Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – Colorado Avalanche (WC2), Pacific 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Vislami, 26.04.2019 klo 07.44.

?

Kumpi joukkue voittaa ottelusarjan?

Poll closed 03.05.2019.
 1. San Jose Sharks

  50 ääntä
  50,5%
 2. Colorado Avalanche

  49 ääntä
  49,5%
 1. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Kaikista parasta on, että joku ottaa nämä asiat NÄIN vakavasti, että joku tuollainen läppäheittokin aiheuttaa FACKT CHECGIN!
   
 2. ReijoRotta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Littbarskin sääret, Pekka Suorsan balanssirisu
  Onkohan Sharks pelannut kaudella yhtään sellaista peliä missä #88 ei olisi ollut aiheuttamassa maalia jompaan kumpaan päätyyn? Epäilen.
   
 3. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  McKinnon -2
  Landeskog -2
  Rantanen -3

  Kertoo aika paljon. Voi hyvin olla, että sarja katkeaa jo San Josessa viidennessä pelissä.
   
  masa-66 tykkää tästä.
 4. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Oliskos joku Vegas-sarjan peleistä missä tuosta syytettiin enemmän E.Karlssonia.
   
 5. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Olisko eka rapulapeli, joka päättyi voittoon. No ihan kelpo peli kaikilta. Tasaista vääntöä kummaltakin ja tolpat kilisivät.

  Puolustajilta muutama virhe, joista tuli maalikin. No nämä puolustajien virheet ovat usein näkyvimpiä kuin hyökkääjien maalintekotunaroinnit.

  Karlssonista vielä, että ei se nyt niin kamalan näköistä peliä ole mun mielestä. Vähän hidas vammansa vuoksi, mutta maila pysyy kädessä mallikkaasti.
   
 6. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Olin aivan varma, että Coloradon ylivoimaprosentti on huomattavasti isompi kuin San Jose, mutta kappas keppanaa, San Josella olikin 4% parempi ylivoima. Yhtä neljän minuutin hullua pätkää lukuun ottamatta San Josen ylivoima on ollut koko pudotuspeleissä melko heikkoa. Kolmannessakin pelissä ylivoima oli heikkoa, ja sen takia Colorado pääsikin peliin mukaan alivoimamaalilla. Ongelma on se, että heti aloituksessa Hertl häviää aloituksen ja Colorado pääsee purkamaan. Sen jälkeen kiekon saaminen alueelle on hankalaa, kun Pavelski on poissa. Coloradon ylivoima on mielestäni toiminut kiekollisesti paremmin, vaikka hekin ovat vain yhden maalin sarjassa tehneet. Uhka on pahempi Coloradon ylivoimassa kuin San Josen ylivoimassa. Tosin ensimmäinen peli ratkesi siihen, kun Colorado ei saanut maalia neljän minuutin aikana ja siitä San Jose sai virtaa ja voitti.
   
 7. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Pavelski kai liittymässä ainakin harjoituksiin mukaan San Josessa. Toivotaan, että myös nopsaan pelikunnossa
   
 8. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Toisaalta, jos tämä sarja on näin helppo kuin nyt näyttää olevan, tarvitaanko Pavelskia vielä kentällä. Viikossa päänsärky pois kokonaan Buranalla, ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa sitten konferenssifinaaleihin.
   
  Vislami tykkää tästä.
 9. Ralph Jäsen

  Näemmä sittenkin tulee kuudeskin peli. Tosin Thorntonilla on varmaan uralla enemmän kuudensia pelejä kuin Avalanchella yhteensä, joten epäselvyyttä ei voittajasta tule olemaan.
   
  ColCbj, Makkeli, pahakurki ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 10. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  On kyllä papalla niin paljon pelejä vyöllä et voi sanoa niitä olevan enemmän kuin Avalanchen organisaatiolla

  Olipa oikeasti aneeminen peli. Vikalla kympillä alko kunnollinen herääminen vasta ja sillon Grubauerin godmode oli huipussaan.

  Colorado pelas oikeasti voitosta ja sen ansaitsikin. Silti ei heiltäkää mitenkään hyvä peli.

  Kylläpä sitä vaan Pavelskia ja Donskoita kaipaa kokoonpanoon. Radil joutaa ensimmäisenä poppareille
   
 11. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Helppo on ja kuudes peli tulossa. Avs ei tarvinnut kummoisiakaan otteita Särkien kaatoon.
   
  Salama15 tykkää tästä.
 12. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sharks pudotuspeleissä on vähän kuin sähköauto. Meno on välillä ihan hyvää ja tarjoaa jännittäviä tilanteita, mutta kyllä se kone aina hyytyy ennen määränpäätä. Tästäkin huolimatta sähköaut... Sharks-fanit jaksavat uhmakkaasti uskoa.
   
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kakkosmokkekin nollaa pavelskittomat Sharksit, joten ehkä Pavelskille onkin tarvetta.
   
 14. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Burnsille vaan lisää minuutteja. Pakko ihailla miten iso mies pystyy puolustamaan noinkin pehmeästi maalin edustaa. Yön pelistä Burnsin statsit olivat seuraavat: xGF 0.63 ja xGA 2.65 ja high danger chances 2-11 Coloradolle Burnsin ollessa jäällä. Pelasiko se Pavelski pakin paikkaa vai mitä?
   
  Alamummo tykkää tästä.
 15. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Razzers, aessi, TykkiJutila ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 16. torspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Otti kyllä hermoille tuossa lähetyksessä toi Mackinnon -hehkutus, ikäänkuin Coloradolla ei ketään muuta olisi. Kaikki mitä herra teki oli jotain poikkeuksellista, "Look at those hands!" jostain ihan perusveiveistä koko ajan. Ei sillä, onhan se pelimies mutta jotain rajaa tuolle tähtipelaajien hehkutukselle. Jos sillä olis samankaltainen loukki päällä kuin Rantasella ja Rantanen terveenä niin olisivatkohan pisteissä tasoissa, tuskin.
   
  Ippenator ja Rambokala tykkäävät tästä.
 17. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mun mielestä meni kanssa ihan naurettavalla tavalla överiksi. Luulen että McGuirella oli housut läpimärkänä lähetyksen loputtua. Ymmärrän, että staroja hehkutetaan ja niillä koitetaan myydä peliä, mutta illan touhu meni jo epäkunnioittavaksi muita Coloradon pelaajia kohtaan, varsinkin kun Mäkkäri oli ainakin omasta mielestäni suhteellisen paska eilen. Mutta kun menee lujaa ja kääntyy paljon niin se näyttää vitun hyvältä. Tietty itsellä on kanssa bias, koska en kamalasti Naaathanista välitä pelaajana.
   
  Vislami tykkää tästä.
 18. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Menee lujaa,näyttää hyvältä, johtaa poffien pistepörssiä ja 5+ vetoa per peli. Kelpais kyllä itelle Bostoniin etenkin kun pystyy voittamaan puolustajan huomattavasti useammin kuin perus tallaaja. Taitaa olla aktiivipelaajista myös aika korkealla pisteet per peli poffeissa, siinä missä aika moni liigan markkinoima starba puottaa tasoaan tiukemman vartioinnin ja kovempien vihujen myötä pleijareissa. Kaiken hypen arvoinen!
   
  Ippenator, aessi, Toby Dammit ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 19. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Kannattaa ehkä kyseenalaistaa oma näkemys jääkiekosta, jos eilisen jälkeen pystyy noin sanomaan. MacKinnon oli ihan perus statsien ja useimpien advanced statsien perusteella ottelun paras pelaaja. Miestä joka pystyy luomaan tyhjästä maalintekopaikan ei voi hehkuttaa liikaa, eikä tuo hehkutus ole muulta joukkueelta pois, koska muut eivät vain pysty samaan, vaikka kuinka yrittäisivät.
   
  aessi ja larzzon tykkäävät tästä.
 20. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  MacKinnonilla on kiekko niin paljon lavassa, että adv statsit näyttää varmasti hyvältä ottelusta toiseen. Pelaajahan on hyvä. Itse en pidä. Ja vaikka MacKinkun pelityyli hyväileekin Corsia sun muuta (saat aina kiekon lapaan omilta, luistelet kovaa alueelle ja vedät), niin ei se kyllä adv stattien perusteella viimeyön selvästi paras ollut. Melkein uskoin tarkistamatta.

  https://www.naturalstattrick.com/game.php?season=20182019&game=30244
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2019 klo 17.01
 21. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Sillä kiekolla on myös tehtäväkin jotain.

  Sharks-sarjan ajalta MacKinnonin yksilökohtainen maaliodottama on 2.99 Landeskogilla ja Kanella ne ovat toiseksi suurimmat eli 2.12 ja neljällä pelaajalla tuo on yli yhden ja lopuilla alle yhden.

  Maaliodottamat ovat MacKinnon 7.79, Landeskog 6.54 ja Rantanen 6.4. Paras maaliodottama Sharksin puolelta on Brent Burnsilla jolla tuo lukema on 5.9, mutta päästettyjen maalien odotusarvo Burnsilla on taas sitten 7.91, kun se MacKinnonilla on vain 5.38.

  Sekään ei menisi ylitse MacKinnonin suhteen, jos ruudun yläreunaan olisi varattu paikka kamerafeedille mihin tulee pelkästään jokainen MacKinnonin jäällä viettämä sekunti.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2019 klo 17.10
  larzzon tykkää tästä.
 22. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lainaus:
  Niin. MacKinnon on helvetin hyvä luistelemaan ja tuomaan kiekkoa alueelle.

  Kun ammut kiekon maalia kohti, saat corsia, laukauksen ja maalipaikan tilastomerkintöihin. Ja MacKinnon ampuu paljon. Nuo laukaukset myös nostavat sitä maaliodottamaa, huolimatta siitä miten tehokasta se on. Minun mielestäni MacKinnon ampuu aika usein itsekkäästi aika paskoistakin paikoista. Miltäköhän Mikon adv statsit näyttäisivät jos vaivautuisi läväyttämään kiekon maalia päin pari kertaa enemmän per peli?

  xGF voi tuijottaa, mutta siitä puuttuu konteksti, koska paperilla kaikki laukaukset on saman arvoisia.

  Kuten sanoin, hyvä pelaaja. Vaikea väittää etteikö olisi. Itse en silti tykkää. Sallitte varmaan?
   
 23. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Pelkän Corsin tarkastelemisen perusteella voisi luulla, että Sharks hallitsi peliä. Sharksin pelityyli nojaa pitkälti viivalta maalille heitettävään roskaan, joista toivotaan ohjureita ennen maaleja tai ripareita. Sharks kuitenkin hävisi vaaralliset maalipaikat viime pelistä 17-9, vaikka voittivat vedot 68-54 ottelun maaliodottaman ollessa 3.91-2.01 Coloradon hyväksi. 5v5-pelissä Sharksilla oli yhteensä viisi vaarallista maalipaikkaa, kun MacKinnonin loi jo yksistään neljä vaarallista maalipaikkaa 5v5-pelissä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2019 klo 17.35
  Henkka tykkää tästä.
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jos MacKinnonin joukkuekaverina ei olisi suomalaista, jonka otsikkoaikaa MacKinnon vie pelaamalla tätä paremmin, pitäisitkö edes vähän silloin?
   
  Töölön Tavares tykkää tästä.
 25. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Nyt on sanottava, että siellä on noiden advanced statsien perusteet ihan hukassa. Corsia pystyt kasvattamaan pelkästään laukomalla ihan mistä sattuu, mutta maaliodottamaa et paskalla vedolla nosta merkittävästi.

  Shot Quality And Expected Goals: Part I | Corsica

  Tuolta lisää asiasta.