Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPalaisuutta vaalimassa – joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Theofilus, 09.11.2015 klo 14.08.

 1. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Voisi olla, muttei ole. Liigamaaleja illan keltamustista kenttäpelaajista ovat urallaan tehneet Kaksonen, Mäkinen, Lappalainen, Backman, Sneck, Koponen ja Kettunen. Sen sijaan tällä kaudella maaleja on iskenyt vain yksi tänä iltana SaiPaa edustava hyökkääjä, Elmeri Kaksonen. Tähän frendisi varmaan viittasi.
   
 2. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuo SaiPan telakalla olevien pelaajien määrä on kyllä huolestuttava mutta kun tilanne on tämä niin eipä tuolla suuremmin väliä ole tässä vaiheessa kautta. Sen verran kyllä toivoisi, että siellä olisi edes muutama kärkipelaaja eli edes niin, että saataisiin yksi hyvä kärkikenttä ja loput voisi olla sitten junnuja tai että olisi edes ne kaksi kenttää kokeneempia liigapelaajia ja loput junnuja. Tää ei oikein palvele, että siellä on pari sellaista kokeneempaa jarrukentän pelaajaa ja loput junnuja. Mikäköhän Taipaluksellakin on taas? Vai eikö Saipa enää ota riskejä kenenkään pelaajien kanssa jos heillä on pikkuvammoja peläten riskiä, että siellä tulisi pahempia loukkaantumisia?
  Pärjäisköhän tällä kokoonpanolla edes Mestiksessä? Toivottavasti saisivat nyt edes maaleja aikaiseksi, se toisi junnuille lisää itseluottamusta.
   
 3. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No ei pärjäisi, tuohan on lähes A-junnujen joukkue joka on oman sarjansa häntäpäätä, pari mestistason pelaajaa, Elmeri ja liigatason maalivahti ei nosta joukkuetta edes mestistason ryhmäksi. Kun katsoo SaiPan kokoonpanon vuosi sitten tähän aikaan, niin itku ei ole kaukana, mihin on vuodessa tultu. :)
   
 4. Heretic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sputnikit
  Lainaus:
  Jep. Vaan käytiinpä silti noin vuosi sitten sillä ykköskokoonpanolla Espoossa ottamassa kuokkaan palkkaongelmien vuoksi tyhjentyneen Bluesin A-junnuilta.
  Elämä - ja kiekko - on ihmeellistä.
   
 5. DragMeDown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, New Jersey Devils
  Voisiko olla muuten niin, että porukkaa pidetään telakalla jopa puhtaasti taloudellisista syistä?
  Eli joku pienempikin kolhu -> saikulle -> vakuutuksesta korvaukset. Vai onko tuollainen kikkailu mahdollista?
   
 6. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Itse veikkaisin jotain tällaista tapahtuvan, mutta enemmän pelaajakohtaisella tasolla. Jos tulee pienempikin kolhu, ei välttämättä ole enää motivaatiota lähteä puolikuntoisena 1) raahaamaan tuota kivirekeä 2) riskeeraamaan seuraavaa kautta, pelattiin se sitten SaiPassa tai muualla. Veikkaisin, huom. veikkaisin osan näistä loppukauden saikkutuomioista johtuvan tällaisista hommista. Epäammattimaista? Ehkäpä, mutta miten muutenkaan tuossa urastaan huolehtiva pelaaja tekisi.
   
 7. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Kyllä se taitaa olla KELA joka maksaa sairaslomakorvauksia, vakuutus joka korvauksen maksaisi taitaa olla melkoisen hinnakas.
  Uskoisin, että loukkaantumisen ollessa sellainen, että peliura loppuu, niin silloin vakuutus maksaa varmaankin jonkinlaisen koulutuksen uuteen ammattiin?