Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vaikka vahvasti olikin iloliemissä ni minulla on hyvin vahva muistikuva, että Markus Tuomaala oli about laidassa kiinni siniviivan paikkeilla ja siitä Tuomaalan jaloista tai mailasta kiekko pomppasi viivan alle keskeen ja siitä se D-mies pääsi maalintekoon. Mutta Mäenpää sen kiekon heitti löi maalin takaa. Se oli minun muistikuvissa syöttö Tuomaalalla joka oli kuitenkin niin huono että se meni keskeen. Muistan vaan jossitelleeni, että se kiekko olisi tullut alueelta ulos jos Tuomaala olisi ollut koskematta siihen.
Yritin etsiä sitä maalia netistä mutta en löytänyt. Voi linkittää jos joku jostain löytää. Peli pelattiin 23.2.2011
Oliko tuo päivämäärä oikein. Joskus on ollut video mutta ei enää.
D Team heitti huikealla maalilla SaPKon kesälomille - katso! - Mestis - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tänään Turusta haettiin voitto kotiin jatkoilla. Vaikka voittomaalin johtanut vihellys hieman jakaa mielipiteitä niin yleiskuvassa parempi joukkue voitti. Ketjumuutokset etenkin Saramäen ja Henttosen välillä olivat onnistuneet ja kunhan Lämsä palaa takaisin playoffeihin takaisin niin jalkeille sadaan neljä loistavaa ketjua. Viljanen oli tänään lähell maalia, mutta ei ihan rima ollut hänen puolella. Play offeisa uskon hänen olevan juuri sitä santapaperia mitä joskus aiemmin halusinkin joukkueeseen.

Ylivoimasta taas pitäisi sanoa muutama sana, mutta 1-2 voittopelissä tehtiin 2 yv maalia, joten menkööt se rimaa hipoen läpi eli vahva 7 koulu arvosanoilla.

Täytyy toivoa, jotta Mäkinen selvisi polven metsästyksestä puujalalla. Onni siinä tilanteessa oli, että paino oli toisella jalalla, joten on mahdollista, että Mäkinen nähdään vielä playoffeissa, eikä 9 kuukauden sairaslomalla leikkauksen takia.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy