Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

SaPKon runkosarjaottelut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana sorza, 29.09.2017 klo 21.04.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Oliko tuo päivämäärä oikein. Joskus on ollut video mutta ei enää.
  D Team heitti huikealla maalilla SaPKon kesälomille - katso! - Mestis - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tänään Turusta haettiin voitto kotiin jatkoilla. Vaikka voittomaalin johtanut vihellys hieman jakaa mielipiteitä niin yleiskuvassa parempi joukkue voitti. Ketjumuutokset etenkin Saramäen ja Henttosen välillä olivat onnistuneet ja kunhan Lämsä palaa takaisin playoffeihin takaisin niin jalkeille sadaan neljä loistavaa ketjua. Viljanen oli tänään lähell maalia, mutta ei ihan rima ollut hänen puolella. Play offeisa uskon hänen olevan juuri sitä santapaperia mitä joskus aiemmin halusinkin joukkueeseen.

  Ylivoimasta taas pitäisi sanoa muutama sana, mutta 1-2 voittopelissä tehtiin 2 yv maalia, joten menkööt se rimaa hipoen läpi eli vahva 7 koulu arvosanoilla.

  Täytyy toivoa, jotta Mäkinen selvisi polven metsästyksestä puujalalla. Onni siinä tilanteessa oli, että paino oli toisella jalalla, joten on mahdollista, että Mäkinen nähdään vielä playoffeissa, eikä 9 kuukauden sairaslomalla leikkauksen takia.