San Jose Sharks 2020–2021

  • 44 970
  • 179

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Nyt tätä San Josen touhua enemmän miettiiäni ni edellee pelaajat on parempia ku tulos. 1,5 v sitte omaa kannattaami joukkuetta vastaan Sharks oli johdossa ja lopulta voitti. Voi jokainen olla mitä mieltä haluaa mut tuo on tässsä divarissa tappelee playoffeista jos GM keksii palkata valemntajan.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hieman asiaa mietittyäni yhdyn edellisiin kirjoittajiin, tai ainakaan en ole eri mieltä. Sharksin rosterissa on taitoa ja potentiaalia (vaikka ei toki huippulahjakkuuksia Meierin jälkeen), jotka pitäisi saada ulosmitattua valmentajan johdolla.

Pelitapa ei tällä hetkellä riitä. Tylpälläkin hyökkäyksellä voi pärjätä, jos puolustus ja tietysti koko paketti on kasassa. Turha sinänsä syyttää yksilöitä, kun tällä hetkellä joukkueen ongelma on liialliset odd man rushit sekä point blank -maalintekopaikat omaan päätyyn. Jos vihu pääsee viisi kertaa ottelussa ylivoimahyökkäykseen sekä ampumaan kymmenen kertaa pisteiden välistä, niin omissa soi. Ja silloin ei auta maalivahtia syyttää, vaan syy on joko pelitavassa tai kärkiukkojen sitoutumattomuudessa pelitapaan. Jälkimmäistä ei täysin voi sulkea pois, kun tietää Burnsin tai Karlssonin olevan kentällä 50 minuuttia pelistä.

Pelitapa ei ole ehtinyt iskostua joukkueeseen lyhyen harjoituskauden jälkeen ja kohta on jo liian myöhäistä. Toki on hyvä muistaa, että kotipelit ja tätä myötä peluutusetu alkavat vasta nyt, historian pisimmän vierasputken (ainakin kauden alusta) jälkeen. Tosin kun huomioi @Telnyashka n nostaman pointin tulevista vastustajista, niin ei taida kotietu paljon auttaa.

Olisi sulaa hulluutta katsoa tämäniltainen peli Vegasia vastaan, kun joukkue pelaa noin huonosti. Mutta kun nollaodotuksilla lähtee matsiin niin voi vain yllättyä positiivisesti, joten Viaplay auki. Jos Ducksille ja Kingsille annettiin kahdeksasta pisteestä kuusi, niin kuinka paljon annetaan divarin kolmelle kovimmalle?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Eipä tule kyllä mieleen, koska viimeksi nähnyt pelin jossa vihellykset meni näin epäreilusti - Vegas ja erityiskohtelu näköjään jatkuu edelleen.

-Simek teloitettiin kostopoikkarilla.
-Vastustaja teki maalit ylivoimalla, toinen peli peräkkäin kun alivoima pettää kolme kertaa.
-Eki penkitettiin pelin lopuksi? Ei ainakaan näkynyt kentällä.
-Knyzhoville tuli vaikeuksia, kun vaihdot kasvoivat.
eipä kanssa esittänyt hänet korvannut Leonardikaan.
-Gregor on kyllä niin käpy omissa kuin olla ja voi

-Pojat syystäkin sivuun ja poppareilta takaisin Balcers. Pelasi energisen pelin top6 roolissa, minä tykkäsin. Gabriel taasen nääh, tehtävänä oli varmaan pitää Reaves kurissa, mutta se ei onnistunut yhtään. Ei edes retuuttanut Marchessaultmikälierottaa. Pienempää Suomelaa voi kiusata harkoissa, mutta vastustajan rottaa ei. Turha kaveri.
-Sharks pelasi kiekkoa nyt 2.erässä. Taisi olla eka kerta tähän kauteen.

Ylivoiman ongelmat jatkuu, mutta nyt on kyllä alivoimakin ottanut jäätäviä hittejä. Ei vakuuta Vlasicin peli ja kolmas kimposi jalasta, olisko siihen Jonesin pitänyt keretä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Simek IR listalle odotetusti. Jospa sitten ensi viikolla palaisi. Eki kanssa loukkaantui, istui penkillä Vegas -pelin ja oli hoidettavana pelin loputtua eikä täten ollut toimittajien ulottuvilla. Day2day, ei kuulemma vakavaa.

-Nopee maali Ferraron jalasta sisään. Kyllä tossa Jones kadotti kiekon ja jotenkin aivan oudosti oli sijoittautunut, mistä se oikein luuli kiekon tulevan mahdollisesti? Muuten kyllä vahva peli häneltä.
-Hurjia turnovereita 1.erään. Paniikkia paniikka ja kukaan ei uskalla kiekkoa kuljettaa omista pois.
-Ylivoimalla tasoitus.
-2.erä putkeen peliä, olisiko tämä nyt se uus normaali.
-Timo on selvästi herännyt kauteen ja tuntuu yhä enemmän olevan kiekossa.
-Kane ja harvinaisen aktiivinen peli. Selvästi vastasi Boughnerin kanssa käytyyn keskusteluun.
-Knyzhov oli hyvä isolla vastuulla. Voisiko tästä kaverista tulla se Ekin pari vielä tällä kaudella.

Aikas tasainen peli ja voitto maistuu, kärkiäijät tuntuvat heräilevän. Pelitapa ei kyllä vieläkään selvä ole.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pelitapa ei kyllä vieläkään selvä ole.
No ei ole ei. Totta, että joskus joku hieman säväyttää, mutta hukassa ollaan suurimman ajasta niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Eipä tosin vihutkaan loistavaa peliä esitä, muuten numerot olisivat paljon rumemmat. Sanokoon Boughner mitä vaan, mutta ainoa asia mikä toimii suht kelvollisesti on molkepeli.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Eki kävi harkoissa ja lähti hyvissä ajoin pois. Puheli että pieni vaiva vaivannut vain ja nyt oli sen verran ärtynyt, niin piti pelistä jäädä pois. Ei liity edellisiin loukkaantumisiin. Sitten Hertl omassa haastattelussaan "juu nivusvaivat on pahoi". Ja nyt Eki jättää roadtripin välistä, eli ainakin kaksi peliä tulee missaamaan.

Onpas masentavaa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Toissayön Blues -peli oli ihan hyvä ralli joukkueelta. Boughner oli aamujäillä antanut huutoa, kun pojat oli näpytelly harkoissa. Ei hukkaan mennyt huudot.

-Gambrellin vitja oli hyvä
-Leonard osui jälleen ja nappasi Balcersin paikan
-Gregor teki paluun ja on näköjään Sharksin parhaimpia maalintekijöitä tasakentällisin
-Jones oli erinomainen
-Knyzhov tyyliin kannattelee Vlasicia tuolla

Joukkue väläytteli nopeuttaa, varsinkin 2.erässä. Tämä on sitä kiekkoa mistä Boughner puheli kauteen mentäessä. Sieltäkö se pelitapa nyt pikkuhiljaa lähtee kuoriutumaan.
3-1 maaliin paikkoja oli monta ja todella hyviä, mutta ketään ei onnistunut. Marleaulla jälleen pari A-luokan paikkaa, mutta ei vieläkään.
Tuomaripelistä niin olipas aikamoinen vihellys pelin vikoille minuuteille. Ei varmasti tiedetty mistä puhallettiin, niin selvästi näki ettei Timo mitenkään tilanteessa rikkonut. Onneksi tämä virhe paikattiin jatkoajalla viheltämällä Marleaulle kakkonen mailan nostamisesta.

Ferraro on tällä kaudella pelannut kolme peliä jossa tuli +25min peliaikaa ja +7 taklausta. Se on eniten mitä Sharks nutussa nähty pelaajalta. Burns on Sharks urallaan vastaavan tehnyt kaksi kertaa vain. Hämmentävää.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Siinä oli 30 minuuttia vallan vahvaa kiekkoa Sharkseilta. Kane oli huikea, Hertl ja Timo just sitä mitä voi odottaa. Top6 oli täten erinomainen ja tulosta tuli, kun Sharksin karvaus tuotti kiireitä ja turnovereita.
Vastustaja pääsi mukaan kavennuksella. Kiekko jäi Sharksin päätyyn, kun Knyzhov kampattiin. Vlasic siinä ohjasi venäläistä kiekolliseen kiinni ja jätti sitten itse maalinedustan vapaaksi. Veteraanin liike.
Marleau osui viimeinkin, kun sai tyhjään maaliin tökätä kiekon. Sitä seurasi sulaminen ja pakan hajoaminen, vastustaja kiritti tasoihin.
Kolmannessa pakka oli kasassa ja ansaittu voitto sieltä raavittiin lopulta.

-Dubnyk teki paluun
-Isot hyökkääjät oli oikeasti isoja
-Balcers osui ja oli muutenkin goood
-Ferrarolle sattui liian monta virhettä
-Gambrell sai aivotällin, kun laitaan niitattiin
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: susi

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nyt ei ole kerennyt koosteita kummemin seuraamaan otteita, mutta kuten yllä näitä mainittu, on siellä ollu huomattavaa parannusta.

Minnesota peliä ei taida olla kukaan kommentoinut, mutta siitä nyt tuloksen perusteella paljoa hyvää sanottavaa jääkään. Koosteen perusteella taas näytti että Sharkseilla olisi vaikka mitä paikkoja ollut maalintekoon, mutta Kähkönen seisoi tiellä. Ihmeellisen paskaa oli puolustaminen ja Jones oli tuttu itsensä. Muuten sitten tilastoja kun kattelee niin ei se ehkä niin hyvä matsi Sharkseille kuitenkaan ollut. Joku matsia seurannut voisi kommentoida.

Lisäksi lisää huonoja uutisia:


Alkaa olemaan nyt porukka aikalailla sitä mieltä, että retool epäonnistuminen rupee olee nähty ja rebuildiin pitäs suunnata.. Kokeilisin kuitenkin ekana oikeaa valmentajaa, jos semmoinen olisi saatavilla. Saisi tosta porukasta tiiviin nipun ja pelin kulkemaan.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Alkaa olemaan nyt porukka aikalailla sitä mieltä, että retool epäonnistuminen rupee olee nähty ja rebuildiin pitäs suunnata.. Kokeilisin kuitenkin ekana oikeaa valmentajaa, jos semmoinen olisi saatavilla. Saisi tosta porukasta tiiviin nipun ja pelin kulkemaan.

Näin ulkopuolelta katsoen se valmentajavaihdos olisi varmaan tarpeen, vaikka suunta olisikin rebuildiin. Niin monta rahakasta sopimusta Sharksilla jatkuu vielä pitkään, että näiden mahdollinen treidailu voisi lutviutua mukavammin, mikäli ko. pelaajista saataisiin sitä ennen vähän enemmän irti. Tuolla Boughnerin lätkällä tuskin saadaan.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Joku matsia seurannut voisi kommentoida.

Oli vallan kiva ralli ja hyvä peli viihdearvoltaan. Sharksit taisi viedä maalipaikat joka mittarilla, mutta kaameat omanpään virheet maksoivat. Kyllä tossa Wildin ekassa Ferrarolta luokatonta peliä, tyhmä liukuminen vaikka hyvin oli vielä pelissä. Toisessa jälleen vahvat merkit miksi Gregoria ei vaan voi peluuttaa centterinä. 4-1 oli koomillinen Jonesilta, 5-2 vastaava sitten Dubnykilta.
Kane-Couture akseli on vahva, Labanc kyllä liitää siivellä siinä.
Meier loi jälleen tilanteita, mutta Hertl kyllä jälleen lipsautteli laiskaa puoleensa. Tippui esim. ylivoimasta yhdessä kohtaan löysäilynsä takia.
Bottom6 oli aika saamaton. Gambrell on joukkueen 5. tärkein hyökkääjä ja se kyllä näkyi. Marleau-Gregor ei yksinkertaisesti riitä. Sörensen varmaankin palaa poppareille miettimään mikä hänen pelistä oikein puuttuu.

Knyzhov otti matsia ja täten änärin viimeinenkin joukkue sai fightin majorin tililleen. Turpaan tuli kokemattomalle, niin pelottomasti koitti saada vain parempaa otetta paidasta. Helppoa oli vastustajan lyödä käden yli. Kuten Burns huomautti, niin eipä joukkue tästä mitn tempoa saannut, olisi pitänyt tulla jokin vastaus edes.

Ylivoimalla Leonard oli hyvinkin aktiivinen. Näytti paremmalta kuin samalta laidalta peliä rakentava Labanc. Siinä missä Leonard piti rohkeasti kiekkoa edessään, niin Labanc aika äkkiä käänsi selän maalille ja haki syöttöä viivaan.

Harkoissa ollut Simek ja Gambrell täysillä mukana. Konkareiden ollessa vapaalla oli myös Ferraro saannut jäädä sivuun. Onhan se pelannut paljon, mutta kyllä sellaisia valintoja tekee, että ihan hyvää kyllä tekisi käydä asioita läpi Knyzhovin rinnalla.





jos semmoinen olisi saatavilla


Julienilta loppui näköjään juuri hommat. Mutta kyllähän toi Boughner tuolla jatkaa. Kyllä Wilson on aina pitkään kattonut valmentajiaan, menee itse pukukoppiin huuteleen ellei valmentaja saa ryhtiä luotua. Tosin tällä kaudella ei vaivaudu, en mä ainakaan.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Tee kauden ennätys tehdyissä maaleissa, häviä ottelu.

Kane ja Couture jatkavat vahvoja otteitaan. Timo ja parit osumat. Balcersilta yksi kamala no-look syöttö omissa, mutta hyökkäyspäähän vauhdikasta peliä. Donato oli vakuuttava, ihme ettei osumaa saannut.
Eki teki paluun ja ei ainakaan miltään puolikuntoiselta näyttänyt.
Ylivoima tuotti tulosta. Tottakai kyllä sitten vastapainoksi päästivät yhden omiin, joka siirsi Sharksin taka-ajoon.

Seitsemän omiin. Moni sellainen kun toivoisi maalivahdilta torjuntaa. Ja sitten näitä todella outoja peliliikkeitä; maalinedusta pakki lähtee yhtäkkiä seikkailemaan ilman mitään syytä. Pakki osoittaa vastustajaa kenet pitää ottaa kiinni, mutta Sharksin hyökkääjä liukuu vain maalia kohti yksinään, eikä edes vahingossa ole syötön tai laukauksen linjan edessä. Perusasioita ja edelleen menee vituiksi, kui se voi olla noin vaikeeta.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pitkästä aikaa jakso heräillä peli katsomaan ja voi jumpe! Kauden paras matsi San Joselta ihan heittämällä, hyökkäys toimi ja Jones pelasi maalilla vahvasti. Kirsikkana kakun päälle, Eki oli hyvä koko pelin ajan!

Kane-Couture-Labanc on nyt kuukauden päivät ollu kasassa, saaneet siinä ajassa 33 pistettä 10 peliin. Todella hyvää kemiaa tällä kentällä ja tuntui Sharks saavan aina tilannetta kun pojat oli kentällä. Kane naputti 1+2 peliin.

Timon kenttä oli myös todella hyvä molempiin suuntiin. Muutenkin hyökkäyksen tempo ja zone-entryt oli semmosia etten repiny hiuksia koko aamua päästä. Kamalia menetyksiä ei tullut, mitä joitakin merkkaus yms pikkuvirheitä siellä täällä.

Ekat pakkien tekemät maalit Burnsin lisäksi , Simek ekana ja Karlssonin pommi toisena. Hyvä jos saadaan tommosia hyviä kuteja tulemaan vaan lisää, aiheuttaa heti paikkoja jos riparikin iskeytyy. Muutenkin EK65 näytti olevan todella hyvä koko pelin (+3?!), tuntui aina pelin tempo kääntyvän Sharkseille kun Eki paino kentällä. Jos jatkossa enemmän tää kiitos. Eki oli kommentoinutkin hommaa : "We didn't play not to lose tonight. I thought that we played to win the game. That doesn't mean that that's always going to happen, but it felt like that was our mentality going into the third."

Burns oli jopa vähän hajuton ja pelasikin ihan hervottomasti, 28:31 vs seuraavana Ferraro 22:53. Mutta ei kuitenkin virheitäkään sen kummemmin tehnyt, jopa parissa kohtaa yllätyin miten fiksusti pelasi.

Yyvee aika saamatonta välillä vaikka se Ekin pommi sillä tulikin. Jäi vähän ihme syöttelyks, eikä kummempaa saatu aikaan noilla parilla muulla yrityksellä. Leonard menetti ainakin oikealla laidalla kiekkoa useasti, siellä yksi heikko lenkki ylivoimalla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ennen peliä Boughner oli haastanut Vlasicin kommentoimalla, että kaveri on ollut keskinkertainen jo aivan liian kauan. #44 heitettiin Ekin vierelle takaisin; epätoivoinen yritys haisi ja paljon. Ja mitäs Vlasic, aika nopsaan päästi Girardin itsensä ohi ja jatkoi velttoa esitystään. Törmäsin väittämään, että Vlasic ei ole ennen urallaan pelannut näin vähän pelissä (TOI 13:08). Aikas pitkiä pätkiä istui penkillä siis.
Mikähän mahtaa olla sitten jatko. Istumaan poppareille ja Meloche pelamaan? Onko Knyzhov valmis minuutteihin Ekin rinnalla, vai saisiko Simek pelinsä kondikseen. Nyt näytti paremmalta kaverin esitys.

Näkee taas miten toimittajat ja täten twitterifanit ulapalla Sharksin tilanteesta, kun Ekin sopparia pidetään yhtenä huonommista, mutta Vlasicista ei puhuta juurikaan.




Kane-Couture-Labanc

Avsia vastaan oli nyt myös Labanc pelissä selvästi mukana, eikä tainnut jäädä ongelmiin omissa kertaakaan?


Leonard menetti ainakin oikealla laidalla kiekkoa useasti, siellä yksi heikko lenkki ylivoimalla.

Mä luulen että nyt tulokkaan yllätti liigan tän hetken paras(?) alivoimajoukkue. Liian kauan piti kiekkoa itsellään. Muuten kyllä itse tykännyt Leonardista ylivoimalla, rohkea kaveri, ketä ei heti lähde kääntyilemään kun vastustaja lähestyy.

Leonard ja True olivat muuten yllättävä kaksikko, jotka löysivät itsensä maalipaikoilta monesti. Yksi upposi.
True oli kyllä omissa sitten jäykkä. Oliko Letunov loukkaantunut, kun nyt tilillä vasta kaksi ottelua farmissa? Vai jumittiko se vain taxiporukassa. Anyhoo hänen yritysvuoroa odotellessa. Mielestäni Chmelevski oli ihan jees Blues -pelissä, joten aika herkästi centtereitä nyt kokeillaan.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ihan kiva vääntö Avsia vastaan myös toinen peli. 1.erä aikas tasainen, 2.erässä Avs hallitsi mutta ei mitenkään merkittävästi. Isoin ero oli, että vastustajan ykkönen vei Sharksin kärkeä 100-0.


Knyzhov oli hyvä isolla vastuulla. Voisiko tästä kaverista tulla se Ekin pari vielä tällä kaudella

Siellä se Knyzhov viiletti Ekin parina ja ihan mallikelpoista settiä. Ekin viedessä Knyzhov täytteli asiallisesti. Ferraro-Burns otti aika tavalla turpaan pelissä, uskaltaisiko valmentaja kokeilla 65-71 paria kovimpia vastaan; kuitenkin Karlsson se paras on saamaan kiekon omista pois ilman räkimistä.

Blichfeld oli mätännyt kivasti tehoja farmissa, sai kutsun ylös ja suoraan paikan ylivoimasta one-timeri paikalta. Näytönhalut korkealla, olihan Boughnerkin kaveria kehunut vaikka ei ollut vielä kutsua ylös saannut. Yksi niitti, pelistä ulos ja 5min jäähy ja kylkeen sitten vielä kahden ottelun pelikielto. Aikamoisen tuomion sai tanskalainen ja änäriunelma otti mahdollisesti aikamoisen takapakin.

Vklpna kaksi ottelua Vegasia ja tuomareita vastaan. Boughner päätti vaihtaa kokonaisen ketjun ja kentällä nähdään Sörensen-Kellman-Gabriel. Ei kyllä noi laiturit hurraahuutoja multa saa, eikö oikeasti muuta löydy. True, Leonard ja Blichfeld siirtyi pois tieltä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Pari peliä Vegasia vastaan viikonloppuna ja sieltä irtosi yksi piste.

Eka matsi, kamalia luokkaa noloja virheitä ja vastustaja 3-0 johdossa, vaikka peli tuntui ihan tasaiselta. 3.erässä oltiin vielä 4-2 tappiolla, mutta sieltä vielä nousivat tasoihin ja jatkoilla sitten käkättimeen.
Toinen ottelu oli hieman vaisumpi, huomasi että Meier puuttui ja hyökkäyskalusto näytti todella kevyeltä. Maalipaikkoja oli, mutta jälleen jäivät nollille jälkimmäisessä pelissä.

-Jones vaihdettiin pois ekassa ottelussa. 15ott aloittanut ja 5 krt vedetty äijä sivuun. On surullinen määrä.
-Dubnykilta vahva peli kun Jonesin tilalle tuli mutta jatkoaikan osuma oli epäonnistunut veto joka livahti patjan alta. Toisessa pelissä räpsäpuolelta voitettiin jälleen, muuten ok peli.
-Ferraro-Burns hukkuivat jälleen toisessa pelissä, Boughner tällä kertaa rikkoikin parin 3.erässä. Varsinkin Burnsilta heikko tämä toinen Vegas -peli, myös Ferraron ohi luisteltiin vain keskikentällä maalintekoon.
-Knyzhovilta kävi nolo moka ensimmäisen pelin avausosumassa, ravasi kuin päätön kana. Muuten kyllä Ekin kanssa homma toiminut ja peli ollut selvästi voittavaa heidän ollessa kentällä.
-Vlasic saannut jotain ryhtiä peliinsä. Sen verran että 3.pariin riittää.
-Labancilta komia loppuun asti pelaaminen ensimmäisen pelin vikoilla minuuteilla, jonka avulla jatkoille lopulta mentiin. Muuten kyllä yleiskuva negatiivinen, ikävät kiekonmenetykset vain jatkuvat.
-Leonard pääsee maalipaikoille mutta tulosta ei tullut. Omissa tuntui olevan vähänväliä pihalla, että mitä tapahtuu.

Seuraavaan peliin Blichfeld pääsisi kehiin ja sen varmaan tekeeki, jos Timo on vielä seuraavankin pelin sivussa. Saisi kyllä Timo ja Hertl palata, on toi vaan liian kevyt porukka ilman heitä.

Ennen vklp koitoksia Peng väitti, että Sharkseilla on eniten laukauksia inner slotista koko änärissä. Luulisi maalimäärien lisääntyvän lopulta. Mutta kyllä toi maalivahti tilanne on mitä on, ja omassa päässä edelleen räkitään kiekkoa ilman mitään järkeä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Saisi kyllä Timo ja Hertl palata, on toi vaan liian kevyt porukka ilman heitä.

Näiden kahden Vegas-matsin perusteella voi ehdottomasti sanoa, että Sharksilta puuttuu niitä ykköskorin äijiä. Joukkue on alkanut vihdoin saamaan jonkun pelitavan ja onnistuu aika ajoin kääntämään pelin painopisteen vihun päätyyn. Välillä toki ollaan pelillisesti pulassa, mutta välillä taas ei ja se on hyvä Vegasin tasoista joukkuetta vastaan.

Paikoille siis päästään jonkin verran, mutta sitten Sharks törmää siihen ikävään realiteettiin ettei taito riitä. Varsinkin kun Meier ja Hertl ovat poissa, maalintekovastuu jää käytännössä kapteenin ja persaukisen vastuulle. Couture oli täysin pimennossa jälkimmäisen Vegas-pelin ja tuppaa välillä seilaamaan pelin ulkopuolella. Keväällä korvaamaton, mutta runkosarjan aikana ei saisi jäädä pisteidentekovastuu hänelle. Nyt jälkimmäisessä Vegas-pelissä korostui tämä, kun kiekkoa ei saatu kertaakaan MAF:in taakse. Toki mies oli taas epäreilulla pelipäällä ja silloin yhden maalin tekeminen olisi vaikeaa, vaikka Thorntonin laidoilla pelaisi Cheechoo ja Heatley.

Maalintekotaitoa ei siis ole tarpeeksi. Telakalla olevien Hertlin ja Meierin lisäksi vain Couture pystyy välillä päihittämään NHL-tason maalivahdin suoralla laukauksella. Toki pakistossa myös Burns. Tämä ei riitä. Lisäksi joukkueessa kukaan ei tunnu osaavan kunnollista onetimeria. Burns ja Karlsson ovat lämärimaalit tainneet tänä talvena tehdä, mutta aika harvoin esim. Sharksin ylivoima päättyy onetimeriin ylämummoon. Harvoin myöskään päästään ylivoimaa pyörittämään, koska aloitusvoitot ovat kiven alla. Niissä tosin on tainnut tapahtua pientä parannusta, mutta taas viime yönä Gambrell hävisi triplasti enemmän aloituksia kuin voitti.

Karlssonista en ole koskaan pitänyt, mutta vihdoin mies näyttää olevan edes hyödyksi joukkueelle. On päässyt peliin sisään eivätkä miehen kiekonmenetykset kostaudu enää kuin ehkä kerran kahdesssa pelissä. Tuolla pelaamisella alkaa olla jo useamman miljoonan arvoinen. Saisi toki näkyä pistetilastossa myös.

Kohta pitää alkaa miettiä, miten nykyisestä rosterista saadaan mahdollisimman paljon pickejä tai prospekteja jälleenrakennusta varten. Hertl ja Meier ehkä ehtivät olla vielä osa uutta corea, mutta Couture tuskin. Isoja ratkaisuja siis edessä. Palataan niihin lähempänä TDL:ää.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Bluesista voitto jatkoajalla, ei kyllä millään ansaitulla esityksellä. Peli oli tylsä ja huono.

Labanc tippui Couturen vierestä ja lopulta pelasi itsensä penkinpäähän. Aivan kamala peli häneltä ja perus turhat jäähyt kylkeen. Olisko jo top6 paikka uhattuna, jos ja kun Hertl ja Timo paluun tekevät seuraavaan peliin.

Balcers oli pelipäällä, samoin Leonard enimmäkseen. Simek jakoi niittejä. Muut kyllä enemmän tai vähemmän pellailivat.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Paikoille siis päästään jonkin verran, mutta sitten Sharks törmää siihen ikävään realiteettiin ettei taito riitä.
Näin on, hyvä kun punaisen yli päästään, mutta sitten tulee seinä yleensä vastaan. Jonkinlainen hätäisyys iskee kun ei tiedä mitä tekisi. Kiekkoa vipataan sinne tänne toivotaan toivotaan periaatteella, josko joku tuikkaisi maaliin.
 

Crank

Jäsen
Kanen velka-asiassa tämmöinen käänne. Athleticista pystyis lukeen tarkemmin perusteita, mutta laitan uutisen kuitenkin tänne, niin josko paremmin ymmärtävät pystyis selventään mistä on kyse. Mitä termit suomennettuna ovatkaan, niin ymmärsin että jos konkurssi muutetaan chapter 7 -> chapter 11, niin tällöin osallisiksi tulisi lisää velkojia.

 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kanen velka-asiassa tämmöinen käänne. Athleticista pystyis lukeen tarkemmin perusteita, mutta laitan uutisen kuitenkin tänne, niin josko paremmin ymmärtävät pystyis selventään mistä on kyse. Mitä termit suomennettuna ovatkaan, niin ymmärsin että jos konkurssi muutetaan chapter 7 -> chapter 11, niin tällöin osallisiksi tulisi lisää velkojia.


Tästä on vähän huhuja korjattu, Sharks ei ainakaan ole sopimuksen purkua suorittamassa.



Näin on, hyvä kun punaisen yli päästään, mutta sitten tulee seinä yleensä vastaan. Jonkinlainen hätäisyys iskee kun ei tiedä mitä tekisi. Kiekkoa vipataan sinne tänne toivotaan toivotaan periaatteella, josko joku tuikkaisi maaliin.

Tämä oli jo viime kaudella iso ongelma, ei ole oikein juonta siinä pelaamisessa. Pitäis saada suunnitelmallisuutta hyökkäyspäähän.

Hertl palaamassa askiin, korona selätetty, toivotaan että homma lähtee skulaamaan heti. Toivottavasti Timokin on ehjänä, mitään en ainakaan vielä ole kuullut.

Chekhovich palaamassa myös lainalta San Joseen vahvuuteen. Karanteenin jälkeen varmaan Cudan vahvuuteen. Toivotaan että vetää hyvää kautta. KHL:ssä 43 peliin 17+17.
 
Viimeksi muokattu:

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Tossa breikin aikana Wilson jaellut kuulumisiaan ja hän puheli, että tämä on tälläinen välikausi. Uskoo, että seuraavalla kaudella taas kisaillaan; eli Doug tietää, että seisovan capin takia tulee parit compliance buyoutit ja se on moro Jonesille ja Vlasicille jolloin voiki ajatella noin positiivisesti. Omistajan kanssa ei ole käyty keskustelua, että jatkaako Wilson roolissaan ensi kaudella. Eiköhän

Ankkoja turpaan 6-0. Yli puolet pelistä kyllä oli aiikas kamalaa; syötöt ei osunut kohdilleen ja omissa seisovin jaloin karvauksen alla. Dubnykilta monta hyvää torjuntaa. Käännekohdaksi voisi sanoa 2.erän alkua, jossa Burns ilman painetta antaa kiekon suoraan vastustajalle ja hetkeä myöhemmin hänen kaveri maalinedustalla vapaana. Dubnykilta torjunta, Burns toiseen päätyyn ja passi Kanelle, joka iskee maalin.
3.erässä alkoi sitten hyökkäys pelaamaan, maaleja tuli ja hienoja sellaisia. Timon maali varsinkin lämmitti, tuli ihan -19 kauden vibat mieleen.

Jospa seuraavassa pelissä sylinterit kävisi aikasemmin, Hertl ja Timo olisi heti alussa hereillä. Balcersilla ilmeisesti pientä loukkia päällä. Knyzhov ja Simek vaihtoivat paikkaa pelin edetessä, ja kylhän Simek pelasi niin paljon paremmin etten yllättyisi roolien vaihtuneen kokonaan seuraavaan peliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös