Sharknado

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kurja homma kyllä tuo Kanen sotku. Jos pelaa, niin vaikea nähdä olevan täysin keskittynyt pelaamiseen ja provoiluahan tuo saa kuulla vastustajilta illasta toiseen (jäähyennätys tulossa?).

Perjantai-aamuna lähteepi kausi käyntiin. Sekavat fiilikset alkavasta kaudesta. Joltain välitilalta vaikuttaa, että pelaillaan kausi pois alta ja katsotaan saisiko ensi kaudeksi jotain isoa sopimusta esim. Seattleen ja sitä myöten rakennettua pakkaa kilpailukykyisemmäksi.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Pahin uhkakuva on ettei Evander pelaa edes tällä kaudella: “Debtor may terminate his contract and he may opt out of the season, as allowed under current rules, because of health concerns given the recent birth of his first child,” the complaint reads. “Should he terminate his contract or opt out at a point in the season, Debtor will not receive his salary.”
Taitaa kyseessä olla pelkkä velkojien pelottelu, jotta saisi neuvoteltua paremman sopimuksen veloista tai jotta voisi hakea tiettyä konkussimenettelyä. Kane ei varmasti tuota sopimustaan ole purkamassa, koska nykytilanteessa ei yhtä hyvää saisi ja ne velat olisi syytä maksaa. Ja varmaan olisi mukava olla rahaa vielä uran jälkeen, jotta voisi leikkiä rahapuhelimella.

Sympatiaa ei heru yhtään, vahingoniloa kylläkin. Evander on ollut aina täysi pelle ja ihmisenä ilmeisen perseestä, kun on ex-tyttöystävät haastaneet oikeuteen ja syytetty seksuaalisesta ahdistelusta.
 
"Tomas Plihalin ajattelin haukkua jossain kohtaa lähetystä, katsotaan tuleeko aihetta." Antti Mäkinen 10.10.2012.

Plihal teki ottelussa kaksi maalia.

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Aamuyöllä sitten Sharksien kauden avaus!
Ja näillä lähdetään:

Meier-Couture-Labanc
Kane-Hertl-Leonard
Nieto-Gregor-Donato
Marleau-Kellman-Sörensen

Vlasic-Karlsson
Ferraro-Burns
Knyzhov-Meloche

Jones

Mistähän mahto Meloche ilmestyä? Itse en ole törmännyt minkäänlaiseen juttuun hänestä koko leirin ajalta eikä kaverin viime kausi farmissa mitn odotuksia herättänyt. Aika haukutki saannut scouteilta. Katsotaan ja ihmetellään mielenkiinnolla.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sieltä kairattiin vaikeuksien kautta rankeilla ensimmäinen voitto. Pelihän vaikutti ihan harkkamatsilta, kun virheitä ja sekoilua oli vähän siellä sun täällä.

Jones yllätti maalilla, todella fiksusti pelattu ottelu, mitä nyt pikku virheitä siellä täällä. Muutama game-saver, esim pelastus jatkoajan 2-0 hyökkäyksessä (kiitti Eki)

Hyökkäyspäässä ja sinne pääsy näyttää vieläkin haasteelliselta, paljon jäädään ekoihin puolustajiin jumiin, vedetään roiskaisuja sinne tänne ja toivotaan parasta. Ylivoimalla etenkin korostuu nämä zone-entryt eikä silloin ole varaa jäädä aina ekaan mieheen jumiin tai vedellä rännikiekkoa ja toivoa. Yksi ylivoima-osuma oli positiivinen ja kuvio näyttää ihan toimivalta, kun on se onetimer uhkakin siellä. Alueelle pääsyt haltuun ja pelin rauhoittaminen tärkeää.

Kane-Hertl-Leonard oli ainut mikä sai kunnolla hyökkäystä aikaan ja tekivätkin kaikki maalit tasaviisikoin. Kane-Hertl myös ylivoimamaalissa mukana. Muut kentät saivat siellä täällä hyviä pyrähdyksiä, mutta ei kunnollista tekemistä. Nelosella ja kolmosella hyvä boogie hommaan, kakkonen vähän vielä kohmelossa.

Aloituksissa tunnutaan häviävän ja niinhän se onkin, Couture ainut sentteri yli 50% aloituksilla, Gregor heikoin 25%.. Tähän kaivataan ottautumista.

Puolustuksessa pakka näytti monesti aika passiiviselta, jolloin kojootit saivat todella pitkiä pyörityksiä tasaviisikoinkin. Laitoihin ei saada painetta ja vihut pääsee sieltä jatkamaan pyöritystä todella helposti. Lähdöt ja avaussyötöt aiheuttivat harmia taas kerran.

Kalrsson oli eittämättä paskin peluri kentällä. Huonoja syöttöjä, kiekkokontrolli ja peliäly ihan hukassa. Ainoa -2 peluri joukkueessa. Kellotti peliaikaa 32 minuuttia joka ihan järjetöntä, nähden miten heikosti kaveri pelasi alusta alkaen. 5 blokkia joukkueen paras, mutta tuolla peliajalla pitää tullakkin. Oli osallinen aika monessa pahassa vastustajan maalipaikassa ja jopa tarjosi ekaan erään pari läpiajoa kavereille. Toivottavasti on vaan alkukankeutta ja lähtee peli kulkemaan. Pelin kohokohtana pari tärkeetä blokkia ja kahden viivan syöttö Sörensenille.

Muuten pakkiparitkin (ja ehkä kentätkin) taisivat vähän elää pelin aikana, kun Vlasic-Burns oli jossain välissä aktiivisesti kentällä.

Otanta nyt yksi peli, jossa monella vielä ruostetta. Toivottavasti lauantai-iltana jo eri meininki.
 
Ambitious, but rubbish

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät, Jokerit
Posia jos hakee tuosta Karlssonista niin ainakin vaikuttaa olevan kunnossa kun pystyy reilu 32 minuuttia pelaamaan, toki heikkoa oli tekeminen, mutta josko nyt terveenä.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Tippuiko Suomela siis kokonaan taxi squadin ulkopuolellekin? Jos näin niin mielenkiintoista nähdä, että lähteekö vielä AHL:ään koittamaan uutta nousua vai puretaanko sopimus pois. Toki AHL-palkkakin on 350 000$, joten aika vaikeaa voi olla tässä nykytilanteessa edes samoja tienestejä Euroopasta saada, kun KHL:ään ei enää tälle kaudelle voi siirtyä.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tippuiko Suomela siis kokonaan taxi squadin ulkopuolellekin? Jos näin niin mielenkiintoista nähdä, että lähteekö vielä AHL:ään koittamaan uutta nousua vai puretaanko sopimus pois. Toki AHL-palkkakin on 350 000$, joten aika vaikeaa voi olla tässä nykytilanteessa edes samoja tienestejä Euroopasta saada, kun KHL:ään ei enää tälle kaudelle voi siirtyä.
Joo tipahti ihan taxin-ulkopuolelle. Nihkeä tietenkin kun AHL:ää ei ihan heti pelata, jos ollenkaan.. Toivottavasti jotain hommia löytää
 
Ambitious, but rubbish

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Oon jotenkin alkuun kuitenkin tyytyväinen. Onneksi Jones näytti, että onnistumisia tuli ja vähän painetta Dubnykille.

Juups Kane, Hertl, Leonard ihan mukavalla pelipäällä.

Mutta joo pakisto, mietin että miksei se Middleton tuonne noussut vaan pelataan Melochella ja Knyzhovilla. Ainakaan Meloche ei saanu taputuksia toisella foorumilla. Toivotaan, että siihen kolmanneksi saadaan oikealle joku jolle voi antaa minuutteja, ettei sen takia tarvitse Burnsia ja Karlssonia peluuttaa sitä puolta tuntia joka matsissa. Simek nyt vähän pelastaa kun palaa kokoonpanoon, voiskohan siittä olla enemmän Karlssonin pariksi jos Vlasicia ja Burnsia halutaan kokeilla nyt enemmän parina.

Hyökkäyksessä omat seurattavat on linjalla Kellman ja Gregor, onko oikeasti pelimiehiä. Ehkä sitä Balcersia halutaan kokoonpanoon kun pääsee koronakaranteeneista pois, kuka antaa tilaa.. Ja eikö silloin tarttisi myös heittää joku waiwerseihin..
Oiskohan Marleausta yhtään pelaamaan sentterinä jos jompikumpi tippuisi noista kahdesta alimman kentän sentteristä pois..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Mistähän mahto Meloche ilmestyä? Itse en ole törmännyt minkäänlaiseen juttuun hänestä koko leirin ajalta eikä kaverin viime kausi farmissa mitn odotuksia herättänyt. Aika haukutki saannut scouteilta. Katsotaan ja ihmetellään mielenkiinnolla.

Ei kyllä auennut tämä juttu. Kaveri pelasi vajaa kuusi minuuttia koko ottelussa. Eikä nekään kyllä mitenkään ruusuisesti mennyt. Kyllä tämä oli nyt joku sovittu juttu, että pelin änärin puolella saa.
Jospa seuraavaan peliin Middleton, niin ei tarvi väsynyttä Ekiä laittaa puolustamaan johtoa. Siinä kun olisi Middleton ollut, niin aivan varmasti olisi vaikka väkisin poikkarilla ajanut Kesselin makuulleen.

-Leonard oli selvästi parempi kuin Labanc.
-3.kenttä oli mun mielestä pelottavan paljon ongelmissa. Gregor ajautui turhan paljon ahtaisiin paikkoihin kiekon kanssa ja laiturit olivat tuuliajoilla.
-Vlasic oli mukavan varma.
-Sörensen on löytänyt liikkeensä, lapasuus maalipaikoissa näköjään vielä tallella.
-Jones oli kyllä hyvä, ellei erinomainen.

Hankala oli peli, mutta tosta se lähtee paranemaan. Labancin ja Donaton paikkoi kyllä vaihtaisin, jospa #62 saisi peliä aikaan heikompia vastustajia vastaan. Ekin sisäänajo oli aikas villi, mutta eiköhän tosta ruosteet helppaa ja sitten alkaan tapahtumaan. Sama Burnsilla.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
On aika palata Sharks-kiekon pariin, kun heti kauden alussa tarjotaan kohtalaiseen katseluaikaan pelejä. Aavikkokoirat ovat vaan keskimäärin perhanan tylsä vastustaja, ja jotenkin tuntuvat aina tuottavan ongelmia Sharksille - oli joukkue mestarisuosikki tai ei.

Koronakausi on mielenkiintoinen, koska käytännössä millä tahansa pohjasakan ulkopuolella olevalla joukkueella on mahdollisuus playoffeihin ja sitä kautta mestaruuteen asti. Tartunnat voivat heiluttaa voimasuhteita paljonkin ja suuressa roolissa lienee, kuinka nopeasti pelisysteemi saadaan asettumaan paikalleen.

Oleellista on siis, onko Sharks pohjasakkaa vai ei. Aina mietin, että teoriassa Sharksilla on sinivihreillä laseilla sarjan top-10 clutch-sentteri Couturessa, pari Norris-kandidaattia pakistossa ja tasonsa osoittanut kassari. Mutta realiteetin iskiessä naamaan huomaan, että clutch-sentteri on yleensä puolet kaudesta telakalla, Norris-kandidaateista kumpikaan ei oikeastaan osaa puolustaa ja kassari on tosiaan osoittanut tasonsa - paskaksi. Se kuitenkin alkukaudessa on hienoa, että teoriassa joukkua voi mennä playoffeihin. Ja itse todella uskon, että kaiken klikatessa näin tapahtuu.

Joukkueessa on taitoa paljon. Lisäksi on mielenkiintoisia tulokkaita. Jos Leonard pystyy pitämään ensimmäisen ottelun tasonsa ja tulokaspakeista löytyy pelimies (tai pari), joille puolustus tarkoittaa muutakin kuin kiekon pitämistä ja maalintekemistä, niin kausi on todella mielenkiintoinen. Sharksilla ei ole kovin paljon hävittävää, vaikka toki moni Sharks-fani toivookin Marleaun viimeiselle kaudelle mestaruutta ja siihen panostamista.

Pitää palata joukkueen edesottamuksiin ja pelaajien arviointiin tämän illan matsin jälkeen.
 
Young Joe Thornton
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Oleellista on siis, onko Sharks pohjasakkaa vai ei. Aina mietin, että teoriassa Sharksilla on sinivihreillä laseilla sarjan top-10 clutch-sentteri Couturessa, pari Norris-kandidaattia pakistossa ja tasonsa osoittanut kassari. Mutta realiteetin iskiessä naamaan huomaan, että clutch-sentteri on yleensä puolet kaudesta telakalla, Norris-kandidaateista kumpikaan ei oikeastaan osaa puolustaa ja kassari on tosiaan osoittanut tasonsa - paskaksi.
Pohjasakkaa, heittämällä.

Kaksi nykyään mukavoitunutta, joskus Norris-tasolla ollutta puolustajaa. Ei yhtään voittavan joukkueen ykkösketjun tasoista hyökkääjää, muutama hyvä 2-3 ketjun pelaaja (Couture, Labanc, Hertl, Meier). Sarjan paskin ykkösveskari jo ties kuinka monetta vuotta.

Miten näin huonon joukkueen onnistuu edes rakentaa NHLään?
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pohjasakkaa, heittämällä.

Kaksi nykyään mukavoitunutta, joskus Norris-tasolla ollutta puolustajaa. Ei yhtään voittavan joukkueen ykkösketjun tasoista hyökkääjää, muutama hyvä 2-3 ketjun pelaaja (Couture, Labanc, Hertl, Meier). Sarjan paskin ykkösveskari jo ties kuinka monetta vuotta.

Miten näin huonon joukkueen onnistuu edes rakentaa NHLään?
Pitkään contenderina, uudelleenrakennus jää tekemättä ku omiin menestymismahdollisuuksiin uskotaan vuodesta toiseen ja tehdään treidejä missä menetetään kaikki draft pickit ja lupaukset. Katso ketä nämä ovat draftannut viimeisen 5v aikana. Norrisin joka on treidattu sekä Chemelevskin. Muita en nimeltä tunnista.

Edit. Pieni korjaus on sieltä omista pickeistä Gambrell ja Ferraro onnistuneet lyömään itsensä läpi ja kokoonpanoon.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
No en vielä parin pelin otannalla vielä lukitsisi pohjasakkaan. Odottaisin koska Simek palaisin kehiin. Toivon mukaan ei lukittaisi myöskään siihen että se on aina Vlasic-Karlsson vaan, että Karlssonin kanssa voisi kenties pelata Ferraro tai Simek. Hyökkäyksessäkin oli ekassa pelissä ihan hyviäkin suorituksia. Sharks jättänyt myös cap-tilaa ja vissiin säätänyt sen kanssa maksimoidakseen sitä, että voiskohan joku treidi olla haaveissa jossakin kohtaa..
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Sharksilla minun papereissani tällä hetkellä sarjan huonoimmat tulevaisuuden näkymät. Nyt pitäisi alottaa kunnon uudelleenrakennus mitä vaikeuttaa sopimukset Burns Vlasic Karlsson Kane Couture muun muassa. Ei siksi että sopimukset tai pelaajat olisivat kaikki huonoja, mutta ne vaan vie palkkakatosta liikaa tilaa. Jotain treidejä pitäis taikoa millä saisi varausvuoroja varsinkin kärkipäähän. Helppoa se on toki täältä huudella.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Jeremy Roenick, Tuukka Rask
Ei vaan mene omaan tajuun miten tosta nipusta on tullu noin onneton. Colorado-sarja meni tulosten osalta tiukaksi ja mielestäni Sharks siinä oli kuitenkin enemmän pelin päällä. Kuitenkin tämä oli toissakaudella. Sen takia viime kausi oli jo yllätys, nimittäin 38 pisteen pudotus ei ole ihan jokavuotista.

Kyllä noilla pelaajilla pitäs ehdottomasti olla 4 parhaan joukkueen seassa divisioonassa tai sitte voi valmentajan laittaa samantien jatkamaan matkaa.
 
Kärpät ja Tappara ovat aivan yössä vaikka Kärppienkin leiristä yksi kirjoittaja maalailee jo mestaruutta ”Pohjoisen puhurille”. Mikälie hänen promilletasonsa näitä kirjoittaessaan.

Spine-nimimerkiltä vuoden viesti.

ipaz

Jäsen
Sharksilla minun papereissani tällä hetkellä sarjan huonoimmat tulevaisuuden näkymät. Nyt pitäisi alottaa kunnon uudelleenrakennus mitä vaikeuttaa sopimukset Burns Vlasic Karlsson Kane Couture muun muassa. Ei siksi että sopimukset tai pelaajat olisivat kaikki huonoja, mutta ne vaan vie palkkakatosta liikaa tilaa. Jotain treidejä pitäis taikoa millä saisi varausvuoroja varsinkin kärkipäähän. Helppoa se on toki täältä huudella.
The Hockey Writers laittoi syyskuussa seurat järjestykseen prospectien suhteen ja Sharks oli sijalla 25. Pittsburgh ja Islanders oli siinä jutussa huonoimmat. Sharksilla on ensi kesänä pitkään aikaan ykköskierroksen varaus, jolla voi saada laatupelaajan. Toki 2018 varattu puolustaja Ryan Merkley on erittäin lupaava, erinomaisesti luisteleva hyökkäävä puolustaja (jotenkin tuttua Sharksin suhteen), joka aloittaa nyt ensimmäisen ammattilaiskautensa Barracudassa, kunhan AHL joskus käynnistyy. Viimeksi kun Sharks on varannut kärkikymmenikössä, niin saivat Timo Meierin vuonna 2015.

Täydellistä Ottawa-tyyppistä jälleenrakennusta ei voi oikein tehdä koska kärkiukoilla on kaikilla jonkin sortin NMC sopimuksissaan. Karlssonilla ja Vlasicilla totaalinen ja Burns, Couture, Hertl, Kane ja Jones voivat valita kolme(!) joukkuetta minne siirtyvät. Siksi GM Wilson on pakotettu tekemään ns. soft rebuilt, jossa taustajoukkoja nuorennetaan ja ajetaan sisään pikkuhiljaa.

Mutta tätä se on nykypäivän NHL:ssä. Sharks oli vain neljä kautta sitten finaalissa. Sen jälkeen ja siitä varmasti innostuneena joukkuetta pyrittiin vielä vahvistamaan lisää tulevaisuutta uhraamalla. Nyt seura on sitten viiden-kuuden pitkän ja kalliin sopimuksen vankina ja joukkueen vahvistaminen tulee olemaan vaikeaa ja hienovaraista työtä, jossa myös tuurilla on osansa. Noista NMC-sopimuksista muuten ensimmäisenä päättyy Hertl kesällä 2022, Kane ja Burns kesään 2015 ja muut kenttäpelaajat sitten myöhemmin. Martin Jonesin sopimus loppuu 2024.

Mitä tulee noihin korkeiden varausvuorojen hankkimiseen, niin deadlinellä voi realisoida Marleau taas kerran ja ehkä Sörensen ja Nieto. Mutta ei näilläkään 3. kierrosta parempaa vuoroa saa. Tarpeeksi paskan kauden kun pelaa, niin pääsee varaamaan viiden ensimmäisen joukossa. Sieltä sitten Aatu Räty tai joku niistä pakkilupauksista talteen.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Jeremy Roenick, Tuukka Rask
Millä pelaajilla? Nimilista on heittämällä yksi huonoimmista. Varsinkin hyökkäys on ihan käsittämättömän huono.
Ihan niillä ketä siellä on. Eivät parhaassa kunnossa enää ole mutta riittävässä. Rosteri pesee losit, anaheimit ja minnesotat ihan helposti. No tulos kertoo sitte kauden päätteeksi. Omasta mielestä yksi eniten alisuorittavista joukkueista.
 
Kärpät ja Tappara ovat aivan yössä vaikka Kärppienkin leiristä yksi kirjoittaja maalailee jo mestaruutta ”Pohjoisen puhurille”. Mikälie hänen promilletasonsa näitä kirjoittaessaan.

Spine-nimimerkiltä vuoden viesti.

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Mukava oli startti peliin, joka sai sitten kolauksen alivoimalla, kun Kesselin kämänen rysty upposi. Viides maali oli sitten vielä räikeämpi mitävittua. Ei ollut Jonesin peli, laukaukset oli vähissä ja muissa taisi jotain kimmoketta olla, mutta kyllä itselle jäi maku epävarmuudesta. Eiköhän Dubnyk aloituksen saa ensi peliin, nähdään sekin kortti.

-Labanc oli pelissä mukana, samoin Meier. Couture tutusti varjojen mailla, mutta nyt kyllä tuli paljon toivotaantoivotaan syöttöjä ahtaisiin paikkoihin. Ei ole kyllä hänen tyylistä.
-Marleau oli jotenkin väsynyt centterin roolissa? Heikompi peli neloselta kuin vrt. avauspeli.
-Middleton tuli odotetusti kehiin ja olipas kaverilla yritys päällä. Harmi vain, että yritykset kusi aikalailla ja taisi penkin päähän päästä istuskelemaan kun pelistä vielä taisteltiin. Knyzhov on vaan epävarma, hätiköintiä tilanteissa. Boughner oli tokaissut, että tarvitsevat Simekin kentälle. Kaveri oli ennen peliä aamujäillä täydessä menossa, että ehkäpä sitten Bluesia vastaan.
Aloituksissa tunnutaan häviävän ja niinhän se onkin, Couture ainut sentteri yli 50% aloituksilla, Gregor heikoin 25%.. Tähän kaivataan ottautumista.
Taisi samat ongelmat jatkua. Händemark olisi nimi, ketä varmasti saisi aloituksia vedettyä omille. Ehkä saa tilaisuuden, kun 4.centteri paikka tuntuu olevan auki.Ehkä sitä Balcersia halutaan kokoonpanoon kun pääsee koronakaranteeneista pois, kuka antaa tilaa..
Niin, en kyllä osaa sanoa ketä, mutta kyllä tällä menolla varmasti pääsee näyttämään kyntensä.
 

slamsaam

Jäsen
En nyt sanoisi hyökkäystä käsittämättömän huonoksi mitä yllä sanottiin, kärkijärkät kyllä paukuttaa ihan kelpo pistemääriä ja parhaimillaan kun peli toimii niin joukkue on edelleen vaarallinen, tuo rosteri ei vain kestä yhtään loukkaantumista kärjestä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Niin, totta kai Sharksin ongelma on se, että joukkueen kulmakiviksi hankitut pelaajat ovat tällä hetkellä huomattavasti palkkaansa huonompia. Karlssonin kauppaa harva piti epäonnistuneena eikä kukaan voinut olettaa, että miehestä on 2021 enemmän haittaa kuin hyötyä (karrikoidusti). Burnsin taso ei varsinaisesti ole laskenut, mutta aikaisempina kausina muu pakisto ja sentterit ovat saaneet paikattua Burnsin riskialttiit pelit. Eivät saa enää, kun Vlasic ei ole enää olympiatasoa eikä Braunille ole löytynyt kunnollista korvaajaa.

Joneskin oli hyvä aikanaan, vaikka pitkää sopimusta taidettiinkin hieman kritisoida. Nyt (yhden pelin perusteella) näyttää todella apaattiselta. Ymmärrän kyllä Sharksin johtoportaan ratkaisun lähteä kauteen kahdella viime kauden paskimmalla veskalla, sillä molarien taso vaihtelee kausien välillä joten siellä nähtiin epätodennäköisenä, ettäkö kumpikin maalivahti vetäisi toisen törkykauden putkeen. Odotan mielenkiinnolla miten Dubnyk selviää seuraavasta pelistä. Odotusarvo toki alhaalla, koska eihän maalivahti voi huonolle puolustukselle mitään.

Mielestäni kolmospakkipari toimi ihan hyvin, sillä heitä tai varsinkaan Knyzhovia ei paljon näkynyt, mitä on hyvä suoritus kutospakille. Marleau taasen pelasi sitä missä on parhaiten tällä hetkellä hyödyksi: fiksua peliä ilman virheitä, oikeita sijoittumisia ja kiekon ohjauksia omille. Jos keskittyy siihen niin täyttää hyvin oman roolinsa joukkueen rosterissa. Maalimäärä jäänee varmasti luokkaan 5-10.

Jos jotain joukkue hyökkäyspäässä kaipaisi, niin kahta korstoa joilla olisi ohjaustaidot kunnossa. Eki ja viikinki lähettävät noin 10 ohjurikiekkoa per naama per peli, joten jonkun täytyisi niitä hakata siellä Hertlin ja Meierin lisäksi sisään. Donato toki tässä onnistui. Pavelskia on siinä mielessä ikävä. Kaikki tällä ja ensi kaudella pelipaikkaa tavoittelevat junnut ohjauskouluun.
 
Young Joe Thornton

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Millä pelaajilla? Nimilista on heittämällä yksi huonoimmista. Varsinkin hyökkäys on ihan käsittämättömän huono.
No jaa. Eipä Anaheim ja Minnesota ainakaan yhtään parempia ole. Kaprizov ja Fiala eivät Minnesotaa mistään kuopasta nosta kun ei siellä ole yhtäkään sentteriä ja Anaheimissa taitaa olla Getzlafin ei vielä täysin kylmä ruumis ja muuten tyhjää. Sharksilla on kuitenkin Couture, Kane, Hertl ja Meier ihan oikeasti hyviä hyökkääjiä. Sitten hankala uskoa Karlssonin olevan oikeasti yksi huonoimpia puolustajia liigassa, vaikka ei olekaan enää se Karlsson joka voitti Norriksia. Kun on oikeasti niitä kaikkein huonoimpia katsonut niin jos saa syötöt pääasiallisesti omille niin se nostaa jo ylöspäin.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy