Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2018–2019

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 05.03.2018 klo 14.35.

 1. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Pakko sanoo, että juhlapaidat oli kyllä komeat. SaPKo voisi tehdä päivityksen pelipaitoihinsa. Pässilogo tottakai saa jäädä, mutta muuten noiden retropaitojen kuosi oli kyllä komea. Toki niissä ei juurikaan mainoksia juhlapelissä ollut, joka osaltaan vaikutti komeeseen ulkonäköön.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Onkohan paitojen hinnat pelottanut huutajat tuolta paitakaupasta. Minusta noin vähäistä huutomäärää ei muu selitä. Olisikohan vaan tullut lätkäistyä liian kunnianhimoiset hinnat?
  Se vaan, että tuo paitojen käyttö ylipäätäänkään ottelutapahtumissa ei Suomessa ole mitenkään yleistä ja tämä asia voi vaikuttaa myös tähän kaupanteko intoon.

  Mitenhän muutamat paidat kuten Tiitinen, Salo, Forsström ei ole huudettavissa? Ovat varmaan itsellään pitäneet ne tai sitten niitä säästetään johonkin muuhun ajankohtaan kaupattavaksi. Tiedäpä häntä.
   
 3. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Luulisi että joitakin paitoja jätetään huudettavaksi johonkin hyväntekeväisyys tapahtumaan. Tiedä häntä mikä on ajatus.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 12.29
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Muutama päivä vielä ja selviää saako joukkue Henttosen tilalle ketään. Varmaan tarvetta olisi, mutta ei kannata mitään tusinamiestä haalia haalimisen ilosta.
  Laakson tilanne vähän jännittää tuossa vielä.
  Pylkkänen pysynee joukkueessa kauden loppuun saakka.
  Perjantaina on tarkoitus pelin jälkeen oikasta Joenkaupunkiin ja lauantaina ollaan sitten pelipaikoilla ku summeri törähtää.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2019 klo 10.31
 5. Linnankundi Jäsen

  Tomi Wilenius Pyrystä olisi kohtuullinen paikko. Alkukausi suomisarjassa oli tahmea, mutta nyt näyttää peli-ilo löytyneen. Toinen asia sitten kiinnostaako herraa pelata Mestistä enää ja onko häntä mahdoiiista edes saada Savonlinnaan.
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Wilenius aloitti juuri uudet työt, joten en usko heti lähtevän seudulta pois.
   
 7. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  SaPKo saa sairastuvalta ainakin Keskilohkon illan peliin mukaan.
   
 8. Näkökulma Jäsen

  Ehkä oli liian rajua laittaa koko lammaslauma yhden pelaajan syyksi.
  Mutta ei oikein löydy syitä mikä mättää, miksei peli-iloa ole löytynyt oikeastaan koko kaudella ja kuitenkin suurin osa on ollut useamman kauden.
  Räksän aikana en ole noin väkinäistä, hengetöntä pelaamista nähnyt. Joukkue olisi ihan riittävä materiaaliltaan, vaikka Lahtelan poissaolo on suurempi aukko mitä luultavasti moni edes uskoo. Näin ainakin minun mielipiteeni, samoin ei mielipide yhdestä joukkueen yhteishenkeen mahdollisesti vaikuttavasta pelaajasta mihinkään muuttunut.

  Kohtuutonta vaikka mahdollisesti asiassa olikin perää, eilen taas täysin typerä kiekonmenetys, jäähy, mitä ei tarvinnut istua ja peli oli sillä taputeltu. Kuitenkin puheet paikallislehdessä oli ensi kaudella kohti Liigaa, niin silloin pitää voida odottaakin hiukan muuta mitä nähty.

  Kolmas erä joukkueelta taas lähellä omaa tasoa, paikat oli jopa tulla taas tasoihin muttei sekään ihan aina onnistu vain yhden erän pelaamalla.
  Mutta siinä oli väläytyksiä miten tuon kokoonpanon pitäisi pystyä pelaamaan koko ottelu.
  Peliitat on sijoitustaan parempi tuolla joukkueella. Kinnunen, Pynnönen sai useamman Liigapelin loukkaantumisia paikattuaan ja Kinnunen pelasi hyvin Liigassakin.
  Nyt Pelsun A-Nuorten valmentaja, pelaajat tuttuja edelliseltä kausilta ja sieltä on tulossa hyviä pelaajia jotka ei eilen olleet mukana. Peliitat on ensi kaudella kova joukkue, Lahdessa asiat paremmin kuin vuosiin ja todella hyvä systeemi ajaa omia kasvatteja nyt Mestiksen kautta Liigaan. Ek vielä puuttui pakistosta, loukkaantumisia tällä kaudella mutta pelasi hyvin jo välillä parannuttuaan.

  Ihmetyttää kyllä juhlavuoden kausi, eikä se tuosta ihan noin vain miksikään muutu.
  Joku asia tai asiat on pahasti pielessä, eikä edes loukkaantumisia voi laittaa yritteliäisyyden puutteen syyksi. Vieraissa peli ollut aivan sekaisin, kotona sentään hiukan parempaa mutta kyllä siellä sarjan kärki on niin paljon edellä, peli kunnossa ja tiukkaa taitaa tehdä pleijaripaikkakin.

  Vieraissa vielä jäljellä kovia pelejä, joukkueita mitkä parantaneet huimasti esim IPK, missä homma muuttui melkoisesti Jasin jälkeen...

  Saa nähdä ja tänään alkaisi olla jo pikkuhiljaa pakkovoiton aika, sillä ei siinä aikaiseen kesälomaan ole paljoa eroa. Tietysti jos rahat loppu, luultavasti edullisinta olisikin jäädä sijoille 9. tai 10. En tiedä raha-asiosta, mutta jotainhan tämä sivusto jossain vaiheessa uutisoi..?

  Maalivahtiin, kumpaankaan ei ole kyllä pelit kaatuneet ja Urpolahti on mennyt viime kaudesta paljon eteenpäin. Se osasto ollut hyvä.
  Paikalle en taida tällä kaudella enää päästä mutta näkeehän nuo pelit Elisaltakin ja ei montaa ole jäänyt väliin, jokunen päällekkäin menojen kanssa.

  Toivottavasti suunta vielä kääntyy ja vaikka Lahtela saisi esimerkillään joukkueen heräämään, Salosta enemmän irti ja vielähän ei ole mitään menetetty, mutta nyt alkaa olla viimeiset hetket saada peli kuntoon.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tässä vaiheessa oleellista on saada riittävästi pisteitä että pääsee edes playoffeihin. Noilla nimillä peli ei vaan kertakaikkiaan saa olla tuollaista ripulikakkaa.
  Toinen oleellinen juttu on tänään voittaa kun en muuten takaa asiallista kielenkäyttöä pubista jäälle. Vituttaa tuo taaperrus, mutta pitää suomalaiseen tapaan olla tyytyväinen etttä TUTOlla menee vieläkin heikommin.