San Jose Sharks 2009-2010

  • 115 729
  • 439

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Se mitä on tuota Chicagoa nyt tullut nähtyä, niin mieleen tulee -96 Red Wings joukkue. Matkalla tähtiin, mutta silti vielä jotain puuttuu. Joukkue puolustaa erinomaisen hyvin visiikkona, mutta silti tietty roolipelaaminen joukkueesta puuttuu, jota voittamiseen tarvitaan. Juuri tämä näennäinen laukominen turhista paikoista ja Sharksin maalinedustan hallinta oli mainio esimerkki tästä. Toki tulevaisuudessa Hawks voi ja tuleekin oppimaan uutta, mutta jengi on vasta matkalla sinne. Särjet on mielestäni tässä edellä ja omaavat paremmat kalut menestykseen.

Esim kunnon jarrukenttää Chicagolla ei ole, jolla Thorntonin johtamat superkentät saataisiin kuriin (esim Detroithan tämän tekee loistavien selke-sentteriensä ansiosta. Ei se yks eikä kaks, vaan kolme, eli Datsjuk, Zetterberg ja Draper). Moni ei ymmärrä tätä miten hyviä Wingsin sentterit ovat puolustamaan, samalla kun ovat ihan kohtalaisia myös hyökkäyssuuntaan. Toews, Bolland ja Madden varmasti pystyvät samaan hyökkäysuuntaan, mutta nämä kaverit eivät vielä ymmärrä eikä osaa sitä, mitä vastustajan nollaaminen vaatii (paitsi Madden, joka opettaa tätä muille).

Moni nuorekas Chicago-fani voi nyt tästä tietysti hermostua, kun ovat nollanneet Detroitin kahdesti ja muutenkin puolustaneet helvetin tarkasti viime aikoina. Mutta silti pysyn sanojeni takana, ja näen tuossa joukkueessa samoja puutteita, joita oli viime kauden pleijareissa. Roolitus ei ole vielä valmis paketti, vaikka jengi muuten perhanan hyvä onkin. Huet luukkuvahtina on avain menestykseen.

Mutta mitäs jos tuleekin avainpelaajan loukkaantuminen, tai kaks tai 9 pelaajaa? Nyt Chicago on momentuminsa huipulla ja se voi kantaa hyvällä tuurilla pitkällekin, veikkaan silti, että putoaminen tulee pleijareissa samassa vaiheessa mitä viime vuonnakin. Silloinhan se 1. kiekan jatkoonpääsy tuli lähinnä tuurilla Calgaryn loukkaantumissuman ansiota.
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Esim kunnon jarrukenttää Chicagolla ei ole, jolla Thorntonin johtamat superkentät saataisiin kuriin (esim Detroithan tämän tekee loistavien selke-sentteriensä ansiosta. Ei se yks eikä kaks, vaan kolme, eli Datsjuk, Zetterberg ja Draper). Moni ei ymmärrä tätä miten hyviä Wingsin sentterit ovat puolustamaan, samalla kun ovat ihan kohtalaisia myös hyökkäyssuuntaan. Toews, Bolland ja Madden varmasti pystyvät samaan hyökkäysuuntaan, mutta nämä kaverit eivät vielä ymmärrä eikä osaa sitä, mitä vastustajan nollaaminen vaatii (paitsi Madden, joka opettaa tätä muille

Vaikka ollaankin Haiden topikissa niin tuli mieleen pari asiaa Henkan jutusta...

Toewssiahan on jo verrattu monesti Yzermaniin mutta, veikkaan että, Bolland tulee olemaan myös todella tärkeä palanen Hawksissa tulevina vuosina. Miehellä on kaikki edellytykset tulla "huippupelaajaksi" jonka voi heittää laatikkoon tilanteessa kuin tilanteessa. No, oikeastaan mies pelaakin jo yv:llä ja av:lla suht paljon. Bolland voisi olla Chicagon oma Fisher tai Pavelski? Pelaajia jotka monissa heikoimmissa joukkueissa olisivat ykkössenttereitä?

Viime kauden peleissä juuri Hawksin (kakkos-) ketju Havlat, Bolland, Ladd oli usein paras Hawks-vitja näkemissäni peleissä. Jos Kane, Toews ja Sharp pelaavat ykkösessä niin Bolland pääsee nauttimaan Hossan kanssa pelaamisesta. Vastustaja tulee todennäköisesti pleijareissa pistämään parhaimman jarrukentän Toewssia ja Kanea vastaan joten Bolland ja Hossa saavat enemmän tilaa. Miehet tulevat olemaankin suuressa roolissa tänä keväänä ja myös tulevina vuosina jos palkkakatto kestää?

Chicagollahan on hyvät palikat Ken Hitchcockin vanhalle taktiikalle. Eli kaksi kenttää hyökkää ja kaksi kenttää puolustaa. Siis maallikon näkökulmasta...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ken Hitchcockhan peluuttaa jokaisella ketjulla ykkösnelosta tilanteesta riippumatta, vaikka olisivat ylivoimalla.

Chicagollahan on ihan hyvä joukkue jolla on mahdollisuudet vaikka mihin. Mutta tänne on ihan turha tulla elvistelemään niinkuin tuo joukkue olisi saavuttanut jotain, koska se ei ole. Siltä puuttuu jopa se kokemus mikä Sharksilla on. Koska Sharksille konferenssifinaalipaikka ei ole yhtään mitään, se ei ole sitä myöskään Chicagolle. Ainoa asia mikä ratkaisee on voittaminen. Turha siinä kitistä, että kun joukkue on nuori jne. Jos/kun tulee turpiin, tulee turpiin, ensi kaudella uudestaan. Loppujen lopuksi mahdollisuudet voittaa ovat aika ohuet, pytystä taistelee niin moni joukkue.

Ja koittakaa nyt pikkuhiljaa keksiä jotain uutta, se Thorntonin pudotuspelimenestys alkaa olla aika loppuunkoluttu juttu.
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Ken Hitchcockhan peluuttaa jokaisella ketjulla ykkösnelosta tilanteesta riippumatta, vaikka olisivat ylivoimalla.

Heh heh... Näin voi hyvinkin olla. Nykyään Ken taitaa kuitenkin peluuttaa ykköskenttää enemmän kuin Dallasin aikoina? Ajattelin lähinnä vanhaa Dallasin taktiikkaa mestaruusvuodelta 1999. Käsittääkseni tuolloin Ken rakensi kaksi hyvää hyökkäävää ketjua ja kaksi ketjua jotka pelkästään rikkoivat ja jäädyttivät peliä. Kaikki 4 ketjua tuolloin Dallasin mestaruusvuuonna muistaakseni pelasivat aika tasavahvasti? Mutta menee edelleen täysin väärään ketjuun joten ei enempiä tästä.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Ja koittakaa nyt pikkuhiljaa keksiä jotain uutta, se Thorntonin pudotuspelimenestys alkaa olla aika loppuunkoluttu juttu.

Kerro nyt ihmeessä miksi polkupyörä pitää keksiä uudestaan? Tosin polkupyörä on kehittynyt vuosien saatossa, Joen pudostuspelien taso ei.

On hienoa tietää, että sinä määrittelet, mikä on saavutus ja mikä ei. Ei tarvitse sitäkään enää miettiä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Eiköhän se "saavutus" ole määritelty aika monen muun toimesta, niin tällä keskustelupalstalla kuin koti- ja ulkomaisen median puolesta.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Toews, Bolland ja Madden varmasti pystyvät samaan hyökkäysuuntaan, mutta nämä kaverit eivät vielä ymmärrä eikä osaa sitä, mitä vastustajan nollaaminen vaatii (paitsi Madden, joka opettaa tätä muille).

Muuten ihan ansiokkaassa pohdinnassasi erheellinen osuus. Toews ja Bolland ymmärtävät enemmän vastustajan nollaamisesta kuin Henkka ehkä tajuaakaan. Mielestäni nimenomaan hyökkäyssuuntaan Detroitin kaksikko on lahjakkaampi.

Ja mitä tulee Chicagon mahdollisuuksiin voittaa Stanley Cup tällä kaudella, niin mahdollisuus siihen on olemassa. Monen asian pitää kuitenkin loksahtaa keväällä kohdalleen, jotta pokaalia nostellaan ja hieman tuuriakin on oltava matkassa. Mutta luulen, että Blackhawks maksaa vielä oppirahojaan matkalla huipulle eikä edes konfrenssin finaaliinkaan pääsy ole mikään läpihuutojuttu. Sitä se ei ole myöskään San Joselle tai Detroitille. Eikä näitäkään paikkoja jaeta onneksi jatkoajassa, joten jokainen voi uskoa mihin uskoo, mutta keväällä totuus paljastuu. Paras voittakoon!

Toki pitkälle on Chicagossa jo päästy: sympaattisesta luuseriporukasta on kasvanut ärsyttävä vastustaja.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Mutta tänne on ihan turha tulla elvistelemään niinkuin tuo joukkue olisi saavuttanut jotain, koska se ei ole.
Tarkoituksena ei ollut elvistellä mitään, mutta sääli, jos asian niin käsitit. Elvistelyn merkit täyttää huomattavasti paremmin erään koskaan, ikinä, missään mitään voittaneen joukkueen kannattajan puheet siitä, että vain voittaminen ratkaisee. Tai sitten se tarkoitti runkosarjan voittamista, heh.

Jääkiekko on paljon muutakin kuin voittamista.

Ja koittakaa nyt pikkuhiljaa keksiä jotain uutta, se Thorntonin pudotuspelimenestys alkaa olla aika loppuunkoluttu juttu.
Eikö voittaminen ratkaissutkaan?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Oletat, että olen jossain määrin tyytyväinen Sharksin menestykseen, mitä en ole.
 
Noniin, rauhoitutaan nyt täälläkin. Käymme läpi ketjun aikaisempia viestejä ja mietimme pitääkö pahimpia rähisijöitä pistää jäähylle vai ei.

Muistakaa että näin joulun aikaan moderaattorit jakavat pelkkiä kovia paketteja.

Terveisin,
Modet
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Joulun kunniaksi voisi linkittää hiljattain youtubeen ilmaantuneen videon siitä kuinka Doug Murray, liigan kovin puolustaja, riepottelee Corey Perryä. Tällä kertaa hyvällä kuvanlaadulla!

http://www.youtube.com/watch?v=f0WQu8Xld6Q
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Joulun kunniaksi voisi linkittää hiljattain youtubeen ilmaantuneen videon siitä kuinka Doug Murray, liigan kovin puolustaja, riepottelee Corey Perryä. Tällä kertaa hyvällä kuvanlaadulla!

http://www.youtube.com/watch?v=f0WQu8Xld6Q
Pakko myöntää, että Murray on yksi niistä harvoista pelaajista, joista itse olen hieman kateellinen. Eihän tuosta fyysisyydestä voi olla kuin pitämättä. Lisäksi Murrayn pelityyliin nähden miehen jäähymäärät tältä kaudelta ovat naurettavan pienet. Jos katsoin oikein, niin vain yksitoista pientä jäähyä. Näin vastustajan kannattajana pitää kuitenkin olla siinä mielessä tyytyväinen, ettei miehen kiekolliset taidot ole kauhean kaksiset. Tosin tuollakin saralla Murray on ilmeisesti parantanut viime aikoina? Fyysisyydeltään joka tapauksessa yksi liigan kovimmista puolustajista.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ei Murraytä nyt Boyleen sekoita missään nimessä, mutta kiekollisessa pelissä kaveri pystyy varmoihin perusratkaisuihin kovankin paineen alla. Jos ei muuta, niin kiekko jalkoihin, kärkikarvaaja jäähän ja sitten jatketaan, heh. Ja sen takiahan se Boyle on pakkikaverina, että on se mahdottoman kova pelin rauhoittaja kenelle voi siirtää kiekon.
 

Roni Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Scott Nichol
Ensiyönä saapuu Anaheim hailauman vieraaksi, eikä liene epäselvyyttä kumpi lähtee kohtaamiseen suosikkina. San Josen luulisi vievän ottelun ilman suurempia vaikeuksia. Noh, eipä se asia näin ole välttämättä viime aikoina ollut. Saatiinhan tuo peli kuitenkin onneksi kuntoon ennen joulutaukoa.

Heatley-JT -akseli saisi olla muuten taas kasassa. Toimii huomattavasti paremmin kun herrat ovat yhdessä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kapteeni Marleau teki tuossa ensimmäisessä erässä Ducksia vastaan uransa 300. maalin. Ottelu näyttäisi muutenkin olevan varsin hyvin hallinnassa, kun Marleau ei jättänyt urakkaansa siihen ensimmäiseen maaliin vaan teki myös uransa 301. maalin.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Eipä ollut ankoista kuin vastaantulijaksi, hieno 5-2 voitto josta varsinkin kaksi ensimmäistä erää olivat Sharksin vahvaa peliä. Illan ainoa epäonnistuja Sharksista oli Kent Terrible, joka onnistui viskomaan kiekkoa katsomoon varsin paineettomassa tilanteessa ja lisäksi lahjoittamaan Sucksin ensimmäisen maalin aivan käsittämättömän tyhmällä kaartelulla alimpana miehenä omalla alueella.

JT 0+3, Dany 1+2 ja Patty 2+0. Kapteeni Marleaulla on nyt 25 maalia 38 otteluun, samaa tahtia jatkaessa 50 maalin raja menee rikki tällä kaudella. Joe Thorntonilla puolestaan on 44 syöttöpistettä 38 otteluun, tällä tahdilla hän rikkoo 90 syöttöpisteen rajan kauden päätteeksi. Danylle on tiedossa tasavahva 90 pisteen kausi. Liigan kovin kolmikko.
 

Roni Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Scott Nichol
Joo, ei voi kyllä kuin ihastella hailauman ykkösketjun menoa. Kyllä se on sekä paperilla että oikeasti koko NHLn paras ketju.

Ei tosiaan paljoa joulutauko Sharksien peliä ollut hidastanut; enemmänkin se alkoi taas näyttää marraskuun menolta. Ensimmäinen ja toinen erä noudattivat täysin samaa kaavaa. Hait rynnistivät ankkojen alueelle ja Nabbykin oli muutamaa poikkeusta lukuunottamatta täysin työtön. Kolmannessa erässä laitettiin ehkä hieman jarruja pohjaan.

Huskins tosiaan tyri pahemman kerran, onneksi ei ollut vaikutusta ottelun voittajaan. Uskoisin, että Kent tullaan siirtämään jossain vaiheessa ainakin hetkeksi farmiin. Siis jos tuonlaiset esitykset jatkuvat. Kyllähän mies osaa pelata, mutta virheitä tulee melko usein.

Murray muuten jatkoi Corey Perryn riepottelua. Kyllä se Doug on Sharksien salainen ase.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Duckseista on muodostunut aika varma pisteautomaatti Sharkseille. Paljon hehkutetu isojen sentterien taisto on tuloksien perusteella mennyt tähän asti selvästi Thorntonille. Prongerin ja Beaucheminin poistuminen paremmille apajille on näkynyt aikaisemmin tasaisten taistojen kääntymisenä selvästi sharkseille.

Kapteeni Blaken palattua lasarettiosastolta otteet eivät ole olleet samalla tasolla, kuin ennen loukkaantumista. Pistetehtailun osalta vauhti ennen loukkaantumista ei ollut hääppöinen, mutta puolustussuuntaan vanha oli edelleen ässä. Nyt vanhan otteet puolustussuuntaankaan eivät olleet totutun laadukkaita. Onko ikä alkanut painaa vihdoinkin 40 vuoden iässä?

Vlasicin kohdalla omat odotukset ovat olleet ja ovat yhä korkeat, mikä varmaan osaltaan selittää lievää pettymystä nuoren puolustajan pelaamiseen. Hyökkäyspelin tukemisen osalta Vlasic ei tunnu edistyvän juuri ollenkaan. Vastustajien tähtien pimentämisessä hyvä sijoittuminen ja hyvä poke checkaus ei tunnu painavan paljoa lahes jokaisen vastustajan ollessa fyysisesti vahvempi. Varmasti pakkiparin Vlasic - Blake epäonnistuminen viimevuoden pleijareissa edelleen kummittelee omassa takaraivossa, kun itse en oikeen vieläkään pysty luottamaan pariin täysin 100 prosenttisesti. Onhan pari pätevä ei siinä mitään, mutta onko pari sittenkään riittävän hyvä stanley cupin voittajajoukkueen varmimmaksi pakkipariksi?

Muutama vuosi sitten sharks puolustuksessa oli suorastaan ylitarjontaa laadukkaista puolustavista puolustajista Hannanin, McLarenin ja Rivetin ollessa voimissaan sekä Murrayn ollessa vielä kehittymässä farmissa. Kieltämättä en panisi pahaksi, jos siirtotakarajalla joku O'Donnell liittyisi jokerikorttina sharks puolustukseen täydentämään nykyistä kärki nelikkoa. Varma, kokenut ja vahva olisivat mieluisia adjektiiveja, joita soisi yhdistettävän tähän siirtotakarajalla hankittavaan vuokrapakkiin.

******
Ps. Huskinssin virallisena puolustelijana pakko ryhtyä taas puolustuskannalle moitteiden taas sinkoilessa. Tällä kertaa moitteet tosin tulevat täysin aiheesta. Nyt Kent "terrible" Huskinssille osui huono ottelu, mutta parissa aikaisemmassa pelissä Kent H. on ollut hyvä. Mahdollinen farmi visiitti Woostahissa ei liene waiver sääntöjen takia käytännössä mahdollinen kuntoutusstinttiä lukuunottamatta.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
O'Donnellia kaipailin viime keväällä pakiston vahvisteeksi, tällä kaudella Kingsin meno on sen verran vakuuttavampaa, että kaveri tuskin on liikkumassa mihinkään. Joku Jason Strudwick saattaisi irrota halvalla.

Ja, joo, ei Huskins noin heikko ollut tuossa juuri ennen joulutaukoa. Se vaan pelottaa, että näitä aivopieruja tulee pudotuspeleissä. Ei Huskinsia pakosti waivereista kukaan noukkisi alaspäin mennessä, mutta ylös nostettaessa re-entry waivereiden kautta pelaamaan joku joukkue nappaisi varmasti 50% cap hitillä pelaamaan.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Doug Murray sitten pääsi ruotsin olympiajoukkueeseen. Hieno homma ja mahtava tunnustus kaverille. Huonoahan tämä tietää Suomen hyökkääjille, mutta sille ei mahda mitään.
 

Roni Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Scott Nichol
Doug Murray sitten pääsi ruotsin olympiajoukkueeseen. Hieno homma ja mahtava tunnustus kaverille. Huonoahan tämä tietää Suomen hyökkääjille, mutta sille ei mahda mitään.

En ole koskaan jaksanut maajoukkuetasolla Ruotsin pelejä katsoa, mutta pelkästään Murrayn valinta joukkueeseen pakottaa minut ruudun ääreen aina kun Ruotsi otteluitaan pelaa.

Monet ovat kritisoineet Murrayn valintaa joukkueeseen. Eivätpä ole ilmeisesti pahemmin Sharksien peliä katsoneet. Benkku tovereineen ovat seuranneet pelaajia täydellisesti, kyllä Murray on tarpeellinen joukkueessa kuin joukkueessa.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Aamulla sitä pitäisi taas nousta katsomaan Sharksin matsia.

Vastaan asettuu divisioona kumppani Coyotes. Eli tästä syystä juuri ymmärsinkin, että parempi painaa päätä vaan tiukemmin tyynyyn kuin ruveta katsotaan katsomaan sitä keskialueen nyhjäystä.

Pisteet olisi mukava ottaa, mutta jotenkin Phoenix on ollut vaikea vastustaja Sharksille, joten odotukset ei liian korkealla ole, ottaen huomioon Phoenixin hyvän vireen, paskan pelitavan ja viimeisenä tietysti Bryzzin.

On se kuitenkin sitten ondemandin kautta vilkuiltava. Toivotaan kuitenkin voittoputkelle jatkoa. Joukkue on terve ja iskussa.
 

Roni Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Scott Nichol
Joo. Phoenix pelaa todella kurinalaista peliä. Träppi on toki huippuluokkaa, mutta katsojalle ja uskoakseni myäs pelaajille 'melko' tylsää katsottavaa. Mutta eiköhän McLellan ole tämän huomioinut ja toivottavasti löytänyt porsaanreiän tuostakin taktiikasta.

Aamulla herätään kunniallisesti seuraamaan hailauman otteita, oleellisesti.
 

Roni Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Scott Nichol
Rankkareilla 3-2 voitto Phoenixista.

Ei ole kojootit olleet helppo vastus hailaumalle tänä vuonna, eivätkä ne olleet nytkään. Ensimmäisessä erässä Phoenix ei saanut träppiään heti kuntoon ja aivan erän alussa Setoguchi pääsee yllättämään Bryzgalovin. Devin pelasi muuten tällöin neloskentässä, ilmeisesti hakemassa tuntumaa takaisin.

Toisessa erässä alivoima tapettiin tehokkaasti ja Pavelski pääsi vielä rankaisemaan loistavasta riistosta alivoimalla. Sen jälkeen ote siirtyi kuitenkin kojooteille, ja toinen erä päättyikin tasalukemissa 2-2.
Kolmannessa erässä hailaumalla oli monta laadukasta maalintekopaikkaa etenkin ylivoimalla, mutta kiekkoa ei saatu Bruzgan taakse. Ylivoima ei muutenkaan ole ollut Josen vahvimpia osa-alueita tänä vuonna.

Jatkoaika enteli jo surullista loppua kun Setoguchi otti täysin turhan hyökkäyspään rangaistuksen. Malhotra, Pavelski, Nabby ja kumppanit taistelivat kuitenkin pelin rangaistuslaukauksiin, jossa Pavelskin maali ja Nabokovin huipputorjunnat siivittivät Sharksit voittoon.

Murrayltä muuten taas huippupeli. Mahtava taklaus ensimmäisessä erässä Petr Pruchalle ja loistavia suorituksia alivoimalla. Joutuipa itse Dougkin melko ison taklauksen kohteeksi, mikä ei kovin yleistä ole.

Peli ei ollut parasta Sharksia, mutta oli todella tärkeää saada tästä pelistä voitto. Keskiviikkona vieraaksi saapuu nimittäin Washington. Capsien taktiikka ja pelityyli on ehkäpä täydellinen vastakohta Phoenixille. Miten saadaan Ovechkin, Semin ja Backström kiinni?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Oli kyllä ihan vauhdikasta ja rempseää kiekkoa vaihteeksi Phoenix-pelissä, osansa asiaan varmasti teki se, että Sharks siirtyi nopeasti 1-0 johtoon ja Coyotes ajoi takaa suuren osan pelistä.

Nabokovilta tuli kaksi aivan käsittämättömän kovaa hanskatorjuntaa jatkoajan alivoiman päätteeksi, ja jumala Doug Murray blokkasi kaksi tärkeää kutia samalla alivoimalla. Murrayltä muutenkin todella hyvä peli, jyrän alle jäi niin Pruchaa kuin Doania. Käsittääkseni Doan ei kauheasti tykkää pelata Murraytä vastaan, ainakin mikäli kentällä tapahtuvat ylimääräiset kiintymyksen merkit pitävät paikkansa.

Joe Pavelskin ei muuten paljon tarvitse muuttaa rankkulaukauskuviotaan. Luistelu, jarrut, kiekko yläpussiin.

Ja mikä parasta, sain seurata ottelun universumin parhaiden selostajien ääntä kuunnellen. Varmaan kuukauden verran espn360 näytti sekundastriimejä, tänään ei ollut muuta mahdollisuutta kuin valita Drew ja Randy. Ihana katsoa SJ-PHO peliä ilman tyson nashin homoutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös