Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2010–2011

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Lead Fossil, 12.03.2010 klo 11.59.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Vastaus saatiin pikaisesti Itä-Savon Kiekkosaitilta. Oskar Essenin agentti on jättänyt SaPKolle tarjouksen jota SaPKossa mietitään perjantaihin mennessä. Essen itse kertoo että pelaaminen SaPKossa kiinnostaisi kovasti.

  Essen koki myös ettei KalPa-valkku oikein antanut kunnon näyttöpaikkaa. Ulkomaatkaan ei miestä kiinnosta joten hillot tiskiin vaan SaPKo.
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2010 klo 12.44
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  SaPKo on budjettinsa jo käyttänyt, mutta Jokipojilla on laituri hakusessa ;) Nyt olisi tutun ja turvallisen Eskelisen rinnalla paikka vapaana!

  Jekimovs - Eskelinen - Essen.
   
 3. Talentti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Spurs, SaPKo, Ässät
 4. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Kiitokset Oskar Essen ja ennenkaikkea onnittelut hienosta ratkaisusta. Ensi kaudella SaPKo on hyökkäyspäässä sarjan vaarallisimpia joukkueita, se on satavarma.
   
 5. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Onnittelut SaPKolle tästä hankinnasta. Savonlinassa todellakin kasataan pudotuspelijoukkuetta. Konsti, Essen, Koponen ja Juutilainen ovat sellaisia kavereita, joiden ympärille joukkuetta voi rakentaa. Kun vielä takaa muutama nuori lupaus yllättää, voi koko joukkue terveenä pysyessään mennä pitkälle.
   
 6. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Ei voi muuta todeta, kuin että aivan helvetin loistavaa. Maaleja tullaan SaPKo:n peleissä kyllä ensi kaudella näkemään ja runsaasti.
   
 7. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
 8. opa27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ässät, Detroit Red Wings, Newcastle United
  Aika huikeeta ku ollaan piikissä! Miesmuisti ei kerro koska olis näin hyvin alkanu kausi. Omat muistikuvat on, että siinä 7 pelin kieppeillä tulee ekat pisteet männä kausilla. Mut niin tai näin, hyvältä näyttää Savonlinnassa tällä hetkellä ja uskon että tällä kaudella ollaan kasin joukossa ku runkosarja päättyy.
   
 9. Linnankundi Jäsen

  Nää kaksi ensimmäistä peliä antaa uskoa siihen, ettei aivan viimeisten joukossa olla sarjassa eli pudotuspelit on hyvin haarukassa. Seuraavat pelit Sportia ja KooKoota vastaan kertoo, kuinka tukevasti ollaan sarjan keskikastia. "Hyvä alku, parempi mieli", lainatakseni mainosta.
   
 10. Talentti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Spurs, SaPKo, Ässät
  Itseä ihmetytti yleisön puute, vain reilu 800. U-20 vastaan en odotakaan suurta yleisö ryntäystä, mutta jos Kookoota vastaan ei ole yli 1000, niin on aika säälittävää tämän kaupungin touhu!
   
 11. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Minä taas luulen, että on laskutapa muuttunut? Aiemmin on vissiin kausikorttilaiset laskettu mukaan automaattisesti, oliko nyt todellinen katsojamäärä?

  Porukkaa oli varsin mukavasti katsomossa. Yläkatsomossakin oli porukkaa todella paljon verrattuna viime kauteen, jolloin ilmoitettiin suunnilleen samoja katsojalukuja vaikka ylhäällä oli vain reilu kourallinen porukkaa.

  Kannustus oli varmasti parasta mitä on 2000-luvulla nähty, eikä ollut hiljaa, kuin kirkossa meininkiä. Viime kaudella ei edes 2 jatkoaika-maalia aiheuttanut yhtä suurta riemua, kun eilen jokainen maali.
   
 12. opa27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ässät, Detroit Red Wings, Newcastle United
  Taas paalulla :). Pistepörssin top 3 näyttää kans hyvältä. OMAN KYLÄN pojat loistaa siellä !
   
 13. Linnankundi Jäsen

  Hienolta näyttää, tosin vastassa ei ole ollut kuin yksi hyvä joukkue, Vaasan Sport. Iloa himmentää älytön Hakanpään Virkin päähän kohdistunut taklaus, jonka seurauksena Virkki ambulanssilla sairaalaan. Mistä v-----a noita kusipäitä sikiää?
   
 14. Lainaus:
  http://kiekko.ita-savo.fi/?page=Video&Id=10562650

  Siinä linkki eilisen ottelun koosteeseen, jossa myös näkyy kyseinen taklaus. Ei ole rangaistuksesta kahta sanaa. Kaiken kruunaa Hakanpään täysin idioottimaiset kommentit Facebook-profiilissaan. Toivottavasti Anssi on ennempää peleissä mukana mitä tämä sankari.

  Hieno löytö Kekäläiseltä..
   
 15. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  No älä, voi Jeesus mikä juusto ainakin noiden kommenttiensa perusteella. Noh, onneksi noissa hommissa saa ennen pitkää sitä mitä tilaa.
   
 16. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  No odottiko joku jotain älyn jättiläistä? :) Tosin rehellisyyden nimissä on sanottava, että vaikuttaa vielä keskivertoakin tyhmemmältä sälliltä.

  Kyllähän Virkki-parkaa vastaan on tähdet ja kuukin. Viime kausi meni pipariksi ja nytkin pahannäköisesti otti iskua kyllä. Minusta taklaus itsessään ei ollut poikkeuksellisen törkeä, mutta hemmetin varomaton kuitenkin. Katsotaan nyt sitten mitä asiasta säädetään.
   
 17. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No ei tarttenut kauaa odottaa: Hakanpäälle yhden ottelun pelikielto

  Eli on siis sivussa kokonaisesta yhdestä A-junnuottelusta. Ei sillä, että tuo nyt mikään megaruma taklaus olisi minunkaan mielestäni ollut, mutta muistelen Jääkiekkoliiton (ja SM-liigankin) linjanneen vielä vuosi tai pari sitten yhdeksi päätavoitteekseen päähän kohdistuneiden taklausten kitkemisen pois.

  Kaikki ei muuten naamakirjaile, eli joku voisi viitsiessään referoida sieltä Hakanpään kommentit.
   
 18. Lainaus:
  Hakanpää kirjoitti Facebook-profiliinsa mm. seuraavaa (ulkomuistista): "Taklasin jonkun jannun paskaksi keskialueella", "Sille kävi samikapaset. Vertakin tuli jostain jäälle" ja hymiöt päälle. Sittemmin Hakanpää on nuo kommentit poistanut. Nämä kommentit menevät ilmeisesti tutkintaan.

  Minunkaan mielestä taklaus ei ollut erityisen törkeä. Sattumien summana kohdistuu suoraan päähän ja on sen seurauksena rangaistuksen arvoinen. Vauhtia oli tilanteessa paljon. Kyynärpää taitaa nousta vasta taklauksen jälkeen, eikä ilmeisesti osu päähän. Nuo idioottimaiset kommentit tässä ennemmin pistävät miettimään.
   
 19. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Kyllä tuosta taklauksesta olisi voinut sen 2-3 peliä antaa pelikieltoa nilkille. Tollasista taklauksista yhden ottelun pelikiellon antaminen on vähän kuin kusisi taklatun silmään. Juuri tälläiset tapaukset pistävät pelaajan luulemaan että tässähän saa vetää kavereita levyksi miten haluaa kun ei niistä saa kuin yhden ottelun pelikiellon.

  Nuo Hakanpään naamakirjakommentit ovat vielä huvittavampia. Näkee tosiaan millanen valopää on kysessä. Ei osaa raukka edes kirjoittaa kunnolla.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2010 klo 20.57
 20. Ioota Rhoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Broad Street Bullies
  Lainaus:
  Taklauksessa ei ollut mitään törkeätä. Puhdas yhteentörmäys, jossa jyrän alle jäi pelaaja, joka ei nähtävästi tiennyt, että jääkiekko on kontaktipeli.

  Sen sijaan tuo Hakanpää kommentointi on osoitus täydellisestä vastustajankunnioituksen puutteesta. Typerä toimintaa kaukalon ulkopuolella.
   
 21. Linnankundi Jäsen

  Videolta katsottuna Hakanpään olkapää pamahtaa suoraan Virkin päähän. Hakanpäällä näyttää olevan aikaa valmistautua taklaukseen eli vahingosta tuossa ei ole kyse. Olisi pystynyt taklaamaan vartaloonkin, jos kantti olisi riittänyt. Sen verran sivulta Hakanpää tulee, ettei Virkki ehdi nähdä Hakanpäätä. Kommentit facebookissa vahvistaa tämän sankarin kehittymättömän henkisen kypsyyden.
   
 22. Lainaus:
  Päähänkohdistunut taklaus. Se on säännöissä kielletty. Ihan turha huudella niitä "pidä pää ylhäällä" -juttuja, ei siellä kaukalossa voi jatkuvasti varpaillaan mennä. Täysin oikea ratkaisu joukkueen edun kannalta tuossa tilanteessa kurottaa kiekkoon, muuten seurauksena olisi ollut hyvin todennäköisesti läpiajo. Virkki tökkää kiekkoa, kumartuu hiukan ja samaan aikaan Hakanpää kelaa pitkällä ja kovalla vauhdilla päälle. En usko, että kyseessä oli tahallinen vahingoittamisyritys. Silti kokeneempi pelaaja taklaajan roolissa olisi kyllä voinut tuosta vartaloonkin ajaa.
   
 23. Paroni69er Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Huh, huh, onpahan kommentti!
  Täytyy olla sokea, jos kyynärpään nostoa ei nää tuosta videosta, jälki vielä oli todella pahaa katsottavaa ottelussa. No kuten taklaajan naamakirja kommentitkin kertoo, kaikkia ei ole älyllä varustettu. Toivottavasti Virkki pääsee pikaisesti takaisin kaukaloon!
   
 24. Ioota Rhoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Broad Street Bullies
  Lainaus:
  Toki kyynärpää nousee, mutta vasta töymäyksen jälkeen ja on selvästi osuma kohdan yläpuolella. Paha jälki syntyy siitä, että osuman saava pelaaja on huonossa asennossa (erittäin matalassa), koska kurkottelee kiekkoa. Raju törmäys, eipä sen ihmeempiä.
   
 25. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Sillä, nouseeko kyynärpää ennen vai jälkeen tilanteen, vai vasta bussissa, on täysin yhdentekevää. Mikään ei vie pois sitä tosiasiaa, että tuo on päähän kohdistunut taklaus, jotka ovat säännöissä kiellettyjä.

  Facebook-kommenttien + tuon tilanteen nähtyäni uskallan jopa väittää täysin tahalliseksi vahingoittamisyritykseksi. Todella typerä teko.