Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2009–2010

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Jone29, 22.03.2009 klo 22.32.

 1. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Työ tuottaa tulosta

  SaPKon valmennusjohdon kärsivällinen, järjestelmällinen ja ammattitaitoinen työ alkaa tuottaa tulosta.

  Tämä on miellyttävä sauma ilmoittaa, että jatkan tällä areenalla kärsimääni viikon pituista pelikieltoa vapaaehtoisesti 12.10.2050 saakka.
   
 2. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKon viimeaikaisissa otteissa on ollut todellakin tekemisen meininkiä ja sitä on todella ilo ollut katsoa. Otteluissa tapahtuu vielä hetkellisiä notkahduksia mutta nyt niistä on opittu senverran että ne eivät tuota meille tappioita.

  Toiveena olisi nyt että Joona Karevaara saataisiin pidettyä meillä loppukausi. Karevaara on hyvä hyökkäyspään pelaaja ja kun rinnalla viilettää nyt Niklas Siren sekä Jan-Mikael Järvinen on SaPKolla toinenkin peloteketju joka kyllä laittaa suupielet väkisinkin hymyyn.
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2009 klo 23.46
 3. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Nerokkaan ovela ja uskaltaisinko sanoa jopa "savolaisopportunistinen" kikka löytää eteläisestä Suomesta toinen vähän kuin orpo ja pariton isompi seura, ja alkaa sieltä haalia apuja!

  Mutta olisin kuitenkin uskonut SaPKolaisilta löytyvän sen verran old school-perinnetietoisuutta, ettei mikään puhdas farmilinja houkuttaisi tai koukuttaisi?
   
 4. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Se on tämä Suomen jääkiekon tilanne tällä hetkellä, että mestiksessä menestyminen on jopa huomattavasti helpompaa, jos sattuu olemaan riittävän iso paikkakunta ja mahdollisimman lähellä muutamaa liigaseuraa.

  Totuus on se, että meillä on todella pieni talousalue ja sitä kautta rahaa reilusti vähemmän käytössä.

  Kyllähän varmasti jokainen, joka ajattelee Suomen jääkiekon parasta, niin onhan se reilusti parempi kun mestiksessä pelaa muuan SaPKo, kun että vaikkapa tilalla olisi lähinnä isomman seuran tuella ja pelaajilla pyörivä farmiseura olkoon nyt vaikka nimeltä X-Team.

  Voiko noita koko kauden sopimuksella olevia lainoja laskea varsinaisesti lainamiehiksi. Todellakaan ei. Eli meidän lainapelaajat on ollut: Joona Karevaara 8 peliä (Nyt sopimus vielä neljästä, toivottavasti meillä jatkossakin), Jan-Mikael Järvinen 1 peli (loppukauden lainasopimus SaPKoon) sekä Sami Lähteenmäki (1 peli). Eli kyllä ne meidän lainamäärät on todella pieniä verrattuna useaan muuhun joukkueeseen.
   
 5. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Niin...Sitäkö mieltä olet. Voisi SaPKokin olla seuraamassa VG-62 ja Jääkotkien hienoja perinteitä Suomisarjassa ja missä se Jääkotkat on vai onko sitä enää ollenkaan?

  Nykyisin vaan mennään tällä systeemillä, sitä on turha kierrellä. Savonlinnassa ei sponsorirahat eikä raha muutenkaan yleensä kasva puissa että ne voisi vaan noukkia säkkiin. Tälläinen yhteistyö HPK:n kanssa on kummallekin osapuolelle hyödyttävä ja näinollen kannatan sitä sataprosenttisesti.

  Ja kuten minarc tuossa ylempänä sanoi niin SaPKon "lainailu" on vähäistä verrattuna muihin joukkueisiin. Karevaara vielä muutama ottelu, ehkäpä loppukausi toivottavasti. Lähteenmäki kävi pelin pelaamassa, Järvinen pelin ja sitten loppukausi meillä. Siren ja Viinamäki sovittiin heti alkukaudesta koko kausi meillä. Tutkipa muita paikkoja minne hutkia, ei sovellu meihin.
   
 6. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Voi harmi HPK pyysi Karevaaran takaisin.
  Kaveri oli varsinkin laitojen lähellä paras pelaaja, minkä olen ikinä nähnyt.
  Lievästi harmittaa, toivottavasti kuitenkin saamme jatkossakin lainaan.
   
 7. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Pelaa huomenna Jokipoikia vastaan LeKissä. Veikkaisin, että jos Rautakorpi meinaa häntä käyttää edustuksessa, pelannee Karevaara lainapelinsä lähempänä Hämptonia. Olisin ottanut Kisaan mielelläni Sami Lähteenmäenkin, oli edellisellä kaudella ajoittain erittäin hyvä.
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Kyllä on perseestä tämä tälläinen. Juuri tälläisen paskan takia se yhteistyösoppari pitäisi tehdä ettei joku LeKi jossa pyörii kauden aikana noin 568 pelaajaa vie sitten näitä pelaajia meiltä. Kiitti vaan tästäkin!
   
 9. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Tää on nimenomaan tätä huoraamisen arkea, siihen on nyt vaan tyytyminen.

  Eiköhän HPK ole ihan tyytyväinen nykymalliin, joten tuskin on haluja nauliutua yksinoikeudella minkään SaPKon pariksi, luulisin näin.
   
 10. Master Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Jep, ei oo SaPKolla varaa tälläisiin pelaajiin niin pitää tyytyä nykyiseen pompotteluun. Harmittava takaisku, kuitenkin yli piste/peli tahtia pelannut. Eiköhän mies kuitenkin itse ole tämän päätöksen loppupeleissä tehnyt, Lempäälä kuitenkin hieman lähempänä kuin Savonlinna..
   
 11. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  SaPKon systeemiä nyt ei voi edes pahalla tahdollakaan sanoa huoraamiseksi. Eiköhän ne "lutkat" löydy muualta kuin Savonlinnasta. Eikä tuo teidänkään KalPa-ruljanssi varmaan mitään riemunkiljahduksia eräissä tahoissa osoita.
   
 12. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  No onneksi SaPKo ei pahin näistä ole. Siltikään ei pidä verrata itseä muihin.

  KalPa-ruljanssi on täysin viime kauden juttuja, sitä on ihan turha tähän vetää.
   
 13. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKon puheenjohtaja Vesa Kutvonen kertoo Itä-Savon kiekkosivulla että LeKi on tässä toiminut väärin ja rikkonut herrasmiessääntöjä jos niitä yleensä enää on olemassa. Kertoo myös että ottaa tämän kyseisen asian esille Mestiksen hallituksen kokouksessa. Maksut SaPKon puolelta Karevaarasta on HPK:lle hoidettu ajallaan ja kaikkinensa.

  LeKi tässä siis jatkaa loisimistaan kun ei Ilveksen ja Tapparan sätkynuket riitä. Pellet. Taisi tulla karsintaraja liian lähelle.
   
 14. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Aika jyrkkiä syytöksiä latelee Kutvonen. Onkohan kaveri ihan tosissaan, että joku Mestis-seura sanelisi Kerholle, ketä halutaan lainaan ja että Kerhon tulee kutsua LeKiä varten kavereita pois muualta? Melko paksuja syytöksiä. Herrasmiessopimuksista olisin melkoisen hiljaa, sillä LeKissähän oli useita pelaajia Kerhosta jo edellisellä kaudella ja ymmärtääkseni SaPKolla ja Kerholla ei ole sen enempää virallista yhteistyösopimusta? Kai tuo nyt on sanomattakin selvää, että Hämeenlinnassa operoiva liigajoukkue käyttää ensisijaisesti 40km päässä sijaitsevaa seuraa pelaajien vauhdinhakupaikkana.

  Kuluvalla kaudella liikenne HPK:n ja LeKin välillä ei ole ollut niin kiivasta, sillä LeKillä on koossa kohtuullisen laadukas runko, johon ei kannata ottaa lainoja muulloin kuin silloin, kun ne tuovat pelillistä lisäarvoa joukkueeseen. Nyt loukkaantumiset vaativat paikkaajia ja kai niitä silloin otetaan sieltä, mistä saadaan?
   
 15. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Onhan tuo nyt käsittämätöntä että pelaaja x otetaan joukkueesta a ja samalla vauhdilla viedään saman sarjatason joukkueeseen b. Eihän tuossa ole mitään järkeä.

  Tässäkin kuviossa tämä pelaaja x pelasi joukkueessa a hyviä minuutteja, sai vastuuta ja näytti osaamistaan - eli varmasti palveli pelaajaa x oikein hyvin.

  Ainoa järkevä selitys tässä on se, että pelaaja x ei viihtynyt joukkueessa a?
  Kaikenlainen lässytys jostain 40km välimatkasta on huuhaata, ei kai pelaaja x ajanut päivittäin paikkakunnalle a? Häh?

  Kyllähän tämä tappaa mielenkiinnon, aika suurta spedeilyä. Enää puuttuisi se, että tänään olisi ottelu joukkue a vs. b.
   
 16. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Väität siis että LeKin toiminnassa ei ollut nyt mitään sanomisen arvoista? Tuukka Suoniemi myös "selitteli" paskat housussa Itä-Savon kiekkosivuilla että ei me erikseen Karevaaraa kyselty. Totta helvetissä LeKi juuri Karevaaraa kyseli, se on sanomattakin selvä kun HPK ottaa lokakuun lopulle lainatun pelaajan pois vedoten että "tarvitaan liigassa" ja sitten lainataankin teille. Mutta ymmärrän kyllä kun teillä ei ole jääkiekossa perinteitä eikä makua eikä hajuakaan niin ei voi olla myöskään sitä herrasmiesmäisyyttä.

  LeKi on ollut aina mielestäni Mestiksen vastenmielisin joukkue eikä tämä tempaus asiaa paranna. Te otatte pelaajia sieltä mistä saatte?? Heh..ei perkele. Ottakaa lisää, vielä mahtuu! Ei ole käynyt vasta kun reilu tuhat muutamaan kauteen kääntymässä.
   
 17. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Kyllä Suomen pitäisi olla niin pieni paikka, ettei täällä nyt voi tehdä ihan mitä huvittaa.
  Tuon homman olisi voinut hoitaa nätisti ja antaa Karevaaran pelata meillä ne 4 "sovittua" pelia ja ottaa sitten pois.

  Eli HPK halusi Karevaaran takaisin, kun ei ollut varmaa pystyykö Janne Laakkonen pelaamaan, no pystyi joten Karevaara siirrettiin Lekiin.
  Olisi ollut helppo karevaaran tulla tänään Hämeenlinnasta Vantaalle peliin ja sitä kautta olla ne sovitut pelit mukana, niin olisi jäänyt suunnilleen kaikille hyvä mieli.

  Ei tässä nyt kenenkään kannata pahaa sanoa kenestäkään varsinkaan arvailla, kun ei ole itse ollut paikalla kuuntelemassa, kun asioista on keskusteltu.

  Harmittaa Karevaaran puolesta niin vietävästi, siis jos hän itse tykkäsi täällä pelata. Ainakin itseeni kaveri teki tosi kovan vaikutuksen ja jätti muutaman sellaisen muiston mitä ei koskaan unohda, kuten vaikka huikean Jukurit-pelin 2 viimeistä maalia.
   
 18. Anttiii Jäsen

  "Erän puolenvälin jälkeen nähtiin todella törkeä Jesse Koskisen suorittama taklaus joka suuntautui myöhässä kiekottomana olleen Jussi Laineen päähän. Laineelle lievä aivotärähdys"

  "Ottelun viimeisen 10 minuuttisen juuri käynnistyttyä teki K-Vantaan Tommi Lehtonen todellä törkeän taklausten jossa kohteena oli Petri Anttonen. Lehtonen löi ensin Anttoselta jalat alta ja samantein taklasi vauhdissa Anttosen selästä laitaan. Anttonen talutettiin kentältä verta vuotavana ja Lehtonen suihkuun vain pelirangaistuksen saattelemana. Taklauksen voimasta kertoo paljon se, että Anttosen kypärä halkesi, eikä mies muista mitään mitä on tapahtunut 4-1 maalin jälkeen. Anttonen joutui jäämään lääkärin määräyksestä yöksi Vantaalle. "

  Lähde: http://www.sapko.fi/sapko/www/fi/index.php?we_objectID=8783&type=review


  Mitähän siellä Vantaan kavereilla on päässä taas liikkunut ?

  Anttonen ja Laine molemmat pois huomisesta pelistä.
   
 19. Trifolium Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Tappara.
  Lainaus:
  Koskinen/Laine tilannetta ei kukaan tuntunut nähneen kunnolla, ei allekirjoittanut, ei muut katsojat eikä edes tuomarit. Vain se oli varmaa että sattui koska Laineella ei jalat kantanut kun koitti nousta pystyyn päästäkseen vaihtoaitioon.

  Lehtosen tapauksessa Anttonen sai kyllä vauhtia pitkältä kentän puolelta, Anttonen liukui mahallaan pää edellä kohti laitaa kovalla vauhdilla suurinpiirtein B-pisteen kaaren luota eli muutaman metrin. Tuskin Lehtosella oli tarkoitus tahallaan vahingoittaa kun itse rike sattui niin kaukana laidasta, mutta seurauksena oli kyllä rumaa jälkeä kun ei kovaa liukuessa niin vain pysähdytä.

  Videoita katselevat ja kurinpitäjät antakoon lopullisen tuomion. Toivottavasti saikut ja pakkolevot jäävät mahdollisimman lyhyiksi molemmilla.
   
 20. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Noo eihän siinä.. Loppuu puolustajat kohta kesken. 2 pakii huomenna poissa.. Paha tilanne.
   
 21. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Kyllä molemmat törkeydet kannattaa pistää SaPKon osalta jatkotutkimuksiin, varsinkin Petri Anttoselle sattunut teurastus oli suorastaan törkeä temppu K-Vantaan pelaajalta(Tommi Lehtonen). Pelissä tilanne 6-1!! ja viitsii tuollaista mennä tekemään, voi sa***nan vatipää.

  Katsotaan nyt auttaako kukaan meitä huomenna kun oltaisiin pakkia/pakkeja vailla? Tuskin auttaa.
   
 22. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  No luultavasti sekä Anttonen ja Laine ovat ainakin ensi viikon sivussa. Sitten onkin onneksi viikon tauko peleistä.
  Eli Anssi Virkistä tehdään ainakin pakki, mutta mistä se kuudes, koska Marko Leppänen on myös loukkaantuneena.

  Eilen meni Karevaara, tänään 2 pakkia, mutta mitähän huomenna tapahtuu...
   
 23. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Onko Jesse Lustberg Savonlinnassa vai missä, kun ei ole nimi tullut tällä kaudella mistään vastaan?
   
 24. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ranskassahan tuo nykyisin pelaa. Opiskelupaikka löytyy vissiinkin Kymistä, mutta välivuosi menossa.
   
 25. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Siellähän se Jesse luuraa. Kirjoittelee ranskasta välillä kolumneja paikalliseen Itä-Savo lehteen. Nyt olisi miestä tarvittu.