Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

SaPKon runkosarjaottelut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana sorza, 29.09.2017 klo 21.04.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Oliko tuo päivämäärä oikein. Joskus on ollut video mutta ei enää.
  D Team heitti huikealla maalilla SaPKon kesälomille - katso! - Mestis - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tänään Turusta haettiin voitto kotiin jatkoilla. Vaikka voittomaalin johtanut vihellys hieman jakaa mielipiteitä niin yleiskuvassa parempi joukkue voitti. Ketjumuutokset etenkin Saramäen ja Henttosen välillä olivat onnistuneet ja kunhan Lämsä palaa takaisin playoffeihin takaisin niin jalkeille sadaan neljä loistavaa ketjua. Viljanen oli tänään lähell maalia, mutta ei ihan rima ollut hänen puolella. Play offeisa uskon hänen olevan juuri sitä santapaperia mitä joskus aiemmin halusinkin joukkueeseen.

  Ylivoimasta taas pitäisi sanoa muutama sana, mutta 1-2 voittopelissä tehtiin 2 yv maalia, joten menkööt se rimaa hipoen läpi eli vahva 7 koulu arvosanoilla.

  Täytyy toivoa, jotta Mäkinen selvisi polven metsästyksestä puujalalla. Onni siinä tilanteessa oli, että paino oli toisella jalalla, joten on mahdollista, että Mäkinen nähdään vielä playoffeissa, eikä 9 kuukauden sairaslomalla leikkauksen takia.