Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Sami Lepistö – tiellä tähtiin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Toimitus, 15.02.2005 klo 11.45.

 1. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Jo nyt tämän kauden tehopisteillään on Sami Lepistö noussut Jokerien kaikkien aikojen puolustajien pistepörssissä sijalle 11. tehoilla 19+47=66 ohi Nikolai Makarovin ja Antti-Jussi Niemen. Haarukassa voisi olla isä Jussin 8. sija 30+47=77.

  Marko Tuulola on tehnyt tällä kaudella kovan nousun ja on tehoilla 13+68=81 sijalla 6. yhdessä Timo Saaren kanssa. Tämän kauden pelaajista Martti Järventiekin on jo 10. sijalla tehoin 19+50=69. Pörssin kärjessä kaukana muista on Mika Strömberg 86+166=252.

  Tilanne ennen kautta: http://www.jokerit.com/tilastot/Top20Pu.html
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Antakaapas arvon Jokerifanit arviota Lepän esityksistä paluun jälkeen? Kiinnostaa kovasti kuulla missä mennään, itse kun en ole pelin peliä päässyt näkemään. Pisteiden valossa ei näyttäisi vielä olevan aivan täydessä iskussa? Millaista roolia kaveri on viime aikoina vedellyt, ykkösylivoimaa jne? Kitos!
   
 3. eh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frank Turner Hockey Club
  Lainaus:
  Ykkösylivoimaan ei ole Samilla ollut asiaa, mutta kakkosessa on itseään etsinyt. Samaa etsimistä on nähty tasakentällisinkin, pelituntuman puute ja Sheddenin systeemien outous näkyy vielä selvästi. Tuulolan kanssa ei yhteispeli yllättäen kulkenutkaan syksyn harjoitusotteluiden malliin, Schnabelin kanssa roolijako on ollut selkeämpi ja pelikin siksi sujunut paremmin.

  Viime peleissä puolustajia (Samiakin :-() on selvästi kielletty nousemasta vastustajan siniviivaa ylemmäs, mikä onkin kieltämättä vähentänyt vastustajan ylivoimahyökkäysten ja sitä kautta maalintekotilanteiden ja edelleen maalien määrää. Kuitenkin Lepistön pelistä on samalla kadonnut yksi varsin olennainen elementti.

  Mutta hienoa että olkapää saatiin kuntoon ja Leppä tositoimiin. Loistokkuutta malttaa kyllä odottaa hiukan pidempäänkin. Jos pitää arvata, niin MM-kisoihin ei kyllä ole tänä keväänä asiaa.
   
 4. MC61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  rystylätty
  Lainaus:
  Off topic, mutta yksi argumentti lisää sen puolesta, että Ströban olisi pitänyt pelata Jokereissa jonkun landejengin sijaan.
   
 5. Sape28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja jos tästä Lepän loukkaantumisesta jotain positiivistä hakee. Niin sitä on se, että Leppä tuskin tämän kauden jälkeen vielä lähtee änäriin. Lepän uran kannalta harmi jos näin ei käy, mutta ei mua ainakaan haittaa yhtään että Leppä vielä ainakin kauden täällä pelais. Ois varmasti kunnossa ollessaan ens kaudella SM-liigassa yks johtavia pakkeja, jos siis täällä pelaa.
   
 6. Vakio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Man City
  Minulle tuosta Lepistön pelaamisesta välittyy yliyrittäminen. Koska pelituntumakin on vielä vähän hakusessaan, tuo liika yrittäminen virheitä kiekollisessa pelissä ja sijoittumisessa. Shedden ei ainakaan aluksi halunnut pahemmin kahlita Lepistön tekemisiä, mutta tappioputken venyessä oli pakko ottaa lusikka kauniiseen käteen ja kieltää höntyilyt. Se on tuonutkin parannusta, ainakin tulostaululle.

  Voi tosiaan olla, että Lepistö tarvitsee vielä yhden ehjän kauden Jokereissa ennen astumista isompiin ympyröihin.
   
 7. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Sami Lepistö on valittu MM-leirille. Nähtäisiinkö Sami Lepistö MM-joukkueessa kenties?
   
 8. eh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frank Turner Hockey Club
  Lainaus:
  Aikamoista tasonnostoa se vaatisi, mutta kun ottaa puolustajatilanteen huomioon, etenkin ns. kiekollisen roolin osalta, mahdollisuuksien rajoissa ehkäpä MM-paikka olisi. Kunhan nyt ei mitään Nummelineja NHL:stä putoile Kurrin ja Erkan syliin.
   
 9. Jämerä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Jokerit, Oranje
  Ehkä vähän jokeri-lasienkin läpi katsottuna, mutta itse näkisin oikein mielelläni Lepistön mm-kisoissa. Olisihan se myöskin panostamista tulevaisuuteen. Nykyisen pakkitilanteen huomioiden ei se edes mikään mahdottomuus olisi. Varmoja ei oikeastaan ole kuin ''päri'', Kukkonen ja Numppa (minnesota tippunee). Jos ''Leppä'' pelaa vahvasti torstain harkkapelin, niin ei se kisapaikka nyt mikään mahdottomuus olisi. Olisihan se mukavaa nähdä jotain uusia kasvoja näiden ainaisten mäntylöiden ja saravojen sijasta.
   
 10. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 11. Brad Jäsen

  En tiedä onko Leppä loukkaantunut mutta pelannut vasta yhden ottelun AHL:ssä kun esim. samassa seurassa pelaava Boumedienne jo viisi.

  Jokainen tietää Lepän suuren potentiaalin mutta onko hänestä NHL-puolustajaksi?
   
 12. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Niin, päivitellään nyt vähän Lepistöä:

  Pelannut 23 ottelua Hershey Bearsin paidassa tehoilla 0+12. Maaleja ei ole vielä syntynyt, mutta onko kaveri saanut ylivoimaikaa? Jäähyminuutteja kertynyt 25. Tehosaldo on +11, joka on joukkueensa paras. Jääaikoja en löydä... Ja on muuten joukkueensa tehokkain pistemies puolustajista, vaikka ei ole maaleja tehnyt.

  Mutta oli myös tapellut AHL:ssä (voitti tappelun!), videota ei taida olla mutta tässä nyt yksi kuva: http://bp2.blogger.com/_FutvW2Uh-3g/R3ccBLx1lRI/AAAAAAAAB0o/QVAiY8h99cQ/s1600-h/norfolk+29+105.JPG
   
 13. S Gagnon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
 14. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Nyt on tehty eka maalikin Lepistön osalta. Tilastot näyttää tällä hetkellä seuraavaa:

  27 1+15=16 +13 29

  Sami pelaa tällä hetkellä kaikissa tilanteissa, niin ylivoimaa kuin esim. 5vs3-alivoimaakin. Leppä on hienosti käyttänyt hyväkseen Boumediennen sekä parin muun konkaripakin kohtuupitkät poissaolot ja noussut joukkueensa ykköspakiksi tuona aikana. Näytönpaikkaa Capseissa saadaan luultavimmin odotella tuonne keväälle asti, mikäli jotain suurta loukkaantumissumaa ei tule. Nytkin kaksi kiekollista pakkia (Poti, Pothier) oli jonkin aikaa poissa, mutta kutsua ei ylös tullut, koska joukkueella on 8 pakkia ylhäällä koko ajan. Mikäli Caps tippuu pudotuspelipaikkataistosta jossain vaiheessa ja Lepistö jatkaa hyviä otteitaan, niin tuolloin varmaan kutsu saattaisi ylös käydä.
   
 15. kaksoismetro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Virmasen herrasväki
  Lainaus:
  Huomionarvoinen on tosiaan sekin mainittu seikka, että Lepistön plus-miinus on edelleen joukkueensa paras ja pakeista vieläpä selvästi paras, koko liigassakin 19:s. Tehopisteiden puolesta Lepistön ottelukohtainen pistekeskiarvo on parempi kuin esimerkiksi Janne Niskalalla, joka on tehnyt 39 ottelussa tehot 9+11. Hitaan ja polvivamman sekoittaman alun jälkeen Lepistö vaikuttaa siis päässeen hyvin sisälle farmikuvioihin. Capitals-pakiston runkoa ja pelaajatyyppejä tarkastellessa tulee mieleen, että Caps saattaisi harkita markkina-arvoaan nostaneen Lepistön käyttämistä myös kauppatavarana. Lepän ensimmäinen AHL-maali muuten oli raporttien mukaan onnenkantamoinen nollakulmasta.
   
 16. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Päivitelläänpä vähän tätä Samin AHL urakkaa tänne.
  Sami on siis tällä hetkellä pelannut 37 peliä ja tehny tehot 2+27 , joilla ollaan liigan puolustajapörssissä jaetulla 14:lla sijalla ja tulokkaiden pakkipörssin kakkosia (paljon parempi ppg kun ykkösellä).
  Syöttöjä Samilla on eniten joukkueessaan ja tehotilatossa liigassa sijalla 2.

  Lainaus:
  Siinä lainaus nimimerkki Ferriksen (joka tekee kyllä vuodesta toiseen valtavan määrän työtä noiden kirjoitustensa eteen) postauksesta tuolta NHL puolelta.

  Sami pelaa tällä hetkellä meille kaikille hyvin tutun Josef Boumediennen pakkiparina , ja hyvin ovat pojat pelanneet.
   
 17. Seti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja koko "vitun" liigan +- tilaston toisena.
  Ihme ja kumma ettei pääse ylös.

  Joidenkin arvioiden mukaan Sami on AHL:n paras pelaaja.
  Paha on panna paremmaksi...
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Katsos vaan, täällähän onkin ollut Samista juuri puhetta.

  Kiitoksia vaan kauniista sanoista, mutta täytyy kyllä antaa propsit noille meren takaisille faneille, jotka blogeihinsa ja keskusteluihin noita juttulinkkejä ja omia näkemyksiään kirjoittaa. Meikäläinen vaan sitten välittää niitä täällä eteenpäin. :)

  Ohessa viiden minuutin haastis noin viikon takaa. Capsien kotisivujen toimittaja Mike Vogel haastattelee Hersheyn suomalaista pakkiparia:

  http://capitals.nhl.com/team/app/?service=page&page=PodcastPlayer&pid=41&iid=3957
   
 19. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Veikkaan, että Samin ylös kutsuminen voi olla nyt lähempänä kuin kertaakaan tällä kaudella, sillä Caps GM McPhee oli seuraamassa Hersheyn viimeisintä peliä, jossa Sami keräsi jälleen mukavasti niin tehoja (0+3) kuin kehuja. Toki oli ymmärtääkseni syypää yhteen vastustajankin osumaan, mutta kuitenkin esitys jäi positiivisen puolelle.

  Syy miksei Lepistöä ole vielä kutsuttu ylös on varmastikin siinä, että Capseilla on koko kauden ajan ollut 8 pakkia valmiiksi jo ylhäällä. Lisäksi joukkue on pelannut valmentajanvaihdosta lähtien (marraskuun loppupuolta) todella hyvin, joten muutoksia kokoonpanoon ei ole tarvinnut tehdä. Samin pahaksi onneksi hänenkin loistavat esitykset alkoivat oikeastaan sen jälkeen kun Boudreau kutsuttiin ylös Capsien valmentajaksi. Boudreau on kyllä antanut Lepistöstä sen suuntaisia lausuntoja, että kun farmista tarvitaan pelureita niin Leppä on ensimmäisten joukossa varmasti.

  Tällä hetkellä Capseilla on vain kuusi pelikuntoista pakkia ylhääällä, joten jos joku nykypakeista alkaa rypemään peliesityksissään, niin tuolloin voisi kutsu käydä.

  Lainaus:
  Missäs näin positiivisia lausuntoja on annettu? Itseltäni on päässyt menemään ohi silmien.
   
 20. Sir Smuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Florida Panthers
 21. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 22. Seti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikös se riitä että muutama internetkirjoittaja sanoo näin.. ei vaan. Jossain otteluraportissa häntä ylistettiin kovasti. En nyt löytänyt tuota tähän hätään.

  Viime yön matsissa Capsin Tom Poti loukkaantui 1. erässä, ja vetivät loppumatsin viidellä pakilla. Listattu Day-to-Day, joten voipi olla että Sami lennätetään tänään Floridaan, jossa Caps pelaa huomenna ja heti perään Tampassa lauantaina. Erskine, jonka varamieheksi Sami alunperin hälytettiin, pelasi yli 22 min, joten hän ainakin lienee liki täydessä iskussa.
   
 23. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Vaatii ilmaisen rekisteröitymisen mutta tässä juttua Lepistön debyytistä.

  Lainaus:
  Tänä viikonloppuna Lepistö on kutsuttu taas Capitalsien mukaan ja voi olla että peliaikaa on luvassa tänään Hurricanesia ja/tai huomenna Devilsiä vastaan.
   
 24. eh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frank Turner Hockey Club
  Pistetili auki NHL:ssä. Rannelaukaus viivalta, ohjaus, Lehtosen kainalosta kiekko tolppaan, Laich lapioi vastustajan takapuolen kautta maaliin, joka hetkeä myöhemmin liukuu pois kannattimiltaan. Ei ehkä kaunein maali tai syöttö, mutta syöttöpiste kuitenkin.