Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2010–2011

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Lead Fossil, 12.03.2010 klo 11.59.

 1. E V Jäsen

  Pakko huutaa.

  ISO KIITOS JENGILLE TÄSTÄ KAUDESTA. TEKEMISEN MEININKI, IKÄVÄ LOPPU MUTTA SILTI YLI ODOTUSTEN
   
 2. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Kyllä SaPKo ansaitsee kehut tämän kauden hienoilla otteillaan. Peli pyöri parhaimmillaan kun Neuvostoliiton kone mutta ikäväksi harmiksi se myös yski ajoittain.
  Nimilista ei silmiä hivele mutta SaPKo pelasi JOUKKUEENA mahtavasti koko kauden. Kiitän SaPKoa hienoista hetkistä tällä kaudella, on ollut hienoa kulkea mukananne tämä upea kausi.
   
 3. moonshainrider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
  Joo, harmittava tappio D'tä vastaan, niin lähellä...
  Matoja koukkuun!