Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2009–2010

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Jone29, 22.03.2009 klo 22.32.

 1. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  SaPKolla on ainakin yksi sopimus tällä hetkellä, maalivahti Tommi Tervon kanssa.

  Huhupuolella kovin nimi lienee Tero Koponen, jonka kanssa Lukko ei kuulemma enää sopimusta tee. Koposella on opiskelupaikka edelleen Savonlinnassa OKL:ssa odottamassa ja jokohan nyt olisi aika siirtyä takaisin kasvattajaseuraan. Viime keväällä SaPKo ja Koponen neuvottelivat jo, mutta sopimukseen asti ei päästy.

  Varmoihin lähtijöihin pässipaitojen 08-09-jengistä voi listata ainakin Nielsenin, Machuldan, Eskelisen ja Järvisen. Ehkä muutaman muunkin.

  Kovimpia nimiä potentiaalisista jatkajista taas lienevät Mikko Silvennoinen ja Matti Tiihonen. Vieläkö Konsti jaksaa yhden kauden?
   
 2. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Tero Koponen olisi oiva vahvistus Mestistasolle. Toivottavasti oma kasvatti päättäisi pukea taas pässipaidan päälleen. Hyökkäyskalustosta pitäisi saada runko pysymään kasassa tyyliin Konsti, Silvennoinen, Väänänen, Ojanen.

  Jan-Mikael Järvisen näkisin mielellään jatkossakin pässipaidassa. Hieno pelimies! Miksei Eskelinenkin voisi jatkaa täällä. Nielsen voisi jatkaa maalilla? Neuvottelukysymys. Kai Tillanen Titaaneista säestämään kun se ei kerran Jokipojille kuulemma kelpaa.

  Matti Tiihosen jatkosoppari on todella tärkeä, tätä puolustuksen aatelismiestä ei saa laskea muualle. Puolustukseen on sitten hommattava 3-4 uutta kaveria ja hyviä sellaisia.

  Jesse Lustbergia ehdin tuossa vähän arvostellakin aiemmin ja kaveri kirjoittikin siitä sitten hienon kolumnin. Pitää sen verran oikoa omia sanomisia ja kehaista että Jesse pelasi hienon loppukauden. Tsemiä vaan kirjoittamiseen ja jatkosopparia kehiin, kyllä tuo hieno loppukausi osoitti että Lustbergissa on potentiaalia.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Kiinnostaisi kovasti tietää, kuka on SaPKon seuraava valmentaja. Jostain annoin itseni ymmärtää, että tieto julkistettaisiin tuota pikaa. Tekeekö Pasi Räsänen paluun SaPKon valmentajaksi? Vai onko jollakin heittää hyviä arvauksia tulevasta valmentajasta? Tirkkosen Pekka olisi ollut ihan kuningas tuohon hommaan.
   
 4. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen on tosiaan tuo SaPKon valmentajakysymys. Jos pitäisi heittää villi veikkaus niin täräytän että Jarmo Myllys. Räsänenkään ei olisi huono vaihtoehto. Tirkkonen taasen olisi ollut SaPKon todellinen pelastus. Pekka Tirkkosen hyvillä yhteyksillä pelaajiin olisi saatu kasaan todella kova joukkue.

  Jos Tirkkonen olisi jatkanut veikkaan että Machulda ja Nielsen olisi ollut mahdollisia jatkajia, nyt tuskin ei.
   
 5. Paroni69er Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Tuo kävi itselläkin mielessä, mutta käsittääkseni Jamolla on soppari SaiPan kanssa vielä ensi vuodesta.
  Varmasti mielenkiintoisen mausteen joukkueen kokoamiseen tuo yhteistyö vielä nimeämättömän SM-Liiga seuran kanssa.

  Mielestäni olisi tärkeää nimetä ensi kauden valmentaja pikaiseen, ja kuka tulee uudeksi tj:si, vai tuleeko kukaan!?!
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Räsäsen nimi on ollut esillä jo vissiin suurin piirtein kaikkien Mestis-joukkueiden valmentajaspekulaatioissa. Ja joka kerta mä olen ampunut sen alas, koska hänen jatkamisensa Pelicansissa on uutisoitu jo helmikuun alussa:

  "Toivolan aisapareina jatkavat Pelicansin nykyiset valmennustiimin jäsenet Pasi Räsänen ja Pasi Nurminen."
   
 7. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Itse arvelisin Timo Turusen olevan ainakin yksi vaihtoehto penkin taakse. Ellei hänellä ole vielä sopimusta jukureissa???

  ja ja pelaajista jatkoa ehottomasti: Ojanen, Konsti, Väänänen, Silvennoinen, Tiihonen, Wevar( vaikka en ookkaa miehen pelejä nähnyt, mutta pelasi aika hyvin muutamat pelit SaPKossa),, ja ja Järvinen ja Eskelinen tietty. Tosin nämä kaverit tuskin tänne jäävät sillä liigassa on vielä sopimukset ainakin Järvisellä..
   
 8. Master Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Räsänen ois loistava vaihtoehto sapkolle, se ei todellakaan jää siitä kiinni että Räsäsellä on sopimus Pelicansin kanssa, vaan siitä, että että Pasi on Pelicansissa tällä hetkellä ihan hyvällä palkalla kiinni niin tuskin sapkolla on varaa maksaa saman verran! Tosin jos niitä juhlapelin rahoja sitten käytettäisiin tähän... Kunnon valmentaja olisi elintärkeä saada Tirkkosen tilalle!
   
 9. KooPee Jäsen

  Eräältä SaPKon asioista "hyvin" perillä olevan suusta kuulin että Jarmo Myllys olisi SaPKon ensi kauden valmentaja. En kyllä edes pysty lähteä arvailemaan että minkä tasoisen valmentajan SaPKo Jamosta saisi. Luulisi ainakin että kovin hyökkäävää peliä ei ex-maalivahti peluuttaisi.
   
 10. Unchained Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tähän väliin semmoinen pieni tietoisku, että Jamolla on ensi kaudella vielä sopimus SaiPan kanssa. Vai tarkoititko kenties kautta 2010-2011? En nimittäin usko että SaiPa päästää miestä menemään ellei eräs herra, jonka ura huhujen mukaan olisi päättymässä, ole tulossa tilalle.
   
 11. KooPee Jäsen

  Lainaus:
  Voidaan tietenkin kysyä että mikä järki olisi pitää kynsin hampain kiinni miehestä jolla ei olisi halua jatkaa organisaatiossa ja joka ei missään tapauksessa olisi korvaamaton.
   
 12. Unchained Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jamoa pidän itse erittäin suuressa arvossa, kuten varmasti moni muukin. Mies on kuitenkin nostanut Tarkin huipulle, Zepp nosti tasoaan roimasti Jamon alaisuudessa ja Hostikkakin on nostanut profiiliaan. Nimenomaan Jamon lähtö kirpaisisi eniten tämän organisaation henkilöistä.
   
 13. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Lainaus:
  Itsekin olen tuon jutun kuullut paristakin suusta, että Jamo valmentaa pässipaitoja ensi kaudella. Neuvottelukontakti on ainakin ollut takuuvarmasti olemassa. Olen myös tietoinen tuosta sopimuksesta SaiPan kanssa, mutta kuten Dallasin J.R. Ewing aikanaan sanoi: "Contracts were made to be broken, honey, but a handshake is the law of God".

  Itse heittäisin uutena spekulaationa myös kovan yllätysnimen soppaan: Hannes Kapanen. Mieshän oli Talvisalossakin vierailemassa karsintasarjan aikana ja SaPKo taitaa muutenkin viritellä yhteistyötä Kuopioon jonkinasteisen farmisopparin muodossa. Kapanen myös tuossa sydäntalvella vieraillessaan Petteri Sihvosen ohjelmassa kertoi, että valmentaminen kiinnostaa vielä kovasti.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2009 klo 21.47
 14. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Pekka Tirkkonen jatkaa!

  Oho! Aikamoinen pommi pamahti viikon alkajaisiksi Savonlinnasta.
  Pekka Tirkkonen jatkaa sittenkin pässipäitojen päävalmentajana. Ja vielä kaksivuotisella sopimuksella.
  Näin uutisoi Itä-Savon nettilehti.

  Hieno juttu. Toi roppakaupalla lisää uskottavuutta savonlinnalaiseen jääkiekkoon. Toivottavasti Pekka saa suhteillaan hankittua hyviä pelureita Talvisaloon.
   
 15. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Loistava uutinen kieltämättä tähän vaiheeseen! Erityisen hyvää tässä on todellakin se, että Pekalla on näkemystä ja sellaisia suhteita kiekkomaailmaan, joita jorikokkosilla ei ole nimeksikään. Nyt vaan jännittämään, että saadaanko SaPKo:on kaapattua tänä kesänä ihan oikeitakin vahvistuksia. Ja kunnon sopimuksilla, eikä kahden pelin lainoilla, please..
   
 16. Linnankundi Jäsen

  Kuningas saapuu Talvisaloon. Tirkkosen pesti on kova juttu, voisi sanoa jo nyt, että tuleva kausi on vähintäänkin jo kohtuullisesti hallussa. Toivottavasti Pekalla on sen verran pelimerkkejä käytössä, että saataisiin vähintään kevään joukkueen tasoinen joukkue jalkeille jo syksyllä.
   
 17. Paroni69er Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Tirkkosen jatko on todella mahtava juttu!! Suhteet kunnossa ja kevään perusteella myös valmennustaidot. Varmasti keskittyminen valmentamiseenkin on parempaa, kun on kahden vuoden soppari ja perhe lähempänä. Nyt eikun tsemppiä joukkueen kokoamiseen, tämä oli erittäin positiivinen singnaali kerholta!!
   
 18. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Merkittävä uutinenhan tuossa on myös se, että Tirkkosesta tulee myös SaPKon manageri. Käytännössä toimenkuvaan sisältyykin sitten varmaan samat hommat kuin Piirisellä aikanaan. Kiirettä tulee varmasti Pekalla riittämään.

  Ihme soutamista ja huopaamista kun ilmoitettiin aluksi, että Pekka ei jatka ja nyt näinpäin kuitenkin. Joka tapauksessa hyvä uutinen.
   
 19. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Loistava uutinen jysähti nyt! Tämä on kyllä lottovoitto SaPKolle.

  Tirkkosen suhteilla saadaan tänne kyllä todella hyviä pelaajia. Ehkä nyt vosi ajatella Machuldan ja Nielsenin jatkojakin? Kumpikin on kovaa valuuttaa Mestistasolla.
   
 20. laatokka Jäsen

  Lainaus:
  Aivan. Kun nykyjohto ei sitten pistäisi näppejään Tirkkosen pelaahankintoihin, vaan loisi rahalliset edellytykset nousujohteiseen kauteen, missä olisi nyt selvä tavoite: kärki.
   
 21. Master Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Hyttisellä on myös sopimus tulevasta kaudesta.. Toivottavasti nyt runko jatkaa eli:

  Tiihonen
  Konsti
  Silvennoinen
  Machulda
  Nielsen

  Tero Koponen olisi loistava vahvistus. Saipasta vois käydä hakee pari omaa poikaa kotiin.
   
 22. Lead Fossil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Tuki täältäkin.

  Viitteitä pelaajahankintojen vastuuttamnisesta Pekalle sekä panostuksesta nähtiin päättyneen kauden lopulla kun Vallu ja Nielsen tulivat joukkueeseen. Jaksaisin uskoa että sama trendi jatkuu. En usko että Pekka laittaa itseään suden suuhun ja on varmasti ammattilaisen tavoin kartoittanut nämä asiat etukäteen.

  Soutaminen ja huopaaminen sitten otaksuttavasti johtui Tirkkosen harkinnasta ja varmastikin olikin jo varma ettei jatka. Sitten seurajohto hänet oletettavasti suostutteli ja asiaa mietittyään sekä perheeltä suostumuksen saatuaan allekirjoitti paperit.

  Tuo pelaajiin panostus -asia hiukan vielä kuitenkin hiukan jännityttää, ihan täysi luottamus siihen ei ole. Siihenkin on syynsä - ei ole panostettu aiemminkaan. Tai ehkä on, mutta ei tarpeeksi ja oikeaan aikaan.
   
 23. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Eiköhän se tosiaan ollut se koko perheen muuttaminen Savonlinnaan se ratkaiseva tekijä, että Tirkkonen pystyi tähän settiin tarttumaan.

  Ehdottomasti savonlinnalaisen kiekkoilun kannalta Tirkkosen jatkaminen on suuri juttu. Nyt hommassa on uskottavaa jatkuvuutta ja Tirkkonen pystyy nyt kokoamaan todellakin itsensä näköisen joukkueen, siis budjetin sallimissa rajoissa. Hänen kontakteillaan saattaapi olla hyvinkin suuri merkitys jopa muihin joukkueisiin nähden.

  Jokohan ensi kesänä Savonlinnassa nähdään SaPKon edustuksen jääkiekkoilijoita kesätreeneissä..?! Oletan, että todennäköisyys tähän on paljon surempi kuin muutamina viime kesinä. Ja hyvä näin.

  Menkööt Pyhän Olavin päivät, Baletit, Oopperajuhlat ja Syystulet omalla painollaan ja sitten kauden alkaessa SaPKolla olisi taas iskukykyinen porukka valmiina taistelemaan itsensä pleijareihin.

  Kevään jatkot ja kesät kaikille.
   
 24. Master Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Kellään tietoa millon julkaistaan ekat sopparit tulevalle kaudelle? Tai onko uusia huhuja pelaajista?
   
 25. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Itukassa oli muutama päivä sitten SaPKo-liite, jossa hallituksen pj. Kutvonen kertoi, että pelaajabudjettia nipistetään tulevalle kaudelle, ja joukkueen kokoavat Pekka Tirkkonen ja Jukka Huittinen.