Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2009–2010

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Jone29, 22.03.2009 klo 22.32.

 1. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  KalPasta on tuskin loppukaudeksi suuremmin apuja tulossa kun tällä hetkellä ylimääräisiä pelaajia ei ole try-out Charlestonia enempää ringissä.
  Oikeastaan ainut kaveria, joka voisi tulla kyseeseen on puolustaja Pasi Hirvonen jolla on kuntoutus menossa ja tuskin Hirvonenkaan jäisi loppukaudeksi vaan tammikuun loppuun asti.
   
 2. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Mkäs sille Hirvoselle on iskenyt? Syssymmällähän hän Joensuussa nähtiin ja silloin oli ainakin ns. "tyhjä arpa". Siinä valossa ei avuja Mestikseen siis olisi, enkä tiedä onko SaPKon puolustus oleellisesti niin heikko, että olisi Pasille tilaa. Mielestäni omiin avuihinsa nähden yrittää pelata liian kiekollista/hyökkäävää peliä.
   
 3. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Olkapää vamma ja pitäisi olla pelikunnossa näihin aikoihin.
  Kumma jos Hirvosesta ei ole vahvistukseksi Mestikseen kun oli viime kaudella yksi KalPan onnistujista ja hoiti ruutunsa erittäin hyvin tulokkaaksi.
  Se onko Pasista välttämättä kiekolliseksi liideriksi on toinen juttu, mutta peruskiekollinen pelaaminen hyvää tasoa ja fyysinen pelaaminen ok.
  Olisko ollut enemmänkin, että Hirvosesta yritettiin tehdä sitä kiekollista liideriä kun kyseessä on enemmän yleispuolustaja.
   
 4. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Playoff-haave elää vielä, vaikka peli ei silmiä hivele.

  Viimeksi lauantaina HeKi-ottelussa peli oli sekaisin kuin virsikirjan sivut, mutta kovalla tahdolla ja onnettarenkin avustuksella pussiin heilahti täydet pisteet.

  Ihmetellä täytyy kyllä Pekka Tirkkosen tyyliä pihtailla aikalisän kanssa. Samaa syndroomaa taitaa olla kuin edeltäjälläänkin Jori Kokkosella. Nyt oli mielestäni täysin ilmiselvä aikalisän paikka toisen erän alussa kun peli oli täysin sekaisin ja HeKi pyöritti. Mutta ei vaan penkiltä reagoitu.
   
 5. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Ässien puolustaja Mikko Palomäki pelaa SaPKossa tämän viikon otteluissa SaPKo-Jokipojat sekä Jukurit-SaPKo

  Ässät saa Palomäelle saa näin tärkeää peliaikaa ja SaPKo pakistoon vähän lisää vahvuutta kun Petri Anttonen on nivusvaivaisena sivussa ja Anssi Virkin pelikunto ei riitä vielä Mestisotteluihin loukkaantumisen jälkeen.
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  En yhtään pistäisi pahitteeksi vaikka tuo "tämä viikko" muuttuisi muotoon "loppukausi". Palomäen taidot/kyvyt voivat riittää Mestikseen mutta eivät missään tapauksessa SM-liigaan.
   
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Tämän päivän Palomäen esityksen perusteella(1+1) en pistä pahitteeksi minäkään. SaPKossa selvä vahvistus.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2010 klo 21.59
 8. TeeTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, sekä mestis kokonaisuudessaan
 9. reiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kaikki
 10. Linnankundi Jäsen

  Todella hieno homma. Linkin mukaan siirto voimassa toistaiseksi, mikäli KalPa ei tarvitse kavereita paikkaamaan loukkaantumisia. Työelämässähän se tarkoittaa pysyvää työsuhdetta, mikäli YT:t ei iske. Jos vaikka nyt aluksi maaliskuun loppuun asti ;).
   
 11. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Nyt kyllä näyttää aikas hyvälle. Saa Sport tehdä koko illan hommia saadakseen kolme pojoa mukaansa keskiviikkona.
   
 12. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Eiköhän tuo nyt lähinnä tarkoita sitä, että loput tammikuun pelit joita taitaa olla neljä ennen kuun vaihdetta.
  Sen jälkeen niin Malinen, Hyvärinen kuin Hirvonen saanevat kutsun takaisin KalPaan kun siirtoja ei voi tehdä enää kuin seuran sisällä.

  Parempia pelejä kaikille noille 88:lle pelata Mestistä vastuullisessa roolissa kuin käydä "leikkimässä" A-nuorten SM-liigassa.
  Puolustukseen kun ainut reservi pelaaja on Kukkonen, hyökkäyksessä taas reserviä ei ole yhtään kun Rasi, Nuutinen ja Rissanen ovat sellaisia joiden varaan ei pleijareissa voi rakentaa vielä mitään.
   
 13. Susimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
  Lainaus:
  Näinhän se tulee mitä todennäköisimmin menemään. Tänä vuonna ja tulevinakin. Koko kolmikko omaa senverran kokemusta jo miesten peleistä, että roikkunevat "reservinä" runkosarjan lopun pelaten välillä. Playoffien aikaan uskon kolmikon pelaavan enemmän(pl. Hirvonen) koska Rasi,Nuutinen ja Rissanen lienevät kiinni A-nuorten pleijari otteluissa.
   
 14. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Ensi kaudella tilanne lienee erilainen kun voidaan jo syksyllä lähettää pelaajia koko kaudeksi Savonlinnaan.

  Sellaisille pelaajille joilla on jo useampi kausi nuorten SM-liigaa takana tai tulevat yli-ikäisiksi siihen mutta eivät mahdu suoraan SM-liigaan pelaamaan.
  Näille kaverille vuosi Mestistä isossa roolissa ja poissa kotoa kasvattaisi varmasti niin kaukalon puolella kuin sen ulkopuolella.
  Näistä olisi myös SaPKolle eniten hyötyä kun kavereilla on kokemusta kovasta sarjasta ja osalla SM-liigastakin niin hyppäys Mestikseen ei ole niin iso.
  Näyttöhalujakin varmasti kavereilta löytyy koska SaPKon valmennus on saanut hyväksynnän myös KalPan osalta niin yhteydenpito toimii molempiin suuntiin.

  Sitten toki lisäksi nämä lyhyemmät lainat joilla saadaan pelituntumaa vähälle peliajalle jääneille pelaajille tai loukkaantumisista toipuville pelaajille.
   
 15. A.P.Järvi Jäsen

  Ville Eskelinen

  Ville Eskelisen vamma on osoittautumassa pelättyä pahemmaksi. Pahimmillaan sairasloma saattaa venyä jopa loppuvuoden mittaiseksi. Tämä kausi nyt ainakin on paketissa. Todella harmittava asia...
   
 16. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Ottaa päähän kuin pientä ripulitautista oravaa. SaPKolla oli loistosaumat mennä pudotuspeleihin, nyt ne ovat menneet viimeistään eiliseen Hokki-tappioon. SaPKon ylivoima oli hampaatonta, Eskelisen syöttömoottori ei ollut ruokkimassa Konstia joka harhaili kentällä kuin päätön teurastaja etsien saalistaan.

  Ensimmäisen kerran vuosiin joukkueessa on mahtava potentiaali ja sitten kaikki kaatuu näin. Loppukauden tavoite lienee välttää karsinnat ja pelata mahdollisimman hyvin sillä sakilla mikä saadaan kentälle. Tuolle joukkueelle olisi enemmän suonut, niin hieno se on. Mutta jos Rouva Fortuna päättää pyllistää rupisen perseensä niin se on vaan nuuskittava.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2010 klo 16.00
 17. Pasi Tuominen vahvistamaan SaPKoa.

  Pasi Tuominen vahvistaa SaPKoa loppukauden kattavalla sopimuksella. Kyseessä ei ole kuitenkaan Jokereissa 2002 kultajoukkueessa pelannut kokenut Pasi Tuominen, vaan Ilveksen juniorimyllyn tuottama 21-vuotias nimikaima.

  Samalla SaPKo ilmoitti Ville Tenovaaran olevan pois loppukauden ajan rannevamman takia.
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Mielenkiinnolla joutuu seuraamaan myöskin SaPKon tilannetta vielä jonkun tunnin. Kalle Konsti herättää varmaan kyselyitä runsaasti toimistolle mutta laskeeko SaPKo miehen muualle? Melkein maali/peli tahti varmasti on myös kiinnostuksen herättänyt ihan liigassakin ja muuallakin.
   
 19. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Pelejä on vielä runkosarjassa sen verran jäljellä, että Konsti saa mitä todennäköisimmin Mestiksen yhden kauden maaliennätyksen nimiinsä. Ja sehän on yleensä tarkoittanut näyttöpaikkaa liigassa seuraavalla kaudella (vrt. Markus Jämsä ja Teemu Kuusisto). Mielenkiintoista seurata mistä se paikka mahdollisesti aukeaa, olisiko SaiPa mitään?
   
 20. Murmeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Vaikea uskoa, että SaiPasta paikkaa aukeaisi. Konsti on kuitenkin 30 -vuotias, eikä ole koko urallaan pelannut Mestistä kovemmassa sarjassa. SaiPan rosteri ensi kaudelle on kärkiosaamista vaille valmis, joten mikäli Konsti 2010-11 liigaa pelaa, seura lienee joku muu. Esim sarjanousija, mikäli sellainen tältä kaudelta löytyy.

  Olisi kyllä hyvin mielenkiintoista nähdä Konsti liigassa. Millainen mies on pelityyliltään? Yhtään matsia en ole koskaan nähnyt.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Oskar Essenin huhuiltiin jossain tehneen sopparin SaiPaan ensi kaudesta. Tiedä sitten totuuspohjasta.

  Konsti on aika puhdas snaipperi. Haistaa paikat ja laukoo tarkasti, kun vaan joku passaa lapaan.
   
 22. Linnankundi Jäsen

  Konsti hakeutuu hyvin pelattavaksi. Muutaman maalipaikan videoilta tarkemmin katsoneena on ollut helppo havaita se, että hän ei odota lapa jäässä syöttöä vaan liikkuu erittäin oikea-aikaisesti tekopaikkaan ja veto lähtee asettelematta. Tällä kaudella on myös havaittavissa selvästi enemmän työntekemistä myös kiekottomana, ilmeisesti kunnollinen kesätreeni on tehnyt tehtävänsä. Konstin paikka on oikeasti hyökkäävässä roolissa hyvän pelisilmän omaavan ketjukaverin rinnalla. Näillä paikoilla liigassa on niin kovapalkkaisia ikoneja, ettei Konstille tällaista paikkaa helposti irtoa, vaikka eväät siihen olisi.
   
 23. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Saatiin kauden viimeiseen peliin paras mahdollinen uutinen, eli Pekka Tirkkonen jatkaa valmentajana 2010-11.
   
 24. Linnankundi Jäsen

  Pekka Tirkkosen jatkaminen valmentajana on erinomainen uutinen. Jo nyt voi pitää varmana, että tuleva kausi on pelastettu. Peksi on valmentajan taidot jo osoittanut ja kun hän vielä lupaa rankempaa treeniä tulevalle kaudelle, ei voi kuin odottaa edelleen tason nousua. Kertakaikkiaan hieno homma.
   
 25. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Huikea oli kyllä SaPKon ykkösnyrkki.. Jatkoaika ei turhaan valinnut kauden yllättäjäksi. Sääli että loukkaantumiset pilasivat kauden. Tuollaista kolmikkoa harvoin muodostuu, eikä hurja maaliennätys tule ihan itsestään kun vielä pelikaverit tippuu rinnalta..

  Mielenkiinnolla odotellaan mihin kaverit suuntaavat vai tehoilevatko Savonlinnassa ens kaudenkin.