Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPalaisuutta vaalimassa – joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Theofilus, 09.11.2015 klo 14.08.

 1. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt on varmaan aika avata tämäkin ketju, kun ensi kauden valmennusryhmä ja kapteeni on selvillä. SaiPa tiedotti hetki sitten koko liigauransa SaiPaa edustaneen Ville Kohon tehneen 2 vuoden jatkosopimuksen.

  Hassua kyllä, mietin tuossa äsken kuntosalilta tullessani, että näinköhän Koho lopettaa tämän kauden jälkeen kun vaivoja on ollut jonkin verran ja alkaa ns. uusi projekti. Luojan kiitos ei lopeta, vaan mies jatkaa keltamustan jengin vahvana kapteenina 2 vuotta eteenpäin ja SaiPalainen identiteetti alkaa olla hyvällä tukirangalla.

  Ensi kauden joukkue on muuten aika levällään. Nyt kun SaiPalaisuudesta puhutaan, niin märissä päiväunissani haaveilen Anssi Löfmanin kotiuttamisesta Jyväskylästä takaisin Lappeeseen, vaikkapa 4 vuoden sopimuksella. Ai ai. Siinä olisi sitten meidän seuraava kapteeni Kohon jälkeen. No, ei anneta rönsyillä liikaa ensi kauden suhteen.

  SaiPa kaudella 2016-2017 (9.11.2015)

  Jani Nieminen (optio)

  Simon Backman
  Miika Huhtanen (optio)
  Kalle Maalahti (optio)
  William Mäkinen

  Ville Koho
  Ville Järveläinen
  Joona Jääskeläinen
  Janne Kettunen (optio)
  Matti Järvinen
  Joni Suutari (optio)
  Ville Vainikainen (optio)

  X - "Löfman" - X
  Järveläinen - Järvinen - X
  Vainikainen - Koho - "Venäläinen"
  Jääskeläinen - Kettunen - Suutari

  No joo. Eipä noita ketjufantasioita varmaan kannata vielä tehdä sittenkään...
   
 2. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Ite toivon et ens kaudella ois useempi mies osastolta Vainkainen, Jääskeläinen, Kettunen, Zboril, Mäkinen, Pyykkönen ois vakiokooonpanon mies. Lipiäisen kotiuttaminen, mikäli Jussi ei jatka olisi kanssa kiva.
   
 3. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Enpä tosta Pyykkösestä tiedä, välillä vaikeuksissa. Saisi pelata vielä A:ssa/mestistä ensi kaudella..:-)
   
 4. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Eikös se ois vaan hyvä et ois liiga-tasolla ens kaudella...ei vaan realistista on kai odottaa et pääsis pari ottelua pelaamaan liigassa.
   
 5. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itse en toivo. On vain haitaksi menestymiselle, jos rosterissa on liikaa junnuja harjoittelemassa miesten pelejä. Tulos on sitten viime aikoina nähdyn kaltainen.
   
 6. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  SaiPalla on pari vuotta ollut sama ongelma, joukkueella on kaksi neloskenttää. Jos katsoo Liigassa menestyvien joukkueiden rostereita, niin niissä on korkeintaan yksi jarrukenttä. SaiPan budjetti on tietenkin huomattavasti pienempi kuin vaikkapa Kärpillä tai Tapparalla, joten pelaajahankinnat ovat paljon riskialttiimpia. Mielestäni Ville Järveläinen oli täksi kaudeksi hyvä haku, vaikka ei ole ainakaan tähän mennessä oikein onnistunut. Järveläisellä on kuitenkin potentiaalia saada kiekollisesti jotain järkevää aikaan. Sitä potentiaalia ei hirveästi ole esimerkiksi Hämäläisellä, Leivolla, Virkkusella tai Venäläisellä. Joukkue ei vain voi menestyä, jos hyökkäys on rakennettu siten, että kaksi ketjua pyrkii pelaamaan pääasiassa nolla-nollaa. Silloin kahdelle kärkiketjulle (tällä kaudella ykkösketjulle) jää liian suuri vastuu hyökkäystehoista, ja kun heille sattuu huono jakso, myös joukkueelle sattuu huono jakso. SaiPa on ollut pari kautta aivan liian riippuvainen muutamasta kaverista, mikä johtuu pitkälti joukkueen hyökkäysketjujen rakenteesta.

  Jos ensi kaudellakin kolmosketjussa pelaa esimerkiksi Leivo ja Venäläinen sekä nelosketjussa Hämäläinen ja Virkkunen, ei tavoitteena voi olla mikään muu kuin top-10 sijoitus. Jarruketjujen miehet pitää saada yhteen ketjuun, jotta joukkueella on tarpeeksi hyökkäysvoimaa. Kokoonpanon ulkopuolelle jääviä junioreita (mm. Kettunen ja Jääskeläinen) pitää uskaltaa rohkeasti nostaa kiekolliseen rooliin, jos loukkaantumisia tapahtuu. Niin menestyvät joukkueet toimii. SaiPassa loukkaantumisten tapahtuessa nostetaan joku vitun hämäläinen ketjuhierarkiassa ylöspäin ja otetaan juniori nelosketjuun pelaamaan 5 minuuttia ottelussa. Toivottavasti Santanen tuo tähän muutoksen. Jos joukkue pyrkii pelaamaan kiekkokontrollia, niin pelaajiston on myös istuttava siihen muottiin. Jankkasin tätä samaa asiaa jo ennen tätä kautta ja jouduin pettymään. Joudun todennäköisesti pettymään myös ensi kauden joukkueen osalta. Onhan se kiva nähdä joukkue täynnä näitä taistelevia jannuja, jotka ovat parhaalla liigakaudellaan tehneet n. 10 tehopistettä.
   
 7. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Niin, ehkä ja kenties nuo junioripuolelta tulevat valmentajat voisi tosiaan olla tässä avainsana ja se olisi viesti siitä, että omia nuoria aletaan enemmän ajaa sisään joukkueeseen. Sanomattakin selvää, että sieltä tulisi prospekteja saada aikaan jollain ilveellä, sillä liikaa ei ulkoapäin hankituilla vahvistuksilla voida yrittää luoda joukkuetta. Kuten jo jossain viestissä jossain ketjussa oli, niin monella paikkakunnalla on seuroissa omia kasvatteja huomattavasti enempi ja tulosvastuullisemmissa rooleissa. Tietysti määrätyillä seuduilla on se, että niitä nuoria haalitaan isommalla säteellä ja se on mahdollista kun ei ole niin paljon muita seuroja lähettyvillä ja sitten taas toisilla paikkakunnilla on väestöä enemmän ja sitä kautta myös nuoria jotka pelaa jääkiekkoa.

  Näkisin kanssa, että olisi aika hiton tärkeää, että SaiPassa määrätietoisemmin alettaisiin noita omia poikia peluuttamaan joukkueessa, vaikka siinäkin omat riskinsä löytyy. Jostain sitä kokemusta ja luottamusta on kuitenkin tultava ja mitä enemmän junnuja pääsee edustukseen, niin sitä enemmän sen olettaisi motivoivan myös niitä junnuja kun näkee mitkä on mahdollisuudet päästä eteenpäin ja Liigaan.
   
 8. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  No eipä siellä kyl hirveesti junnuja oo roikkunu kooonpanossa harjottelemassa. Edellisessä kymmenessä pelissä edellä mainitulta osastolta on kokoonpanossa oltu seuraavasti.

  Mäkinen 3 kertaa
  Vainikainen 5 kertaa
  Kettunen 3 kertaa

  eli ottelua kohden 1,1 juniori osaston miestä. Ilmeisesti ei siun mielestä pitäs sit peluuttaa ainuttakaan, mikäli junnujen vika et joukkue on tuollasessa suossa. (Tiedän, kärjistetty viesti tämä).
   
 9. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässä ollaan asian ytimessä. Suurin putsaus on tosiaan tehtävä osastossa Venäläinen, Hämäläinen, Leivo, Kuronen ja Virkkunen. Leivo voisi jatkaa ja ehkä Kuronen mikäli Santasella luottoa mieheen enemmän kuin Pexillä. Kahta sopimusta enempää ei miuluusti tuohon osastoon näkisi. Vainikainen voi hyvin korvata tuota osastoa.

  Junnuosaston (Kettunen, Jääskeläinen, Lipiäinen, Mäkinen, Zboril?) nostamisessa liigaan auttaisi kovasti Ketterän nousu Mestikseen. Monelle kuitenkin ensi kaudella Mestis isossa roolissa olisi oikeampi paikka kuin liiga pienessä roolissa. Liigan mukana sitten tarpeen mukaan. Jonkinlaisia haaveita Imatralla taitaa ainakin olla Mestiksen suhteen, toivottavast siellä ollaan ihan tosissaan.
   
 10. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lappalainen jatkaa kaksi seuraavaa kautta. Toivottavasti hyvä kehitys jatkuu, ero viime kauteen on kuin yöllä ja päivällä. Joo, hasardeja tulee edelleen, mutta onhan tuo ihan eri mies kuin vuosi sitten. Ei Laasti ensi kaudellakaan pakiston kiekollinen liideri ole, mutta jatkuvuutta on hyvä olla. Savon pojassa on lopulta aineksia hyviinkin juttuihin, vaikka keväällä toivoinkin optiovuoden käyttämättä jättämistä. Oikeassa ne siellä Kisakadun lämpöisessä officessa taas oli.
   
 11. adolf Jäsen

  x - x
  Mäkinen - Lappalainen
  Backman - Carson
  Maalahti - Huhtanen

  Voisi kuvitella että nuo Huhtasen ja Maalahden optiot tullaan käyttämään. Oli pelaajista mitä mieltä hyvänsä, mutta en usko että SaiPa tulee hankkimaan melkein koko puolustusta uusiksi. Carsonin jatko on epätodennäköistä, mutta eipä tuo haittaisi vaikka jatkaisikin. Kaksi kärkipakkia tuohon ainakin tarvii hankkia. Jatkaako Riikola ja Larsson? Eihän sitä tiedä, mutta kärkipakkeina he kuulostavat aikamoiselta.

  x - x - x
  x - Järvinen - Järveläinen
  Venäläinen - Koho - Virkkunen
  Leivo - Kettunen - Vainikainen
  + Jääskeläinen, Suutari, Zboril

  Hyökkäyksessä voisi luulla että junnuja otetaan ihan rohkeasti useampi kerralla mukaan. Voiko Järveläisen sopimuksen purkaa? Ei mitään käyttöä ollut ainakaan alkukaudesta. Virkkunen ja Leivo kuulostavat semmoisilta pelaajilta, että näille SaiPa tulee tarjoamaan jatkosopimukset ainakin. Venäläinen olisi myös ihan tervetullut jatko varmasti vieläkin monelle. Kuronen voisi myös olla juuri sopivan halpa, että hänetkin pidetään ringissä mukana. Ja voihan se olla että sille Strömbergillekin sopparia tarjotaan, vaikka ei hyvin ole pelannutkaan. Ne realiteetit kun SaiPalla kuitenkin ovat ne mitkä ovat...

  McIntyre ja Rau ovat ihan varmuudella liian kalliita pelaajia SaiPalle. Nokelainen kuulostaa siltä että saattaisi vaikka periaatteessa olla mahdollista hänen jatkaakin, jos nyt ylipäätänsä on enää pelikykyinen. Tekisi ihmeitä tuolle sentteriosastolle.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2015 klo 18.55
 12. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän se niin on, että tuo kärkiosasto menee taas ensi kaudella uusiksi sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. McIntyre menee varmaan Ouluun perinteiden mukaisesti. Lofquist todennäköisesti lähtee vuolemaan taaloja tai ruplia. Nokelainenkin lienee Jokereiden kiikarissa mikäli tervehtyy ja nousee omalle tasolleen. On niin Jokereiden näköinen pelaaja kuin olla voi.
   
 13. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän Huhtasen ja Suutarin optiot pitäisi jättää käyttämättä, mestiksen kautta voivat tulla takaisin liigaan, mutta turha roikottaa tällä erää liigasopimuksissa.
   
 14. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Nykymenolla McIntyre ei kyllä saa sopimusta paljon mistään. Lofquist jos ei paranna otteitaan, on senkään melko turha miettiä mistään suurista valoista. Toki jos meno paranee, miehet kyllä SaiPasta lähtevät. Vaikea kuitenkaan nähdä McIntyreä kärppien pelaajana, varsinkin kun otteiden epätasaisuus tiedostetaan.

  Nokelaista tuskin mikään iso seura sainaa selkätilanteen tuntien. Jos ja kun kaveri on leikattu, eiköhän pelit tältä kaudelta ole melkolailla pelattu. Jos mies tahtoo vielä yrittää, kuntouttaa itseään ensi syksyyn asti ja tekee uuden sopimuksen SaiPan kanssa.
   
 15. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  - Tähän vastaisin, että samoilla linjoilla, paitsi Huhtasen tapauksessa. Ei ole käyttöä liigatasolla, kun Mestiksessäkin takkuaa. Larsson ja Löfquist vaihtavat maisemaa suurella todennäköisyydellä. Miksi pelata SaiPassa 3 kautta ilman erityistä motiivia, ja mikä se olisi muu kuin palkka? Riikolan antaisin mennä myös. Jotain niksahti viime syksyn loukkaantumisen myötä.

  - Carson voitais pitää, jos kaveri itse on halukas. Mutta vähän aneeminen kuva on toistaiseksi jäänyt kaverista. Jos SaiPa haluaa pysytellä keskikastissa jatkossakin, tilausta on ainakin kahdelle, mieluummin kolmelle vahvistukselle koodeilla "PSN", "Lofquist", "Ahonen"... Jos tyydytään vähempään, se on merkki linjanvedosta - "tapellaan 10-sakkiiin pääsystä".

  Lainaus:
  - Hyökkääjälistasta poistaisin Järveläisen ja Suutarin. Ei käyttöä. Sama koskee Kurosta. Näyttöjä on annettu, mutta tulokset ovat laihoja. Zboril korvaa ensin mainitun ja Vainikainen Suutarin. Muut ok. Eli ykkösketjua huutaa ja kakkoseenkin lisäystä. Nykyinen ykkönen vaihtanee maisemaa, ellei ihmeitä tapahdu. Lappeenranta on nähty ja liigakin. Noksu on yhä iso kysymysmerkki, jonka varaan ei voi rakentaa mitään. Sääli.

  - Kyssäreitä ovat myös veskarit. Säilyykö Jussi ehjänä kauden ja miten pelaa Jani? Jos JM haluaa jatkaa, tuskin kukaan estää, mutta pätevä stuntti (tai kaksi) on tarpeen.

  - Iso kysymys on myös se, mihin SaiPa jatkossa tähtää? 10- vai 6-sakkiin? Talouden puolesta on varmempaa laskea hieman runkosarjan rimaa, kun taas suora po-paikka (onnistuessaan) maksaa reilusti enemmän. Rahalla pleijaripaikkaa ei voi tietenkään ostaa, mutta ainakin kahta kohtuullisen kovaa kentällistä silloin vaaditaan hyvien veskarien kera. Ja selvyyden vuoksi on rehdisti arvioitava, mikä merkitys Tirkkosen poppoolla oli pelaajien kehittymisessä tähän päivään (tai kauden loppuun) asti. Esimerkiksi Tavin ja Mankisen osalta moni odotti enemmän, mitä lopulta saatiin. Nyt ovat vuorostaan luupin alla mm. Jokinen ja Riikola.

  - Uudella valmennuksella on myös näytönpaikka, vanhat meriitit eivät enää paljoa paina. Meille faneille olisi tietysti mukavaa, jos trio (kvartetti tai mikä liekään) kertoisi avoimesti näkemyksiään ja tavoitteitaan jo ensi kesän aikana.

  No mutta kivaahan tällainen spekulaatio aina on, vaikka eletään vasta marraskuuta ja kausi on nuori.
   
 16. adolf Jäsen

  Saas nähdä onko miten mietitty jatkossakin pitkäjänteisyyttä. Selvästihän ensi kaudella on uusi projekti alkamassa. Merkittävä palanen on siinä että pystyvätkö nämä em. junnut lunastamaan paikkoja liigamiehistöstä. Se olisi tosi kova juttu jos omista junnuista saataisiin useampi pelaaja liigaan. Ja eikös noista kaikilla ole siihen potentiaalia? Kunhan ei vaan lähdetä enää siihen että vuodesta toiseen hankitaan vaan saatanasti pelaajia ja toivotaan että käy hyvin. Se on ihan tuhoon tuomittu tie, siitä hankittiin jo ihan riittävästi kokemuksia läpi koko 2000-luvun. Joku idea pitää olla että minkälaista lätkää tahdotaan pelata ja minkälaisia pelaajia halutaan sitä lätkää pelaamaan. Sitten toimitaan niiden raamien puitteissa, kun on ensin mietitty se että miten voitaisiin yleensäkin tässä sarjassa pärjätä. Vaikka sitten tässä välissä tulisi yksi vähän "huti" kausi kun uusia pelaajia ajetaan sisään, mutta se on paljon fiksumpaa kuin lähteä tuurilla koittamaan josko arvat osuisi kohdilleen. Niitä tyhjennysmyyntejä nähtiin ihan tarpeeksi.

  Mä luulen että siellä SaiPan toimistolla silloin muutama vuosi sitten oikeasti oltiin istuttu alas ja mietitty että minkälaista juttua tässä halutaan tehdä ja mietitty että miten joukkueella on mahdollista kilpailla muita vastaan. Ja sitten sitä suunnitelmaa on lähdetty viemään eteenpäin ja tulokset on parina viime vuotena näkyneet. Toivottavasti samaa trendiä jatketaan tulevassakin ja sitä SaiPalaisuutta mitä tuonne on nyt puhallettu, ei päästetä karkaamaan pois.
   
 17. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niinpä. Olisihan se kiva, että SaiPalla olisi selkeä identiteetti ja rooli maamme liigakartalla pitempäänkin kuin pari-kolme vuotta. Nyt työ on hyvällä taimella, ja kunnon hoidolla siitä voi kasvaa kelpo puu. Tai merkittävä lätkäseura. Siinä hommassa juniorikasvatus on merkittävässä roolissa. Ja olivatpa tavoitteet sitten mitkä tahansa, olisin mielissäni, jos joukkueessa olisi edes kentällinen omia junnuja vuosittain mukana. Eikä tartte edes joka vuosi uusiakaan kaikkia.
   
 18. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eiköhän homma jatku vanhaan malliin. Taloudellisten resurssien puolesta sääleihin mukaan pääseminen on myös tulevaisuudessa realistinen mutta silti haastava tavoite.

  Mutta kun me ollaan yksi idän ihmeistä ja ollaan vähän menestyksen makuunkin päästy, niin pelien päättyminen sääleihin olisi iso pettymys jä säälien ulkopuolelle jääminen pienoinen katastrofi. Näin ainakin minä ajattelen, ja varmaan moni muukin.
   
 19. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Playoffseihin ollaan jo totuttu, joten tavoite on jatkossakin niissä ja tulee olla aina realistinen tavoite ja siitä ylöspäin. Mihinkään vaatimattomiin tavoitteisiin ei pidä kangistua tai vedota, että kun meillä on tää budjetti ja tää talousalue ja realiteetit ja päläpälä. Tätä lajia pelataan siksi, että tähdätään mestaruuteen. Se on SaiPankin tavoite. Jos kerran HPK; Ässät ja JYP on sen saavuttaneet, niin sen voi saavuttaa SaiPakin. Vaatii työtä ja sitä, että pysytään nykyisessä kehityksessä. Esim. JYP:ssa tehtiin pitkään työtä, että se alkoi tuottaa hedelmää. Tietysti nyt monellekin joukkueelle tulee niitä kausia, että ei pääse pudotuspeleihin, mutta mihinkään nöyristelevään asenteeseen ei ole syytä lähteä!

  Jos tällä kaudella jäädään pois pudotuspeleistä, niin se on aivan karmea ja karsea pettymys. Säälipelitkin toki jättää kitkerän maun, mutta niistä sentäs voi vielä ponnistaa. Kyllä tämä pitäisi saada siihen kurssiin, että taisteltaisiin kynsin ja hampain kuutospaikasta.
   
 20. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Uusimmassa SaiPa-makasiinissa tulee ilmi, että Tomi Leivo on tehnyt vuoden jatkosopimuksen SaiPan kanssa.
   
 21. Jõse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jotenkin itsestä tuntuu, että Leivon taso on nähty. Ei varmastikaan kallis pelaaja 3-4-kenttien rotaatiopelaajaksi, mutta lopullinen läpimurto on jäänyt tekemättä, vaikka mahdollisuuksia ollut. 1-2-kentissä ei ole pelannut samalla tavalla energisesti omilla vahvuuksillaan, mitä tuossa jossain vaiheessa syksyllä nähtiin jarrukentissä. No, nyt tietysti palannut takaisin alempiin kenttiin. Tiedä, vaikka palkka tulisi Rautarakenteen sponssilla.
   
 22. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Loka-marraskuun 11 ottelun masennusjakson loppupuolella Tomi Leivo oli muutaman ottelun pisteputkessa, mutta sen jälkeen on meno taas hiipunut ainakin pistepörssin osalta. Leivon taso on tosiaan nähty, ja siinä mielessä (oletettavasti kohtuuhintainen) jatkosoppari onkin hyvin perusteltu. Täyttää luotettavasti paikkansa alemmissa kentissä, ja tehoilee silloin tällöin myös hyökkäyspäässä. Ja voihan se olla että jonkinlaiselle tasonnostollekin on mahdollisuus, ehkä seuraava pisteputki ei katkeakaan yhtä nopeasti kuin edelliset!

  Jos A-junnuista olisi nousemassa läjäpäin potentiaalisia Liiga-pelureita, niin silloin Leivon tarpeellisuutta voisi kyseenalaistaa. Kettunen ja Vainikainen näyttävät toki pärjäävän Liigassakin, mutta esimerkiksi Joona Jääskeläisen tai Adam Zborilin Mestis-näyttöjen perusteella Liiga-tasoon tuntuu olevan vielä matkaa. Nämä johtopäätökset tosin vain tilastoskouttauksen perusteella. Jossain Oulun Kärpissä Leivo olisi turhake koska alakenttiinkin riitää kovempia jätkiä, mutta SaiPassa on tilanne toinen.
   
 23. Jõse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Törmäsin Jatkoajan reportaasiin Topi Nättisestä. Eihän tuokaan ole koolla pilattu, mutta voisi olla ihan hyvä haku ensi kauden rosteriin. Sopimusta taitaa olla seuran optiolla vuosi jäljellä, en tiedä mitkä ovat Jypiläisten suunnitelmat miehen osalta. Pääasia voi hoitaa tukankin säädylliseksi.
   
 24. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuolla siirtohuhuketjussa joku oli vinkannut, että Rau siirtyisi (kenties) Jokereihin ensi kaudeksi.. Voihan sitä kiinnostusta olla puolin ja toisin, mutta hieman ihmettelen jos toteutuu. Isossa kuvassa KHL on selvästi liigaa kovempi sarja ja siellä pärjätäkseen kaverin on hyvä olla suurin piirtein suomalaista maajoukkuetasoa. Mielestäni Rau on vähän kevyehkö kaveri vahvojen itäeurooppalaisten kanssa vääntämään. Mutta toisaalta, pärjäsihän siellä myös muuan Steve Moses, kun ketjukaverit sattuivat samalle aaltopituudelle. Nyt kahdessa matsissa kolme tehopistettä SKA:n paidassa, vaikka AHL:ssä oli vaikeaa. Suht' varmaa lie, että Raun keltapaita jää kauden jälkeen muiden sovitettavaksi. Etenkin jos maalisaldo karttuu nykyistä tahtia.
   
 25. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Itse asiassa Rau kannattaisi pistää lihoiksi jo nyt jos joku KHL seura olisi oikeasti kiinnostunut. Sitten rahoilla joku täky myös ensi kautta ajatellen. Tai ei ketään vaan rahat säästöön ja talous edellä niin kuin tähän asti.