Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – Colorado Avalanche (WC2), Pacific 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Vislami, 26.04.2019 klo 07.44.

?

Kumpi joukkue voittaa ottelusarjan?

Poll closed 03.05.2019.
 1. San Jose Sharks

  50 ääntä
  50,5%
 2. Colorado Avalanche

  49 ääntä
  49,5%
 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Neutraalina katsojana tuomarit onnistuivat taas tappamaan mielenkiinnon katsoa peliä loppuun, tuon hylätyn maalin jälkeen meni peli kiinni. Tämä ei siis ole edes ensimmäinen kerta kun vastaava maali hylättiin ja tuossa ylempänä @LOFIN tiivistikin kaiken oleellisen. Vähän kyllä itseäkin huvittaa, että ensiksi ajatteli näiden haastojen olevan vain hyvä asia, mutta kuinka väärässä sitä voikin olla. Paitsioiden haastot ehdottomasti heti pois jääkiekosta, tappavat kyllä kaiken tunnelman ja fiiliksen katsoa. Mikäli paitsioita halutaan katsoa niin sitten pitää kyllä viilata tuota sääntöä selkeämmin, ei ole säännön idea katsella missä kohtaa luistin on, eikä se ole mielestäni idea myöskään tihrustella +10 minuuttia sieltä näyötöltä asiaa. Jalkapallossa tämäkin asia hoidettu paljon tyylikkäämmin ja katsojille ystävällisemmällä tavalla.
   
  Alamummo ja Marlboro tykkäävät tästä.
 2. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Muistelisin, että noin 10 vuotta sitten tällä palstalla tai ircissä ehdottelin jotain sen suuntaista, että paitsion tulkintaa höllennettäisiin muutenkin. Sen ideanahan nyt on, että hieman kärjistäen kukaan ei jää yksin maalivahdin eteen odottamaan roikkukiekkoa omasta päästä. Jos on selvää, että pelaaja yrittää täyttää paitsioehdon, se ei voi olla varpaasta kiinni. Eihän pitkää kiekkoakaan katsota senttimetrin tarkkuudella, että missä se nyt irtoaa lavasta.

  Henkka oli tätä ideaa vastaan, sen muistan. Ymmärrän kyllä sen, että Detroitille on historiallisesti ollut kova paikka tehdä pelistä nopeatempoisempaa =)
   
  astraljava, olliwaa, aessi ja yksi muu tykkäävät tästä.