Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2017–2018 – tyyntä myrskyn edellä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Saske, 12.05.2017 klo 10.07.

 1. Jominointia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves & San Jose Sharks
  Terve. Pitkän aikaa olen tätäkin ketjua seuraillut, ja nyt päätin itsekin liittyä mukaan keskusteluun.

  En ole nyt parina viime kautena ehtinyt seuraamaan otteluja, mutta sosiaalista mediaa joukkueen ympärillä (twitterit, tämä palsta jne.) seurailen kuitenkin päivittäin. 2015-16 kaudella tuli kuitenkin lähes joka peli katsottua livenä, ja hyviä muistoja edelleen tuosta kaudesta. Tämä kausi on viime kauden tapaan ollut Sharksilta hieman ailahtelevaista. Välillä pelataan muutama ottelu todella loistokasta kiekkoa, ja sitten taas pari peliä on järkyttävän heikkoa. Ennen joulutaukoa kuitenkin alle kauden yksi parhaista otteluista ja voitto Kingsistä, maistuu aina. Toivotaan, että jätkät saisivat siitä entisestään lisäboostia tekemiseensä, ja että keväällä nähtäisiin joka pelissä nälkäinen hailauma.

  Maalivahtiosasto kaiketi ollut ihan ok, mitä nyt Jonesille tullut muutamia huonoja pelejä, niin kuin silloin tällöin on kaverilla tapana. Dell on hyvä kakkosveskari, mutta mielestäni kyllä korvattavissa Grosenickillä, joten mitään suurempaa sopimusta kaverille on turha tehdä. Puolustuksessa Burnsin alkukausi oli huono, mutta on viime peleissä parantanut otteitaan. Mielenkiintoista on ollut seurata, kuinka kaikki kolme ns. "nuorta haastajaa" on päässyt pelaamaan loukkaantumisten takia melko paljonkin. Heed on mielestäni hyvä kiekollinen lisä puolustukseen, varsinkin ylivoimille. Ryan ja DeMelo ovat olleet enemmän roolissa puolustuspäässä. DeMelon sopimushan loppuu tähän kauteen, ja Ryanilla ja Heedillä jatkuu vielä ensi kauteen. Dylan on ihan hyvä puolustaja, mutta en näe hänelle tällä hetkellä paikkaa tulevaisuuden Sharksissa. Voisi tehdä miehelle itselleenkin hyvää lähteä hakemaan varmaa pelipaikkaa muualta. Ei Heed ja Ryan nyt välttämättä parempia ratkaisuja ole, mutta yhden lisäkauden antaisin molemmille.

  Martin ei ole nyt juurikaan loukkaantumisen johdosta pelaillut, mutta on varmasti edelleen hyvä lisäys tuohon pakistoon. Tuo kosolti kokemusta takalinjoille. Joulutauon jälkeen pitäisi vissiin pelata jo? Braun-Dillon-Vlasic kolmikosta Braun ja Vlasic ovat suoriutuneet jälleen oamlla tasollaan, mikäli tilastoja on uskominen. Tehotilasto monta astetta plussalla, ja Braunilla kasassa jo peräti 15 tehopistettä, mikä ehkä hieman yllätti. Dillonilla tällä hetkellä 5 pistettä ja +/- tilasto neljä astetta pakkasen puolella. Brenden on ihan hyvä puolustaja kolmospariin, mutta melko kalliilla pahvillahan tuohon rooliin hän pelaa. En näkisi käyttöä jatkossa, ellei jotain mullistavaa parannusta näy. Onhan hänellä tosin vielä pahvia muutama vuosi jäljelläkin, mutta jotain treidiä voisi jossain vaiheessa koittaa.

  Hyökkäyksessä taasan ykkönen yskähtelee jälleen, ja ei oikein tunnu löytyvän sopivaa kolmatta linkkiä Joe-kaksikon vierelle. Kyllähän tuo alkaa jo naurattaa, miten kavereita pidetään väkisin samassa ketjussa, mutta viime peleissä on tosin tehojakin alkanut tulemaan, pelin tasosta en tiedä. Voisi tuoda paljon laajuutta muihin ketjuihin, jos kaverit heitettäisiin eri viisikoihin. Jos heitä on pakko roikottaa yhdessä, niin Timon ehkä minä siihen pistäisin, on kuitenkin saanut kehuja, vaikkei tehoja ole hirveästi tullutkaan. Hertliä en lähtisi siihen enää tunkemaan, hän on pelannut Cootchin kanssa mainiosti. Itse jaksan edelleen uskoa Timoon, ja vaikka silloin tällöin harmittaa Rantasen passaaminen, niin olen jotenkin tykästynyt kaveriin. Toivottavasti viimeistään ensi kaudella potentiaali alkaa tehojenkin muodossa realisoitua. Donskoi-Couture-Hertl kolmikko toimi ennen loukkaantumisia hyvin, ja toiveissa olisikin nähdä tämä ketju välittömästi yhdessä, kun Couturen saikku on ohi. Paluun ajankohdasta ei vissiin ole vielä mitään tarkkaa tietoa. Voi mennä viikko tai sitten voi mennä kuukausi, ellei enemmän.

  Muista ei oikein ole sanottavaa. Sörensen ja Goodrow tuonut paljon hyviä asioita peliin, ja toivottavasti saavat jatkaa. Tanskalaiskaksikko Boedker-Hansen taasen ei tuo oikein mitään lisää joukkueen pelaamiseen, ja kyllähän jotain vaihtokauppaa näistä palasista voisi DW alkaa pikkuhiljaa hieroa. Tosin haluaako kukaan järkevä ihminen ottaa Boedkerin 4m sopimusta kontolleen? Epäilen. Wardon sopparista menossa viimeinen vuosi, ja ehkä ihan hyvä niin. Vaikka hieno mies onkin, niin ikä alkaa jo väkisinkin painaa. Tierney ja Karlsson pelanneet jälleen sillä omalla perustasollaan. Ei mitään sen suurempia hienouksia, mutta hyvää perusduunia ja siinä sivussa pari tehopaunaakin. Karlssonilla vielä pari vuotta sopimusta jäljellä, mutta Tierneyllä loppuu kuluvaan kauteen. Jatkoa kannattaa harkita, mutta millään isolla rahalla kaveria ei kannata signata. Tierney voi tosin itse haluta muualle, tiedä näistä sitten. Labanc on väläytellyt silloin tällöin laukaustaan ja ylipäätään kiekollista osaamista. Varsinkin tuo Canucks-ottelu, jossa tehot 1+3 oli sitä Keviniä mitä haluaisin loppukaudellakin nähdä. Välillä vajoaa harmaaseen massaan ja hiihtelee pelin ulkopuolella, mutta ollessaan pelipäällä on äärimmäisen vaarallinen. Carpenterin menettäminen Vegasiin harmitti hieman, mutta toisaalta ei hän nyt mikään korvaamaton peluri todellakaaan ole. Yhtä hyvin O'Regankin pystyy nelossentterin hommaa hoitamaan. Olisi kuitenkin ollut hauska nähdä Ryanin jatkavan Sharksissa, oli mielestäni hyvä aihio isompaankin rooliin.

  AHL:ssä Barracuda on hyvin mukana tiukassa keskikastissa, mutta ketään yksittäisiä pelaajia ei ole oikein kauden aikana erottunut. Muutaman vuoden takainen 5.kierroksen varaus Balcers on tehnyt mukavasti tehoja, ja Roy on pikkuhiljaa loukkaantumisen jälkeen alkanut jälleen päästä vauhtiin. Kaverilla on kaikki mahdollinen tullakseen NHL-pelaajaksi, kunhan vain nyt pysyisi ehjänä. Toinen kakkoskierroksen puolustajalupaus Julius Bergman ei ole vieläkään onnistunut vakuuttamaan AHL:ssä, ja en henkilökohtaisesti tällä hetkellä usko miehestä tulevan NHL-pelaajaa. Kaikki on toki mahdollista, sopimushan kattaa vielä ensi kauden joten katsotaan.

  Muutenkin nuo varausvuorot ovat varsinkin 1. ja 2-kierroksilla ollut melkoisia huteja viime vuonna. Muller ja Goldobin eivät pelaa enää edes Sharksissa, eikä Timokaan ole vielä breikannut. Tähän päälle vielä Bergman ja 2013 2.kierroksella napattu Gabryel Boudreau (#49) joka vaikuttaa nykyään LNAH:ssa (niin missä?). Olisihan siinä ollut tarjolla Lehkosta (#55) ja Guentzeliä (#77) näin esimerkiksi. Tottakai tämä jälkiviisastelu on turhaa, mutta silti aina niin hauskaa katsella mitä olisi ollut ns. "tarjolla". Ei tietenkään voida tietää, olisiko kahdesta esimerkistä tullut ikinä NHL-pelaajaa, jos olisivat Sharksiin varattu. Ehkä olisi, ehkä ei. Varausnumero ei tottakai takaa vielä mitään, mutta kyllähän varsinkin kahdella ensimmäisellä kierroksella pitäisi pystyä paljon parempia pelaajia varaamaan. Vastapainoksi on sitten Hertliä ja Tierneytä, jotka ovat hyviä NHL-pelaajia, mutta eivät ehkä vielä sitä tasoa mitä voitaisiin odottaa. Labanc oli tottakai ryöstö 6.kierrokselta, ja näitä toivoisi näkevän lisääkin. Tottakai draft on loppupeleissä aina melko sattumankauppaa, joten ei nyt lähdetä liikaa purnaamaan, vaikka aihettakin ehkä olisi.

  U20-kisoissa Sharksin prospecteista vaikuttaa ainakin viime kesän ykköskierroksen varaus Joshua Norris (USA). Heti ekaan peliin pari syöttöpistettä 0-9 voitossa Tanskaa vastaan. Pitänee yrittää joku ottelu väijyäkin Jenkeiltä, jotta näkisi vähän millaisesta kaverista on kyse. Tanska ei vielä mikään mittari ole, sen kertoo lukematkin. Muita ei tähän hätään tule mieleen, enkä nyt jaksa kaivellakaan. Tässä kuitenkin tälläinen pitkä raapustus, oli aikaa ja intoa niin mikäs tässä kirjoittaessa. Katsotaan kuinka aktiivisena kirjoitteluni jatkuu, tarkoituksena ei ollut näin pitkä viesti, mutta näin nyt pääsi käymään kun vauhtiin päästiin. Sharksin pelit jatkuvatkin to-pe yönä 5.30 kotiottelulla Flamesia vastaan. Katsotaan, josko tuon pelin nousisi jopa katsomaan.
   
 2. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Viime yön Flames-peli oli parasta Sharks-viihdettä mitä olen tällä kaudella todistanut. Pelitauko näkyi selvästi ja pelissä oli vauhtia enemän kuin keskimääräisessä playoffpelissä. Ja mikä parasta, Sharks oli suurimman osan ajasta kuskin paikalla. Tasoitusmaali toki tuli vasta ottelun lopussa, mutta tuolla paikkojenluontitahdilla sen pitikin tulla jossain vaiheessa. Ehkä Couturen poissaolo näkyy niin, että pienempi osa maalipaikoista realisoituu maaleina.

  Hyökkäysketjut olivat seuraavat:

  Hansen-Jumbo-Pavs
  Karlsson-Hertl-LaBanc
  Meier-Tierney-Donskoi
  Sorensen-Ward-Bödker

  Joet vetivät hienon pelin eikä Pavelskia näytä enää vaivaavan mikään. Liike oli hyvää ja kemia toimi nätisti. Hansenia ei toki juuri näkynyt. Kakkosketjussa Hertl jatkoi vahvoja otteittaan ja mörköili kulmissa ja laidoissa mielin määrin. Kolmosketju on taas ollut mielestäni aina toimiva kun ovat yhdessä pelanneet, sillä roolitus on niin hyvä. Ei se tietenkään aina tarkoita toimivaa kenttää, mutta näiden herrojen tapauksessa onneksi tarkoittaa. Tierney pelaa juuri sitä peliä mitä häneltä varmasti on toivottu vuosia.

  Sorensen on kyllä huippulisä tuohon tiimiin. Tuo tosiaan peliin huomattavasti enemmän kuin Bödker ja Hansen, vaikka jälkimmäisellä rooli alivoimalla onkin. Sorensenin vauhti ja sitä kautta tilanteiden luonti on hienoa katseltavaa. Tietyllä tapaa samantyylinen pelaaja kuin Donskoi, vaikka vauhtia onkin hieman enemmän ja toisaalta kaartelua vähemmän.

  Nyt kun oli jo toinen loistava peli putkeen, niin voisiko tässä alkaa elättelemään toiveita että tämä on Sharksin nykytaso? No, ehkä odotetaan vielä muutama peli. Tauko on varmasti tehnyt hyvää raskaammalle kalustolle, kuten Jumbolle, Burnsille, Wardille ja Pavelskille.

  Ja tervetuloa Sharks-palstalle, täällä(kin) on kysyntää pitemmille postauksille. Voisin ottaa kiinni muutamaan asiaan, mutta en nyt ehdi, joten pitää yrittää paremmalla ajalla.
   
 3. Jominointia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves & San Jose Sharks
  Flames-pelistä tuli katsottua suurin piirtein koko ensimmäinen erä, mutta erätauolla sitten simahdin. Olipahan hyvää peliä Sharksilta, kiekko liikkui ja miehet liikkui. Varsinkin ylivoima oli tikissä, ennen maalia kiekko liikkui todella upeasti mieheltä miehelle. Kaksi hyvää peliä nyt alla, joten katsotaan tulisiko tänä yönä putkelle jatkoa, kun vastassa Dallas vieraissa.

  Samalla kokoonpanolla jatketaan kuin Flamesiakin vastaan, ja hyvä niin. Sen verran hyvältä näytti viimeksi. Boedker tosin otti jälleen yhden aivan turhan jäähyn, ja oli muutenkin kentällä aika huono. Nelosketjussa neljän miljoonan palkalla pelaava pelaaja ei ole millään muotoa hyvä asia.

  Sharksilla nyt siis vieraskiertue edessä, seuraavasta kymmenestä ottelusta peräti yhdeksän pelataan vieraissa. Toiveissa reissulta samanlaista peliä kuin pari viimeisintä, ja tottakai mahdollisimman monta kahden pisteen pottia. Pitänee tänään itsekin väijyä ainakin ensimmäinen erä tuota Dallas-peliä, ja sitten jaksamisen mukaan enemmänkin.

  Kiitokset! Mielellään hyppään mukaan porukkaan ja kirjoittelen aina kun aikaa on. Toivottavasti hyvä keskustelu topicissa jatkuu!
   
 4. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Dillon -4, Burns -3 DeMelo -2 Braun -1. Hyökkäjien osalta miinukset jakaantuivat tasaisemmin. Aikalailla pujottelua olivat muutamat maalit, jotka puolustajien olisi pitänyt ottaa. Burnsia tuskin DeBoer viitsii penkittää seuraavaan, mutta onko pokkaa penkittää Dillon. DeMelo helpompana penkittää. Martin Burnsin rinnalle ja Ryanin vierelle Heed?

  Itse tyytyväinen, että Ryan selvisi nollalla ja mies saikin hyvin peliaikaa viimeisessä erässä..

  Aikamoista ketjulottoa käyty hyökkääjien puolella. Hertl-Couture-Donskoi kasattiin jossakin vaiheessa taas. Hertl aloitti Joe-ketjussa mutta siihen laitettiin sitten Karlsson ja vielä lopuksi Meier.
   
 5. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  @Jominointia tervetuloa Sharks-osioon! Todella hyvä, että tänne aktivoituu porukkaa

  Joo oli kyllä taas semmonen tason romahdus joukkueella... Koosteella mentiin tämäkin, mutta näki siitä ihan riittävästi. Todella hölmöjä virheitä puolustuksessa, joista tosiaan DeBoerin pitää nyt päästä eroon. @KooMT sanoikin, Dillon pitää eittämättä penkittää, DeMelolle näin varmasti tehdään. Mutta, vaikka Burns pitäisi myös laittaa vähän miettimään, uskon että siihen ei varmasti uskallusta ole. Toivotaan siis, että Martin ja Heed kokoonpanoon ensi peliin.

  Ja DeBoerin perus panikointi ketjulotolla, kun ei tulosta saada aikaan. Ruletti yleensä tuntuu vaan pahemmin sekottavan pakkaa ja homma tökkii enemmän.

  Nyt sitten siirrytään kevät kaudelle. Toivotaan isoja muutoksia niin peliin ja mahdollisesti joukkuerunkoon. Saatais vaihto pysymään pleijareihin ja jaksettaisiin päätyyn (epäilen kyllä, mutta aina on toivoa). Toivomuksina vimeistään deadlinellä laituria tukemaan kärkikenttiä ja auttamaan tuossa maalinteossa.

  Tästä matkataan itään, ekana vastaan Canadiens keskiviikon vastaisena yönä. Montrealista pitää kyllä pisteet saada kotiin. Siitä jatkuu Kanada turnee tälle viikkoa vielä Toronto ja Ottawa vastaan. Toronto voi tehdä haastetta, mutta Ottawalle ei saa myöskään hävitä.

  Hyvää uutta vuotta kaikille!
   
 6. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Kiitos samoin ja hyvät uudet vuodet kaikille!

  Tuosta Stars-pelistä ei taida olla paljon sanottavaa. Taisi olla mulla suht ensmäinen peli tällä kaudella, jota en katsonut kokonaan....suurella pikakelauksella mentiin.

  Ihka uutena jäsenenä tulen laittamaan kommenttia ja muutakin tästä edespäin. Palataan asiaan ja mukavaa on lukea näitä kommentteja ja pelianalyysejä!!!
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2018 klo 20.18
 7. Jominointia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves & San Jose Sharks
  Tosiaan, Dallasilta rumasti 6-0 tauluun ja vieraskiertueen alkuun heti täydellinen rimanalitus. Olihan Starskin todella kova, sitä ei käy kiistäminen, mutta kyllähän Sharksin huonous paistoi läpi tuosta pelistä. Syötöt olivat todella huolimattomia, ja ei oikein tuntunut olevan sellaista asennetta pelissä, tai se ei ainakaan kotikatsomoon asti välittynyt.

  Kaksi erää tosiaan tuli katseltua, sitten piti painua pehkuihin. Ei hirveästi enää luottoa ollut tuossa vaiheessa nousuun, vaikka kaikki aina onkin mahdollista. Dell kävi kolmoserän pelaamassa, ja kaksi maalia meni omiin kuten muissakin erissä Sharksille. Ei nyt varsinaisesti mitään molarin maaleja, toki molemmat olisi voinut ottaakin. Puolustuksen piikkiin enemmänkin ylipäätään tuo päästettyjen maalien määrä.

  Virheellistä infoa minulta aikaisemmin, tuli katsottua epäluotettavasta lähteestä kokoonpanot, ja siellä vissiin oli vain viime ottelun lätkäisty tuohon Dallas-otteluunkin. Couture tosiaan palasi kokoonpanoon neljän pelin huilin jälkeen, mutta vielä ei ihan vanhaa tuttua Cootchia ollut näkyvissä. Tosin sen ymmärtääkin, pääasia että on nyt kunnossa. Tai toivottavasti ainakin on, ettei pelaa puolikuntoisena. Pari hyvää oivaltavaa syöttöä kuitenkin nähtiin, joten toivotaan että parin pelin päästä on jo täydessä tikissä. Varsinkin luistelu oli vähän kankean näköistä vielä, mutta kyllä se siitä alkaa taas taittumaan.

  Hertlkin aloitti Joe-kaksikon vieressä, mutta siinä sitten kävi parikin äijää taas kiertämässä myöhemmin. Pakkiparit ja kolmos- ja nelosketju olivat alkuun kuitenkin samat kuin Flamesia vastaan. Nyt tämän jälkeen varmaan sitten tulossa muutoksia.

  Ketjulotto siis pyörähti taas käyntiin tosiaan DeBoerilla kesken ottelun, eikä noista usein mitään hyötyä ole. Kuten aikaisemmin mainittiin, sekoittaa peliä entistä enemmän. Toivottavasti pian löydetään ne toimivat koostumukset, ja niitä maltetaan ainakin pari peliä + reenit katsoa, ettei heti lähdetä säätämään. Ei nyt nosteta sen enempää ketään framille yhden matsin takia, vaan mennään eteenpäin.

  Montreal ensi yönä vastassa, vieraissa tottakai. Sieltä kasvojenpesu ja kaksi pistettä matkaan. Itse en matsia tai ylipäätään taas matseja hetkeen suorana näe, arkikiireet alkavat taas puskea päälle. Aikalailla koosteiden ja tämän palstan varassa siis mennään. Pysyttelen kuitenkin aktiivisena ketjussa, ja pyrin kirjoittelemaan aina kun asiaa on.

  Tervetuloa vielä @Floyd palstalle, ja tosiaan hyvää uutta vuotta 2018 kaikille! Kiitokset myös @Vislami lämpimästä vastaanotosta!
   
 8. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Aamujäiltä;

  28-19-8
  48-39-27
  89-50-62
  20-42-68

  Pakisto sama, eli Martin, Heed ja Hansen sivussa.

  Onneksi toi top6 pelleily päättyi siihen 1.erään Dallasia vastaan. Miten voi olla mahdollista, että paluun kentille tekevä Cootch saa laidoilleen väsyneen Karlssonin ja LaBancin, kenen kanssa kemiat 5on5 pelissä ole koskaan oikein toiminut. Pete ei tiedä, ketä hänen paras ja tuottavin pelaaja on ollut?
  Toimivan 3.kentän rikkominen harmittaa, mutta Donskoista ja Cootchista saa eniten irti, kun jäbät yhdessä. Ja Timon fyysinen puckhunttaus on ollut tässä jo tovin parempaan päin.

  Ja what the fuck, Barracudan kapteeni John McCarty on nimetty jenkkien olympiajoukkueeseen. On tää jotenkin hiukan hämmentävää.

  Sharksin mv prospekti Korenar valittiin joukkueensa parhaimmaksi pelaajaksi, kun Tsekki tiputti Suomen U20-turnauksesta pois. Ei kyllä mikään itse varmuus ollut.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2018 klo 23.21
 9. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Aika tasapaksua vääntöä kaikinpuolin. Ihan rutiinipelillä se voitto punnerrettiin. Aluksi vähän huolestuin kun meinasi homma mennä munille jäähyilyjen vuoksi, mutta eipä tuo vastustaja paljon aikaan saanut. Mielestäni kukaan ei mitenkään noussut esiin ei hyvässä eikä pahassa. Tietty Meier oli monessa mukana ja siten paras hai-mies, tai sitten Vlasic, joka oli pirteällä pelipäällä. Erittäin mukavaa oli nähdä, että Cootch on palautumassa entiselleen. Delliltä myös hyvä peli. Taisi 9 eri pelaajaa saada pisteitä!
   
 10. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Hitaan alun jälkeen 2.kenttä oli jälleen aivan huikea, varsinkin Donskoilla jalat liikkusi. Ykkönen ihan jees, mitä nyt Pavelski oli väsyneen oloinen ja syöttelikin enemmän luistimiin. 3.kenttä oli taasen ulapalla omissa. LaBanc naulannut paikkansa ihan pelkästään huikeiden ylivoima näyttöjen takia, mutta ei kyllä mikään kentän veturi 5on5 pelissä. Tierney on, mutta Bödker + LaBanc on hänelle liikaa. Tanskalaisen kun saisi vaihdettua laadukkaaseen kaveriin, niin toi hyökkäys olisi maukas.

  Ryan on kyllä niin selvästi parempi kuin Dillon, näytillä vain myyntiä varten? Dillon muuten saa enemmän rahaa tästä kaudesta kuin Braun, ei ole Wilsonin ajatuskuviot toteutuneet.

  Seuraavaksi TML ja Senators. Ulkomuistista sanoisin Toronton olleen kiva mesta Sharkseille ja Babcockin joukkueet muutenkin kiva vastus. Ottawan nykykunto on mitä on. 4pojoo hyvä ottaa, niin hurja on nykyvire pacific divarissa.

  Back2backkina, Jonesille TML ja Dellille Senators. Eiköhän näin mene, mukava kilpailutilanne.
   
 11. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Sellasta. Kadri haastaa riitaa, uskaltaa tiputtaa hanskat, mutta ei ollut miestä ottaa kypärää pois. Visiirin suojista nappaa vielä Thorntonin parrasta kiinni, jottei täysin kuolisi Jumbon käsissä.
  Tämän episodin jälkeen Martin uskaltaa sen 5minuuttia koohotella, jonka jälkeen katoaa kuviosta. Hienoja ihmisiä.

  Olisi pitänyt voitto ryöstää. 4vs3 jatkoajalla vikat minuutit, pitäisi ehdottomasti pystyä hyödyntämään.
  Rankkareissa LaBancilta hyytävä liike, kun peli hänen lavassa. Sääli että Donskoi piparoitti oman vuoronsa. Noh piste onneksi mukaan, kun Andersenin ainoa virhe oli luokkaa iso.

  Pavelski oli pelipäällä, samoin Hertl. Heikot pelit Burnsilta ja Donskoilta. Karlsson missasi monta hyvää paikkaa ja Sörensenillä oli monenmonta hutia alivoimalla.

  Next Senators ja hyökkäyspelin olisi taas paikka to step up. Heedin avauksia ja peliä ylivoimalla ikävä.
   
 12. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Jepulis, tässä yön isoin juttu eikä liiga ole enää entisensä kun pyhintä on raastettu. Ehdotan Kadrille risuja ja koirankoppia. Jumboa tämä tuskin haittaa, näyttää entistä erikoisemmalta jos ei jaksa skägää tasoittaa.

  Tässä Kadrin haastattelun pelin jälkeen ja tässä paras pätkä jonka löysin Kadrin partaleikkurista.

  Itse pelistä ei nyt kummempaa, kuin että tosiaan ylivoimalla tuo olisi pitänyt voittaa. Toronto Marleausille kuitenkin sympatiat tällä kaudella, joten hyvä että pysyvät divarin kärkikahinoissa.
   
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miksi ihmeessä Kadri olisi ottanut kypärän pois ja hommannut tarkoituksella lisärangaistuksen?
   
 14. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Lainaus:
  Koska hänellä oli visiiri ja Thorntonilla ei ole visiiriä. Thonrton olisi myös luopunut kypärästään, kuten hänellä on ollut tapana. Eli mitään ylivoimaa ei sharkseille olisi tullut. Tosin tappelun lopputuloksen visiiri ei hirveästi vaikuttanut. Aika nopeasti reilusti kevyempi Kadri oli jäässä. Sinällään erittäin positiivista toimintaa molemmilta herroilta.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Thorntonilla on tapana ottaa kypärä pois ennen tappelua, mutta se ei tarkoita, että Kadrillakin pitää olla tai että Kadrilla ei olisi ollut "miestä ottaa kypärää pois". No, Thorntonhan tosiaan sen kypärän lopulta häneltä pois otti.
   
 16. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Päivän polttavin puheenaihe aika selkeä. Kyllähän nuo visiirijannut yleensä ottaa kypärän pois jos mytistään. Mutta parran oikea repiminen on jo pahempi rottailu. Seuraavassa miitissä vois antaa takaisin ihan olan takaa.

  Tosiaa YVllä ois mahkut ollu voittaa. Osumia ei vaan saatu.

  Vähän parrattomampi leuka rintaan ja nokka kohti Ottawaan.
   
 17. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Se ei ole tapa, vaan sääntö hänelle. Käsiin räjähtäneet tappelut erikseen, mutta tässäkin otettiin etäisyyttä ensin.

  Tom Wilson otti visiirillisen kypärän pois matchattuaan Jumbon kanssa joulukuussa ja siinä muistaakseni jaettiin rangaistusminuutit kyllä tasan.

  Minä näen pelkuruutta ja salakavalaa edun saamista Kadrilta. Andy McCoyn sanoja lainaten: "katsos ittees peilii, vittu mä itkisin".
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Naurettavaa kyllä jos toinen ottaa kypärän pois ja toinen sitten ei suostu ottamaan omaansa. Toki eihän se pakko ole, mutta mutta...
   
 19. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Sanoisin, että maalivahdit tässä pitivät omia joukkueitansa pystyssä. Maalintekotilanteet olivat suurinpiirtein tasan, ehkä Torontolla enemmän. Kyllä nyt harmittaa kun ei jatkiksella pystytty ratkaisemaan. Sekin vielä harmittaa kun Donskoi sössi rankkarinsa. Kadrin toimet on jo mielestäni käsitelty, partajuttu oli varmasti vahinko, mutta kypäräjuttu on sitten toinen luku.

  No seuraava peli pitäisi sitten olla helppo suupala näillä pelillä.
   
 20. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Näin ehkä piti olla. Onneksi piste, mutta turhan paljon saatiin katsella Ottawan maaleja, joissa kentällä näkyy olevan yllätys 4 ja 88. Tosin yhden kyllä pistäisin selkeästi Dellin piikkiin.
   
 21. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Jep, ja siltä näyttikin aluksi, mutta ei. En sit muista koska olisi ollut peli noin sekaisin, siis kolmannessa erässä...varmaan silloin Tampan eka pelissä kun pelasivat neljällä vaikka viisikin olisi saanut olla kentällä molarin lisäksi! Kyllä kaikki ovat yhtä syyllisiä täysin luokattomaan lopputulokseen. Hyvä kun tuli edes yksi piste...
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2018 klo 19.20
 22. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Illalla harvinaista primetime Sharks-hokia, eli matsi pakko katsoa. Vastassa olevat Tepot pitävät hallussaan Centralin kärkisijaa eli kohtuu tiukka matsi. Jetsillä näyttää myös olevan Vegasin jälkeen paras kotirecord, kuten myös kotiylivoimaprosentti. Siellä on vissiin Patelle saatu (olosuhteiden pakosta) vihdoin hyvä sentteri, joten junnulta voidaan odottaa tehoja. Nyt ei sitten Burnsilla ja Dillonilla ole varaa juuri koomailla. Tai no, eiköhän #44 yritetä pariuttaa aika pitkälti Wheelerin kanssa.

  Ketjut taistoon:

  Timo Meier - Joe Thornton - Joe Pavelski
  Tomas Hertl - Logan Couture - Joonas Donskoi
  Mikkel Boedker - Chris Tierney - Kevin Labanc
  Jannik Hansen- Barclay Goodrow - Melker Karlsson

  Brenden Dillon - Brent Burns
  Marc-Edouard Vlasic - Justin Braun
  Joakim Ryan - Tim Heed


  Linkit SBNationin pelaajasivuille, aika turhaa klikkailla mutta en osannut kopioida ilman linkkejä.

  Mitä pitäisi peliltä odottaa? Sharksilla alkaa by-week, joten tähän peliin olisi hyvä jättää kaukaloon kaikki mitä löytyy. Osa parrasta on tosin jo jätetty. Tuskin ammattilaisilla mikään viiden päivän loma vie ajatuksia pelistä, joten loman vaikutukseen en usko. Jets tulee alkuu varmasti todella kovaa ja muistakseeni johtaa liigaa avauserässä tehdyissä maaleissa (mikä on yleensä ollut Sharksin vahvuus). Eli kotirecord ja -ylivoima sekä avauserän maalintekotalkoot kuulostavat hieman siltä että selkään tulee.

  Toisaalta päiväpeli tuo aina oman lisänsä sillä peli ei liene kovin korkeatasoista. Näin ollen itseltäni löytyy luottoa että Sharks onnistuu pitämään pelin tasaisena. Onhan vihulta pois myös Scheifele, joten sentterisyvyys on pakko pistää Sharksille, vaikka Wheeler onkin roolissaan vissiin hyvin onnistunut. Eli onnistunut sentteripeli ja vastakkainpeluutus (Burns ylivoimille ja kolmoskenttää vastaan) ovat tässäkin pelissä ne avaimet. Tietty muitakin vaihtoehtoja on, esim. maalitekokilpailun voitto tai Jonesin jumalmode, mutta kumpaakaan ei ole tällä kaudella tarvinut odottaa joten tuskinpa tänäänkään.
   
 23. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Joo tosiaan tänään meitä herkutellaan primetime Sharks kiekkoilulla. Ylempänä avattu tärkeimmät pointit ja ketjut.

  Eka erä oli melkoista heilahtelua ja isoimpien virheiden aikana taas kentällä ketkäs muutkaan kuin Dillon ja Burns. Avausmaali Burnsin blokatuksi joutuneesta laukauksesta ja puolustajien huonosta pelinluvusta 3. kentän jyrälle Hendricsille, jonka kanssa Dillon aikaisemmin ja laittoi miehen maahan.

  Ylivoimalla 1. YV selvästi vahvempi, Jetsien alivoima kuitenkin hoitaa hommansa hyvin (viimeiset 10 peliä kotona 100% AV) ja paria kohtalaista kutia lukuunottamatta ei mitään aikaan.

  Tästä hyvä jatkaa 2. erään heti ylivoimalle ja toivotaan osumia.
   
 24. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Toinen erä alkoi ylivoimalla ja yritys oli kova. Halu voittoon näkyy hailauman hampaissa. Muuten erä kohtalaisen aneemista coast to coastia muutamia hyviä yrityksiä molempiin suuntiin lukuunottamatta.

  Tärkempäinä Cootch kaventaa ylivoimalla, vaikka 5-3:lla ei osuttukaan.

  Tierneyn saama rangaistus erän loppupäässä aivan saatanan naurettava ja tottakai Jets rankaisee heti.

  Kolmas erä jää joko katsomatta tai menee sivusilmällä.
   
 25. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Jeh, ihmettelin vähän että saatiinko me ylivoima tuosta tilanteesta, mutta menikin toisinpäin. No ei olis pitäny viheltää mitään.