Sanna Marin

  • 941 630
  • 8 446

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Marin on tunnetusti ja ihan omien sanojensa mukaan tarkka julkisuuskuvastaan. Sen takia pidän todennäköisenä sitä, että video on tehty ja vuodettu julkisuuteen ihan tietoisesti, jotta saadaan julkisuusarvo maksimoitua. Tällä tavallahan huomiohuoraus nykyaikana toimii ja kun (some)maailma on vahvasti polarisoitunut, niin teki Marin mitä tahansa (tai tyypillisemmin jättää tekemättä & katoaa julkisuudesta, jos on kyse hankalasta asiasta), niin hänen "oman puolensa" trolliarmeija asettuu vankasti Marinin taakse mölisemään, ettei tässä nyt ole mitään ihmeellistä.

Toinen, jos kohta epätodennäköisempi vaihtoehto on sitten se, että Marin on videon kuvausvaiheessa ollut niin vahvassa pöllyssä / nousuissa (kuten ainakin pari videolla esiintyvää pomminvarmasti on), että arvostelukyky on yksinkertaisesti päässyt pettämään.

Tainnut arvostelukyky pettää ihan kaikilta tilassa olleilta. Miksei Ilmari (minkä takia muistin sen nimen?) mennyt väliin? Jos Marinilla olisi tuolla ollut mukana yksi järjissään ollut kaveri niin se olisi sanonut sille että menee muualle kameran edestä.
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Jauhojengissä varmaan vaihdellaan herkullisia leivontareseptejä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiVi

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Lauloiko meidän ihana ikinuori pääministerimme juuri tuossa pidennetyllä videolla "tapa mut mun hotellihuonees?" Jos siinä oli Marin myös mukana niin ihme, ettei tuosta ole nostettu jo isompaa haloota.

Nuin muuten. Antakaa nyt hänen bilettää. Kaikille tekee hyvää irroitella aina välistä.

Mutta miksi tämmöistä kuvataan / jaetaan nettiin? - se mikä päätyy nettiin pysyy netissä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Ihmiset on kai vähän tyhmiä, ei kai tässä muuta. Miksi ikinä kukaan haluaa juhlia noin kameran edessä. Mikä tarve tuohon ajaa?
Mutta miksi tämmöistä kuvataan / jaetaan nettiin? - se mikä päätyy nettiin pysyy netissä.
Kulttuurinmuutos. Vanhaan aikaan, kun kameroita ei ollut kuin valokuvaamoissa, kuvia otettiin erityistapauksissa parhaat päällä. Sitten kun kamerat tulivat yksilöiden käyttöön, harkittiin kuvaamista tarkoin filmin rajallisen kuvamäärän takia. Sitten tuli digikamerat, joiden takia kuvien määrä kasvoi, mutta vielä harkittiin, mitä kuvia oikein julkaistaan. Sitten tuli kännykkäkamerat, mobiilinetti ja sosiaalisen median alustat, joiden takia kuvien jakaminen on yhtä helppoa kuin kuvan ottaminen.

Jossain vaiheessa koittaa taas muutos, ja tällainen kulttuuri nähdään vanhentuneena. Se muutos on varmaan se, ettei ketään kiinnosta videot, jotka eivät ole suoraa lähetystä.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Juuri näin. Valehteleva pääministeri ei ole oikein hyvä juttu!
Olet tainnut elää jo tuohon aikaan ja asiallahan oli tuossa vaiheessa "stigma", josta vitsailtiin viihteessä sekä tv-sarjoissa. Aika paljon noita tarinoita ovat ihmiset keksineet, sinälläänhän pariutuminen ja on normaalia, eikä se missä kumppanin tapaa kuulu suoraan kenellekään. Ongelma oli Vanhasen kohdalla enemmän tuo Susan Ruusunen, kuin itse asia.

Eikä tässä asiassa irroittelu ole Marininkaan tapauksessa se asia. Uskottavuudesta ja imagostahan näissä puhutaan, sitä arvottaa sitten äänestäjät.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ollapa aika ennen somea ja kännykkäkameroita. Ollapa juopuneet kauppavaltuuskunnat, suurlähetystön lattialta siivotut oksennukset ja dokaamisen takia jumissa oleva urakehitys
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Tunteisiin tuskin menee biletys vaan tämä järkyttävä kaksinaismoraali valkopesijöineen mitä muutama koomikko täälläkin kovasti harrastaa.

Esimerkiksi Heinäluoma sanoi Kanervan tapauksen alkaneen vaikuttaa Suomen uskottavuuteen ulkoasiain hallinnan osalta.


Ikestä tehtiin myös kantelu jossa pyydettiin selvittämään, oliko Kanerva rikkonut virkamieslain 14 pykälää, jonka mukaan "virkamiehen on käyttäydyttävä asemansa ja tehtäviensä edellyttämällä tavalla."


Marin saa näköjään tehdä mitä vain joutumatta varsinaisesti vastuuseen. Tämän keissin osalta koodisanat : "kyllä Kekkonenkin" "vapaa-aika" "cool pääministeri"

Kanteluitahan Marinistakin on tehty vaikka kuinka, kuten noin jokaisesta poliitikosta nykyään. En hahmota kyllä Kanerva-rinnastusta tässä, mutta jos hänen eronsa syistä puhutaan, ne eivät olleet tekstarit, vaan se, että hän valehteli ja kiisti asian julkisuudessa useaan kertaan. Se oli Kataiselle se trigger, josta lähtö tuli, ja tämä sanottiin ääneen.

Jos sitten niistä ARVOISTA puhutaan, joku saattaa nähdä ARVOISSA ja MORAALISSA pientä eroa siinä, tanssitaanko jossain skribentille oudossa seurassa vai lähetelläänkö vonkausviestejä ja häpykarvoituksen trimmausta koskevaa tekstiä parisuhteisena jollekin itseään 30 vuotta nuoremmalle.
 

Outsider

Jäsen


”Aina on oltava valmis työskentelemään. Vapaa-ajalla, lomalla, yömyöhällä. Kaikki muu väistyy työn edestä”, Sanna sanoo.

Tähän voi todeta @heavy lainaten: Valehteleva pääministeri ei ole oikein hyvä juttu!
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lauloiko meidän ihana ikinuori pääministerimme juuri tuossa pidennetyllä videolla "tapa mut mun hotellihuonees?" Jos siinä oli Marin myös mukana niin ihme, ettei tuosta ole nostettu jo isompaa haloota.

Ei hätää. Taustalla soi Pitbullin biisi jossa toistetaan "meet me at the hotel room" ja tuo porukka on päättänyt kääntää sen suomeksi.

Sannalla on paskoja kavereita. Se siitä.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Täällä jengi tuntuu tosiaan unohtavan, että ilman hauskaakin voi olla viinaa. Tässä videossa muuten ajassa 0:51 taustalla kuuluu ääni vittu tästä tulee hyvä fiilis. Se kuvaa myös omia fiiliksiäni tästä kohusta.




Haistakaa kaikki paska.

Mistä tulee hyvä fiilis? Murron kullasta, pontikasta, masturbaatiosta vai ihan vaan kaljasta. Sitä emme kai saa ikinä tietää, jollei lisää videoita tule julki.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Montako promillea Nupella oli ilmaveivin aikaan tai Jutilla nilkkatulehduksessa?
Tuskin kukaan tietää. Sinä varmaan voit mielikuvityksellasi keksiä nekin lukemat
 

Outsider

Jäsen
Tuskin kukaan tietää. Sinä varmaan voit mielikuvityksellasi keksiä nekin lukemat

Vaatii kyllä huikeaa mielikuvitusta, että pystyy ilman alkometriä toteamaan nähdyn perusteella vahvan humalatilan. Tietysti kyseessä voi myös olla ne jonkun jo mainitsemat deep fake videot, eihän me sitä mistään voida varmaksi tietää.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Sitä ihmettelen kuka idiootti tuonne on päästetty kameran/puhelimen kanssa. Saati että pääministeri vielä päättää esitellä tanssitaitojaan kameralle.

Tuollaisissa juhlissa tapahtuu vähän kaikenlaista mikä saisi puoluetoimistolla ehkä vähän ja ehkä vähän enemmänkin niskakarvat pystyyn. Joten ihmettelen edelleen kuka helvetti tuolla kuvaa ja kuinka se sallitaan.

Minusta vetäköön Marin vaikka kaksin käsin viinaa tahi mitä ikinä vetääkin, mutta kyllä pitäisi tajuta mitkä on niitä hyviä kuvia ja mitkä ei niin hyviä kuvia. Hän on kumminkin pääministeri myös vapaalla ollessaan.

Sitä ihmettelen kuinka täällä jotkut nostavat esiin naapurin keski-ikäisen Ritvan ja moshaavan Markun. Ohjelmistosuunnittelija Ritvan ja suuhygienisti Markkun alkoholin käytöllä ja juhlimisella kun ei ole mitään väliä tai heidän julkisuuskuvallaan. Mutta kai pääministeri on vähän eri kastissa?

Tai sitten Marin vaan etsii pois pääsy hommastaan, ja mikäs sen parempaa kuin tehdä se kunnolla ja kännissä läpällä.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Huutonaurua melkein nelikymppiselle kreisibailaavalle perheenäidille, joka konttaa lattioita.
Näin kolmekymppisenä luulin ton olevan kakskymppisten touhua.

Lähinnä myötähäpeää tuo video aiheuttaa.
Siinähän huutonaurat. Ihmiset ovat erilaisia ja minä nelikymppisenä en jaksa pätkääkään paheksua tuommoista. Aivan normaalia käytöstä minunkin tuttavapiirissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös