Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Sakari Salminen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 29.04.2016 klo 15.51.

 1. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hah, joo. Kuten lainauksestakin näkee niin odotukset olivat korkealla. Minun kirjoissani kauden suurin floppi ennakko-odotuksiin nähden.
   
 2. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Kyllähän Salminen oli se taidollinen ykköshankinta. Ja jälkikäteen suurin floppi kun ei pystynyt sitä taitoaan montaa kertaa käyttämään. Toivottavasti sille on palkattu nyt kevääksi/kesäksi joku henkinen valmentaja niin jos sieltä edes pari apinaa tippuisi niskasta ennen ensi syksyä.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ammatinvalinnan ohjaaja sille pitäisi palkata.
   
 4. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mä oon edelleenkin samaa mieltä, että oli lähtökohtaisesti sitä 1-koria, johon Jokereilla on varaa. Onnistuminen nyt ei ihan sitten ollut "aivan" napakymppi, mutta on ihan hyvä huomioida myös suorat osatekijät floppaukselle: Niemi/Hishon/valmennus. Antaisin kuitenkin jatkaa ensi kaudelle sillä edellytyksellä, että Kurri hankkii joukkueeseen toisenkin sentterin Reginin lisäksi. Tällä kaudella Jokereissa oli vain yksi pelaaja, jota kehtaa kutsua laadulliseksi sentteriksi. Loput olivat jotain Liigan keskitasoa.
   
 5. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Mä jo ehdin toivoa että ko herra olisi saanut lähtöpassit, kun tämän näin taas nostettuna. No, ei sitten, vielä ainakaan.
   
 6. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Salminen oli yhdessä alkupään ottelussa täysin pitelemätön ja todella hyvä. Sen jälkeen ei mennyt koko loppukautena kaksinkamppailuihin oikeastaan lainkaan. Jos Sakari aikoo lätkän pelaamista täytyy itseä laittaa enemmän likoon. Vinkkejä voi kysellä vaikka O'Neilliltä.
   
 7. hokijopi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks
  Paremman sentterin kanssa uuteen nousuun?
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Pärjääkö se paremman sentterin kanssa paremmin kaksinkamppailuissa?
   
 9. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Ei, mutta saattaa tehdä viitisenkymmentä pistettä silti.
   
 10. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Kenenkäs kanssa Salminen pelasi tuolloin omalla KHL huippukaudella?
   
 11. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kummallakin kaudella ketjukavereina oli mitä ilmeisimmin Wolski ja Immonen suurimmaksi osaksi. Salmisella 10 pisteen kaula seuran toiseksi parhaaseen pistemieheen 13-14 ja seuraavalla kaudella 4 pistettä. Kyllä tuon tason sentteri pitäisi olla Jokereissa ihan mahdollinen ja Regin on kovempaa tekoa kuin silloinen Immonen. Wolskin silloinen taso pitäisi olla myös ihan saavutettavissa Jokereitten budjetilla, joskaan ei helppo tehtävä.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Nyt se saa kavereikseen Niemen ja Hishonin. JA mä arvaan kurrin kommentin: Pitää vaatia enemmän.
   
 13. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Taisi se jonkin pelin pelata myös Reginin ja Joensuun kanssa. Toki voi olla hankala jos pallotellaan paikalta toiselle. Totuus on kuitenkin myös se, että Salminen on noiden parhaiden kausiensa jälkeen enemmän tai vähemmän flopannut Euroopan kolmessa kovimmassa kiekkosarjassa (NLA, SHL ja KHL).

  Vaikea tapaus kaikkineen. Onhan potentiaali tiedossa, mutta ei tuolle voida enää ykköskorin paikkaa/palkkaa tarjota kun edelliset kovemmat näytöt ovat kaudelta 14-15.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jos jääkiekossa ei pärjää kaksinkamppailuissa edes vähää alusta, niin floppaaminen on varmaa. Salminen ei pärjännyt viime kaudella ja mun uskoni ei riitä kesän ihmeisiin. Se tulee olemaan ens kaudella yhtä "hyvä".

  Kiitos @Jeffrey , nyt tiedän, että floppaaminen oli vieläpä odotettavissa. Tunnen toki ylpeyttä siitä, että eilisen suuruudet tulee vetämään Jokereihin wiimeiset suuret hillot. Ihan niin kuin liigassakin. Perinteet elää Kurrin ja Vuorisen hellässä huomassa.
   
 15. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Miten Salminen olisi voinut pärjätä kaksinkamppailuissa kun hän ei edes mennyt niihin. Odotteli aina metrin päässä irtokiekkoja.
   
 16. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  @Mordjinn Salminen kai yritti esittää älykästä pelaajaa, liukua vapailla vesillä vailla ahdistuksen häivää. Ei oikein onnistunut.
  Sebastian Aho sen osaa, se poika tosin uskaltaa mennä tarvittaessa ahtaaseenkin paikkaan.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ahon poika tulee änärissä sieltä ahtaasta välistä kiekon kanssa melko usein pois, Salminen pykälää heikommassa sarjassa harvoin. Aho on joukkueensa tärkeimpiä pelaajia, joten melko kohtuutonta verrata tuohon meidän lapaseen.
   
 18. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  @Sako tarkoitukseni oli painottaa ns. peliälykkyyttä. Aho saattaa toisinaan näyttävän liukuvan jossain periferiassa, mutta muutaman sekunnin kuluttua tuo jäänosa osoittautuu merkitykselliseksi. Koska Aho. Salminen surffailee periferiassa ja mitään muuta ei seuraa kuin kiire omiin. Joku voisi sanoa, että vika on ketjukavereissa, minä väitän että Salminen pelasi väärässä sarjassa. Liiga, DHL, en osaa sanoa. Minusta tuntuu että kaverin pelinäkemys ei toiminut KHL-ympyrässä.
   
 19. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Jaa tällaisen puikkoihinko olisit Salmista jo laittamassa:
  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/78/65/1f/78651ff16a1f31e6d404e2510630d313.jpg

  Hänellä taitaa kuitenkin olla vähän liian pieni vatsa niihin hommiin. Ja sori off-topicista mutta pakko oli tarttua, kun oli sen verran hauska tuo yhden kirjaimen erhe.
   
 20. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  Oops ja hihi. Luultavasti rekka ei ruuhkiin juuttuisi, pitkin rauhallisia maalaisteitä ajeltaisiin. Tietysti johtoporras jossain vaiheessa alkaisi tulosvastuuta peräämään.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  OK.

  Salmiselta pitäisi lähteä syöttö ykkösellä, jotta edes voisi näyttää peliälykkäältä. Jos ottaa haltuun, niin joku ehtii iholle ja sitten on kiire omiin, aivan kuten totesit.

  DHL on Salmisen keino saada kiekko maaliin, kun lähettää sen pakettina. Muuten on myös ensi kaudella hiljaista.
   
 22. kini Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Wild
 23. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Kiva (NOT) kun kävit!
   
 24. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Vähän turhauttaa Saken tilanne.

  En epäile hetkeäkään, etteikö Salminen voisi parhaimmillaan edelleenkin olla 50 pojon ykkösen laituri ja hyökkäyspelin sielu. Nyt se oli sitä ehkä kymmenen ottelua vuodesta,. joten sopimuksen purkaminen käy kyllä järkeen. Sitä toivoisi, että Jokereissa jos jossain pelaajille saataisiin tarjottua optimaalinen tilaisuus ja olosuhteet onnistumiseen. Syystä tai toisesta Salminen ei kuitenkaan kyennyt edes melkein tasaiseen suorittamiseen ja homma jäi pahasti piippuun.

  Uskon, että Jensen on joka tapauksessa Sakkea parempi pelaaja, joten ei tässä joukkueen puolesta olla huolissaan. Olisin vain kovasti halunnut nähdä yhden suomalaisen tähtipelaajan Jokereissa. Nyt siellä on kolme parasta hyökkääjää ja vähintään toinen ykkösparin pakki ulkkareita. Pikkujuttuja toki.

  Tsemiä Luguun tai mihin ikinä onkaan matkalla. Mies parhaassa iässä voi kyllä saada uransa takaisin raiteilleen vielä.
   
 25. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei vaan eväät riittäneet , täysin oikea ratkaisu