SaPKo 2018–2019

  • 105 853
  • 277

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Kotisivulla on juhlaottelun paitoja huutokaupan, itse kävin jo yhtä huutamassa. Käykää muutkin. Seuran rahakirstu on pohjaton ja sinne varmasti täyte kelpaa. Ja onhan tuo paitakin ihan komea.
Pakko sanoo, että juhlapaidat oli kyllä komeat. SaPKo voisi tehdä päivityksen pelipaitoihinsa. Pässilogo tottakai saa jäädä, mutta muuten noiden retropaitojen kuosi oli kyllä komea. Toki niissä ei juurikaan mainoksia juhlapelissä ollut, joka osaltaan vaikutti komeeseen ulkonäköön.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Onkohan paitojen hinnat pelottanut huutajat tuolta paitakaupasta. Minusta noin vähäistä huutomäärää ei muu selitä. Olisikohan vaan tullut lätkäistyä liian kunnianhimoiset hinnat?
Se vaan, että tuo paitojen käyttö ylipäätäänkään ottelutapahtumissa ei Suomessa ole mitenkään yleistä ja tämä asia voi vaikuttaa myös tähän kaupanteko intoon.

Mitenhän muutamat paidat kuten Tiitinen, Salo, Forsström ei ole huudettavissa? Ovat varmaan itsellään pitäneet ne tai sitten niitä säästetään johonkin muuhun ajankohtaan kaupattavaksi. Tiedäpä häntä.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Ovat varmaan itsellään pitäneet ne tai sitten niitä säästetään johonkin muuhun ajankohtaan kaupattavaksi. Tiedäpä häntä.
Luulisi että joitakin paitoja jätetään huudettavaksi johonkin hyväntekeväisyys tapahtumaan. Tiedä häntä mikä on ajatus.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Muutama päivä vielä ja selviää saako joukkue Henttosen tilalle ketään. Varmaan tarvetta olisi, mutta ei kannata mitään tusinamiestä haalia haalimisen ilosta.
Laakson tilanne vähän jännittää tuossa vielä.
Pylkkänen pysynee joukkueessa kauden loppuun saakka.
Perjantaina on tarkoitus pelin jälkeen oikasta Joenkaupunkiin ja lauantaina ollaan sitten pelipaikoilla ku summeri törähtää.
 
Viimeksi muokattu:
Tomi Wilenius Pyrystä olisi kohtuullinen paikko. Alkukausi suomisarjassa oli tahmea, mutta nyt näyttää peli-ilo löytyneen. Toinen asia sitten kiinnostaako herraa pelata Mestistä enää ja onko häntä mahdoiiista edes saada Savonlinnaan.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Tomi Wilenius Pyrystä olisi kohtuullinen paikko. Alkukausi suomisarjassa oli tahmea, mutta nyt näyttää peli-ilo löytyneen. Toinen asia sitten kiinnostaako herraa pelata Mestistä enää ja onko häntä mahdoiiista edes saada Savonlinnaan.

Wilenius aloitti juuri uudet työt, joten en usko heti lähtevän seudulta pois.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo saa sairastuvalta ainakin Keskilohkon illan peliin mukaan.
 
Ehkä oli liian rajua laittaa koko lammaslauma yhden pelaajan syyksi.
Mutta ei oikein löydy syitä mikä mättää, miksei peli-iloa ole löytynyt oikeastaan koko kaudella ja kuitenkin suurin osa on ollut useamman kauden.
Räksän aikana en ole noin väkinäistä, hengetöntä pelaamista nähnyt. Joukkue olisi ihan riittävä materiaaliltaan, vaikka Lahtelan poissaolo on suurempi aukko mitä luultavasti moni edes uskoo. Näin ainakin minun mielipiteeni, samoin ei mielipide yhdestä joukkueen yhteishenkeen mahdollisesti vaikuttavasta pelaajasta mihinkään muuttunut.

Kohtuutonta vaikka mahdollisesti asiassa olikin perää, eilen taas täysin typerä kiekonmenetys, jäähy, mitä ei tarvinnut istua ja peli oli sillä taputeltu. Kuitenkin puheet paikallislehdessä oli ensi kaudella kohti Liigaa, niin silloin pitää voida odottaakin hiukan muuta mitä nähty.

Kolmas erä joukkueelta taas lähellä omaa tasoa, paikat oli jopa tulla taas tasoihin muttei sekään ihan aina onnistu vain yhden erän pelaamalla.
Mutta siinä oli väläytyksiä miten tuon kokoonpanon pitäisi pystyä pelaamaan koko ottelu.
Peliitat on sijoitustaan parempi tuolla joukkueella. Kinnunen, Pynnönen sai useamman Liigapelin loukkaantumisia paikattuaan ja Kinnunen pelasi hyvin Liigassakin.
Nyt Pelsun A-Nuorten valmentaja, pelaajat tuttuja edelliseltä kausilta ja sieltä on tulossa hyviä pelaajia jotka ei eilen olleet mukana. Peliitat on ensi kaudella kova joukkue, Lahdessa asiat paremmin kuin vuosiin ja todella hyvä systeemi ajaa omia kasvatteja nyt Mestiksen kautta Liigaan. Ek vielä puuttui pakistosta, loukkaantumisia tällä kaudella mutta pelasi hyvin jo välillä parannuttuaan.

Ihmetyttää kyllä juhlavuoden kausi, eikä se tuosta ihan noin vain miksikään muutu.
Joku asia tai asiat on pahasti pielessä, eikä edes loukkaantumisia voi laittaa yritteliäisyyden puutteen syyksi. Vieraissa peli ollut aivan sekaisin, kotona sentään hiukan parempaa mutta kyllä siellä sarjan kärki on niin paljon edellä, peli kunnossa ja tiukkaa taitaa tehdä pleijaripaikkakin.

Vieraissa vielä jäljellä kovia pelejä, joukkueita mitkä parantaneet huimasti esim IPK, missä homma muuttui melkoisesti Jasin jälkeen...

Saa nähdä ja tänään alkaisi olla jo pikkuhiljaa pakkovoiton aika, sillä ei siinä aikaiseen kesälomaan ole paljoa eroa. Tietysti jos rahat loppu, luultavasti edullisinta olisikin jäädä sijoille 9. tai 10. En tiedä raha-asiosta, mutta jotainhan tämä sivusto jossain vaiheessa uutisoi..?

Maalivahtiin, kumpaankaan ei ole kyllä pelit kaatuneet ja Urpolahti on mennyt viime kaudesta paljon eteenpäin. Se osasto ollut hyvä.
Paikalle en taida tällä kaudella enää päästä mutta näkeehän nuo pelit Elisaltakin ja ei montaa ole jäänyt väliin, jokunen päällekkäin menojen kanssa.

Toivottavasti suunta vielä kääntyy ja vaikka Lahtela saisi esimerkillään joukkueen heräämään, Salosta enemmän irti ja vielähän ei ole mitään menetetty, mutta nyt alkaa olla viimeiset hetket saada peli kuntoon.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tässä vaiheessa oleellista on saada riittävästi pisteitä että pääsee edes playoffeihin. Noilla nimillä peli ei vaan kertakaikkiaan saa olla tuollaista ripulikakkaa.
Toinen oleellinen juttu on tänään voittaa kun en muuten takaa asiallista kielenkäyttöä pubista jäälle. Vituttaa tuo taaperrus, mutta pitää suomalaiseen tapaan olla tyytyväinen etttä TUTOlla menee vieläkin heikommin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jaa jos nyt taas kommentoisi hyvin menneen pelin ja hyvin menneen Joensuun viikonlopun jälkeen. Hyvä rabbiskin tuli hyvästä Joensuun viikonlopusta. Ensi vuonna sitten Lempäälä - Tampere suuntaan taas ja enää ei aikuiset miehet näillä reissuilla sotkeennu teinien yökerhoihin.

Joensuussa oli kaksi asiaa taas kohdallaan, eli viisikon puolustaminen ja maalivahtipeli. Ehkä kärsivällisyys voisi sitten olla kolmas. Henkilökohtaista paskuutta riitti ihan siinä missä aiemminkin mutta ne eivät nyt peliä kaataneet. Hyvät 3 pinnaa vieraista, ja erittäin hyvät kun huomioi, että se oli koko kauden viides kolmen pinnan vieraspeli.
Kun tuota sarjataulukkoa vähän katselee niin jopa RS 3 paikka on vielä haarukassa. Toki sinne on 11 pinnaa matkaa, mutta kun siellä edellä olevan Ketterän kanssa on vielä kaksi peliä jäljellä niin noissa täydellisesti pärjäämmällä ero kutistuu 5 pinnaan ja pelejä olisi 4 enemmän pelattavana. aika utopiaa noin optimaalinen suorittaminen olisi mutta ihan omissa käsissä kuitenkin. Väittäisin että nuo SaPKon ja Ketterän kesken pelattavat ottelut ratkaisevat kumpi on loppupisteissä yläpuolella.

Kotietuun on hyvät saumat kun tuo Jokipojat joutui antautumaan. Siihen on matkaa 3 pinnaa ja otteluero kolmen pelin verran. Tuo pitää saada kiinni. Kauden pistekeskiarvo on nyt 1,62. Kotona ka on 2,05 ja vieraissa 1,11.
Näillä lukemilla loppupisteet olisi 79 ja sillä ei Ketterää voi saada kiinni vaikka voittaisi molemmat keskinäiset pelit. Jokipojat tarvitsisi noille pisteillä 1,63pst/ott kun ovat tähän mennessä saaneet 1,57pst.
Lähdetään nyt kuitenkin siitä, että SaPKo parantaa tuota vieraspelien pistekeskiarvoaan ja ottaa kotiedun. Ketterään on siis saumat mutta eika epärealistiset huomioiden kauden ailahtelevuuden. LeKi ja Hermes on saavuttamattomissa.

Se tuosta SaPKon runkosarjan lopusta tekee hankalan että pelaa 11 viimeisestä ottelusta peräti. 5 peliä sellaista joukkuetta vastaan joka vääntää viimeisistä playoffpaikoista. Eli KeuPa, TUTO, KiVa 2x ja RoKi.
 
Viimeksi muokattu:

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
En nyt ruokatauolla avaa ensi kauden ketjua, mutta laitetaan tänne. Pasi Räsänen jatkaa päävalmentajana ensi kaudella.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Niin siinä ikävä kyllä kävi että Henttonen lähti tampereelle poppareita syömään.. Hyvin harmillista. Toivotaan nyt että tästä visiitistä jäis käteen vaikka sit sopimus kuitenkin ensikaudelle.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tässäkun tulee aina väliin suu vaahdossa pauhattua kaikkea skeidaa ja sitten rauhoittuessa älyää käyttää jo vähän järkeä niin tilanne näyttää silloinkin ihan toiselta. SaPKo ei ole viimeiseen 10 peliin hävinnyt kuin 2 kertaa varsinaisella peliajalla vaikka tuossa neljän ottelun tappioputki olikin. Niistä vielä toinen, eli Rovaniemen peli oli sellainen että pelitapahtumiin nähden tuollaisen pelin häviää kerran kahdestakymmenestä. 2019 hävityistä yhdestätoista pelistä peräti 5 on hävitty 60 min jälkeen.
Tämä sitten tahtoo sanoa että pisteittä on jääty vain 7 kertaa ja vähintään piste on tullut 16 kertaa.
60 minuutin kohdalla 69.5% on vähintään tasan ja 30,5% on hävitty.
Kun ottelut aletaan pelata ratkaisuun asti niin ei tuo mikään huono lähtökohta ole.

Tulipahan tehtyä tälläinen tilastojen pyörittely. SaPKo taitaa edelleen olla ajoittain umpisurkeasta ylivoimasta huolimatta sarjan eniten YV-maaleja tehnyt. Räsänenhän on sekoittanut pelistä toiseen YV-viisikoita mutta uskaltaisin uhota että kun pudotuspelit alkavat niin YV:lle naulautuu kaksi selvää viisikkoa.

Ne suurimmat riskit piilee yksittäisten pelaajien virhealttiudessa eikä ole yhtään liioiteltua sanoa, että muutaman miehen puolustuspelaamista on karmeaa seurata.
Näkisin vielä mieluummin vaikka Mutikaisen yhden kokeneen sentterin tilalla ja vaikka Ruuskanenkin ajoittain sekoilee niin pakistoon Laamanen, Ruuskanen, Marva, Kuronen, Tiitinen, Palojärvi (kun vaan toipuisi) ja 7. Pylkkänen.
Vaikka Väinälö ajoittain väläyttää kiekolle niin useinmiten ei väläytä kun pelonsekaiset tunteet katsomoon. Pylkkänen tuo 5 vs 3 pelin takia seiskaksi ja on se muutenkin vähän parantanut. Kiekoton puolustaminen on ja merkkauspelaaminen on vaan umpisurkeaa.
 
Se on sitten Seinelän kausi ohitse, loukkaantunut olkapää kaipaa leikkaushoitoa. Tämän illan pelistä Iisalmessa on myös Keskilohko pois flunssan vuoksi. Vihavainen palaa pelaavaan kokoonpanoon. Todella tärkeä peli kotiedun kannalta.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Moneskos mies se Seinelä oli jolta jäi kausi kesken?
Piitulainen,Rauvola,Andersson ainakin. Lahtela ja Keskilohko missasi ison osan kaudesta.
Jos jotain hyvää niin itukan tekstistä päättelisin että Palojärvi pelaa vielä tänä keväänä.
Voisin kuvitella että Mutikainen liittyy SaPKoon jos Jukurit tippuu A:ssa mutta niin pitkään kun siellä pelaavat niin on sen joukkueen mukana.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
AIjaijai ketäköhä saadaan jatkosopparille enskaudeks. Tänään selvii. On tää jännää, en jaksais odottaa.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Missä Salo tämän päivän kokoonpanosta? Ei kai vaan nyt jumalauta oo silläkin joku paikka klesana?
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
AIjaijai ketäköhä saadaan jatkosopparille enskaudeks.

JATKOPAHVIT KAUDELLE 2019-2020:

Eetu Andersson
Henri Keskilohko
Matias Lainio
Atte Karppinen
Kasper Piitulainen
Matias Rauvola
Sami Aksila

UUDET SOPPARIT

Matias Mutikainen (Jukurit)
Niklas Holopainen (SaPKo A)
Elmeri Luukkanen (SaPKo A)
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
JATKOPAHVIT KAUDELLE 2019-2020:

Eetu Andersson
Henri Keskilohko
Matias Lainio
Atte Karppinen
Kasper Piitulainen
Matias Rauvola
Sami Aksila

UUDET SOPPARIT

Matias Mutikainen (Jukurit)
Niklas Holopainen (SaPKo A)
Elmeri Luukkanen (SaPKo A)

Ai että kyllä on hyvät sopparin!! Onneksi näin tämän illan pelistä lainion ratkaisevan rankkarin firman juhlien ohessa. Voin kertoo että tunnelma oli katossa allekirjoittaneella!!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
JATKOPAHVIT KAUDELLE 2019-2020:

Eetu Andersson
Henri Keskilohko
Matias Lainio
Atte Karppinen
Kasper Piitulainen
Matias Rauvola
Sami Aksila

UUDET SOPPARIT

Matias Mutikainen (Jukurit)
Niklas Holopainen (SaPKo A)
Elmeri Luukkanen (SaPKo A)

Pakko kommentoida täältä tuhannen töppyrästä, että onpa mahtava alkupaketti. Toivottavasti Mutikainen palaisi jo tällä kaudella. Oli pelaamissaan peleissä hyvä.

Ei ole paljon sanallista antia täältä rocknroll elämästä. Siistiä on tämäkin lätkän ohella. Ilman kumpaakaan olisi jaksaminen tiukilla. Onneksi on kummatki. Lätkä ja Rock. SaPKo!!
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Jukureiden junnujen kausi loppui tänään, joten Matias Mutikainen on sieltä luultavasti valmis siirtymään meille. Kuuluu siis nuorten pelaajien nimetylle listalle ja kävi ne tarvittavat 5 runkosarjapeliä pelaamassa meillä.
Hänen kanssa on myös ensi kauden sopimus jo tehty, joten oletettavasti hänet myös kentällä nähdään. Tuskin vielä huomenna kun joukkue palaa juuri Vaasasta.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Jukureiden junnujen kausi loppui tänään, joten Matias Mutikainen on sieltä luultavasti valmis siirtymään meille. Kuuluu siis nuorten pelaajien nimetylle listalle ja kävi ne tarvittavat 5 runkosarjapeliä pelaamassa meillä.
Hänen kanssa on myös ensi kauden sopimus jo tehty, joten oletettavasti hänet myös kentällä nähdään. Tuskin vielä huomenna kun joukkue palaa juuri Vaasasta.

Uskoisin kanssa, että otetaan mukaan. Lahtelan ainakin saadessa todennäköisesti pelikieltoa, vapautuu hyökkäykseen paikkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös