Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2010–2011

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Lead Fossil, 12.03.2010 klo 11.59.

 1. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Käännetäänpäs jo katsetta seuraavaan kauteen.

  Minkälaisin odotuksin ja miettein lähdetään kohti uusia seikkailuja?
  Kaudelle 2009-2010 pelaajabudjettia nipistettiin jonkin verran.
  Jatkuuko nipistely? Omasta puolestani toivon että ei luotettaisi liikaa
  KalPa -yhteistyöhön, vaan rakennettaisiin omaakin joukkuetta että joukkueessa
  pysyisi yllä edes jonkinlainen identiteetti.

  Onko SaPKolla muuten tässä vaiheessa sopimuksia muilla kuin valmentaja Tirkkosella?
   
 2. Linnankundi Jäsen

  Mikko Silvennoisella on sopimus ensi kaudesta. Itse toivon, että jatketaan varmaa pitkäjänteistä nousujohteista työtä edelleen realistisella budjetilla. SaPKolla on ensi kaudelle hyvä valmentaja, KalPa-yhteistyö ja talous kunnossa niin hyvin kuin se Mestiksessä kai voi olla, ei rahaa/ei velkaa. Tältä pohjalta uskoisin kauden muodostuvan tätä vuotta paremmaksi. Se on tietenkin fakta, että tällä kaudella onnistuttiin pelaajahankinnoissa yli odotusten käytettyyn rahaan nähden (Essen, Eskelinen, Siren, Järvinen, Konsti jne). Jos tuolla samalla porukalla ja KalPa avulla saisi vetää tulevan kauden ei olisi iso ongelma keikkua siellä missä nyt D tai LeKi pyörii. KalPa yhteistyö on tietenkin kysymysmerkki, mutta uskoisin Kuopiossa olevan tällä hetkellä sen verran nostetta, että heillä on varaa ja jopa viisasta panostaa nuorten pelaajien pitkäjänteiseen kehittämiseen SaPKon kautta. Lisäksi imua SaPKoon on varmaan tuon yhteistyön vuoksi muualtakin, onhan KalPa tällä hetkellä HOT ja paikka sinne voi avautua helpommin SaPKon kautta kuin muualta. Kaikenkaikkiaan odotan innolla tulevaa kautta, hallilla tavataan syksyllä (ja osa ehkä lukee jopa suoraan).
   
 3. poppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  SaPKon runkosarjan sijoitukset viime aikoina Mestiksessä:

  2006 - 07: 9.
  2007 - 08: 8
  2008 - 09: 12
  2009 - 10: 10

  Miten sijoituksissa näkyy pitkäjännitteinen nousujohteisuus?
   
 4. Linnankundi Jäsen

  Tuo nousujohteisuus on tietenkin hieman hakusessa, mutta kyllä minun mielestä toiminnan nousujohteisuutta on hyvän valmentajan palkkaaminen ja sopimuksen jatko tulevalle kaudelle, KalPa-yhteistyö (jos toimii). Viime kausi oli pelillisesti paras näistä neljästä kaudesta Mestiksessä, avainpelaajien vaikeat loukkaantumiset lienee suurin syy siihen, ettei oltu pleijareissa (spekulointia). Pitkäjänteisyyttä on sekin, ettei olla ajettu samaan miinaan kuin moni muu tässä sarjassa eli yli varojen elämiseen. Mutta voihan asian toisinkin nähdä:Sportilla oli pitkäjänteinen nousujohteinen kausi, Jokipojilla on ollut kaksi kautta, RoKilla oli lento päällä Mestikseen tullessa ja tulevana kautena Jukureilla on selviä merkkejä nousujohteisesta toiminnasta. Saa nähdä, mihin johtaa. Itse vain olen sitä mieltä, että SaPKo on pystynyt vakiinnuttamaan paikkansa Mestiksessä ja siitä on hyvä lähteä rakentamaan tulevaisuutta.
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2010 klo 14.49
 5. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Täytyy muistaa että tällä kaudella SaPKolla oli mielestäni erittäin hyvä porukka kasassa. Ilman epäonnea Essenin ja Eskelisen loukkaannuttua SaPKo olisi ollut playoffeissa ja ei olisi ollut edes ihme jos olisi raivannut tiensä neljän sakkiin.

  Nousujohteisuutta on ollut havaittavissa sekä seurajohdon tekemisessä että joukkueen iskukyvyssä eikä sovi unohtaa hienoa faniporukkaakaan.

  Nyt on SaPKo kuitenkin tullut vedenjakajalle, ensi kaudella täytyy joukkueen päästä pleijareihin tai homma näivettyy ja kusee kintuille. Vesa Kutvonen lupaili kauden viimeisen pelin jälkeen että satsausta tehdään ensi kaudelle vähän enemmän, toivon että Kutvonen pitää puheensa eikä jauha paskaa. Hyvä näyttö tästä olisi buukata samantien viime kauden ykkösketju.
   
 6. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Toivoa sopii, että SaPKo:n toimistolla oltaisiin ajoissa hereillä, eikä yhden verrattain hyvän kauden(vältettiin karsinnat, jee..) jälkeen uinuttaisi tyytyväisenä elokuulle saakka. Näytöt joukkueen kasaamisen suhteen myöhästelyssä ovat kuitenkin Savonlinnassa aika vankat.
   
 7. Dragan Jäsen

  Mitkäköhän ovat tulevaisuuden suunnitelmat SaPKo lupauksella Henri Ikosella? Väittäisin kyseessä olevan kovemman talentin kuin mitä Piitulainen oli/on. Valittiin juuri U16 maajoukkueen leiritykselle mukaan, jos jatkaa ensi kaudella SaPKossa niin melko varmasti tulee näkymään Mestiksenkin puolella. Livenä nähtynä oikein mainio paketti täynnä kokoa, älyä ja nopeutta. Kehittävämpi paikka varmaankin Savonlinna jossa saisi kovia pelejä alleen A:ssa ja edustuksessa, kuin että lähtee esim Lrantaan tahkomaan BSM:ää.
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKolle vihdoin sopimuksia. Pekka Lahikainen jatkaa maalinsuulla ja Anssi Virkki puolustaa. Hyökkääjiin omista A-junnuista Ville Tenovaara ja Eero Räisänen, myös Niko Laakkonen jatkaa.

  Uusia kavereita on Marko Mäenpää(VG-62) ja Pekka Niemimaa(Ketterä).

  Tosiasia on se että jos SaPKo aikoo Playoffeihin ensi kaudella(yleisön kiinnostuksen säilymisen kannalta pakollista) täytyy ruveta tippumaan kovempi nimiä.
   
 9. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Lainaus:


  Hiljaa tosi. Nämä nyt värvätyt vahvistukset(?) tuovat elävästi mieleen juuri jumbosijaan ja karsintoihin päättyneen toissakauden.

  Omien junnujen sopimukset toki iso plussa.
   
 10. Master Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Eiköhän niitä "kovia" nimiä tule vasta sitten elokuussa. Hyviä soppareita kaikinpuolin, kehityskelpoisia pelimiehiä kaikki.
  Edit.
  + Puurtisen kanssa tehty myös soppari näköjään.
   
 11. JuhaZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
  Lainaus:
  Morjesta pöytään! KalPan nettisivut tietävät kertoa, että Henri Ikonen on valittu KalPan A-nuorten kesäharjoitteluryhmään. Erittäin hienoa, jos näin on ja poika ottaa paikan vastaan. En itse tiedä Ikosesta juuri mitään, mutta ilmeisen lahjakas kaveri on kyseessä. Ainoa 94-syntynyt tuosta porukasta.
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Jesper Piitulainen jatkaa SaPKossa seuraavan kauden. Tää on hieno juttu, ottajia varmaan olisi ollut. Antaa uskoa siihen, että tulevalle kaudelle saadaan jalkeille iskukykyinen joukkue. Petri Anttonen jatkaa myös tulevan kauden, lisäksi Ässistä tulee aika miehenkokoinen pakki Vehmanen ja hyökkääjä Uusitalo. Kesä tiukkaa treenia Tirkkosen johdolla ja talvella mennään lujaa. Kehityskelpoisilta kavereilta vaikuttavat kummatkin uudet kaverit.
   
 13. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Mahtavia uutisia SaPKofaneille vapun kunniaksi. On kuuleman mukaan ollut liigaporukatkin Jesperin perässä mutta miehenalku päätti SaPKossa jatkaa! Hienoa!
  Ässäpelurit ovat outoja mutta jos joku Ässäfani tämän näkee niin voi varmaan valaista minkälaisia kavereita ovat nämä kaksi. Aiemmilla parilla kaudella SaPKon haut näihin nuoriin ovat onnistuneet loistavasti enkä epäile että nämäkään pettäisi.
   
 14. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Uusitalo on ihan jees perusjanari, pysynee Mestisvauhdissa hienosti mukana. Sapkoon koitetaan hakea käsittääkseni vielä ainakin yhtä Ässäkasvattia.

  Vehmanen taasen, aivan loistava tyyppi ja pelaaja. Luistelussa vakavia puutteita, mutta pelaa lätkää sellaisella intensiteetillä ettei Suomesta löydy kovin montaa joka vetäisi yhtä kovalla asenteella. Suomenmestari Makko Mäkisen sanoin: "Jos mä olisin vetänyt tolla asenteella koko urani, niin olisin pelannut änärissä monta kautta".
  Lahjat lähinnä puolustuspelissä ja pienellä varauksella viivapelissä, mutta asenteeltaan aivan ykköstyyppi, josta toki kertonee valinta kapteeniksi kahdessa edellisessä joukkueessa (Ässät A ja Ilves A).
  Tulee olemaan huikea jannu, jos pelitapa ja vastustajat sopivat lievästi sanottuna hitaille jaloille.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2010 klo 17.55
 15. Linnankundi Jäsen

  Hyvältä kuulostaa Porin pojat. Uskon, että Vehmasellekin löytyy kohtuullinen luistelunopeus vielä kesän ja syksyn aikana.
   
 16. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Nyt sieltä tule se kolmaskin ässäkasvatti, rightin pakki Kim Virtanen.

  Joku varmaan osaa kertoa tästä miehestä tarkemmin, mutta kyllä näyttää SaPKon pakkien kasaaminen tällä hetkellä oikein hyvältä.
   
 17. Linnankundi Jäsen

  Onko minulta mennyt jotain ohi, kun tuossa Ville Hirvosen SaPKoa käsittelevässä kirjoituksessa annetaan ymmärtää, että Eskelisellä olisi sopimus SaPKon kanssa, toisaalta Kalle Konstia jo pidetään menetettynä tapauksena. Onko Hirvosella sisäpiiritietoa?
   
 18. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Eskelisen tilannetta en tiedä mutta Itä-Savon kiekkosaitilla on maininta että SaPKo jatkaa edelleen neuvottelujaan Kalle Konstin kanssa.
   
 19. Linnankundi Jäsen

  En tiedä, kuuluuko tämä juttu tänne. Ehkä sillä tavalla, että Marko Leppänen olisi luultavasti SaPKon tämän kauden sopimuspelaajia ilman viime syksynä tapahtunutta päähän kohdistunutta taklausta. Juttu Markosta on Itä-savon Kiekkosaitilla (www.ita-savo.fi). Vahinkoja sattuu, mutta aina ei ole kyseessä vahinko vaan asennevamma ja kunnioituksen puute vastustajaa kohtaan.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2010 klo 10.02
 20. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Kalle Konsti jatkaa SaPKossa mallia 1+1 !!! Asiasta kertoo Itä-Savon kiekkosaitti. Kiitos Kalle suuresta SaPKo-sydämestä!
   
 21. Linnankundi Jäsen

  Nyt alkaa tuleva kausi näyttämään hyvältä. Saa nähdä, mitä KalPa yhteistyö tullessaan, mutta ei tarvitse SaPKon ainakaan Jukureilta nöyränä turpaan ottaa tulevallakaan kaudella, joskin tuskin Jukurit SaPKolle mikään pisteautomaatti tulee olemaan. Kerrassaan hieno homma Kallen pysyminen Pässeissä.
   
 22. HekeK Jäsen

  Huhhuh! Enpä olisi kuunaan uskonut, että Konsti Savonlinnassa jatkaa. Ja vieläpä 1+1 mallisella sopimuksella. Tämä oli erittäin makoisa uutinen.

  Kuten Linnankundi mainitsi, nyt alkaa tuleva kausi näyttää hyvältä. Kokoonpano alkaa olla mallillaan, yhteistyökuviot Kalpan kanssa sorvattu ja organisaatiossa tapahtunut hallittua uudistumista toiminnanjohtajan muodossa.

  Nähdäänkö keväällä 2011 Talvisalossa playoffs-kiekkoa? Hope so!
   
 23. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Arvostan Kalle Konstin kaltaisia pelaajia, jotka eivät juoksu dollareiden perässä, vaan myös muut arvot ratkaisevat. Tietysti en uskokaan, että Konstille mitään hirveitä rahatukkoja ollaan liigastakaan tarjottu, mutta silti. Seurauskollisena miehenä päätti jäädä kotiseudulle.

  Niin ja vaikuttihan tähän varmasti myös tuo SaPKon KalPa-yhteistyö, jonka kautta Konstille voi aueta liigaportit kesken kuluvan sopimuskaudenkin. Hieno asia SaPKolle tämä joka tapauksessa!
   
 24. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Lainaus:
  Todellakin hieno ja kunnioitettava päätös. Paitsi SaPKon, myös koko Mestiksen näkökulmasta imagovoitto. Aina ei tarvitse kaahata rahan perässä, vaikka voisi. Pitää muistaa sekin, että Konstin kaltaiset yksittäiset huippupelaajat Mestis-tasolle houkuttelevat niitä muutamia ylimääräisiä katsojia muillakin paikkakunnilla katsomoihin - laskevat HMV-kerrointa reilusti.
   
 25. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Vaihteeksi hyviä uutisia SaPKo:n suunnalta, loistava homma. Muutenkin ilahduttavaa huomata, että joukkueen rakentamiseen on tartuttu mielestäni jopa poikkeuksellisen aikaisin ja peruspalikat alkavat jo ollakin kasassa. Tosin pakko sanoa, että porilaisten ym. A-junnupelaajien tason uskon vasta nähdessäni, mutta ihan positiivinen fiilis kyllä heistäkin on ja Tirkkosen harjoittelussa varmaan kehittyvät mestistasolle riittävästi.

  Nyt vaan odottelemaan niitä kirsikkoja kakun päälle, joita ainakin yksi tai kaksi voisi tulla. Pelkkä Konsti ei kuitenkaan aivan riitä..