Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

SaPKon runkosarjaottelut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana sorza, 29.09.2017 klo 21.04.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joo kyllä se on niin, että kun pelejä pitää hävitä niin tälläisellä pelillä ne sitten saa hävitä. Edellä on jo kaikki oleellinen kerrottu, eli tänää ei maistunut tyhjäkään maali.
  Se oli kyllä hieno huomata että alkukaudella nähdyt hiihtelypelit ovat ainakin toistaiseksi ohi ja tänään kaikki painoivat varmasti sen mitä itsestään irti saivat. Siellä painittiin ja väännettiin ihan tosimielellä.
  Tänäänkin peli tuotti ison määrän maalipaikkoja mutta ei uponnut. Henttosella, Keskilohkolla ja Pavenilla oli ihan miljaaardin dollarin paikat mutta ei maistunut.
  Se ainoa asia mikä jäi vaivaamaan on Urpolahdelta jatkuvasti huonosti tippuvat paluukiekot ja taas toisaalta puolustajien munaton pelaaminen niissä tilanteissa. Tänään näistä kaksi maalia LeKille. Tai toisessa ainakin saattoi olla hyökkääjä munimassa.
   
 2. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Pakko yhtyä aikaisempiin. V*tutus ei ole niin iso, koska hävittiin hyvällä pelillä. Maalinteko vaan jälleen kerran oli todella vaikeaa. Hämäläinen taisi kellottaa melko kovan peliajan eilen, nimittäin kolmannessa erässä tais aika pitkälti pelaa jokatoista vaihtoa. Kuitenkin perjantain ja lauantain peleissä asenne ja peli ylipäätään oli hyvää (perjantaina mielestäni kauden paras peli mitä olen nähnyt). Joten sen suhteen voidaan olla hyvällä mielin. Tappioita tulee ja menee niinhän se on. Luukkonen oli kyllä Lekin maalilla todella hyvä. Mitään tuhannen taalan torjuntoja ei kuitenkaan joutunut ottamaan vaan lähinnä SaPKon pelaajat ampu tuhannen taalan paikoista yli tai ohit. Jokatapauksessa todella varmaa peliä tuolta NHL varaukselta! pelaneekohan vuodenvaihteessa u20 kisoissa.

  Pakko sanoa ettei tässä ole mitään järkeä että ukkoa tippuu melkein jokapelissä lasarettiin. Nyt vielä kauden helkkarin hyvin aloittanut ja ensimmäistä kertaa miestenpelejä pelaava Lainio joutui jättämään pelin kesken..
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Palataan eiliseen, se toinen maali ei millään muotoa mennyt Urpolahden piikkiin vaan sehän pomppasi Pavenin luistimesta. Ei edes mennyt Urpolahdelle asti. Kolmaskin maali oli ihan hyvin pelattu Laamaselta ja Urpolahdelta, mutta Lämsälle ja Pavenille lampaanpersettä.
   
 4. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tänään nähtin marraskuulle oikein hyvä tasoinen jääkiekko ottelu. Avaus oli tällä kertaa heikko, mutta EU tuli kotihalliin niinkuin kotijoukkueen pitääkin tulla, joten se oli enemmän EUn hyvyyttä kuin SaPKon huonoutta. YV oli taas kerran sitä itseään vaikka Lahtela saikin ekassa erässä maalin. Kolmanteen tarjottiin kolmea pistettä YVllä, mutta ilmeisesti EU oli käynyt läpi vastustajansa heikkoudet ja heille oli edullisempi pelata AVlla kuin 5-5, Jatkoilla oli paikat iskeä se lisäpiste, mutta tänään ei uponnut. Arvonnasta taas arpalipulla oli tappio. Sinänsä jännä, että Marva oli ampumassa pilkkua, mutta kait siellä harkoissa on noissa iskenyt muualle kuin muikkuverkkoihin.

  Huomenna sitten jatketaan ja katsellaan millainen kokoonpano sadaan jäälle. Henttonen ei pelannut kolmannessa erässä ja Saramäki saattaa saada muutaman pelin huilin kurinpidolta.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Näyttää Henttonen olevan pelikunnossa, ja Saramäki saaneen yhden pelin huilin eilisestä Toivasen jyräämisestä.
  On sen nyt joku muukin huomannut, että ei vittuukaan tullut Väinölän pelistä ja Vuorisalo on Ässistä ajatettu lainalle pelaamaan Kurosen viereen.

  Se eilinen oli nimittäin ihan katastrofi, 1-1 puolustamiseen ei mitään saumaa. Kiekoton sijoittuminen ja pelin lukeminen aivan totaalisen hukassa, lukemattomia avauksia omalle siniselle suoraan vastustajan lapaan ja aikalailla sama mikä ketju pelasi edessä niin omissa pyöri pitkä hyökkäys.

  Yhden hyvän pitkän syötön laittoi josta Salo läpi, ja tiestysti 2-1 maalin syöttäjän, mutta se ehkä oli vähän tuurin sävyttämä syöttöpinna. Muuten siitä suorituksesta on aika vaikea mitään hyvää löytää.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tänään SaPKo sai harjoitella maalintekoa ja saatiin lopulta oikeille jätkille onnistumisia. Avauserässä Hämäläinen sai laittaa riparin sisään ja sen jälkeen otti pari kiekkoa kroppaansa ja sitten muutkin laittoi kroppaa likoon avauserässä. Toiseen erään lähtö oli surullinen, kun Peliitat sai parinkymmenen sekunnin jälkeen kiekon maalin, mutta siitä noustiin. Piitulainen sai YVllä hieman onnella maalin ja Kuronen iski seuraavasta YVstä maali maalivahdin avustuksellan. Eihän se YV edelleenkään mitään taidetta ollut, mutta kait se tulos ratkaisee. Ehkäpä se lähtee tuosta pyörimään, kun osumat tuli hiukan tuurilla. Kolmas YV-maali Lainiolta oli taas Peliittojen surkeaa AV-pelaamista, koska et sinä voi antaa kahta poikittaissyöttöä neliön läpi peräkkäin. Toki Lainion laukaus oli loistava ranteella yläkulmaan, joten ei pidä kaikkea pois SaPKolta pois ottaa.

  Kolmas erä olikin pelailua ja loukkaantumisten välttelyä ja siinä onnistuttiin hyvin. Vaikka peli päättyikin 7-1 niin ei tänään mikään mittari ollut vastassa. Parasta maalikarkeloissa oli, että maalit tuli laajalle rintamalle ja etenkin Lämsä sai onnistumisen. Katsellaan myöhemmin, kun kiire painaa Tampereen yöelämään, jos jotain syvällisempää saisi pelistä irti.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänään oli kyllä tilanne, että ei ollut Peliitat henkisesti pelissä. Oikeasti joukkue ja pelaaminen ei voi olla noin heikkoa kun se tänään oli.
  Tänään maalipaikoista pistettiin suht mukavasti kiekkoa pussiin, mutta vieläkin jäi paikkoja käyttämättä ja vähän siellä samoja ongelmia omista lähtemisen kanssa on kuin aiemminkin.
  Kuronen ei näyttänyt enää yhtään huonolta kun vieressä pelasi hyvä puolustaja, näin se vaan menee.

  Hyvä homma ja hieno voitto kaikkiaan. Joskus näitä "ennakkosuosikki" pelejä on onnistuttu sössimään varsin komiasti, tänään ei.
   
 8. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  En nyt jaksa sen enempää analysoida, kun yllöolevat jo kertoivat aika paljon. Sen verran voin sanoa, että oli ilo katsella Koivusen pelaamista! Oli muuten hyvä tänään! Toivottvasti saisi vielä lisää peliaikaa.

  YV:stä sen verra, että hyvinhän se pyörii joo, mutta tehokkuus on ollut heikkoa (paitsi tänään). Nyt siellä oli selkeinä kuvioina se, että Salolle pelattiin maalin taakse kulmalle kiekkoa, josta salo koittaa maalin edestä syöttää toiselle puolelle maalia valuneelle Pavenille. Tänään vastaavaa koitettiin useamma kerran, mutta kertaakaan Paven ei sieltä oikein laukausta saanut. Sellainen huomio myös YV:seen, että viime kaudellahan Hämäläinen paukutti aika monta YV maalia, kun oli pelaamassa YV:ssä siinä neliön keskellä laukojan paikalla. Nyt Hämäläisen rooli muuttunut ja toimii oman yv kentällisensä kapellimestarina. Eikö kuitenkin kannattaisi laittaa hämäläinen takaisin siihen laukojan paikalle keskelle, sillä Hämäläisellä on sellainen kuti, jolla maaleja saadaan. Sitä YV:n pyöristystä voi ihan hyvin harrastaa joku muukin hyökkääjä siinä YV-ketjussa.
   
 9. Linnankundi Jäsen

  Koivunen oli positiivinen yllätys alkukauden peleihin verrattuna. Tämä Vuorisalo tekisi kyllä hyvää SaPKon puolustuksessa loppukaudeksi, mutta tuskin onnistuu tällainen diili.. Viime peleissä on Joona Monto saanut juonen päästä kiinni ja on minun mielestä pelannut hyvin. Väinölän pelaaminen muistuttaa Santeri Lukan ensimmäisen kauden pelaamista, vähän hukassa koko ajan ja sinällään yritys hienoon kiekolliseen peliin aiheuttaa hasardeja paljon. No Lukka on nyt KalPan luottopakkeja eli ei kannata Väinölänkään vielä heittää toiveita loistavasta tulevaisuudesta.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joo siinä @Linnankundi tiivistää ihan hienosti tuon Väinölä tämän hetken tilanteen.
  Yksi mikä pisti silmään sekä Koivusen, että Lönroosin pelaamisessa että kummaltakin meni useampi tilanne vähän ohi kun ei odottanut enää kiekkoa ja ollut valmis pelaamaan.
  Hyvin kumpikin pelasi, mutta tuollainen pikkujuttu jäi illasta mieleen.
  Kerran Salo käänsi Koivuselle ihan tyhjiin mutta Koivunen selvästi odotti Salon laukovan. No ei se syöttökään tullut kohdalleen vaikka olisikin ollut valmis, mutta noissa pitäisi olla hereillä.
   
 11. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ehkä on mahdollisuuksien rajoissa saada vuokradiiliä jatkettua aina siirtorajalle asti. Silloin Ässät kutsuu lampaat kotiin, koska keväällä pitää olla kaikki kortit käytettävissä mahdollisten loukkaantumisten varalle.
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Eipä siitä sitten paljon hyötyä ole, keväällä joukkueen pitää olla iskussa. Mutta hyvä paikko tämän hetken puolustajapulaan.
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänään on tärkeä peli Rovaniemellä, siellä ei ole SaPKo juuri juhlinut ja viime kaudella siellä koettiin yksi aika tyly ja nolo kuivan kannikan rassaus.
  Saramäki on tainnut jonkun pelin tällä kaudella pelata ykkösessä ja odotan, että se ketju äityy vieläkin parempaan menoon kuin on tällä kaudella nähty.
  Ai miksikö on tärkeä? No tietysti siksi että kaikki pelit ovat tärkeitä ja ne jotka pystyvä näistä marraskuun pimeistä illoista kairaamaan pisteitä, ovat keväälläkin vahvoja.
  SaPKo on marraskuussa vain kerran jäänyt pisteittä ja on sarjan 3. paras vierasjoukkue. Toki RoKi on sarjan 2. paras kotijoukkue. Katsoin viime perjantaina RoKin matsin fanseatilta kun SaPKo ei pelannut ja minusta se ei mitenkään vakuuttavaa touhua ollut, mutta ei se todellakaan ole ollut SaPKonkaan osalta illasta toiseen mitenkään vakuuttavaa. Tarkalleen ottaen muutama erittäin hyvä peli, joku ihan ok ja aika monta melkoista sähläystä, mutta parempaan päin.

  Ottelut ovat toistaiseksi tuottaneet keskiarvopisteet kuukausittain syyskuus (2ott) =pst. 0 ka. lokakuu (11ott) =pst 1,82ka ja marraskuu (7ott) =pst 2ka -> suunta on oikea.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Olipahan melkoinen vääntö RoKia vastaan. SaPKo tuli otteluun hyvin, mutta sitten erän viimeiset 15 minuuttia näytti heikolta. Toisessa erässä taas näytti, että ei hätää, haetaan kolme pinnaa, mutta ei. Kolmas erä oli sellaista seikkailua puolin jos toisin että jatkoaika oli viimeinen mitä siitä osasi odottaa, ja melko erikoista että ei verkko heilunut kummassakaan päässä.
  Jatkoajalla tuli sitten ylivoima ja siitä vähän onnekas maali. Eipä siinä mitä, kaikki lasketaan.
  Hölsä oli RoKin maalilla todella hyvä, mutta hyviä torjuntoja tuli Urpolahdellekin, harmi vaan että ne kiekot edelleen tippuvat varsin usein tai lähes aina suoraan pelisektoriin.
  Tuollainen Vuorisalon tasoinen puolustaja olisi aika makia saada joukkueeseen, mutta mennään niillä mitä on.
  Tuo kolmoskenttä ei oikein tänään toiminut ja jotain siihen pitäisi keksiä. Oikeastaan Lanttaa ei voisi hukata selviytyiskamppailemiseen kun siinä on niin mittava pistepotentiaali.
   
 15. Linnankundi Jäsen

  Itseäni ihmetytti jälleen Kurosen onnettomat syötöt, ei juurikaan mennyt osoitteeseen. Kuitenkin on varmasti ihan kelpo pakki ainakin ollut. Piitulainen on hyvällä tasolla ja Koivunen saisi pelata enemmän Mestistä, jos vaan pystyy jatkossa pelaamaan samalla tasolla kuin Peliitat pelissä. Hämäläinen teki jälleen kovasti töitä, mutta miehellä on kadonnut laukaus, se pitäisi löytää. Ja Urpolahti pudottelee kiekkoja eteensä jatkuvasti, vaikka muuten pelaa ihan ok, välillä jopa loistavasti. Kokonaisuutena illan peli oli SaPKolta minun silmään hyvää ja on kehittynyt alkukaudesta. Ja Vuorisalo on todella hyvä. Harmi, ettei SaPKo todennäköisesti saa nauttia miehen palveluksista keväällä.
   
 16. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Kommentit jää hieman myöhälle, kun tuli KHL peli katsottua jälkilähetyksenä SaPKonpelin perään, koska telkkari piti pyhittää alkuun ampumahiihdolle.

  Lainaus:
  Itse kommentoin liveseurantaan, etä kolmas erä oli huikeaa peliä, josta valmentajat tuskin tykkäsivät, mutta SaPKolasit ottamalla pois se oli omalla tavallaan aivan huikeaa jääkiekkoa tässä marraskuun kaamoksessa eikä kumpikaan joukke jäänyt varmistelemaan pistettä. Toki olisihan siinä voinut molemmat fiksummin pelata viivelähtöjä, mutta itse ainakin nautin tuosta. Kyllähän siinä paljon sydämentykytyksiä tuli, kun mentiin päästä päähän kunnon Hawajikiekkoa. Urpolahti otti pari gamesaveria ja peli päätyi jatkoille.

  Lainaus:
  Edellisessä pelissä oikeastaan kaikki kolme YV maalia tuli hiukan onnella. Mutta se mikä yhteistä oli Piitulaisen, Kurosen ja Hämäläisen YVmaaleissa niin sitä kiekkoa sentään laitettiin maalille lavasta ja joskus se pomppii sisään. Meinasin jo liveseurannassa itkeä RoKin pomppumaalia, että aina vastustajalle pomppii, mutta äkkiä muistui esim Piitulaisen YVmaali edellisessä pelissä.

  Lainaus:
  @Linnankundi myös kommentti Vuorisaloon
  Meillä on sairaslistalla Ruuskanen ja Pulli. Kunhan joulutauon jälkeen saa ykkösmiehistöllä ja -pakistolla pelata muutaman pelin niin Vuorisalo ei ole ensimmäinen mitä tuo joukkue kaipaisi. Tietysti jos Vuorisalo täällä pelaisi pidempään tai kauden loppuun niin tuon Mestiksen kärkipuolustuksen hän nostaisi uudelle tasolle.
  Edelleen puolustus kaikki mukana olisi tasoa (pakkiparit tietenkin voi vaihdella, mutta tuo on minun henk. koht. näkemys):
  Marva - Pulli
  Kuronen - Paven
  Mäkinen - Ruuskanen
  7. Laamanen
  Tuo on edelleen aivan järkyttävän kova puolustus seitsikko Mestistasolle. Taisin jo ennen Mäkisen sopimusta sanoa, että SaPKolla on todella kova puolustuskuusikko.

  Lainaus:
  Lönnroos ei sopinut yhtään Lantan ja Keskilohkon ketjuun. Saramäki pelasi siinä paljon paremmin, joten siihen hieman muutosta ensi peliin kaipaisi.
  Koivunen varmasti saa lisää pelejä, koska tuskin edelleenkään loppukautta saadaan pelattua ilman loukkaantumisia tai pelikieltoja (Lahtelan kymppitili).
  Hyökkäyskolmikkoihin minulla voisi olla oma näkemys, mutta mentäkööt vielä oikean valmentajan näkemyksen mukaan ilman kaikkitietävän katsomovalmentajan kontribuutiota.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänäänhän näytti yhden erän että SaPKo on eri sarjatason joukkue kuin vieraileva Peliitat, mutta yhden erätauon jälkeen näytti taas ihan saman sarjan joukkueille.
  Tuossa joukkueen ylivoimassa on tekemistä ja nyt kun näyttää siltä että saadaan pelistä hyvä ote, päästään ylivoimalle, pelataan huono ylivoima ja menetetään pelin hyvä ote. Ei se vaan voi mennä noin, mutta menee.
  Olikohan niin että SaPKo ei saanut kolmannen erän alussa tulleen ylivoiman aikana ainuttakaan laukausta, edes yritettyä, vaikka piti kiekkoa pitkään alueella. Odottaako ne, että Joulupukki hakisi kiekon lavasta ja veisi sen maaliin.
  Oli tuo pelaaminen muuten riittävän vakuuttavaa eikä missään vaiheessa tuntunut hetken vertaa, että Peliitat pystyisi ottelun voittamaan.

  Hyvä voitto taas. SaPKo on tällä hetkellä kuntopuntarin 1. mitattanu viidellä, kymmenellä, viidellätoista ja kahdellakymmenellä ottelulla.
   
 18. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Pikkujouluhuumasta hieman voi kommentoida. Muut työkaverit katsoi neloselta ulkoilma peliä ja minä yksin vaivauduin Mestispelin ääreen.

  Lainaus:
  Tässä ollaan taas totuuden äärellä. Itse liveseurantaan jo kommentoin, että toisessa erässä SaPKo näytti olevan jo viettämässä itsenäisyyspäivää, kun työmaalla olivat mutta eivät tekemässä töitä. Toki tuokin on inhimmillistä ja itsekin olen siihen syyllistynyt, että joskus ajatus työmaalla ollessa on jossain muualla. Esim tänään ekan kahvitauon jälkeen oli enemmän firman pikkujoulut mielessä kuin työnteko vaikka työmaalla oltiinkin. SaPKoon palatakseni toisen erän peliin vaikutti paljon ekan erän helpohko 2-0 johto ja luulotauti, että peli on jo ohi. Jälkimmäisessä Avssa saatiin pari maali paikkaa ja se hieman sai virtaa SaPKolle

  Onneksi Laamasen tehoilta antoi mahdollisuuden, että kolmanteen erään lähdettiin Piitulaisen riparimaalilla 3-2 johdossa. Kolmannesa erässä nähtiin viime kaudelta kohtuu tylyä johtoasemassa pelaamista ja loppuniitin iski kaikkien yllätykseksi Hämäläinen AVllä tyhjiin.

  Lainaus:
  Tuota YVtä on tullut jo haukuttua syksyn aikana tarpeeksi ja uskoin, että edellisten pelien pomput olisi sitä hiukan avannut, mutta eipä tuossa parempaa huomista ole näkyvissä. Toki ne edelliset neljä maalia on olleet tärkeitä vaikka ovatkin olleet enemmän tuuria kuin taitoa. Ehkä Lainion ranteelle annan enemmän taitoa kuin tuuria, mutta sitä edelsi huono AVpeli. No kevääseen on edelleen pitkä matka ja ehkä YV jo siihen mennessä paranee.

  Lainaus:
  Täällä on jo ranteita vedetty auki, köyttä rasvattu ja mietitty hautakiven ulkonäköä, mutta eihän kuntopuntari valehtele. Alkukauden kolme peliä mestaruuskrapulassa meni miten meni ja kahdessa tuli se viimehetken tappio mikä on edes auttanut syksyn hieman aneemista peliä. Edelleen syyskauden jälkeen pitää olla mukana playoff junassa jonka jälkeen aletaan miettimään pelinrakenteita kohti playoffeja. Alkukausi ja revanssivkl on esim minun kommentteja pelistä harhauttanut liikaa. Puolustuspeliä on tullut haukuttua, mutta toiseksi vähiten päästettyjä maaleja (vähiten laskettaessa per peli), joten kai viisikkopuolustus on ollut ihan ok tasolla kaikesta antamastani paskasta huolimatta.

  Tuosta päästääkin aasinsiltana siihen, että Marva on parantanut peliään kauden edetessä ja alkaa niitä minun ehkä optimistisia odotuksa lunastamaan. Tänään kaitsi hyvin Väinölää ja tuohon puolustukseen, kun Pulli ja Ruuskanen tulee takaisin niin huhhuh. Toki Räsäsen pelityyli vaatiikin puolustajilta helvetin paljon ja laadukasta pelaamista ja pikkuhiljaa sieltä se punainen lanka alkaa löytymään.

  Maalivahtipeliä minun ei pitäisi arvioida, koska ymmärrys on siitä heikolla tasolla, mutta maalikon silmiin on vaikuttanut, että Toivosen loukkaannuttua Urpolahti on parantanut peliään, kun on ollut selkeä ykkösmaalivahti eikä tandemissa. Tämä ihan sillä perusteella, kun riparikontrolli on parantunut eli kiekot torjutaan kulmaan, irtokiekot on vähentyneet ja niitä alkukauden hups maaleja ei ole viimeaikoina mennyt taakse. Heitetään tästä tärppi @Murkula lisäksi myös @Näkökulma
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017 klo 00.42
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  En minäkään ihan oikeasti mitään veskaripelistä ymmärrä, mutta tunnekuohussa olen kova kommentoimaan. Mutta tässä on sellainen hauska seikka, että eilen pelissä juttelin velimiehelle suurinpiirtein tälläistä. "Urpolahden peli on muuten parantunut sen jälkeen kuin Toivanen jäi telekalle ja se on päässyt pelaamaan aloittavana jatkuvasti"
  Mutta samalla jatkoin, että silti edelleen kiekkoja tippuu maalintekosektoriin liikaa. Mutta miten näistä sitten kärsii, onkin jo vähän koko joukkueen homma koska mielestäni ensimmäinen kiekko on aina veskarin ja se kakkonen on sitten pakin jos sellainen tulee. Mutta kyllähä eilenkin tuli kakkoskiekoista turhia härdellejä vaikkakin se kiekkojen torjuntasuunta on parantunut. Se tuossa eniten häiritsee kun ne kiekot eivät juuri koskaan jää edes räpylään.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Hihulihei, mutta semmoista että kyllä tuo SaPKon ylivoima on aivan taivaallisen paskaa. Urpolahti ei valitettavasti ole voittava maalivahti ja Kuronen - Pulli onnistui kaikessa muussa paitsi ei missään.
  Hämäläiselle tuli kiekko jalkaan ja kolmas erä jäi pelaamatta.
  Eipä tämän iltaista voi juuri tämän analyyttisemmin purkaa.

  Ketterän kärkijätkät olivat ehdottomasti SaPKolle liian hyviä. Ei siinä mitään oikea joukkue voitti.

  Oliko mailat ennen hanskassa pitävämpiä, vai miehet vahvempia? Vai olisiko vaan niin että ne alkoi putoilemaan käsistä siinä vaiheessa kun niistä alettiin puhaltaa kakkosia.
   
 21. Linnankundi Jäsen

  Olipahan tukkoinen peli RoKia vastaan. Pari ilon aihetta kuitenkin, Piitulaisen maali tai koko maalin rakentelu ja lopun ryhdistäytyminen. Lainiolta hiukan hieno jatkoaikamaali. Monto on ollut jatkuvasti tasaisen varma. Muuten peli oli kyllä tuskainen ja sisälsi paljon ihmeellisen paskaa peliä. Tosin Räsänen lehdistötilaisuudessa taisi kertoa syyn vaisuihin otteisiin viime aikoina. Joukkue on harjoitellut kovempaa ja ilmeisesti se tuntui hieman jaloissa. Jospa se joulun jälkeen sitten jotenkin palkitsee.
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Olipa mielenkiintoinen peli. Kävin tosiaan tänään katsomassa Mestis-lätkää ensimmäisen kerran, kun satuin olemaan lähistöllä. Luulin olevani RoKin puolella, mutta kyllähän tuo loppupuolella tullut tasoitus ja jatkoaikamaali saivat minutkin hurraamaan.
  SaPKo vaikutti 3. erän ajan jotenkin ihmeellisen alistuneelta ja mietin mielessäni, että pisteet matkaavat Rovaniemelle. Fyysisessä pelissä RoKi tuntui olevan niskan päällä ja etenkin parin puolustajan koomailut aiheuttivat omassa päässä jatkuvia ongelmia. Enkä tiedä oliko kyseessä jonkinlaisesta ylipaineistamisesta vai ihan merkkausvirheistä, mutta käsittämättömän monta läpiajoa pelissä tuli vastustajalle.
  Mutta, paljon maaleja ja hyvä meininki. Onnea voitosta!
   
 23. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Joulutauko lusittu ja kinkut on sulamassa. Tänään pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella paikan päälle katsomaan SaPKoa, kun Lempäälässäkään ei vielä peliä ole ollut ja revanssivkl meni sairaana vaikka junaliput olikin taskussa. Tänään tuskin mitään pelillistä juhlaa on odotettavissa vaan enemmänkin laput silmillä mennään päästä päähän, mutta seuraillaan innolla ensi kauden potentiaalista pelaajaa, kuten Linden Mönkäreestä kertoili.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joo, vituttaa oma iso maha, märkä keli ja viime yöltä ihan vituksi mennyt Yahoo Fantasy Hockey. Mutta...onhan se ihan mukava lähteä tuonne synkkyyteen kohti Mestistä katsomaan kun Jasin joukkue hyppii hurmiossa blokkeihin. Minä se vaan sytyn hyvistä blokeista, ei siitä mihinkään pääse.
  Mukava nähdä Ruuskanen jälleen SaPKossa ja josko se nyt toisi sitten pientä jämäkkyyttä maalin edesää pelaamiseen. Siinä pitää täänäkin olla kova jos meinaa, että pisteet jää kotijoukkueelle.
  SaPKo on muuten jäänyt pisteittä marraskuun alusta otetulla otannalla vain kaksi kertaa, ja kerran hävinnyt Espoossa voittolaukauksilla.
  Uskon, että SaPKo voittaa tänään ja tekee sen numeroin 5-2.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Nyt vituttaa kaiken muun lisäksi vielä SaPKon paska peli, Mestiksen äärimmäisen paska tuomaritoiminta ja Urpolahden mahassa oleva kiekon kokoinen reikä.
  Ja vielä ihan vähän luokattoman tehoton ylivoimapelikin.