitäisi sanoa muutama sana, mutta 1-2 voittopelissä tehtiin 2 yv maalia, joten menkööt se rimaa hipoen läpi eli vahva 7 koulu arvosanoilla.

  Täytyy toivoa, jotta Mäkinen selvisi polven metsästyksestä puujalalla. Onni siinä tilanteessa oli, että paino oli toisella jalalla, joten on mahdollista, että Mäkinen nähdään vielä playoffeissa, eikä 9 kuukauden sairaslomalla leikkauksen takia.