Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Sakari Salminen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 29.04.2016 klo 15.51.

 1. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Ensikauden rosteria rakentaessa Kurri ja Vuorinen voisivat painottaa luonnetta enemmän. Ymmärrän tietynlaisen pehmeyden joukkueelle korvaamattomien pelaajien kohdalla tiettyyn pisteeseen asti, mutta nämä Keräset, Hishonit ja Salmiset eivät tuo tai eivät tuoneet mitään sellaista ominaisuutta Jokereiden pelaamiseen, että heidän tulisi pelata arasti vältellen kamppailupelaamista. Jos kyse kamppailupelaamisen vaatimattomuudesta johtuu muusta kuin luonteesta voi sitä treenata. Mitään edistymistä näiden pelaajien kohdalla ei ole kauden aikana tapahtunut, joten kyse ei ole musta kuin luonteesta ja arkuudesta. Tällaiset kanit voi huoletta päästää takaisin luontoon ja koloonsa piiloon.

  Uusien hankintojen painopiste siihen, että ainakaan luonteesta ei jää homma laahaamaan. Samalla ehkä tälle kaudelle tyypilliset ohipelit vähenisivät huomattavasti.
   
 2. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hishon, Niemi sekä Salminen olisi potkittava pois kokonaisuudessaan, jos Jokerit haluaa säilyttää jonkinlaisen uskottavuuden. Pelaajille (sekä faneille&yhteistyökumppaneille) pitäisi näyttää, ettei Jokereihin voi tulla vain surffailemaan ja nostamaan rahaa. Etenkin Niemi&Salminen ovat niin haluttoman näköisiä kentällä, että joka kerta vituttaa, kun jompi kumpi näistä sankareista luistelee jäälle. Hishonin pelissä näen edes jotain yritystä, mutta mistään ei vain tule mitään.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jokereissa on kiinnitetty huomattavasti huomiota siihen, että on ns hyvä jätkä kopissa. Nyt haaviin on sattunut liikaa pehmeitä arvoja. Voitontahtoa pitää korostaa seuraavissa hankinnoissa.
   
 4. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toivottavasti ensi kauden hankinnat osuvat paremmin kuin tällä kaudella. Varsinkin, kun ottaa huomioon kommentit ennen kautta: "Halusimme nuorentaa joukkuetta ja saada lisää luisteluvoimaa, kokoa, kamppailuvoimaa, kovuutta ja maalinedustatylyyttä. Pyrimme saamaan joukkueeseen sellaisia pelaajia, joille kamppailu ja fyysisyys on luontaisempaa."
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Listasta jäi puuttumaan tahto ja kovuus unohtui matkan varrella.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Bingo!

  Juuri tämä kolmikko pitäisi seuraavaksi potkia helvettiin. Mitään kehitystä ei ole tapahtunut ja vaikea uskoa että tapahtuukaan...
   
 7. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Aaltosen pelaamisesta näki huonoinakin päivinä että taso riittää KHL:ään ja Juhiksen näki kentällä myös niinä huonoina päivinä ja parhaina päivinähän tuo pystyi yksinään tekemään kiusaa kenelle vain ja pystyi ratkaisuihin sekä oli äärettömän viihdyttävä kikkailija. Salmisen kohdalla tarvii miettiä oliko mies edes kentällä ja tekemisen tason riittävyydestä ei ole mitään varmuutta. Se on totta että Salminen on tasaisempi suorittaja kuin Aaltonen, harmi vain että Salmisen suoritustaso on tasaisen paska eikä mitään valoa ole tunnelin päässä ollut nähtävissä. Mitä enemmän pelejä on kertynyt sitä syvemmälle paskaan Salminen on suoritustasonsa tiputtanut. Jos otteet ei parane ja Salminen ei löydä loppu kauden aikana itsestään jääkiekkoilijaa niin potkisin miehen tän kauden jälkeen pois.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jos Salmisen potkuista kauden jälkeen ei ole jo päätetty, niin myös toimistolle kenkää.
   
 9. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Salminen on pelannut tällä kaudella YHDEN matsin ihan kauden alussa, jossa mies näytti vahvistukselta. Silloin kaveri suorastaan lensi pariinkin otteeseen pakkien välistä läpiajoon. Ehdin jo ajatella että "huhhei mikä pelimanni". Valitettavasti se pelimies ei syystä tai toisesta ole saapunut enää sen pelin jälkeen hallille ja pelipaitaa on kantanut kaverin varjoisa ja kontaktiapelkäävä hissuttelijakaksoisolento :(
   
 10. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yksi kaikkien aikojen surkeimmista pelaajista Jokereissa. Toivottavasti jää Kiinaan yhdessä Jaakolan kanssa.
   
 11. tumba17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit jo vuodesta 1971
  Juha-Matti Aaltosen tilalle palkattiin Salminen ja Keränen, aika putkeen meni nämä hankinnat. Liksaa maksettu varmasti melkein tuplasti sen mitä Aaltoselle ja tuloksena on Keräsen sopparin purku ja Salmisen 5 maalia ja paskaa peliä.
   
 12. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jaloselle ja Helmiselle maksetaan varmasti vähintään sama kuin Erkalle ja Kaskiselle ja tuloksena on paskaa peliä ja epävarmuus edes playoff-paikan saavuttamisesta. Aika putkeen meni nämä hankinnat.
   
 13. sporttipappa Jäsen

  Se unohtuu joskus Salmisen niitä hyviäkin KHL-kausia tilastojen mukaan tarkastellessa, että tällä oli ketjukaverina Jarkko Immonen. Kuten Kapanen, Immonen on niitä "täydellisiä" keskushyökkääjiä joka teki jalan vielä riittäessä ketjukavereistaan parempia pelaajia. Kun nämä kaksi lähtivät eri suuntiin, Salmisen tehot laskivat aika karusti.

  Pointtini tässä on, että Salminen olisi tarvinut menestyäkseen tällä kaudella Jokereissa keskushyökkääjäksi koodinimi Immosen/Kapasen. Reginin kanssa homma ei toiminut. Harmi. Osin siis menee toimiston piikkiin kun ei Salmisella breikannut, mutta kyllä Salmisella on ihan peiliin katsomisen paikka, miksi ura on ollut pelkkää laskusuuntaa viimeiset kaudet.

  Pakko myöntää, että ikävä on ollut Nuha-Matti Aaltosta tämän kauden Jokereissa.
   
 14. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Montako onnistunutta suoritusta tänään? Montako menetettyä kiekkoa?

  Ainakin yksi tilanne, jossa salminen taklattiin, selkä suorana vaihtoon ja toisessa päässä helähti. Toinen tilanne, selkä suorana omalle alueelle ja vapaaksi jäänyt pelaaja heläyttää maalin.

  Oksettava pelaaja.
   
 15. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Gymer kentälle ja Salminen poppareille. Salmisesta ei ole mitään hyötyä Jokereille.
   
 16. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  On siitä Salmisesta ollut parikymmentä pistettä enemmän hyötyä Jokereille kuin Gymeristä. Tosin niin kauan, kun joukkueessa on vain yksi sentteri, on se ihan yhdentekevää ketä siellä laidoilla surffailee.

  Muistelen viime kaudella, että Aaltosen huonoutta käännettiinkin itse asiassa hyvyydeksi ja valmennuksen osaamattomuudeksi peluuttamisen osalta, kun alettiin katsomaan peliaikoja ja peliaikojen vaikutusta pisteisiin. Eikö ole ihan reilua ottaa samantyyppinen vertailu Salmisenkin kohdalla esiin?

  23.8.-17.10. jääajan ollessa selvästi 15 minuutin paremmalla puolella tuli seuraavanlaista tulosta (2 peliä alle 15 min):
  20 peliä, 15 pistettä, +4
  Huom. viimeiset 10 peliä ennen peliajan pysyvää tippumista 2+7.

  19.10.-16.1. jääajan tippuessa alle 15 minuutin (9 peliä 26:sta peliaika yli 15min, joista isoimpana 17.26. Suurin osa peleistä 12-15min välissä):
  26 peliä, 6 pistettä, +1

  Eli onko taas valmennuksessa vika, kun ei osaa peluuttaa Salmista oikein? Vai toimiiko tämä logiikka ainoastaan Aaltoseen? Oliko kenties alkukauden tulokset olleet liian heikkoja Salmisella, kun piti pudottaa pysyvästi jääaikaa? Eikö 9 pistettä 10 peliin riitä tai alkukauden 0,75 pistettä per peli tahti? Seuraukset ainakin ovat olleet aika jäätäviä huonoudessaan.

  Kyllä tuossa on edelleenkin se ykkösketjun tai vähintään kakkosketjun tehoihin pystyvä laituri, kun vierelle vaan annetaan kunnollinen sentteri. Lisäksi pitäisi päästä jäälle tekemään niitä pisteitä, eikä vain istuttaa penkillä nelosketjun peliajoilla.
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Minkälainen sentteri Salmisen kuuluisi mielestäsi saada, jotta voitaisiin olettaa paluuta ns. omalle tasolle ja odottaa pisteitä? Kävisikö esim. Petteri Wirtanen?
   
 18. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Esimerkiksi ensimmäisen kauden Niko Kapasen tasoinen sentteri, jonka kanssa Aaltonen pelasi parhaan jaksonsa Jokereissa. Tai vaikkapa Regin, jonka kanssa peli olikin alkukaudesta omalla tasollaan. Muita pelaamaan kykeneviä senttereitähän Jokereissa ei ole.

  Yritätkö kuitenkin nyt kiertotietä vinkata, että sama logiikka ei toimi Salmisen kohdalla kuin Aaltosen? Alkukaudenhan Salminen pelasi suurinpiirtein omalla KHL-tasollaan, jota oli pelannut jo pari edellistä kauttakin KHL:ssä, 0,75 piste/peli tehoilla. Kun peliaika tippui, loppui myös tehot.

  Kävin nyt nopeasti myös läpi alkukauden 19 pelin (1 peli meni ohi tai en löytänyt kokoonpanoa) sentterit Salmisen osalta ja niissä on aloituksessa ollut sentterit seuraavasti: Regin 11 peliä, Niemi 6 peliä, O'Neill 2 peliä. Oliko noi alkukauden tehot väärin tehtyjä kenties tai ei hyväksytä vääränlaisesta sentteristä johtuen tai ehkäpä, koska ei pelannut Wirtasen kanssa?
   
 19. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Voidaan toki lisätä sentterit myös Salmisen heikommalta ajalta, kun Jalonen päätti pienentää peliaikaa ja siirtää Salmisen laatusentteriden rinnalle:

  Niemi 11 peliä
  Hishon 10 peliä
  Pihlström 2 peliä
  Mäki 1 peli
  Keränen 1 peli

  Kun valmennus ottaa peliajan pois tehtyäsi viimeiseen 10 peliin 9 pistettä ja koko alkukaudella 15 pistettä 20 peliin ja lisäksi siirtää vielä noiden Crosbyn kopioiden laitaan pelaamaan, ei pitäisi olla kenellekään mikään yllätys, että tehot häviää kuin tuhka tuuleen. Mutta "ymmärrän" kyllä oikein hienosti, että samaa logiikkaa ei voi käyttää Salmiseen kuin millä perusteltiin Aaltosen "hyvyyttä" ja laitettiin syy valmennuksen harteille.
   
 20. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Toiseksi parhaanpas. Tai no, riippuu jakson koosta. Jos lasketaan 15 peliä, niin 1. kauden alku oli paras yli 1 ppg:llään, jos 30 peliä, niin 2. kauden loppu oli paras jakso.

  Lainaus:
  En. Yritän huomauttaa, etten perustanut mitään argumenttiani Aaltosesta yksinomaan peliajan määrään, vaikkakin se toki oli yksi keskeisistä asioista jotka tuli ottaa huomioon. En lainkaan epäile etteikö asian laita olisi samankaltainen Salmisen kohdalla.

  Salmisen ongelma Jokereissa liittynee osaltaan joukkueen kasaamisen ongelmaan, joka menee paljon syvemmälle kuin pelkästään senttereihin. Se tarkoittaa, että ylempiin kenttiin soveltuvia samankaltaisia pelaajia oli tälle kaudelle liikaa. Salminen, Keränen, Jormakka, Niemi ja Hishon uppoavat käytännössä jokainen enemmän ja vähemmän samaan kategoriaan. Optimitilannetta haettaessa liian moni joutui itselleen outoon rooliin. Salmisen kohdalla kävi niin, että kun Nellin, Jessen ja Reginin yhteispeli alkoi toimia, tie ykköseen nousi pystyyn eikä samanlaista virettä löytynyt (ei varmaankaan ole edes mahdollista löytyä) muualta.

  Tosin mun on huomautettava, että Salmisen alkukauden vire on sekin kyllä vähän tilastoharha, kun miettii miltä peli oikeasti näytti. Jokereiden ykkönen ei ollut mikään armoitettu syömähammas eikä Salminen mitenkään erottuva pelaaja. Pisteitä tuli ns. Yllättävän paljon.
   
 21. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No, eiköhän tässä ole taas riittävästi Aaltosesta tälle päivälle. Siinä me ei koskaan kuitenkaan päästä jakamaan samaa mielipidettä. Peliajan vaikutus tehoihin on kuitenkin molemmilla melko selkeä, ainakin tilastoja katsomalla. Palataan siis Salmiseen.

  Lainaus:
  Tästähän me taas ollaan jotakuinkin samaa mieltä. Osittain huonosti koottu joukkue, jossa vielä liian moni kriittinen palanen petti. Sentterien kyvyttömyys tosin on hankaloittanut jokaista pelillistä asiaa tällä kaudella. Kenties osasta noistakin pelaajista olisi saatu enemmän irti osaavan sentterin rinnalla, otetaan esimerkkinä vaikka ensimmäisen kauden Koukal ja Kapanen. Lokomo ei sekään ollut mikään malliketju rakenteen kannalta, vaan siinä oli kolme taitavaa mikkihiirtä ilman yhtään rouhijaa. Sekin voi toimia, jos on taitoa ja kemiat pelaa.

  Lainaus:
  Tässähän on myös pieni harha. Nellin, Jessen ja Reginin yhteispelihän ei alkanut toimia, vaan ainoastaan Nellin ja Reginin. Tässä hyvänä huomiona on Joensuun tehot 10 peliä ennen ja jälkeen Salmisen. 10 viimeistä peliä Salmisen kanssa 7+4. 10 seuraavaa peliä, kun Salminen vaihtui O'Neilliin 0+3. Koko kaudella Salmisen hyvän ja huonon jakson ajalla Joensuun tehot ovat olleet 12 pelissä 8+4 ja 19.10. jälkeen 29 pelissä 5+7. Salmisen vaikutus Joensuun peliin ja tehoihin on myös siis melko ilmeinen tai kenties vaikutus on enemmänkin molemminpuoleinen lisättynä Reginillä. Sen sijaan O'Neill otti noilla kohdin sen vauhtiloikan eteenpäin ja alkoi näyttää pelaajalta myös tehojen puolesta. Eli yksi mies sai lisätehoja (O'Neill), yksi piti ne ennallaan (Regin) ja kaksi menetti tehonsa (Salminen & Joensuu). Siirron hyödyllisyydestä voi siis olla montaa mieltä.

  Lainaus:
  Pelaajia on erilaisia. Jotkut kikkailevat jatkuvasti ja heittävät näyttävää lättyä, eivätkä saa mitään tehoja aikaiseksi. Toiset ovat aivan näkymättömiä, mutta iskee kerran pelissä kiekon häkkiin ja syöttää toisen. Jotkut ovat vähän molempia. Salminen on kyllä näyttänyt menneellä urallaankin etteivät ne pisteet ihan vahingossa ole tullut.
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Verrattaessa Lokomoa tämän kauden mahdollisiin vastineisiin tulee huomata, että Jokereissa ei ole tällä hetkellä yhtäkään vastaavaa tai vastaavalla tavalla samantasoista pelaajaa. Regin toki kävisi hienosti Koukalista, mutta siinäkin profiili on eri. Jotta noin roolitettu ketju voi toimia noin hyvin, tarvitaan noin hyviä pelaajia. Moses oli KHL:n kaikkien aikojen paras maalintekijä, Omark taatusti kaikkien aikojen paras pelintekijä Jokereissa ja Koukalin kiekoton pelaaminen hakee edelleen vertaansa Jokereiden KHL-aikakaudella. Ts. kyse oli muustakin kuin "vain" kemiasta. Vastineita ei yksinkertaisesti ole tällä kaudella.

  Lainaus:
  Kenties puhtaan tilastollisesti näin, mutta osaltaan tähän vaikuttaa myös Joensuun muuttunut rooli. Salminen ei ollut maalintekijän roolissa hyvä (eikä luontainen) joten Jesse tuli tehneeksi maaleja. Nelli puolestaan sai maalihanansa auki ykkösketjussa (samoin Regin noihin aikoihin), jolloin Jessen rooli muuttui olennaisesti. Se on kuitenkin selvää, että ykkösen alla tapahtuneen tehottoman pörräyksen merkitys Salmisen irroittamiseen oli isompi kuin Salmisen otteiden, tätä en tarkoita kiistää.

  Lainaus:
  Oletko tutkinut miten Jokereiden voito-häviö suhde muuttui tuolla ajalla, esim. 20 pelin otannalla 50-50? Se olisi mielenkiintoinen tilasto myös.

  Lainaus:
  Toki, Immosen kanssa siinä ykkösessä. Sen jälkeen on mennyt huonommissa liigoissa paljon heikommin. Nyt en ala vertaamaan Aaltoseen :)
   
 23. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Salmista on koitettu peluuttaa Reginin vierellä tuon alkukauden jälkeen, tulos oli ihan yhtä paska kuin ollaan nähty jo ikuisuus. Salminen on yksi paskimmista kiekkoilijoita tän kauden Jokereissa ja helvetinmoinen downgrade Aaltoseen. Popparit olisi ainoa paikka mihin Salmisen nykyisillä esityksillä pitäisi päästä, tosin sielläkin Salminen todennäköisesti kaataisi naapurin popparit ja ei osuisi syödessä edes omaan suuhunsa.

  Jos väittää Salmisen pelaavan hyvin, niin ei ole katsonut pelejä.
   
 24. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En ole jaksanut moista tehdä. Puhtaasti veikkaamalla sanoisin, että muutos ei ole kovin suuri ja toki 20 pelin otannan tuloksiin saattaa vaikuttaa myös vastustajien taso. Koko kauden joukkueessa on kuitenkin toiminut vain 1 ketju, joka ei ole saanut alempaa juuri mitään taustatukea. Eli isossa kuvassa merkittävä ongelma on pysynyt koko kauden riippumatta siitä, onko Salminen vai O'Neill 1-ketjussa Reginin vierellä. Muiden sentterien vierellä ei ole tehoilusta tullut kenelläkään yhtään mitään.

  Lainaus:
  Kyllä mä vahvana näyttönä näkisin viime kautta edeltävät 5 kautta, joista 2 vietetty KHL:ssä ja 3 Liigassa. Pistekeskiarvot noilta kausilta: 0,79 - 0,87 - 1,02 - 0,89 (KHL) - 0,78 (KHL). Aika harvalla suomalaisella löytyy vastaavia tilastoja peräkkäisiltä kausilta ja ihan pelkkä Immonen ei käy selitykseksi noille tehoilla. Useimmiten myös kun pelaat hyvin ja teet tehoja, pelaat keskimäärin parempien ketjukavereiden kanssa, eli se selitys pelkkien ketjukavereiden hyvyydestä on jokseenkin kulunut.

  Noiden kausien jälkeen tuli toki toi yksi rikkonainen kausi puoliksi Sveitsissä ja loppukausi Ruotsissa, jotka nekin menivät vielä siedettävällä 0,58 ja 0,5 keskiarvoilla. Mitkä olivat ne liigat missä Salmisella on siis mennyt paljon heikommin? Kuudella peräkkäisellä kaudella on yksi keskinkertaisempi kausi joukossa, niin pelaaja ei ole tasoaan todistanut riittävästi?
   
 25. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, lisäsinhän tuohon ylemmäs jo Salmisen sentterit siirron jälkeiseltä ajalta, kuten saatoit huomata. Pidän kuitenkin oikeuden itselläni muutamaan huolimattomuusvirheeseen, koska tein listan melko nopeasti. Kokonaiskuvaa yhden tai kahden pelin virhe ei kuitenkaan muuta mihinkään.:

  "Voidaan toki lisätä sentterit myös Salmisen heikommalta ajalta, kun Jalonen päätti pienentää peliaikaa ja siirtää Salmisen laatusentteriden rinnalle:

  Niemi 11 peliä
  Hishon 10 peliä
  Pihlström 2 peliä
  Mäki 1 peli
  Keränen 1 peli"

  Mainitsitko, että Salmista on siis koitettu peluuttaa Reginin vierellä tuon alkukauden jälkeen vai mitähän tarkoitit sillä? Milloin niitä kokeiluja on ihan konkreettisesti tapahtunut? Toki kokoonpanot elää joskus pelin aikana ja saattaa ajoittain osua Reginin kanssa samaan aikaan kentälle, mutta eipä tuossa nyt mun silmiin mitään kovin aktiivista yritystä ole ollut peluuttaa Salmista Reginin kanssa.

  Lainaus:
  Aaltosen vertailuun en jaksa lähteä. Voit itse todeta historiasta minkälaisilla pistekeskiarvoilla kyseiset pelaajat ovat suoriutuneet Liigassa ja KHL:ssä ennen tätä kautta ja vetää siitä johtopäätökset oman mielen mukaan.

  Salminen on kyllä tällä kaudella ollut huono tai vähintään pettymys, mutta yksi paskimmista? On kuitenkin edelleen sisäisessä pistepörssissä 4. sijalla. Kyllä siellä mun silmiin osuu aika monta huonompaakin pelaaja. Jokereissa on tällä kaudella ollut lähinnä huonoja, epäonnistuneita sekä alisuorittavia pelaajia. Hyviä on ollut vain muutama.