SaPKo 2018–2019

  • 102 982
  • 277

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Hyvää lomaa joukkueelle. Varmaan siinä tehtiin kaikki mitä jalkeilla olevilla pelaajilla pystyi. Jos ihan totta puhutaan niin askissa piti olla aika eri porukka kuin tänään. Tänäänkin oli hyvä porukka ja sillä pelattiin.

Kautta leimasi välinpitämättömyys voittamista kohtaan ja se sai aikaan ainakin yhdessä kannattajassa välinpitämättömyyttä joukkuetta kohtaan vaikka näkemättä ei tainnut jäädä kuin 4 peliä.
Pöllökin tajuaa, että joukkueen loukkaantumiset vaikutti niin runkosarjaan kuin playoffeihinkin, mutta siihen ei voi olla kuin pettynyt että vain aniharva pelaaja pelasi illasta toiseen sillä palolla kun voittaminen vaatii.

Nimeän vielä kauden ylivoimaisesti parhaan pelaajan.

Elmeri Laamanen, runkosarjassa vain 16 päästettyä maalia tasaviisikoin on kyllä sen luokan suoritus että hattua päästä. Se on keskimäärin noin 2 päästettyä maalia viidessä ottelussa. (Ellu pelasi 42 peliä)

Hyviä oli muitakin mutta siellä mennään jo tasaviivalla niin jätetään ne paikat jakamatta.
Edelliskaudesta paras tasonnostaja oli Roope Urpolahti jonka kaudesta voi antaa ihan kiitettävän arvosanan.

Että tässäpä tämä sitten. Voi alkaa valmistautua ensi kauteen joka toivottavasti menee tätä paremmin. Pitää loppusarjakin vielä katsella mutta kun on tuo Tappara vielä mukana niin ehkä tästä on loikattava enemmän Liigan puolelle ja pikkuhiljaa MM-ajatuksiin.

Kausi 2018-2019 SaPKon osalta jatkoajassakin aikalailla valmis.
 
Viimeksi muokattu:

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Jos ihan totta puhutaan niin askissa piti olla aika eri porukka kuin tänään. Tänäänkin oli hyvä porukka ja sillä pelattiin.

SaPKo ei pelannut yhtään ottelua sillä kokoonpanolla, kun kesällä rosteria lyötiin lukkoon. Tosin loukaantumiset antoi tilaa uusille sankareille, ja ainakin viidennessä pelissä Laakso ja Mutikainen sen paikan käytti vähintään hyvin.

Kautta leimasi välinpitämättömyys voittamista kohtaan ja se sai aikaan ainakin yhdessä kannattajassa välinpitämättömyyttä joukkuetta kohtaan vaikka näkemättä ei tainnut jäädä kuin 4 peliä.

Tämä oli tässä kaudessa ehdottomasti se vituttavin asia. Kumminkin SaPKossa noille jätkille maksetaan ja välillä peli näytti kuin olisi vain menty hallille, koska niin oli vain määrätty kalenterissa. Liian usein pelin jälkeen tuli ajatus mieleen, että itse tehdessäni noin huonosti työni kortisto olisi jo kutsunut. Itsellä tuli kytättyä pelit yhtä lukuun ottamatta, kun samaan aikaan olin Jaffalla playoffpelissä, mutta Savonlinnassa asuessa olisi varmaan muutaman kerran kausikortti ja muuta fanikamaa lentänyt kentälle erinäsin saatesanoin. Sitä laivaa ei sitten playoffeissa saatu käännettyä kuin vasta viidennessä pelissä ja sekin auttamatta liian myöhään.

Takki on nyt niin tyhjä ettei paljoa tarinaa irtoa. Siitä kumminkin olen tyytyväinen, että neljän muniin puhaltelun jälkeen joukkue vielä kaivoi itsensä playoff kevääseen, mutta liika oli annettu etumatkaa ja jatkoilla voi tapahtua mitä vain. Saatan palata vielä tähän kauteen myöhemmin, jos kiinnostus riittää.
 
Toinen SaPKon maalivahdeista Nico Viksten siirtyy pelaamaan down under eli Australian pääsarjaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös