Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2018–2019

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 05.03.2018 klo 14.35.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Seuraava SaPKon junnupolun käynyt pelaaja nousee ylös, kun Elmeri Luukkanen pukee edustuspaidan päälle vaikkakin 7. pakkina. Sillekkin paikalle jossain olisi otettu laina, mutta onneksi SaPKo edes yrittää omilla mennä vaikka sairaslista on mikä on. Positiivista on myös, että Henttonen on kokoonpanossa, mutta miinuksena Vihavainen ei.

  Tänään kokoonpanossa on 6 A-junnuissa pelannutta pelaajaa. Jos lisätään Piitulainen ja Vihavainen sekä lisäksi Cupissa ja harkkapelissä esiintyneet Holopainen ja Kauppinen sekä luukulla käynyt Ahopelto, niin kai Savonlinnassa edelleen hyvää työtä tehdään junnupuolella. Odotellaan pari kautta kunhan Myllys, Malmsted, Laiho ja Paajanen saa lihaa riittävästi luun ympärille, niin SaPKoon nousee seuraavia junnutähtiä ellei liiga organisaatiot heitä vie.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2018 klo 17.33
 2. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Kyllähän siinä hyvin todennäköisesti ainakin Malmstedin kohdalla käy niin että liigaan tie vie.. Muista en sitten osaakaan sanoa. Niitä Malmmstedejahan taitaa 3 kappaletta olla jotka vääntää a-junnuissa, niin voisha sieltä jotain koitella jo tällä kaudella ihan mielenkiinnosta, jos sellainen tilanne sattuu.
   
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Nuorin Malmstedt on tällä hetkellä maajoukkueputkessa ihan. Sen kannalta en ihmettele, jos liigapaikkakunnilta löytyy jatkossa pelipaikka, kun saisi junnuissa sm-tason pelejä alle jne.

  Lainaus:
  Laiho, Paajanen ja Myllys on B-junnuja ja kaksi ensimmäistä dominoi omaa sarjaansa, kun 24 pelin jälkeen Laihon pisteet oli 63 ja Paajasen 50. Myllys pelasi myös A.junnuissa yli 0,6 ppg.

  Lainaus:
  Niitä on tosiaan 3 eli Jeppe, Heppu ja Hessu, mutta nuorin eli Hessu se lahjakkain on. Tosin eihän se pelkkä lahjakkuus mitään sano.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joulukuu meni pistekekiarvolla 1,57 kun koko kausi on mennyt 1,68. (syys 1,5, loka 1,4, marras 2,33)
  Yhtään ei olisi haitannut vaikka olisi vähän parempikin tuo tulos ollut, mutta toisaalta kuukausi sisälti kolmen pinnan vierasvoiton joka on ollut kaudella erittäin harvinaista ja samoin vuoden viimeinen peli oli sitten hyvää pusertamista oikeastaan koko matsin.
  Tästä vain etiäpäin ku mummo lumessa, tilanne ei ole ihan täysin toivoton ja kun joukkueiden paremmuttaa mittaa ottelukohtaisella pinna ka:lla niin SaPKo on 4. paras joukkue ollut kaudella.
  Vieraspelaamisen pitää parantua ja on vielä saumat kotietuunkin, mutta sijaa 4. ylemmäs pitää jo jonkun edellä romahtaa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2019 klo 12.42
 5. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Kyllä viime pe ja la pelit näytti jo hyvältä. Perjantaina iski perus paniikki 3 erän loppuun mutta siitä selvittiin. Lauantai olikin jo sellaista pelaamista, millä tullaa varmasti pisteitä saamaan. Jos SaPKolla ei olisi noin huono vierassaldo voisi käytännössä sanoa, että on ihan sama kunhan on 4 parhaan joukossa. Toisaalta vois sanoa että ihan sama millä sijalla 1-8 välillä, kun sarja on niin tasainen että jokainen voi tiputtaa jokaisen. Väittäisin, että tänä vuonna voisi hyvinkin käydä niin, että runkosarjan voittaja voisi vaikka tippua kasia vastaan.

  Kuitenkin viime viikon jälijiltä hyvä jatkaa.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Niin pitää tuosta viime kuun saldosta vielä humioida, että lukemani mukaan Lempäälässäkin olisi pelattu hyvää peliä. Itse katsoin vain kolmatta erää ja se ei minusta ollut juuri millään mittarilla hyvää. Joensuun pelistä ei ole jostain syystä mitään muistikuvaa ja surkein joukukuun peli oli Peliittoja vastaan kotona, joskin Peliitat pelasivat hyvän pelin. Se vaan tahtoo olla että toisen huonous näkyy toisen hyvyytenä ja toisen hyvyys näkyy toisen huonoutena. Siinä kotipelissä oli molempia mutta väitän että enemmän se oli kuitenkin SaPKon huonoutta.
  Vähän jännittää nyt alkava jakso kun joukkueessa ei ole enää yhtään back up miestä jäljellä ja lähdetään neljän pelin vierasreissuun. 4.1. alkavalla jaksolla on yhdeksään päivään 5 peliä. On jo suoranainen ihme ellei joku loukkaannu tuon putken aikana.

  Missä muuten on tai oli Lainio viime vuoden kahdesta viimeisestä pelistä?
  Ainakin mennyt itseltäni ohitse että olisi mitään ilmoiteltu.
   
 7. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Onhan siellä yksi ylimääräinen hyökkääjä kun Lainio flunssastaan toipuu. Lentsua se ilmeisesti oli, eikä muunlasta loukkia. Itä-Savo näkyi kirjoittaneen ennen perjantain KeuPa-peliä seuraavasti: Matias Lainio potee kotona flunssaa ja Joni Seinelä saa näyttöpaikan ykkösketjussa.
  Räsänen sanoi samaisessa lehdessä K-Vantaa-matsin jälkeen, että yhtä hyökkääjää haetaan koko ajan.
   
 8. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Kuulemma flunssa. Muistaakseni oli Itukassa maininta asiasta.

  Edit: yllä oleva vastasikin asiaan. Luin @sapko viestin vasta sen jälkee kun vastasin @Murkula :lle.
   
 9. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Peliitat-Roki otteluraportissa huhu. Salo palaamassa SaPKoon?? jos pitää paikkaansa nii muuttui lauantai ilta tappiosta huolimatta oikein positiiviseksi!
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Jaa, kieltämättä on käynyt useammankin kerran mielessä että voisi olla mahdollinen pelaaja tuohon kun pelaajaa etsitään ja alkaa olla aika selvää että Salo ei Pelsuihin mahdu. No mutta, huhut on huhuja.
   
 11. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Niihän ne toki on, mutta voihan se olla niin, että Peliitoilla aika iso homma päästä enää pleijareihin, niin pelsut antaa Salon mennä toiseen joukkueeseen. Oishan Salo kyllä huikee lisä tuohon hyökkäykseen.
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Toisaalta matka ei ole Peliitoilla pitkä karsintoihin ja Pelsut eivät varmasti halua Peliittoja ulos Mestiskartalta.
   
 13. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Tuo on kyllä totta myös.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Pelicans purkanut Salon sopimuksen, joten SaPKoon matka jatkuu. Onnea!
   
 15. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Nyt se varmistui!! SaPKon kannalta hemmetin hieno homma!! Hyökkäys vahvistuu huimasti. Harmi Niklaksen kannalta, että Liiga ei vielä auennut kunnolla. Toivotaan, että ensikaudella sitten. Hienoa kuitenkin saada Niklas takaisin vielä juhlavuoden loppuun!
   
 16. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Onko Peliitoilla rahalaari kuiva kun kultakypärä viiään naapurin jengiin?!
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tämä siirto oli menestymisestä haikailevalla seuralle aika iso asia. Salolla ei varsinaisesti voi paikata ketään loukkaantunutta, mutta on melko kova vahvistus joukkueeseen ja tuntee Räksän pelin entuudestaan. Tulee tekemään SaPKossa loppukauden pisteita yli 1ppg:llä, saa ottaa talteen.
  Siinä tuli taas yksi mestaruusjoukkueen palanen takaisin.
  Olisi se melkoinen riemu jos Lahtela vaan jollakin tapaa kuntoutuisi ennen playoffeja.

  Vieraspelisaldo, huoh 2-3-8, hulppealla pistemäärällä 11/39. Tuo on aivan totaalisen huono ja ainakin puolet huonosta saldosta on saavutettu huonolla pelaamisella. Ainoastaan KooVee on ollut huonompi vieraissa, mutta jopa totaalisen sekaisin ollut IPK on keräännyt enemmän pinnoja olleessan poissa kotoa.

  Jospa tämä uusi voittava pelaaja Salo auttaisi asiaan, pystyy ainakin omalla pelaamisellaan hankkimaan ylivoimaa ja toisaalta samanlaisiin henkilökohtaisiin voittosuorituksiin kuin Lainio.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tai olisiko ihan niin, että tässä toteutetaan Salon omaa tahtoa? Ei nimittäin SaPKokaan istu minkään rahakirstun päällä ja kotisivulta voikin lukea että Salon SaPKoon siirtymisen takana ovat yksityiset yrittäjät ja henkilöt.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Se on muuten pojjaat, tytöt ja muun sukupuoliset niin, että SaPKo alkaa olla kohta siinä tilassa kun ottelut muuttavat pakkovoitoiksi ja se ei ainakaan helpota pelaamista yhtään. Heti keskiviikkona on 5 pistettä edellä oleva RoKi ja perjantaina pikkuinen oman arvon kohotusmahdollisuus Ketterää vastaan. Seuraavalla viikolla sitten lisää omanarvon kohotusta kun KooVee vierailee ja perjantaina kova peli TUTOn kanssa.
  Nämä kaikki pelit on kotona ja mikään alle 2 pinnan ka ei ole hyvä tulos. Realistisesti ajatelleen 7 pinnaa olisi jo odotuksien ylärajoilla oleva suoritus.

  Jos viimeistely onnistuu laadukkaammin niin tuollaisella launtaina nähdyllä pelillä voittaa keskimäärin useammin kuin häviää ja se on ihan ok merkki. Se peli on olemassa kun tahtotila ja pelimoraali olisi riittävällä tasolla.
  Ja tehköön valmentaja mitä vaan mutta älä enää laita Toivasta minimiesten väliin. Se tappaa kahden potentiaalisen pistemiehen pelin.

  Onko Anderssonin tilanteesta kukaan perillä? Kausi paketissa tietysti.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 12.15
 20. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Tänään ollaan sitten siipirikkoisina RoKia vastassa. Noh noista pois olijoista toisaalta Rauvola ja Andersson isoimmät menetykset.
  Saa nähä kui käy. RoKi on kuitenkin pirun hyvä porukka.. Onneksi SaPKo on hyvä kotonaan, joten voitto-odotukset on kotijoukkueella.
   
 21. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Pari pelaajaa nostettu A- nuorista näköjään mukaan. Hienoa, että tälläinen mahdollisuus on olemassa. On edustuksen etu, että myös A- nuoret pelaavat vähintään Mestistä.
   
 22. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  On myös otettava huomioon, että tällä hetkellä SaPKon playoffit alkavat jo runkosarjassa mikä on ihan erillainen lähtökohta kuin parilla edellisellä kaudella. Sitähän sinä pakkovoitoilla taisitkin tarkoittaa.

  Lainaus:
  Eilisiltana oli Itä-Savon nettisivulla, että lääkärissä käy tällä viikolla eli tarkoittanee kuvissa käyntiä. Sama kohtalo on myös Rauvolalla edessä.
  Lainaus:
  Tänään julkaistussa kokoonpano uutisessa tosin puhuttiin pitkäaikaispotilaista, sekä mainittiin erikseen Toivanen sekä Rauvola. Tosin flunssapotilas Pylkkänen oli unohtunut listata lyhytaikaisiin poissaolijoihin, joten pahimmillaan kaksi puolustajaa on liittynyt vemppalistalle tai toimittajalla on unohtunut pari nimeä mainitsematta, mikä ei ihme tässä tilanteessa ole.
  Lainaus:
  Voinee pitää varmana, että poissaolijoista ainakin Laakso palaa kokoonpanoon perjantaina, mutta tässä tilanteessa ei pitäisi edes ääneen tuollaista mainita. Onhan myös mahdollista, että Ässät tyhjentää pajatsonsa täysin niin Laakso palaisi höntsäilemään Liigaan loppikaudeksi.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  TPS - Ilves
  • 1.85
  • 4.30
  • 3.20
  Jokipojat - Ketterä
  • 1.93
  • 4.20
  • 2.95
  KOOVEE - K-Vantaa
  • 3.50
  • 4.60
  • 1.68
  Peliitat - KeuPa HT
  • 2.70
  • 4.00
  • 2.10
  SaPKo - RoKi
  • 1.85
  • 4.40
  • 3.00