KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Muiden joukkueiden pelejä katsellessa kai saa laittaa jo seuraavan kauden kausiketjun.

14,8 miljoonaa näyttäisi olevan palkkakatossa tilaa.
Hyökkäyksessä hieman vajaata. Kärkeen saisi jotain Hertlin, Kanen, Meierin ja Couturen rinnalle.
Mitä Labancin kanssa tehdään? Kai Thornton ja Marleau palaavat pelaamaan edes yhden kauden.
Noesenin kanssa näkisin tehtävän halvan sopimuksen.

Pakisto ehkä paremmin kunnossa. Vasen laita Vlasic-Simek-Ferraro.
Itse lähinnä mietin, että olisiko Burnsin aika palatakin hyökkäykseen?
Heedille itse toivoisin jatkoa vai olisiko Merkley jo valmis nousemaan ylös?

Entäs maalimahtiosasto? Jonesilla tietenkin pitkä sopimus, mutta kuinka kakkosvahdin, saako Dell muualta kalliimpia tarjouksia?

Kane-Couture-Labanc?
Meier-Hertl-Sörensen
Marleau?-Thorton?-Noesen?
Bergmann-Gambrell-True
Gregor

Vlasic-Karlsson
Simek-Burns
Ferraro-Heed?
Carrick

Jones
Dell? Korenar?
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kiitos että joku uskalsi tämän avata! Itse arvailin pitkään, että odottelisiko oikeasti kauden loppumiseen.

Palaan huomenna aamukahvin ääressä tarkempaan analysointiin. Tähän voi jo pienenä huomatuksena mainita, että Goodrowta jää ikävä..
 
Ambitious, but rubbish

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Aloitetaanhan sillä, että mitä POF joukkueita kannattaa seurata jos haluaa Sharks pelureita kannattaa: (Jätetään tippuneet huomiotta ofc)

Arizona: Jason Demers
Boston: Kuraly, Coyle
Calgary: Robinson
Carolina: Reimer
Chicago: Carpenter
Colorado: Donskoi, Nieto < toimituksen huomio, näitäkin ikävä.
Columbus: Nyquist
Dallas: Pavelski < noniin
Minnesota: Stalock
NY: Greiss
Philadelphia: Braun
Tampa: Goodrow
Washington: Dillon

Kaikkea hyvää pleijareihin kaikille muille paitsi Knightsille ja Bluesille. Sitten itse asiaan, eli kauteen 20-21

Kiitos Goodrow vaihdon, on meillä ykköskierroksen varaus. Draftiin mennään tällä hetkellä näin: 1st, 2x 2nd, 2x5th, 2x 7th. Uskon että (HHOF) Wilson puuhastelee kaikkea heti kun siihen pystyy. Eli näihin oletettavissa muutosta.
Bob Boughner jatkaa hyvin suurella todennäköisyydellä päävalmentajana, mutta muuten valmennusporukkaa vaihdellaan. Apuvalmentajaksi olisi tulossa Chicago Wolvesin ex-pv Rocky Thompson

Sopimukset, ensin sopimuksen alaiset, jonka jälkeen poistuvat.

Hyökkääjät:
Logan Couture, 8m
Evander Kane, 7m
Timo Meier, 6m
Tomas Hertl, 5,625m
Marcus Sörensen 1,5m
Lean Bergmann 0,836m
Noah Gregor 0,768m
Alex True 0,763m
Dylan Gambrell 0,7m
Yht: 31,192m

Puolustajat:
Erik Karlsson 11,5m
Brent Burns 8m
Marc-Éduardo Vlasic 7m
Radim Simek 2,25m
Mario Ferraro 0,925m
Yht: 29,675m

Maalivahdit:
Martin Jones 5,75m
Melnichuk (?)

Tässä pakassa siis jo kiinni 66,617m (81,73%), vapaata se 14,88 niinkuin mainittu.

Poistuvat:
Joe Thornton, todennäköisesti tehdään minimilappua jos vaan suostuu. Pelihaluja papalla taitaa olla kun Sveitsiin lähtee kuntoa pitämään yllä. (huomio, ei muuten varmaan tässä koronatilanteessa lähde..)
Melker Karlsson, DeBoerin lemppari, alivoimalla hyvä blokkaamaan ja siihen se jääkin. Jos saa halvalla niin voi toimia syvyyspelaajana.
Kevin Labanc, mysteerien mysteeri. Todisti ettei ollut kalliin lapun arvoinen ja todellakin hyvä peliliike Wilsonilta tuo minimilappu. Todennäköisesti halutaan vielä signata.
Joel Kellman, muutamat hyvät pelit, mutta ei sen kummempaa. Ei ihan vielä valmis kaveri. Kakssuuntanen lappu menee.
Stefan Noesen todella hyvä työmyyrä, neloskentän kaveriksi mielellään ottaa
Antti Suomela, Antti sai paremmin vastuuta DeBoerin lähdettyä, mutta ei silti ihan haluttua tulosta tullut. Kattellaan.
Tim Heed, toivottavasti jatkaa. Vähintään trade-palasena hyvä.
Jacob Middleton, pakistot alkaa olla tukossa, mutta Middleton otti hyvin tonttia haltuun.
Dalton Prout, en muista kaverista juuri mitään?
Aaron Dell, paha sanoa miten halutaan tehdä. Halvalla sopparilla ei varmaan jää jatkamaan epävarmaa tandemia. Melnichuk varmaan kuitenkin etusijalla

Jos katsotaan miltä ketjut näyttäisi nytten:
Meier-Couture-Kane
x-Hertl-x
Sörensen-Gambrell-x
Bergmann-Noah-True

Vlasic-Karlsson
Simek-Burns
Ferraro-x

Jones
x

Ongelmat aika helposti nähtävissä hyökkäyspäässä. Kakkoskenttään tarvitaan tekijämiehiä, joita ei omista poistuvista edes löydy. Syvyys on aika suppeaa, vähän toivotaan toivotaan mentaliteettia vieläkin, kuten tämän kauden alkuunkin oli. Puolustus on vieläkin timanttia (tai toivottavasti on), mutta Braunin ja Dillonin lähdöt rokottaa paljon.. DeBoerin systeemi näkyi loppukaudenkin ja söi pelaajia. Jos nytten uudella startilla pojat saa puhtaasti homman hyvin liikkeelle. Arizonakin on playoffeissa...

Puolustus: Kaikille tarvitaan ehjä kausi alusta alkaen. Vlasicilta muutenkin bounce-back omalle tasolleen. Burns ja Karlsson ovat vammansa varmasti kuntouttaneet ja saavat vielä hyvät levot tässä, joten uskoisin poikien olevan omalla tasollaan. Kuten yllä mainittu, Burnsia voisi miettiä hyökkääjän tontille, mutta kaveri ei siitä tykkää niin paha sanoa. Ferraro, Simek ja Heed ovat osoittaneet kykynsä pelata hyvin ylhäällä, toivotaan että Heed saa jatkon niin voitaisiin pitää pakko kasassa.

Hyökkäys: Kärkipäähän tarvitaan pari tekijää, nämä pitäisi löytyä omista, freeagenteista tai treideillä. Palkkakatossa ei ole paljoa tilaa kikkailla, joten tulee DWllä olemaan haastavat ajat edessä. Labanc saa todnäk jatkolapun ja häneltä odotetaan nousua tuohon top-6 rooliin. Silti 1 paikka ammottaa tyhjyyttä, jotai ei Marleau edes paikkaa. Bottom-6 kaverit taas sitten oma haasteensa. Viime kauden taktiikka (omat junnut sisään) ei tuottanut haluttua tulosta. Jos Thornton ja Marleau signataan millin lapuilla, se voisi vähän pelastaa tuota secondary scoringiä, mutta ei papat enää niin hyviä ole, Sörensen myös väläyttelee välillä loistavia peliotteita, jotka saisi olla tasaisempia.

Prospectit
Vielä en oo kamalasti tutustunut mitä tuolla prospect poolissa tapahtunut kuluneen kauden aikana. Pari analyysia osunut vastaan, toista en vaan nyt millään löydä. Pitänee palata näihin sitten, tai joku tarkemmin seuraava voi ottaa taas koppia.

TL;DR: Tulee olemaan hankala kausi, veikkaukset tällä hetkellä vaihtelevat wildcard-slotista vikaan sijaan. Mairittelevilta ne ei kuullosta.. No jos fiksumpana pidetään omasta ykköspikistä varmuuden vuoksi ensi kaudelle kiinni. Kuitenkin uskon DWn kikkailutaitoihin, muuttuvaan valmennukseen ja pelaajien kuntoon (terveyteen). Tärkeimmät paikat täytetään hyvillä treideillä tai FA hankinnoilla, jotta saadaan joukkueesta taas kilpailukykyinen ja palataan contender porukkaan! Laittakaahan muutkin omia arvioita ja analyysejä. Hyvä saada tätä keskustelua päälle.

edit: typot pois
 
Viimeksi muokattu:
Ambitious, but rubbish

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks lukinnut ensi kaude valmennuksen:
Ja vielä jako:
Rocky Thompson will handle the defensemen and the power play, while John Madden will handle the forwards and the PK. Evgeni Nabokov remains, as does Mike Ricci, who returns to his previous role in player development. Dan Darrow/Charlie Townsend also remain
 
Ambitious, but rubbish

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Dubnykkiä veikkaillaan Sharksiin. 4,3 on sopimus. Eli tilaa jäisi tuolloin 9,8 4 hyökkääjälle ja 2 pakille. Hommaat Heedin ja jonkun Middletonin kummatkin per miljoona. Sit vielä Thornton, Marleau, Noesen per miljoona per jannu niin jää 4,8 miljoonaa hyökkäykseen. Donato on 1,9 miljonaa. Milläköhän sais poispotkitun Bobby Ryanin mukaan.. Sorensenin toki voisi kaupata..

Ja oliko tuossa palkkakatossa se mahdollisuus myös, että pelattaisiin alkukausi 22 pelaajan rosterilla ja voitaisiin säästää?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ja oliko tuossa palkkakatossa se mahdollisuus myös, että pelattaisiin alkukausi 22 pelaajan rosterilla ja voitaisiin säästää?
Voihan sitä pitää vaikka 20 pelaajaa ylhäällä ja nostaa tarvittaessa lisää pelaajia. Pitää vaan tehdä paperi siirtoja todella paljon, eli lähetetään esim. waiver vapaita pelaajia alas mahdollisimman usein. Tämä tuottaa sitten "lisää" tilaa kun kauden keskimääräinen caphit joukkueella on alhaisempi. @Bosco osanneet selittää tarkemmin.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Donato Sharksiin jota jo jonkin aikaan huhuiltu. Vaihdossa meni Pensin 3.kiekka, joka tuli Marleau -treidissä vaihdossa keväällä. Vallan hyvää näpräämistä Wilsonilta.

Dubnyk sitten taas 5.kiekkaa vastaan. Siellä oli tarkoitus saada 1.molarin kokemukset omaava kaveri, yhdellä vuodella. Eipä tossa vaihdossa juuri menettänyt mitään, mutta ton caphitin olisi niin mieluusti hyökkäykseen kuluttanut näillä markkinoilla.
Dubnykilla meni viime kausi penkin alle, kun vaimo sairasteli(?) todella pahasti. Kovin siellä ollaan kaverilta kyselty miltä treidi maistuisi, toivottavasti kaverilla nyt jano tehdä kova comebackki ja murheet takanapäin. Sharksin mvkoutsi Nabokov tätä treidiä oli ajanut, tai hänen listoilla Dubnyk oli ykkösenä. Saas nähdä. Töitä ainakin luvassa.

Karlsson on valmiina täydessä kunnossa kauteen. Se tärkein juttu.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Jaahas Minnesota ottaa osan Dubnyksin palkasta. Elikkä onkin noin 10 miljoonaa vielä capissa ja viisi paikkaa periaatteessa auki niin sen 5 miljoonan korvilla ylimääräistä..
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Kevin Labanc 4,725.

Mun mielestä ihan liikaa. Tuleekohan sieltä edes ylimääräistä hyökkääjää enää. Noin kaksi miljoonaahan jäi vielä enää jäljelle kun lasketaan vielä seitsemäs pakki.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Tuon Labancin sopimuksen hinnassa taitaa näkyä viime kesänä solmittu ilmainen lappu edelliselle kaudelle. Tai eihän noin ylihintaista sopimusta voi muuten selittää.
 
Fucking right Chicago

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Tokihan siinä näkyy, mutta normaalioloissa olisin nähnyt jonkun 3 miljoonan sopparin ja tuolla vekslauksella se olisi 4 miljoonaa korkeintaan, mutta nyt melkein 5. Huhutaan myös Marleaun noin miljoonan soppari tulevan, ei kai se yllätys. Saas nähdä kuinka Thornton, ehkä kuitenkin jos noista olisi pitänyt valita jompikumpi niin mieluummin Marleau.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Tokihan siinä näkyy, mutta normaalioloissa olisin nähnyt jonkun 3 miljoonan sopparin ja tuolla vekslauksella se olisi 4 miljoonaa korkeintaan, mutta nyt melkein 5.
Labanc saa kahdesta vikasta vuodesta vajaa 6milliä kauteen, en kyllä käsitä miten kaveri sen ansainnut.

Kyllä mä jään odottamaan treidiä missä Kevin liikkuu. Muuten aivan paska siirto. Ihmettelinkin miksei Sharks juurikaan ole noiden halpojen täytemiehien perässä, mutta näemmä sitä rahaa ei olekaan ollenkaan.

Wilson ja "uskon Jonesin tasonnostoon, uskon Labancin top6 tasoon". Buranat jakoon.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Marleau vuodeksi Sharksiin, liksa 700k.

Melker Karlsson ei palaa joukkueeseen (lähde: Sharks Radar / facebook)
 
“Shut up, have you ever played the game? I’d have my cock out if I scored four goals. I’d have my cock out, stroking it.” (Joe Thornton)
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Wilson ja "uskon Jonesin tasonnostoon, uskon Labancin top6 tasoon". Buranat jakoon.
Jonesin kortti melkein pakko kuitenkin katsoa, ei sille ottajia löydy ja ulososto olisi tiukassa cäpissä hankala liike. Jos ei vuoteen tule tulosta niin sitten veks.

Nukuin hyvät yöunet ja iloisena rupesin aamun uutisia kattomaan, tämä Labancin jatko kyllä veti naaman näkkärille. Kaks milliä liikaa just ja just top-9 kaverille.. Miten nää ei nää tämän tyypin ongelmia? Joo sopusopparin lisät on tässä, mutta silti..

Nyt ei enää cäpissä tilaa kuin miljoonan tietämillä, kun Marleau jatkon myös saanut ja seiskapakki pitää vielä ottaa rinkiin. Yks minimisoppari mahtuu, eli Thornton jos halutaan. Katsotaan nyt tekeekö Wilson vielä peliliikkeitä
 
Ambitious, but rubbish

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Jonesin kortti melkein pakko kuitenkin katsoa, ei sille ottajia löydy ja ulososto olisi tiukassa cäpissä hankala liike.

Mm totta ja kyllä mä lukeudun niihin joilla vielä jotain toivoa on kaveria kohtaan. Se vaan, että samanlaisilla oletuksilla tunnutaan lähtevän kauteen kuin viime vuonna.

Onko nyt sitten viime kauden joukkueesta Goodrow, Dillon, Dell ja M.Karlsson pois. Tilalle Donato ja Dubnyk tällä hetkellä. Vielä tulee lisää ja muutoksia voi tulla, mutta kyllä tässä viba iskee että omiin odotuksiin nähden laihaksi jää juuri ton Labancin sopparin takia.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Marleau ei yllätys, mutta Matt Nieto oli. Vähän olisi kaivannut oikealle puolelle rightin puolella olevaa kaveria vaikka Josh Leivoa.

Voisko sieltä vielä veikata jotain säätämistä vaikka Sorensenin tradea muualle. Ja edelleen tuo yksi pakin paikka vapaana, en vielä usko, että Merkleyllä riittää paukut siihen ja mieluummin antaisin kunnon minuutit AHL:ssä kuin pientä peliaikaa Karlssonin ja Burnsin kanssa.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nieto todella positiivinen kaveri tiimiin, tykkäsin kaverin boogista Coloradosta, sääli että alunperin menetettiinkin. Marleau jahtaamaan Howen ennätystä, iisi homma jos ehjänä pysyy.

Syvyyshyökkejä ja pakkia vielä huutaa. Liikkeitä odotellessa.
 
Ambitious, but rubbish

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Thornton juups Torontoon. Josh Leivoa mietin myös Sharksiin mutta muualle hänkin meni. Voisikohan siellä enää olla Sharksiin kelpaavaa hyökkäjää markkinoilla. Jokseenkin haaveillut oikeasta laitahyökkääjästä joka vielä rightin puolen maila.
Jos ei tässä mitään maata mullistavaa tapahdu ja ei meinaa tulosta tulla niin vakioveikkaan, että Burns vielä on hyökkäyksessä ja Karlsson pelaa isot minuutit puolustuksessa. Tosin sama voi käydä myös silloin, jos Merkley oikeasti jo näyttäisi olevan NHL:ään kelpaavassa kunnossa jo.

Tosin yhden hyökkääjän lisäksi tuohon puolustukseen kaipaisi jonkun nimen vielä. Toisaalta puolustava rightin pakki voisi olla hyvä vähentämään Karlssonin ja Burnsin kuormitusta, mutta Heedin tapainen kiekollinen pakkikin hyvä jos Karlsson tai Burns sattuu taas loukkaantumaan.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Thornton juups Torontoon. Josh Leivoa mietin myös Sharksiin mutta muualle hänkin meni. Voisikohan siellä enää olla Sharksiin kelpaavaa hyökkäjää markkinoilla. Jokseenkin haaveillut oikeasta laitahyökkääjästä joka vielä rightin puolen maila.
Jos ei tässä mitään maata mullistavaa tapahdu ja ei meinaa tulosta tulla niin vakioveikkaan, että Burns vielä on hyökkäyksessä ja Karlsson pelaa isot minuutit puolustuksessa. Tosin sama voi käydä myös silloin, jos Merkley oikeasti jo näyttäisi olevan NHL:ään kelpaavassa kunnossa jo.

Tosin yhden hyökkääjän lisäksi tuohon puolustukseen kaipaisi jonkun nimen vielä. Toisaalta puolustava rightin pakki voisi olla hyvä vähentämään Karlssonin ja Burnsin kuormitusta, mutta Heedin tapainen kiekollinen pakkikin hyvä jos Karlsson tai Burns sattuu taas loukkaantumaan.
Jooo jumbo vaihtoi tosiaan maisemaa, kaverilla mennyt luotto tähän tiimiin kommenteista päätellen. Kaikkea hyvää sinne.

Burns ei kai halua enää hyökkääjän rooliin, mutta olisi varmasti todella hyvä myös siinä. Muuten aika samoilla linjoilla ajatusten kanssa, kaipais Braunia kehiin..

Connor Shearystä oli huhuja et Sharksit tavottelis, ois ihan osuva kaveri joukkueeseen, mutta vaatis vähän raivaamista kai?
 
Ambitious, but rubbish

Sharknado

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kyllähän tuo joukkue kaipaisi useampaakin vahvistusta, mutta kovin on pelimerkit tiukassa. Tilaa taitaa olla palkkakatossa 2,2 miljoonaa (?), jolla sitten hyökkääjää kalastellaan. Pakkikaan ei toki pahitteeksi olisi kolmospariin, mutta 2-3. kentissä operoivalle hyökkääjälle olisi huutavampi pula.

Sheng Peng oli twitteröinyt, että Erik Haulaan olisi yhteyksissä oltu ja Conor Shearyn osalta yhteys vielä olisi. Haula kyllä kelpaisi mainiosti toimittamaan kolmossentterin virkaa, eikä Sheary hullumpi olisi myöskään. Tärkeintä nyt vaan olisi, että joku saataisiin, koska kyllähän tuo hyökkäysosasto kapea on.

Tällä viikolla uutisia oli myös San Josen kaupungin ja Googlen isoista rakennussuunnitelmista SAP Centerin lähellä. Toteutuessaan vuosiksi massiiviset rakennusprojektit tiedossa SAP Centerin läheisyyteen, joilla vaikutusta liikenteeseen, parkkeeraukseen ja ylipäänsä areenalle pääsemiseen. Sharksien siirtymistä pois San Josesta myös väläytelty, mutta lienee tässä vaiheessa ns. kovempia äänenpainoja, jotta seura tulisi huomioiduksi paremmin projektin suunnittelussa.

Uutena kirjoittajana mukaan näihin kinkereihin, jos vähän keskustelua tänne saataisiin. :)
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kyllähän tuo joukkue kaipaisi useampaakin vahvistusta, mutta kovin on pelimerkit tiukassa. Tilaa taitaa olla palkkakatossa 2,2 miljoonaa (?), jolla sitten hyökkääjää kalastellaan. Pakkikaan ei toki pahitteeksi olisi kolmospariin, mutta 2-3. kentissä operoivalle hyökkääjälle olisi huutavampi pula.

Sheng Peng oli twitteröinyt, että Erik Haulaan olisi yhteyksissä oltu ja Conor Shearyn osalta yhteys vielä olisi. Haula kyllä kelpaisi mainiosti toimittamaan kolmossentterin virkaa, eikä Sheary hullumpi olisi myöskään. Tärkeintä nyt vaan olisi, että joku saataisiin, koska kyllähän tuo hyökkäysosasto kapea on.

Tällä viikolla uutisia oli myös San Josen kaupungin ja Googlen isoista rakennussuunnitelmista SAP Centerin lähellä. Toteutuessaan vuosiksi massiiviset rakennusprojektit tiedossa SAP Centerin läheisyyteen, joilla vaikutusta liikenteeseen, parkkeeraukseen ja ylipäänsä areenalle pääsemiseen. Sharksien siirtymistä pois San Josesta myös väläytelty, mutta lienee tässä vaiheessa ns. kovempia äänenpainoja, jotta seura tulisi huomioiduksi paremmin projektin suunnittelussa.

Uutena kirjoittajana mukaan näihin kinkereihin, jos vähän keskustelua tänne saataisiin. :)
Tervetuloa mukaan näihin kinkereihin!

Haulaa ajattelin itsekkin jo aikaisemmin, hyvä että sinne suuntaan on otettu yhteyttä. Olisi oikein oivallinen syvyyspelaaja, jonka saisi halvalla. Pitäisi ruveta tarkistamaan, ketä kaikkia siellä on vapaana ja treidi huhuissa, vähän olemattomaksi vajunut tämä seuraaminen, sieltä täältä jotai.

Areenakeissi on kyllä paha. Parkkipaikat häviäisi käytännössä olemattomiin, nekin jotka on San Josen kaupunkin toimesta hallille varattu ja luvattu..Kunnolla kapuloita rattaisiin niin homma kotiin sitten. Jos ei muuta niin uusi halli pystyyn jos on mahdollista.

Reverse sarjan pelipaitoja on nyt tulossa Adidaksen toimesta tällä tai ensi viikolla(?), Sharksien retroteal ja valkea komboa kiusoteltu vähän siellä täällä. Jumankauta miten kaunis paita on tulossa, pakko laittaa ostoon
 
Ambitious, but rubbish
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy