Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2010–2011

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Lead Fossil, 12.03.2010 klo 11.59.

 1. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
  Lainaus:
  Täysin turhia puolusteluja. Päähänkohdistunut taklaus,piste. Nuo fb-kirjoittelut osoittaavat enempi pojan älyn tasosta kuin mistään teon tahallisuudesta. Voi kaveri kehua nyt pussikaljojen kanssa kavereilleen: "Vittu kun mä kolasin sen jätkän siellä landella.

  Toivon ja USKON että jääkiekkoliitto ottaa kantaa noihin kirjoitteluihin,ne ei kuulu jääkiekkoon. Vaikka teko lienee puolitahaton olikin.
   
 2. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Edelleenkin lupaan taputtaa, jos (ja toivottavasti kun) joku kanukki sattuu kolaamaan Hakanpään sätkimään jään pintaan MM-kisoissa. Myös laitataklaus käy.
   
 3. juhahujanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, SaPKo ja kaikenlainen laatukiekko
  NHL:ssä on puhuttu etenkin parina viime vuotena näistä pahoista/törkeistä päähän kohdistuneista taklauksista. En löytänyt nyt lyhyellä etsinnällä NHL:n kokoamaa koostetta siitä, mitä liiga näillä törkeillä taklauksilla tarkoittaa, mutta joku jolla on enemmän aikaa löytänee tuon koosteen ainakin youtubesta? Oletan näin.
  Tuo Virkin telominen toi kuitenkin lähtemättömästi mieleen yhden esimerkkitaklauksen tuolta videolta. yhtäläisyys on seuraava: Eli vaikkei taklaaja taklaa niin sanotusti selkään tulee hän taklattavaan verrattuna hieman takapuolelta, jolloin taklausta ei herkästi huomaa. Samoin tuossa esimerkki taklauksessa vartaloon ei osuttu, vaan olkapää osui suoraan pelaajan päähän, joka pyörähti ilmoille Virkin tavoin.
  Eli selkeä sääntö. Jos ajatellaan, että pelaajan ympärys on 360 astetta, niin taklaus olisi pääsääntöisesti aina laiton, jos se toteutetaan 180asteen alueelta pelaajan takaa katsottuna ja etenkin jos se siis kohdistuu päähän.
  En tiedä osasinko ilmaista itseni selkeästi ja pyydän anteeksi jos en, mutta näiden omien ajatelmien mukaan tuo taklaus oli selvästi laiton ja ennen kaikkea äärimmäisen vaarallinen.
   
 4. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Pohjanakka se vain täältä SaPKon peliesityksiä ihastelee. Katteeksi käy, mutta iloisella mielellä. Toivottavasti vielä joskus pelaamme samassa sarjassa. Näyttäisi, että olette menneet kovasti eteenpäin ja se antaa myös meille toivoa. Odotellaan innolla kevättä ja pudotuspelejä.

  Ennen kuin joku kirjoitta, että SaPKo ei aijo tippua Suomisarjaan, niin en minä sitä tarkoittanut. RoKia minä sinne Mestikseen haalaan.
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2010 klo 08.36
 5. Linnankundi Jäsen

  Hienoa, että Pohjan Akkakin noteeraa SaPKon hyvän alkukauden. Tähän on tultu tiukalla talouden pidolla, hyvällä valmentajalla ja onnistuneella joukkueen kokoamisella. Silmiinpistävää on myös omien kasvattien osuus joukkueessa, Raskia, Leinoa ja Immosta odotellaan vielä ;). RoKilla on täydet mahdollisuudet pelata Mestistä tulevaisuudessa, mutta se vaatii pitkäjänteistä työtä ja himpun verran lisää asiantuntemusta valmennukseen ja yleensä organisaatioon. Näin täältä kaukaa arvioiden. RoKissa on parasta hienot kannattajat ja varsinkin Elinan ja Adidaslerin kaltaiset kirjoittelijat. Heitä minä enemmän kaipaan kuin itse RoKia. Lisätään tähän samaan kategoriaan vielä the Rock Kotkan suunnalta. Ja Elina! Sä oot ihana. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2010 klo 09.49
 6. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  En ole vielä peliäkään kerennyt Pallokerholta näkemään alkaneella kaudella, mutta onkohan nyt käymässä ilmi se, että pakiston taso Mestikseen olisi hieman köykäinen (Hanaa ja Tuomaalaa lukuunottamatta) ? Hyökkääjistö onneksi sentään osaa tehdä aikaisempia kausia enemmän uuneja.

  Silti vain mietityttää, että jos umpisurkea Jokipokin sai räiskittyä miten-nyt-sattuu -pelityylillään kolme maalia SaPKon verkkoon ja Kiekko-Laserkin pommitettua bauttiarallaa 40 laukausta kohti Lahikaista kotipelissä, niin onko omassa päässä muka kaikki ns. kondiksessa?

  Ei sillä, hemmetin hieno kauden aloitus kaiken kaikkiaan kuitenkin!
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2010 klo 20.58
 7. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  40 laukausta kohti Lahikaista ei ole pakiston "vika". Eikä syytkään ole mitenkään yksiselitteiset. Pelkät laukaisukartatkaan eivät kerro totuutta. Eivätkä laukaisumäärätkään.

  Esimerkiksi: vastustaja pääsee nopeaan vastahyökkäykseen johtuen hyökkääjän virheestä hyökkäysalueella. Pakit pelaavat vastustajan laitoihin ja laukaus lähtee pienestä kulmasta. Eli tästä tilastoidaan torjunta, mutta pakit ovat pelanneet tilanteen täydellisesti.

  Siihen en kuitenkaan ota kantaa onko "kaikki omassa päässä kondiksessa", koska en yhtään ottelua ole nähnyt, jätän sen arvioimisen fiksummille ja aktiivisimmille, mutta tilastot ja numerot eivät aina kerro totuutta - voivat pahimmillaan johtaa jopa vääriin tulkintoihin.
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Minun mielestäni SaPKon pakit selvisivät ihan hyvin sillä on muistettava että joukkue oli kovassa otteluruuhkassa ja se näkyy väkisinkin väsymisenä kolmannessa erässä kuten nyt kävi. Lisäksi vastus oli mainio, oululaiset pelasivat hyvää liikkuvaa kiekkoa.

  Siitä se pakiston peli paranee taas kun pääsevät niin vähän lepäilemään. Marko Mäenpää oli tänään tosi energinen, jatkapa Marko samaan malliin.
   
 9. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Hih! Johan sinä tiedät, että missä menestys siellä gloorihuntteri. Katselin eilen ottelunne TV:stä. Enpä haluaisi olla pelaamassa SaPKOa vastaan alivoimalla. Hieman näytti, että väsytti, mutta eipä tuo liene ihmekään. Nyt pelaajat vain vuoteeseen, sieltä sitä on ennenkin voimia ja peli-iloa hankittu.
   
 10. opa27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ässät, Detroit Red Wings, Newcastle United
  Tänään pelin nähneenä voin sanoo et eka erä täysin SaPKolle mut sit tapahtu jotain. Päästettiin TuTo mukaan ja ne käytti tilaisuuden hyväkseen. Kolmannessa ajoittain pelissä mukana mut ei paukut riittäny. Miun mielestä alussa olis voinu lyyvä kolme-neljä maalia eteen TuTon haaskatessa paikkoja ja ihmetellessä vieraiden hyvää painetta ja liikettä. Ja Koposen ja Essenin loukkaantumiset ikävä asia. Koposen loukkaantumisen jälkeen havaittavissa oli pientä sisuuntumista ja ote oli hetken SaPKolla, mutta viimenen sinetti sit tuli tyhjiin ja se oli siinä.

  Et tämmöttis täält turust
   
 11. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Mitäs kaikkea fanikrääsää SaPKolla on tarjota? Kyselen vaan, ko nuo nettisivut tarjoaa ainoastaan tuota pinssiä ja olis seuraavan kotiseutumatkan ja pallokerhon ottelun yhteydessä tarkoitus ehkä jotain ostaa mukaan.

  Lähinnä kiinnostaisi, että onko mitään kaulahuiveja, seinälle laitettavia viirejä tms. myynnissä ottelujen yhteydessä?
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Näytti YLEn sivuilla olevan tieto, että KalPan valmentaja Virta olisi siirtymässä keväällä Turkuun. Tästä siirrosta on lyhyt matka siihen, että Tirkkonen on KalPan valmentaja ensi vuonna. Tosin pieni riski KalPan suunnasta ottaa suhteellisen tuore valmentaja. Toinen SaPKon kannalta parempi vaihtoehto olisi, että Aravirta sapattivuoden jälkeen siirtyisi KalPan valmentajaksi. Tämä vaihtoehto kehittäisi varmaan SaPKo-KalPa yhteistyötä entisestään, mikäli kävisi niin onnellisesti, että Tirkkonen jatkaisi SaPKon valmentajana. Mutta kevät on syksyä viisaampi tässä asiassa.
   
 13. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Minä ymmärrän, että päivä ei ole toisensa kaltainen, mutta rajansa kullakin. Johtuuko tämä ailahtelu Kalpasta? Minulla on keikka helmikuussa Savonlinnaan. Jos keikka sattuu pelipäivälle niin tulen hallille. Sen jälkeen saatte sapiskaa tai ruusuja. Seuraavaan pitkävetoon panen teille kympin, joten on heilurin oltava taas oikeassa asennossa.
   
 14. Linnankundi Jäsen

  Ei tuo pelien tulosten heittely johdu KalPasta. Vanha sanonta "kaikki päivät eivät ole leipomispäiviä" on varmaan lähempänä totuutta. Reilu voitto LeKistä meni varmaan osin LeKin maalivahtien piikkiin ja toisaalta Kajaanissa taas Kolek on saanut Hokin hyvään vauhtiin. SaPKolla on kapea pakkikalusto ja kaksi poissa tämänkin päivän pelistä. Mutta pienenä vinkkinä voisi sanoa, että itse sijoittaisin sen kympin ennemmin tasapelitulokselle kuin SaPKon voitolle. Ja Elina, missäs sinä kiertueellasi esiinnyt, Savonlinna-salissa vai vallan jossain klubilla/yökerhossa ;).
   
 15. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Nythän sitä mennään kuin vanhan miehen vehje! Ny tarvitaan viagraa. Mikä hemmetti nyt vaivaa?
   
 16. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Veikkaan että 11-0 voitto nosti nesteen päähän ja joka ukko luulee nyt olevansa NHL-stara.
   
 17. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  SaPKo voisi ehkä lanseerata saman sloganin, kuin SaiPan kannattajat omalle seuralleen: "Vitutus taattu!"

  Aiemmilla kausilla rämpimisen ja ikuisen karsinnoissa pyörimisen tavallaan ymmärsi, mutta tämä tilanne ennen tauon alkua menee jo jotenkin yli ymmärryksen. Joukkue on kauden mittaan selvästi näyttänyt osaavansa voittaa pelejä ja pelata ehjiäkin otteluita, mutta yhtäkkiä luisutaan johonkin tappioputkeen Hokkia, HeKiä ym. alemman kastin jengejä vastaan. Mitähän Pallokerhon hot shotit luulevat saavansa seuraavista kolmesta pelistä, joissa vastaan tulevat Jukurit, Sport ja K-Laser? Pisteitäkö?

  Kerrankin olisi kasassa joukkue, jolla voisi mennä jopa pudotuspeleihin ja olla sielläkin jotain muuta kuin täysi sukka. Harmi vaan, että näköjään ajatus ei pelaajia itseään inspiroi. Harmi sekin, että on helppo ennustaa ettei ensi kaudelle Savonlinnaan suurella todennäköisyydellä saada noinkaan hyvää joukkuetta kasaan.
   
 18. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Tero Koponen palaa vihdoin lootaan. Josko SaPKolla alkaisi vihdoin taas kuleka kunnolla.
   
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Hienoa SaPKo!!!

  Mahtava taistelu Jukureita vastaan. Ja naula Sarvisten otsaan ajassa 59.59.

  Oli lähellä etten lähtenyt katsomaan täältä Joensuusta asti. Olisi kannattanut.
   
 20. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Ja Tero Koponen paukautti sitten nivusensa uudestaan harjoituksissa. Sairasloman pituudesta ei tietoa. Laulun sanoin : "Miksi meille aina täällä käy näin näin näin.."
  Toimistolla voitaisiin kyllä etsiä Koposelle paikkaajaa, ihan vaan varmuuden vuoksi. Pleijaripaikkaa ei saa nyt ryssiä.
   
 21. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Lainaus:
  Se pleijaripaikka on ryssitty jo ajat sitten niissä peleissä, jotka olisi pitänyt ehdottomasti voittaa, mutta kuitenkin nussittu löysällä munalla 0 tai ehkä 1 pistettä. Pallokerhon niskaan hengittää nyt kovassa nosteessa oleva Jokipo ja Kääkkä-Vantaakaan ei ainakaan heikompi ole, joten ei tarvi olla kummoinen meedio päätelläkseen, ettei tässä hyvin tule käymään. Yhdeksäs tai kymmenes sija sieltä on luvassa, ellei sitten homma karkaa täysin hallinnasta, jolloin oltaisiin taas karsimassa.

  SaPKo - Pelataan kun huvittaa.
   
 22. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Puolustaja Tero Määttä on siis Ässistä SaPKon mukana alustavasti tammikuun pelit mutta Ässät voi kutsua miehen aiemmin takaisin jos tarvitsevat.

  Tänään tuli myös tieto että Bluesin maalivahti Mikko Tolvanen on SaPKon mukana tulevan viikonlopun kaksi peliä TuToa ja LeKiä vastaan. Hyvä näin koska Pekka Lahikaisella on selkävaivoja ja hän saa näin tärkeää lepoa.
   
 23. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Tirkkonen jatkaa SaPKossa, tietää kiekko.ita-savo.fi.
  Hieno juttu paikalliselle jääkiekolle!
   
 24. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  No, tänään tiedämme, että SaPKo on kuin onkin pleijareissa ja kamppailee kotiedusta vielä. Peli loksahti paikoilleen ja huima vire nosti SaPKo:n tavoitteeseensa. Mielenkiintoiset ottelut vielä luvassa.
   
 25. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Lainaus:
  Pakko myöntää, että kerrankin kivaa olla väärässä, kun ollaan nähty Pallokerholta melkoinen tasonnosto kriittisellä hetkellä. Tulipa se kotietu enää tai ei, niin jotain ollaan jo voitettu tässäkin vaiheessa!