Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Sakari Salminen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 29.04.2016 klo 15.51.

 1. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Salminen oli tänään edelleen huono. Koko kauden kauhein floppi, koska Keränen oli arpa. Sakarin piti olla pelimies. Hyi.
   
 2. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä voi muuten olla totta. Jotain sairasta lojaliteettia ja Jalosen uskoa siihen että "kun se kerran EHT:lla sujui niin...."
   
 3. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  On muuten Salminen aivan uskomattoman huono tällä hetkellä ja mitä tekee Jalonen, antaa yv aikaa!! En voi käsittää miten ylipäänsä mahtuu pelaavaan rosteriin. Miksi ei Gymer pelaa tällä paikalla, Jalonen miksi ei?
   
 4. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Syyttävä sormi osoittaa tässä tapauksessa Helmistä, joka peluuttaa hyökkääjät ja vastaa yv-pelaamisesta. Hänet voisi työntää samaan junaan Salmisen kanssa, jääköön tampereen kohdalla pois.
   
 5. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No ei todellakaan osoita. Vaikka olisi Hjallis kertonut, että laita Salminen sinne, niin mikään idea ei toteudu ilman päävalmentajan siunausta. Ihan vitun naurettavaa syytellä jotain kakkoskoutseja, kun jengissä ei toimi yksikään asia. Puolustuspeli on ihan hirvittävää paskaa, samoin hyökkäyspeli ja av.. Helmisen vika. Jepjep.
   
 6. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mitä helvettiä Jalonen tarvitaanko tässä joku Eteläpäädy "Salminen ulos"-lakana ennen kuin jotain tapahtuu???

  Olin tv:n varassa tänään ja satuin puhumaan puhelimeen kun Mäkinen kommentoi että Genoway olisi selvästi huutanut/osoittanut Salmiselle omassa päässä että "tee nyt jotain helvetti" tai vastaavaa. Huomasiko joku tämän paremmin?

  Ei tosin ollut Genowayn iltakaan mutta ihan absurdia että toi Salmisen vetelyys on täysin räikeästi kaikkien nähtävillä. Joukkuehenki ei voi kauheasti kohentua, ja kakkosyyveestähän lähtee automaattisesti tehot niin pitkään kuin Sakari siellä on tekevinään jotain.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017 klo 20.36
 7. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tänään oli mielestäni aika osuva peli tuolle ylläolevalle. Toinen yritti, pelasi mielestäni oikeinkin hyvin ja olisi voinut tehdä kaksi-kolme maaliakin, mutta koska apina selässä niin 0+0.. Kuitenkin. Haluaa pelata ja onnistui luovimaan tonteillekin. Koko ketju hyvä.

  Toinen taas.. Niin. Pelasko edes?
   
 8. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Hyvä Sakke!
  Hyvää perustekemistä, kuten aina.

  Tästä on hyvä jatkaa!
  (...ihan jossain muualla)
   
 9. Wilburg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen jalkapallomaajoukkue, Jokerit, HJK
  Tulkaa ny porilaiset hakee tää lapanen pois. Oksettavin Jokeri pitkään aikaan. Nousee verenpaine joka kerran kun Salmisen paita näkyy liihottavan jäällä.
   
 10. Gemondo Jäsen

  Ja tuosta Hishon-Salminen-parivaljakosta pisti silmään (korvaan) se että Mäkinen&Niemi -duo keskittyi koko ottelun ajan Hishonin dissaamiseen, ja hän oli se jota vaadittiin vilttiin kolo ottelun ajan.

  Kun taas omasta mielestäni tämän päiväisessä matsissa Hishonin esitys oli noin 13 kertaa positiivisempi kuin Salmisen, joka olisi joutanut penkin päähän heti ensimmäisessä erässä.
   
 11. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Genoway tosiaan tänään huusi pää punaisena Salmiselle. Geno laittoi kiekon ränniin siten että Jokereiden pelitavassa siellä pitäisi olla laitahyökkääjä hakemassa kiekkoa. No Salminenpa seisoskeli jossain ihan muualla. Kuvaavasti Salmisen kenttä oli varsinkin 1. ja 2. erässä koko ajan paineessa omassa päässä. Näillä esityksillä ei ansaitse edes niitä poppareita sinne katsomoon.
   
 12. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hishonin tekeminen on ihan eri luokkaa kuin Salmisen. Hishon yrittää, tekee asioita oikein, mutta ei vain saa syystä tai toisesta onnistumisia. Sakke taas päinvastoin ei tee oikeastaan mitään, seisoskelee, jakaa huonoja syöttöjä ja menee selkä suorana vaihtoon.

  Kerran kerrasta pitäisin Hishonin ennen Salmista.
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Hishon häviää kaikki kaksinkamppailut ja tekee paljon vääriä ratkaisuja eli on huono. Silti selkeästi enemmin Hishonia katselee kentällä kuin Salmista ja molempien edelle menee KiVan vahvistukset...
   
 14. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Ei Salminen ihan noin huono ollut mitä sanotaan. Vähäisellä yv-ajallaan kuitenkin loi pari maalintekopaikkaa. Yritystä kuitenkin vielä löytyy, niin jospa se itseluottamus sieltä löytyy ennen playoffien alkua parin onnistumisen kautta. Genowayn ränniin olisi varmaan pitänyt ehtiä, mutta siinä oli pitkään kamppailutilanne ja silloin laituri ei voi mennä laitaa vasten odotteleen syöttöä jos kiekko ei ole varmasti omalla joukkueella.

  Salmiselta odotan itsekin enemmän, mutta antaa pelien näyttää ja annetaan vielä mahdollisuus kun pelejä on jäljellä.
   
 15. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Tänään SS29 pelasi parhaimman ottelunsa viimeiseen kymmeneen peliin. Nyt jo melkein kolme onnistunutta suoritusta. Tästä on hyvä jatkaa. Jaksuhaleja!
   
 16. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Vieläkö joku on sitä mieltä että tämä höpönassu pitää edelleen pitää kokoonpanossa? On tää huikea upgrade Juhikseen, not.

  Hishon edes yrittää, Salminen ei tee edes sitä.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2017 klo 21.20
 17. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Salminen pliis, tee nyt miehen työ ja pakkaa ite ne sun kamat ja lähde. Mene kauas pois, ihan sama minne mutta mutta älä ikinä enää pelaa Jokerit-paita päällä.

  Jalonen herää nyt jo, kun pleijaripaikkaa ei tule niin päästä meidät pahasta ja vapauta Gymer tai kuka tahansa A:sta pelaamaan Salmisen minuutit. Vähenisi yleisön kiduttaminen edes vähän.
   
 18. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Ihan oikeasti luulin että Sakke korvaa Juhiksen... Menee kyllä jo samaan kategoriaan Keräsen kanssa. Taisi olla ne Torpedo-vuosien pisteet lähinnä hyvien ketjukaverien ansioita. Jalonen rankaisee virheistä Genowayta, Kuldaa, Jaakolaa ja Hishonia. Ei tule mieleen että Sakke olisi ollut viltissä peliäkään..
   
 19. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Lainaus:
  Ensimmäiseen ehdoton kyllä, mutta toiseen ei.

  Sakkehan pelasi oikeasti parhaimman pelinsä pitkään aikaan, mutta kun liiga ja joukkue ovat täysin väärät. Sakke oikeasti yritti, ihan oikeesti yritti....
   
 20. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Juu. A-junnuissa ois tolla effortilla tullu tulostakin
   
 21. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Koska potentiaali. Kaikki tietää, että se potentiaali on olemassa, mutta onhan tuon kaverin nykyinen vire niin jäätävä, että sitä potentiaalia saa kaivaa Siperiasta asti. Tavallinen Sakke Salminen haastaisi jalalla, lentäisi kentällä ja uskaltaisi välillä laukoakin. Jokereissa pelaava Sakke Salminen on arka, ulkona pelistä ja muutenkin aika mitäänsanomaton ilmestys. Edellinen heikosti mennyt kausi heijastuu nykypäivään ikävällä tavalla eikä valmennus ole saanut kaverista juuri mitään irti. Jollain tavalla fanitin Salmista ennen Jokereihin tuloa, mutta pikkuhiljaa alkaa fanitus laantua..
   
 22. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sellaista valmennusvelhoa ei olekaan joka noilla senttereillä saisi Salmisesta sen enempää kuin kenestäkään muustakaan laiturista mitään tehoja irti.
   
 23. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Kyllä senttereissä täytyy olla vika, kun SS29 lentää kuin leppäkeihäs kulmassa, jos vastassa on mies eikä B-junnu. Niin sen täytyy olla.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2017 klo 22.37
 24. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ja senttereissä on sillonkin vika kun SS seisoo siellä kulmassa yrittämättä edes mennä kiekkoon, koska vastustajaakin kiinnostaa se. Tai kun SS seisoskelee omassa päässä maila puuskassa ja seurailee katsellaan kun loput 4 yrittävät riistää kiekkoa pois vastustajalta ja lopulta se SS:n toisesta aallosta tullut kaveri iskee maalinedustalta kiekon sisään.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Käsi pystyyn myös täällä virheen merkiksi. Vaan ei edelleenkään ole ikävä pellaajaa. Ei sekään ollut palkkansa arvoinen.