Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2009–2010

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Jone29, 22.03.2009 klo 22.32.

 1. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta. Kun SaPKo on pakkipulassa, niin kartottaisin pakkipari Lustberg-Gärdström kotiuttamista ulkomailta Mestikseen. Siinä on luotettava pari, kunhan saavat pelata yhdessä.
   
 2. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei ole Jesse enää Savonlinnassa vaan pelaa tällä kaudella Ranskassa ykkösliigassa Dijon Hockeyssä. Oli joskus kesällä Kouvolan Sanomissa juttu Jessestä. On siirtänyt opiskelut Savonlinnasta Kuusaalle. Pitää vuoden tauon opiskelusta keskittyen pelkästään pelaamiseen Ranskassa. Kertoi, että on saanut riittävästi näyttöpaikkoja KooKoossa, mutta toivoisi vielä kuitenkin joskus pelaavansa KooKoossa.
   
 3. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kiva nähdä positiivisia tietoja Jessestä. Tuo opiskelupaikan siirtyminen Savonlinnasta Kuusaalle tarkoittanee sitä, että KooKoo on SaPKo:n sijaan Jessellä tähtäimessä.
   
 4. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Tämä tilanne meni ohi niin tuomareilta kuin yleisöltä. Toinen linjoista höpötti paljon päätuomareille ja jäähyt tuomittiin linjan höpötyksien perusteella.

  Lainaus:
  Ei kahta sanaa. Lehtonen ja pakki luistelivat kovaa kohti päätyä ja b-pisteen kaarella vajaa puolimetriä perässä ollut Lehtonen tökkäsi olkapäällä Anttosta osin selkään ja Anttonen menetti tasapainon ja liukui pää edellä laitaan. Lehtonen oli tilanteesta myös itse huolestunut ja seurasi vierestä Anttosen vointia. Tämä on sarjassa aivopieru jota ei saisi tapahtua jääkiekossa. Pelaajan terveys menee aina kolmen pisteen edelle.
   
 5. Linnankundi Jäsen

  Ensimmäinen telominen näytti selkeältä kostolta, hieman aikaisemmin KiVan pelaaja oli omasta mielestään ilmeisesti kärsinyt vääryyttä päädyssä ja kävi kuittaamassa sitten pahanolonsa SaPKon pakille. Kiekko ei ollut sapkolaisella vaan pelin painopiste oli silloin jo aivan muualla. Ehkä tämän vuoksi päätuomareilta jäi tilanne näkemättä. Näitä kahta älytöntä vahingoittamista lukuunottamatta KiVan peli oli hieno katsella, ovat aivan ansaitusti sarjan kärkipäässä. Ja SaPKon peli oli aikalailla aneemista pieniä pätkiä toisesta erästä lukuunottamatta.
   
 6. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Toivottavasti (tällä kertaa) Vantaan videokamerat toimivat Lehtosen tilanteessa ja tallensivat sen. Odotan kyllä usean pelin rangaistusta ko. törkeydestä. Anttonen ei nähnyt Lehtosta, eikä osannut varautua ollenkaan tilanteeseen. Toivon että Lehtonen kävi Vantaalla sairaalassa "hoitamassa" asian Anttosen kanssa miehekkäästi, mikäli tosiaan katuu tapahtunutta.
  KiVa oli parempi, mutta taas peli ratkesi käsittämättömästi maaliin, joka ei ollut meidän paikallaolleiden mukaan maali (tolppa). SaPKon selkäranka katkesi ja viimeinen taistelu loppui tuohon maaliin.
  Tai saattoi se ainakin murtua jo tapaus Karevaaraankin...
   
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Koskinen(eli se Laineen telominen) sai yhden ottelun pelikieltoa mutta Lehtosen törkeydestäkö ei tule mitään? Pääseekö Lehtonen kuin koira veräjästä pelletempustaan. Anttonen on paskana, käsi murtunut. Ei voi mennä näin!
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKofanit suunnittelevat kannattajien keskuudessa keräystä jotta SaPKoon saataisiin "kannattajapelaaja", asiasta on juttua Itä-Savon kiekkosivustolla.

  On hienoa olla SaPKon kannattaja. Vielä hienompaa kun näkee mitä he ovat valmiit tekemään seuran eteen.
   
 9. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Tässä yhteydessä tekee mieli sanoa - "näkis vaan".

  En jaksa uskoa:
  a) keräykseen
  b) 10.000€:oon

  Miksi olen epäileväinen tuomas, siksi että paikkakunnalta ei löydy tälle hankkeelle vetäjää...

  Pelaajien nimistä höpöttäminen on tässä vaiheessa turhaa, ensin pitää saada massit kasaan ja sitten aloittaa papatus mitä sillä hankitaan.
   
 10. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Fanit voivat tukea omaa joukkuettaan ehkä paremminkin kuin yhden pelaajan "ostamisella". Esim. laittakaa Savonlinnaan virallinen fanikerho pystyyn (vai onko jo sellainen?). Alkakaa kiertää vieraspeleissä ja tukekaa koko joukkuetta tällä tavalla. Varmasti joukkue saa lisä kipinää, jos se huomaa omat faninsa vierashallissa. Ja seuraahan voi tukea monilla muilla tavoilla, herättäkää "nukkuvat" fanit mukaan peleihin jne. tapoja on vaikka mitä, jos intoa siihen löytyy. Mitä sitten, jos tämä fanien "ostama" pelaaja osoittautuukin flopiksi tai loukkaantuu heti alkuunsa? Ja miten ensi kaudella? Kiertääkö hattu uudestaan? Miten muut pelaajat ottavat tälläisen fanien yhteen pelaajaan satsaamisen? On toki hienoa, että ajatus joukkueen ja seuran tukemisesta on Savonlinnassa virinnyt. Nyt vaan konkreettisia tekoja tekemään.
   
 11. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Äkkiseltään tuntuu aika vaikealle saada kasaan tollaista summaa, ei varmasti mahdotonta kuitenkaan. Vinkkinä, Jani Väänänen on vielä vapaana, pelaa kakkosta Outokummussa.. no ei tosin, loppukaudeksi tolla satsauksella saisi varmasti jo kelvollisen fanipelaajan.

  Jojensuussa on (ainakin tällä kaudella) käytössä sellainen malli, jolla tuetaan omaa kasvattia tietyn suuruisella korvauksella/kk. Ajatuksena tarjota jotain extraa pelaajalle ja osaltaan mahdollistaa pelaajan oikean suuntaista palkkausta.
   
 12. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Aina on kaikenlaista tukemista mitä voi tehdä "omaa seuraansa" kohtaan mutta SaPKoa ajatellen juuri tämä kannatuspelaaja on tähän paikkaan paras, pekutin ehdottoma fanclub nousee jaloilleen jos on noustakseen. Siitä hommasta puuttuu vaan tekijämiehet meilläpäin.

  Vai Väänänen, hehheh...No hyvin pelasi viime kaudella mutta tuskin tähän paikkaa se pelaaja jota haemme. Tuo 10.000€ on jo ajatuksenakin varmasti liikaa, tosiasiassa mahdollisuudet lienee kerätä noin 4000€-5000€ ja SaPKo hoitaisi loput. Veikkaan että esimerkiksi Joona Karevaara irtoisi loppukaudeksi 5000€-7000€ hinnalla. Ehkä tämä on vain fanien tapa ilmoittaa HPK.lle ja LeKille että "Saatana, meitä ei potkita päähän"....
   
 13. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKo saa kahden ottelun ajaksi apua puolustustilanteeseensa. HPK lainaa SaPKolle puolustaja Santeri Alatalon.

  Laina tuli tarpeelliseksi kun Jussi Laine ja Petri Anttonen telottiin Vantaalla lasaretin puolelle. Jussi Laine kokeilee tänään jäällä mutta Petri Anttonen on sivussa useita viikkoja kun käsikin murtui samassa rytäkässä.

  Kiitos HPK:lle avusta tähän hätään.
   
 14. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Päivitetäänpäs SaPKon tilannetta tällä hetkellä:

  Eli aloitetaan tuosta pahimmasta uutisesta eli Oskar Essenin olkapää on kuvattu tänään ja huomenna saadaan tietää tarvitaanko leikkausta vai riittääkö lepo ja kuntoutus. Toivotaan jälkimmäistä!

  Toni Hyvärinen saatiin KalPasta lainaan joulutaukoon asti ja Toni onkin pelannut jo kaksi peliä hyvin meillä. Toivotaan että KalPan kanssa saataisiin jonkunsortin diiliä aikaan että kaveri voisi pelata täällä loppukauden jos vain on halua.

  Santeri Alatalon(HPK) laina ilmeisesti päättyi, jatkosta ei ole tietoa. Pitäisimme mielellämme loppukaudenkin, varmasti on pakitellut eikä ole valittamista.

  Hyökkääjää etsitään varmasti tuon Esseninkin tilanteen vuoksi. Verkot vesille SaPKon päässä nyt, jäljellä ennen joulutaukoa on kolme todella tärkeää ottelua.
   
 15. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Tuskin jatkaa SaPKossa enää uudenvuoden jälkeen kun KalPasta on melkoisella varmuudella kaksi "vakiomiestä" nuorten MM-kisoissa eli Teemu Hartikainen ja Iiro Pakarinen joten ei ole oikein ylimääräisiä hyökkääjiä siinä vaiheessa.
  Mahdollisesti nuorten kisojen jälkeen tammikuuksi voi joku irrota Savonlinnaankin mutta ei loppukaudeksi ellei ulkopuolelta tulee lisää pelaajia KalPaan.
   
 16. Linnankundi Jäsen

  Essenin olkapäätä ei leikata ainakaan heti vaan katsotaan viikko, josko tulisi levolla kuntoon. Toivotaan parasta, että Oskarille riittäisi lepo ja vuodenvaihteen jälkeen takaisin kaukaloon.
   
 17. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
 18. Linnankundi Jäsen

  Essenin olkapää leikataan

  Oskar Essenin loukkaantunut olkapää joudutaan leikkaamaan. Vähintään kaksi kuukautta pakkolepoa. Ikävä takaisku kapean pelaajarosterin joukkueelle.
   
 19. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Se on sitten hommattava se yksi vahvistus. Jesper Piitulainen voisi jatkaa sitten ykkösessä, kaveri on paikkansa ansainnut. Hyvärinen palaa keskiviikon jälkeen KalPaan joten se uusi vahvistus on hommattava hänen tilalleen. Joona Karevaara?

  Keskiviikkona on Jukurit voitettava, se on pakko.
   
 20. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Auts! Ikävä takaisku SaPKolle ja tietenkin Essenille itselleen. Kuinka mahtaa tuhokenttä tulla toimeen ilman Esseniä? Korvaajaa ei ihan helpolla taida löytyä. Vaikka tilalle joku nimekäs peliveivari löytyisikin niin kuinka mahtaa yhteispeli muiden kanssa toimia.
   
 21. pekka älpeeär Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo...ja lappilainen suomi-sarja kiekko...
  Lainaus:
  Kyllä se tulee, näin me ite ainakin uskotaan. Oma kasvatti, häppäräppä rippikouluikäinen ja SaPKon seuraava NHL-varaus, Jesper Piitulainen on jo kahdessa ottelussa päässyt/joutunut tuuraamaan Iso-Oskaria.

  Ketjun tehot on pysyneet entisellään, ja Jesper on itsekin naputellut kelpo tehoja kokeneiden Kalle Konstin ja sarjan ykkös sentterin?, Ville Eskelisen rinnalla.

  Voi jopa olla, että ketjun metkut yllättää vastustajia vieläkin juonikkaammilla kuvioilla.
   
 22. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKo vahvistui paluumuuttajalla. Mikko Silvennoinen palaa SaPKoon ja sopimus on sitten kerralla mallia 1,5 vuotta. Hieno uutinen faneille näin joulun alla.

  Tervetuloa takaisin Mikko!
   
 23. pekka älpeeär Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo...ja lappilainen suomi-sarja kiekko...
  tämäkin vielä...mut kyl mä kestän...

  Lainaus:
  Tervetuloa vaan viime kauden kapteenille, ja omalle kasvatille.

  Taas alkaa näyttämään liiankin hyvältä...jopa niin hyvältä, että JOS KalPa katsoo ne kolme? "tuntuman" hakijaa, jotka ovat tasoa Hyvärinen tjsp. niin myöhän kaapataan saa#ana "kannu" saimaan rannalle.
   
 24. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Jotain mietteitä tännekkin sarjan puolivälissä:

  Sarjassa 9. (35 pistettä, 2 enemmän, kun viimekaudella yhteensä)
  Playoff viivaan 5 pistettä.
  Karsintarajan yläpuolella 8 pisteen turvin.
  Pisteitä kotona 13 (sarjan huonoin)
  Pisteitä vieraissa 22 (jaetusti 2. eniten sarjassa)


  Maalivahdit antaa lähes joka ilta mahdollisuuden pelata pisteistä.
  Pakit on ollut välillä hukassa enemmän ja vähemmän, mutta hyviäkin iltoja on nähty ja pidetty vastustajat poissa maalipaikoilta.
  Hyökkäyksessä muutama hurja maalintekijä ja nuoriltakin onnistuu välillä mukavasti.

  Muutama pitkä harmittava loukkaantuminen vähän koettelee joukkuetta.

  Anssi Virkki (Luistin viilsi käden auki) palaa runkosarjan lopussa?
  Oskar Essen (olkapää) Sarjan maali- ja pistepörssin johtaja ennen loukkaantumistaan. Palannee juuri runkosarjan lopussa?

  Muutama laina on ollut syksyn varrella joukkuetta vahvistamassa ja loukkaantuneita tuuraamassa:

  Santeri Alatalo: (9 peliä) Välillä oli vain 4 omaa pakkia terveenä, niin Santeri oli HPK:sta auttamassa
  Joona Karevaara: (8 peliä) Hyökkäystä vahvistamaan lainattu Karevaara hoitikin tonttinsa erinomaisesti. HPK pyysi miehen kesken lainan takaisin ja Joona löysikin itsensä Lekistä seuraavana päivä. Silloin korpes.
  Toni Hyvärinen: (4 peliä) Joulukuussa 4 peliä kävi pelaamassa, varsin kova vahvistus.
  Sami Lähteenmäki: (1 peli) Kävi yhden pelin pelaamassa, kun 2 pelaajaa oli yo-kirjoituksissa. Teki jatkoajalla yv. maalin, joten kiitos siitä.

  Lisäksi on 3 muuta "lainaa" Siren, Viinamäki ja Järvinen, mutta laina-aika on koko kausi, joten näitä ei voi lainoiksi laskea. Lisäksi Viinamäki lähtee juuri armeijaan, joten ei varmaan juurikaan enää pelaa.

  KalPa yhteistyö on seuralle elinehto jatkossa ja saattaa tuoda apuja myös tälle kaudelle? Tässä valossa seuran tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä.

  SaPKossa viime kaudellakin pelannut Mikko Silvennoinen palaa takaisin ja on samalla myös ensi kauden ensimmäinen sopimuspelaaja.

  Oma kasvatti Jesper Piitulainen siirrettiin ykköskenttään Essenin loukkaannuttua ja heti on onnistumisia tullut, pelannut kaikissa kentissä tänä vuonna.

  Parit plussat:

  +++ Pekka Tirkkonen (Pelasti vuosi sitten koko seuran? Pienellä rahalla tehnyt hurjaa työtä.)
  ++ Oskar Essen, Ville Eskelinen ja Kalle Konsti (Essen valitettavasti sivussa)
  + Jesper Piitulainen ja Simon Nielsen

  Mielenkiintoista nähdä jatkuuko loppuvuoden hyvät esitykset myös kevätpuolella. Playoffiin ei ole pitkä matka, mutta sinne on muitakin halukkaita.
   
 25. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Ihan hyviä asioita nostettu esille. Jos SaPKo olisi kotipeleissä sijoittunut VAIN neljä pykälää ja yksitoista pistettä paremmin (samalle tasolle Jokipo:n kanssa), niin SaPKolla olisi kasassa nyt 46p ja se oikeuttaisi jaettuun neljänteen sijaan (en laskenut kenestä neljästä voitot olisi otettu).

  Tuo vierasvoittojen määrä kuvastaa joukkueen potentiaalin. Onko Talvisalon taika murentunut? Kun sinne saadaan vielä paljon kovempi tuki yleisön puolesta niin "kuudes kenttäpelaaja" siivittää joukkueen useampiin voittoihin ja tilastot kaunistuvat ja SaPKo lentää pleijareihin.