Sanna Marin

  • 959 234
  • 8 479

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitää muistaa että esimerkiksi Elon Musk (jolla tod näk enemmän valtaa kuin Marinilla) avoimesti on kertonut polttelevansa pilveä ja nauttii edelleen melko suurta valtaa ja luottamusta.
Yhdysvalloissa huomattavan monessa osavaltiossa kannabiksen viihdekäyttö on sallittua. Suomessa se ei ole ja ethän sä nyt voi verrata yhdysvaltalaisen laillista pilvenpolttoa suomalaisen spekulatiiviseen kovien huumausaineiden käyttöön. Kyllä kai nyt jokainen ymmärtää, että kokaiinin viihdekäyttö tukee suoraan järjestäytynyttä rikollisuutta ja eihän nyt kukaan terveet arvot omaava ihminen halua pyöriä sellaisissa porukoissa, käytti itse tai ei.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Itse oletin, että puhumme nyt pääministerin luottamuksesta emmekä rekisteröidyn yhdistyksen puheenjohtajuudesta. Stubb oli päminä aivan normaalisti, hävisi vain vaalit.
Meinaatko, että pääministerinä toimiminen on merkitykseltään vähäisempää kuin rekisteröidyn yhdistyksen?

Stubb ei tieteenkään riehaantunut vaalien jälkeen, vaan hänen tempauksensa olivat jo pääministeriaikana. Puolueen reaktio tuli sitten puoluekokouksessa. Kansa reagoi sitä ennen.

Valta, mikä tahansa, tuo vastuuta ja pääministeri on Suomessa merkittävin poliittisen vallan käyttäjä. Siksi olettaisi, ettei hän käyttäytyisi nähdyllä tavalla hörhöjen seurassa. Joista on ihan kivaa laittaa videoita, kun ollaan bilettämässä jonkun pääministerin kanssakin. Mikähän sekin on. Vau!

Valta tuo yleensä vastuuta, suurin valta suurimman vastuun. Elain Musk voi toki venyttää rajoja, koska omistaa. Mutta hänkään ei saa venyttää liikaa sijoittajien kärsivällisyyttä. Suuren korporaation tj. on jo tiukemmassa raossa. Hallintoneuvoston ja sijoittajien puristuksessa.

Akateemisen vallan haltijoilla on vaihtelevaa. Filosofian proffalle ei juuri rajoja ole, kunhan pitää näppinsä irti toisista ihmisistä. Voi rauhassa käyskennellä alushoususillaan lehmiä katsellen humalapäissään keskellä Suomea tai vierailla hippikommuunissa kokemuksia etsien. Ja tietysti kirjoittaa kirjan asiasta. Ongelmana on vain se, kiinnostuuko joku.

Toisaalta, yliopiston rehtorin pitää jo vähän varoa tekemisiään, ei ainakaan pelata Afrikan tähden 50-lukuversiota opiskelijabileissä.

Olennaista vallan kannalta on se, ettei kenenkään ole pakko sitä hamuta. Valtaan liittyvät roolit, siihen liittyvät käyttämiskoodit, siihen liittyvät myös turvallisuustekijät. Jos haluat valtaa, silloin on parasta tietää, mitä se merkitsee. Elämästä tulee todella paljon tylsempää, jos haluaa elämyksiä. Vallan itsensä pitäisi olla valtiaan ainoa huume, toivottavasti näin olisi tässäkin tapauksessa.

Demareilla on DNA:ssa tuo kansanomaisuus. Halonen laskeskeli jotain T-kaupan alennuskuponkeja ja käyskenteli lippalakki päässä kansan keskuudessa kuin kuka tahansa k-kaupan lyyli. Marin taas ei valikoi seuraansa, vaan hänen versionsa on vain: elämä on yhtä biletystä. Onkohan salaisesti ihastunut Johnsoniin?

Erittäin tylsä ehdotus vallanpitäjille: Suomalaisilla on onneksi mahdollisuus palata takaisin puuhun noin kuvainnollisesti eli mennä kesämökille perseet olalla. Siellä voit käyttäytyä miten sattuu, kunhan muistat tsekata, ettet näy naapurin riistakamerassa. Sitten kuukauden tauon jälkeen takaisin sivistyksen pariin ja harkinta päälle joka tilanteessa.

Nykytilanteessa tietysti harkinta korostuu, koska Venäjä on näyttänyt todelliset kasvonsa. Siksi pääministerin ei pitäisi käyttäytyä kuin joku bileprinsessa. Onkohan sekään enää varmaa, ettei venäläisillä jo ole jotain raskauttavaa tästä bilettäjästä?
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Ehkä tää on vaan setämiehen mielipide, olkootkin että olen pääministeriämme nuorempi, mutta pääministeri ei voi esiintyä julkisella paikalla nakit silmillä. Tietysti ero seitinohuen päiväkännin ja seipäässä olon välillä on monesti katsojan silmissä, mutta ei noi seiskasta löytyvät kommentit ihan perättömiä taida olla. Jos pitää nollata vetämällä pelti kiinni, niin parempi olisi tehdä se yksityistilassa sellaisen joukon ympäroimänä joka ei kuvaa ja levitä matskua ympäri internettiä.

Hesarin pääkirjoitus, jonka @Cobol linkkasi aiemmin tähän ketjuun tyhjensi aika pitkälti pajatson. Kertoo jotain pääministerin arvostelukyvystä että biletysseuraksi valikoituu porukkaa joka toimii nyt nähdyllä tavalla. Ehkä vielä huolestuttavampaa on että Marin ei ilmeisesti koe tehneensä mitään väärin eikä näe tarvetta korjata käytöstään.
 
Kyllä kai nyt jokainen ymmärtää, että kokaiinin viihdekäyttö tukee suoraan järjestäytynyttä rikollisuutta ja eihän nyt kukaan terveet arvot omaava ihminen halua pyöriä sellaisissa porukoissa, käytti itse tai ei.
True Crime on nyt kuuminta muotia viihdekentällä. Enpä kauheasti yllättyisi vaikka Sanna pyörisi kohta Ranta-ahojen ja Naccien kanssa samoissa bileissä. Huomionhakuisuutta tuntuu riittävän, ja raja-aitoja pusketaan.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toisaalta, Sanna on Sanna, joka on täydellisyydenkin yläpuolella eikä tee koskaan virheitä tai myönnä mitään.

Tartun tähän, koska minulle on tästä samasta asiasta sanottu vuosia. Tätä ovat sanoneet ystävät, tuttavat & tuntemattomat ja nettikaverit. Olen vuosia toivonut tyypeiltä, jotka sanovat toisesta ihmisestä näin, että toisivat ihan äärimmäistä konkretiaa peliin.

Itse luonnollisesti pidän Marinin tyylistä - ei minusta Juha Sipiläkään ollut sen enempää mikään omien virheidensä alleviivaaja - kuka politiikko on ollut?

Minusta Suomessa (siis sanomatta sinusta yhtään mitään) on tässä asiassa todella kummallinen nöyryyden arvostuksen kulttuuri. Minä itse toimin omassa elämässäni niin, että pyydän anteeksi, jos koen oikeasti tehneeni jotain väärään. Jos olisin Sanna Marin (heh) en varmaan näistä korona-ajan kohuista jaksaisi edes välittää, koska ei noista jutuista voi tuntea vääryyttä.

Pääministerillä on minun mielestäni oikeus omaan elämään - kaikilla eri mittareilla. Sanna Marinin yllä pyörivät kohut kuvastavat enemmän kulttuuria tässä Suomessa, että jos mitään oikeaa kovaa kritisoitavaa ei ole, niin sitten haetaan tällaisia. Ja verrataan menneisyyden setämiehiin ja mitä vielä. Matkaa toki Merkeliin on vielä. Marinista ei tunnu löytyvän oikeaa kritisoitavaa lainkaan - eikö politiikan toimittajien ensisijainen tehtävä olisi etsiä sontaa Marinin politiikasta? Ongelma on se, että Marin on pärjännyt monen mielestä hyvin ja politiikka ei ole karkottanut faneja. Nyt sitä sontaa halutaan muualta. Sekään ei toki estä kokoomuksen vaalivoittoa ensi keväänä.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Meinaatko, että pääministerinä toimiminen on merkitykseltään vähäisempää kuin rekisteröidyn yhdistyksen?

Stubb ei tieteenkään riehaantunut vaalien jälkeen, vaan hänen tempauksensa olivat jo pääministeriaikana. Puolueen reaktio tuli sitten puoluekokouksessa. Kansa reagoi sitä ennen.

Niin. Kuten kirjoitin, se, ettei voita vaaleja ei ole "kenkää" eikä Stubb ollut Kokoomus yksin (ja ne vaalit voitti edellisen kierroksen oppositiojohtaja olemalla pääosin hiljaa).

Ymmärsin, että tässä keskustelussa on puhuttu pääministerin paikasta ja luottamuksesta, ei hän siitä mitään potkuja saanut. Eikä niin voisi sanoa Marinistakaan, vaikka vaalit käytäisiin huomenna ja nykyisen sinänsä mihinkään lainsäädäntöön perustumattoman tavan mukaan hallitusta alkaisi muodostaa aivan toinen henkilö.
 

Analyzer

Jäsen
Sekin pitää sanoa, että on Marinilla kyllä hieno kaveripiiri, jos kukaan ei oikeasti älyä sanoa tälle että kannattaa pysyä pois kameran edestä tai vaihtoehtoisesti pyydä sammuttamaan kameraa. Toki Marinin tämä ihan itse olisi pitänyt ymmärtää, mutta olettaen että hän oli itse niin naamat ettei siihen kyennyt. Paikalla kun oli vielä bestis Bile-Ilmarikin(joka taisi kuitenkin itse älytä että ei kannata häpäistä itseään videolla).

Jotenkin Marinista tulee vähän reppana kuva. Tämä on nyt sitten varmaan hänen nuoruuden unelmaansa, että saa kuulua julkkisten seurapiireihin ja tuntea siistejä tyyppejä. Tämän toteutuminen sitten saa hänen arvostelukykynsä täysin sumenemaan. Hän ei ymmärrä, että tuolle jauhojengille pääministerin kanssa kaveeraaminen ja juhliminen on status. Se halutaan kertoa kaikille, koska se on on heille näkyvyyttä ja tunnustusta omasta asemasta piireissä. He yksinkertaisesti omassa päässään hyötyvät Marinista. Näiden lokkien kanssa sitten Marin painaa vähät viikonloppuvapaansa ja lomansa. Siinä missä nämä lokit saivat tästäkin vain nimeä ja merkittävyyttä niin Marin maksaa tässä uskottavuuttaan ja kuvansa leviävät joka lehden kannessa meillä ja jopa maailmalla.

Nyt on taas perjantai. Jokohan siellä Ilmari whats up ryhmässä kyselee, että missä mennään tänään.
Valitse parempia kavereita Sanna, ne tuhoaa sinut.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Korjaan: pissis. Melkoiset naisvihat täällä taas tulilla. Mielestäni on typerää, että tässä(kin) kohussa keskitytään ja hyökätään Marinin sukupuoleen. En ymmärrä, että miksi. Ihan typerää vanhempien sukupolvien änkyröintiä, joka joutaisi historiaan. Marin ei ole todellakaan lempipoliitikkojani jo pelkästään puolueensa vuoksi, mutta ärsyttää tuo jatkuva tytöttely ja mollaaminen.

Ihmettelen, jos Sanna ei ole kohta sairauslomalla loppuunpalamisen vuoksi. Melkoista turbulenssia ollut maaliskuusta 2020 lähtien.
Aika jännä että jos arvostelee naispuolista pääministeriä, puolustajien mielestä kyse on naisvihasta.

Etkä selvästi tunne Marinin mielenmaisemaa. Marin asettuu kaiken arvostelun yläpuolelle, ei ikinä myönnä tai selvästi edes ajattele tehneensä mitään väärää, joten miksi sellainen polttaisi hänet loppuun? Joku keittiöpsykologi voisi tehdä tästä jonkin diagnoosinkin. Eiköhän kohta Instaan tule taas joku boomerikuitti ja Sanna suuntaa kohti seuraavia bileitä lapsuudenystäviensä Tinnin, Alman ja Tuuren kanssa.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olenhan itsekin ollut firman bileissä mukana, jossa yli nelikymppisiltäkin on nähty huikeita suorituksia, joskus itsekin muninut. Mutta eipä siellä toimarit koskaan tanssilattialla ole polvillaan vedelleet, ei edes henkilöstöpäällikkö. Eikä edes kiehnänneet. Eivät edes poseeranneet kameroille.
No, jos yksittäisillä esimerkeillä pitäisi olla jotain vaikutusta, niin meillä taas toimitusjohtajasta on varmasti parhaat bilekuvat koko sakista. Johon kuuluu aika paljon näitä pahamaineisia 30-40 vuotiaita naisia. Toki tämän naisporukan käyttäytyminen ei juurikaan eroa Marinin kaveripiirin biletyylistä.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Ai Seiskan juttu on moralisointia? Totta munassa on!

Muistellaampa tuota Rydman-tapausta.

"Etiikkaan ja moraaliin liittyvät asiat selkeästi ovat - äänestäjillä on todellakin oikeus tietää näistä asioista."

Rydmanista piti kirjoittaa koska hänen toimintansa "kertoo paljon harkintakyvystä ja alttiudesta vastuuttomaan riskinottoon" ja "sen luokan asioita ei katseltaisi sormien välistä, jos olisi menossa vakava kriisi ".

Nyt elämme tuossa maailmassa jonka perään te huusitte.

Seiskahan saa ja sen pitää raportoida pääministerin hitaista ja sylissäistumisista ja moralisoida niin perkeleesti. Sitähän te halusitte! Että media raportoi poliittikkojen yksityiselämästä ja kertoo kansalle mitä Sannan ja sen siipan avioliitosssa tapahtuu ja kenen randomin tyypin seurassa pääministeri vetää itsensä kantokuntoon ja antaa kuvata.

Sitäpaitsi ei tässä Seiskan/IL/IS/AlfaTV jutussa ei väitetä Marinin syyllistyneen rikoksiin. On viranomaisten tehtävä arvioida, täyttääkö jokin teko rikoksen tunnusmerkistön. Jutussa on kyse siitä pohdinnasta, millainen toiminta on hyväksyttävää merkittävältä poliittiselta vallankäyttäjältä.

Media vaan kirjoittaa ja kehystää.

Tästä kaikesta olen täsmälleen samaa mieltä, joskaan en tiedä, miksi kiinnostuisin kovin paljon panuhörkköjen poliitikkoanalyyseista. Junkkarin, Luukan et al. vastaavilla on kuitenkin eri uskottavuuden taso.

Silti - Seiskakin saa ja sen pitää kirjoittaa laillisuuden ja JSN-ohjeiden puitteissa omasta kulmastaan poliitikoista, pääministeristäkin, juuri niin paljon kuin se kirjoittaa. Se on vapaan median maassa ihan oikein.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Muuta kommentoitavaa en tähän keissiin keksi kuin että onhan se aika verratonta, että tässä taloustilanteessa vasemmistopuolueen pääministeri huutaa kotivideolla "mää tarjoon, sää maksat!"
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Tää on kyllä aika absurdi juttu, koska tuossa ei ole kyse salakuvauksesta. Sanna Marin itse seuraa tuota Janita Aution yksityistä IG-tiliä ja on takuulla ollut tietoinen, että nämä videot ovat sinne päätyneet. Kyse on siitä, kuka ne on vuotanut.

 

Alejandro

Jäsen
Aika jännä että jos arvostelee naispuolista pääministeriä, puolustajien mielestä kyse on naisvihasta.
Olen itsekin arvostellut Marinia ja tulen arvostelemaankin, mutta teen sen muulla tavalla, kuin haukkumalla pissikseksi. Onhan osa näistä viimeaikaisista (ei onneksi suurin osa) viesteistä ihan mauttomia ja keskittyvät pääasiassa Marinin sukupuoleen.

Etkä selvästi tunne Marinin mielenmaisemaa. Marin asettuu kaiken arvostelun yläpuolelle, ei ikinä myönnä tai selvästi edes ajattele tehneensä mitään väärää, joten miksi sellainen polttaisi hänet loppuun? Joku keittiöpsykologi voisi tehdä tästä jonkin diagnoosinkin.
Tässähän se diagnoosi jo tuli.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: DAF

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Stubb sanoi Politiikka-Suomi ohjelmassa, että tiesi kyllä että on paljon ihmisiä, jotka kyttää pääministeriä sillä silmällä josko jostain pääsisi nälvimään. Mutta yllätys oli se, kuinka paljon niitä on, myös omassa puolueessa. Täytyy olla 24/7 varpaillaan ihan kaiken suhteen, siitä lähtien mitä laittaa päälle kun menee ulos. Ja siihen aikaan ei edes ollut mitään somea.
Ei tuota virkaa kateeksi käy.
 

MaV

Jäsen
Yhdysvalloissa huomattavan monessa osavaltiossa kannabiksen viihdekäyttö on sallittua. Suomessa se ei ole ja ethän sä nyt voi verrata yhdysvaltalaisen laillista pilvenpolttoa suomalaisen spekulatiiviseen kovien huumausaineiden käyttöön. Kyllä kai nyt jokainen ymmärtää, että kokaiinin viihdekäyttö tukee suoraan järjestäytynyttä rikollisuutta ja eihän nyt kukaan terveet arvot omaava ihminen halua pyöriä sellaisissa porukoissa, käytti itse tai ei.
Suurin ongelmahan laittomissa päihteissä on se, että niistä jää saamatta ko. aineen haittavero ja ALVit. Samoin myyjät eivät yleensä ilmoita tulojaan verotukseen. Ei sovi kovin hyvin yhteen veropohjan laajentamisen kanssa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: VT

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Jotenkin Marinista tulee vähän reppana kuva. Tämä on nyt sitten varmaan hänen nuoruuden unelmaansa, että saa kuulua julkkisten seurapiireihin ja tuntea siistejä tyyppejä. Tämän toteutuminen sitten saa hänen arvostelukykynsä täysin sumenemaan. Hän ei ymmärrä, että tuolle jauhojengille pääministerin kanssa kaveeraaminen ja juhliminen on status. Se halutaan kertoa kaikille, koska se on on heille näkyvyyttä ja tunnustusta omasta asemasta piireissä. He yksinkertaisesti omassa päässään hyötyvät Marinista. Näiden lokkien kanssa sitten Marin painaa vähät viikonloppuvapaansa ja lomansa. Siinä missä nämä lokit saivat tästäkin vain nimeä ja merkittävyyttä niin Marin maksaa tässä uskottavuuttaan ja kuvansa leviävät joka lehden kannessa meillä ja jopa maailmalla.
Naulan kantaan. Tuon julkkismaailman raadollisuudesta on esimerkki Tuure Boelius joka joulukuun puhelinkohun aikana otti välittömästi välimatkaa Mariniin kun arvioi että se hyödyttää hänen julkikuvaansa enemmän kuin Marinin puolustaminen.

Jos miettii jotain Paavo Arhinmäkeä jolla on omat kommelluksensa, niin hän on osannut valita entouragensa siten että se on täynnä lojalisteja. Jos Paavo sammuu, niin kaverit hoitavat Paavon kotiin ilman että Paavosta otetaan kuvia makaamassa lattialla ja jaeta sitä jollekin Haippijauhoringille sillä "onhan se hyvä läppä että ministeri noin sammuu".

Se että Arhinmäki toimii noin kertoo jotain Paavon harkintakyvystä. Se että Marin ei tee, kertoo myös Marinin harkintakyvystä
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Marinista ei tunnu löytyvän oikeaa kritisoitavaa lainkaan - eikö politiikan toimittajien ensisijainen tehtävä olisi etsiä sontaa Marinin politiikasta?
Noh, en nyt enää muista kuka toimittaja tästä juuri kirjoitteli, mutta se meni about seuraavasti => Marinin politiikkaa on paha arvostella, koska hän ei sellaisesta julkisuudessa juuri puhu, toistaa vain "uutisten lukijan" tyyliin jotain mantraa tai lukee jonkun toisen kirjoittamaa tekstiä puhuvana päänä, ja osimoilleen kaikki julkisuudessa pyörivä materiaali liittyy Marinin henkilöbrändäykseen ja näihin turhanpäiväisiin vapaa-ajan kohuihin...

En itse osaa sanoa onko asia noin, koska en kovin aktiivisesti seuraa päivänpolitiikkaa, mutta on tuossa jotain tutun kuuloista. Ja jotenkin tuntuu, että näissä kohuissa, ja ehkä myös PM:n käytöksessä (??) on sokka irronnut kunnolla vasta sen jälkeen kun hänen kovin vastaparinsa Demareissa, Krista Kiuru, jäi mammalomalle.

edith: Niinistön Villeltä perään hyvä ja kiihkoton kommentti:


 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Uusimpien tietojen mukaan Sanna ei ollut lomalla kun video on kuvattu, eikä hänellä ollut sijaista.


Sanna ei taida hirveästi erota 70- ja 80-lukujen äijäkerholaisista. Kännissä kavereiden kanssa kun vaan mahdollista ja puoliso hoitaa lapset/lasta kotona kiltisti. Mä käsitin, että hänen piti uudistaa ja ravistella pääministeri-instituutiota eikä palata 80-luvulle.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Sanna ei taida hirveästi erota 70- ja 80-lukujen äijäkerholaisista. Kännissä kavereiden kanssa kun vaan mahdollista ja puoliso hoitaa lapset/lasta kotona kiltisti. Mä käsitin, että hänen piti uudistaa ja ravistella pääministeri-instituutiota eikä palata 80-luvulle.
Palstan setämiesosaston pitäisi kaiken järjen mukaan asettua siis tänään Marinin taakse ja tukijoukoksi, koska tässä on PM joka hoitaa asiat siihen vanhanajan oikeaan tyyliin ilman mitään nykypäivän motkotuksia ja tyttöpiirien kikatuksia. On se äijä saatana!
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Silloin ehkä kannattaisi käyttäytyä muuten kuin pissis ja lopettaa itsensä jatkuva nolaaminen.
Kuka määrittää miten käyttäydytään kuin pissis ja nolataan itsensä? Siitähän tässä taitaa olla kysymys, että Marin näkee tämän eri tavalla kuin tässä ketjussa.

Tämä on nyt sitten varmaan hänen nuoruuden unelmaansa, että saa kuulua julkkisten seurapiireihin ja tuntea siistejä tyyppejä.
Niin, joidenkin unelma on tuntea ihmisiä seurapiireistä ja jonkun toisen taas kauppakamareista. Pitäisikö meidän asettua nyt yläpuolelle kertomaan, kumpi on sitä parempaa unelmaa.
 

444

Jäsen
@asyouwere onhan siellä sitten nämä Kesärannan bileet, jossa on kestitty kulttuurialan ihmisiä. Eikä kyse ole pelkästään frekvenssistä, vaan myös käytöksestä. En väitä alkoholiongelmaiseksi, mutta ongelmia alkoholi on hänelle selvästi aiheuttanut. Unohdit Kesärannan kulttuuribileiden jatkot.

Uniper-asiaan sen verran, että olis Marin voinut tuosta ottaa jonkun kopin. Kyse on kuitenkin useista miljardeista. Ojentanut vaikka sitten aiempia hallituksia tai tuppuraista.

Pahoittelut, pointtini ei ehkä välity tähän aikaan yöstä oikealla tavalla, eikä argumentaation taso ole kovin korkealla just nyt.
Eli meillä on pääministeri, joka on pääministerikautensa aikana (vajaa 3 vuotta?) kuvattu päissään 3-4 kertaa. Tai siis ainakin viinilasi kädessä. Siis hyvä jumala. Nyt äkkiä takaisin aikoihin, jolloin miehet johtivat valtiota sivistyneesti käyttäytyen ja selvinpäin ja naisten paikka oli kotona pyykkäämässä paidan kauluksen ylimääräiset huulipunat pois. Täysin kestämätön tilanne on tämä.

Hauskintahan tässä on palstan henkisesti persuimman osaston moraaliposeeraus. Sekä tietenkin tuleva peppukipuilu siitä, kun meidän nisti-Sanna ei vieläkään suostu eroamaan, vaikka jo puoli Saksaakin pitää sitä ihan kokkelipäänä. Myös vertaukset Trumpiin ja Putiniin herättävät hilpeyttä. Ootte kyllä ihanan höpsöjä.
 

Tuamas

Jäsen
Noh, en nyt enää muista kuka toimittaja tästä juuri kirjoitteli, mutta se meni about seuraavasti => Marinin politiikkaa on paha arvostella, koska hän ei sellaisesta julkisuudessa juuri puhu, toistaa vain "uutisten lukijan" tyyliin jotain mantraa tai lukee jonkun toisen kirjoittamaa tekstiä puhuvana päänä, ja osimoilleen kaikki julkisuudessa pyörivä materiaali liittyy Marinin henkilöbrändäykseen ja näihin turhanpäiväisiin vapaa-ajan kohuihin...

Tähän on suurena syynä se, että Suomessa politiikan toimittajat varsinkin televisiossa ja radiossa (kuvaavaa on, että laadukkaasta haastamisesta Suomessa ainoa mieleen tuleva esimerkki on Ruben Stiller) ovat hampaattomia hymistelijöitä.

Hyvin harvoin annetaan poliitikoille kunnolla painetta vastata ihan oikeasti niihin kysymyksiin, eikä kysymysten ohi, joka on se ihan ensimmäinen rima joka pitäisi ylittää.
Saati että oltaisiin ihan oikeasti oikein ammattilaisia, että edellisen lisäksi haastettaisiin vielä niitä poliitikkojen antamia vastauksia.

Paljon helpompaa on lyödä suoraan eetteriin poliitikkojen itse rakentama narratiivi, keskittyä sitten näihin ulkopoliittisiin kohuihin ja hakemaan ne helpot klikkaukset näistä moraaliposeerauksista.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kuka määrittää miten käyttäydytään kuin pissis ja nolataan itsensä? Siitähän tässä taitaa olla kysymys, että Marin näkee tämän eri tavalla kuin tässä ketjussa.
Marinhan totesi itsekin että harmittaa kun videot päätyi julkisuuteen. Jos hän ei itsekin kokisi käytöstään nolona niin tuskin asia häntä myöskään harmittaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös